beylikdüzü bakıcı ilanları / Beylikdüzü Çocuk Bakıcısı

Beylikdüzü Bakıcı Ilanları

beylikdüzü bakıcı ilanları

Beylikdüzü Bölgesinde İş Mi Lazım?

Beylikdüzü Bölgesinde iş ilanlarına seafoodplus.info ile iş başvurusu yap. İş arama formunu kullanarak istediğin ilçedeki, istediğin alanlardaki iş ilanlarına ulaşabilirsin. Video Özgeçmiş oluştur, oturduğun yerden iş bul. Aradığın işe daha hızlı kavuşmak için hemen şimdi video özgeçmişini oluştur.

Beylikdüzü Bölgesinde yeni yayınlanan iş ilanlarından haberin olmasını istiyorsan, hemen özgeçmiş oluştur. Sana uygun ilanları eposta adresine ve mobil bildirim izni verirsen, telefonuna göndereceğiz. Gönderiğimiz Beylikdüzü Bakıcı iş ilanları arasından, kendine uygun olanlara hemen iş başvurusu yap. Haziran tarihindeki eleman arayan firmaların ilanları arasında arama yaparak kendine uygun ilanları görebilirsin. "Yakınımdaki Ara" özelliğiyle yakınındaki ilanlara daha kolay ulaşabilirsin.

Beylikdüzü İçin Pozisyonlara Göre İlanları İncelemek İster Misin?

  • Güvenlik Görevlisi,
  • Temizlik Görevlisi,
  • Eleman,
  • Garson,
  • Kasiyer,
  • Depo Elemanı,
  • Personel,
  • Satış Danışmanı,
  • Operatör,
  • Danışma Görevlisi,
  • Muhasebe Elemanı,
  • İşçi,
  • Üretim Elemanı,
  • Şoför,
  • Ekip Üyesi,
  • Manav,
  • Teknisyen,
  • Usta,
  • Kasap,
  • Reyon Elemanı,

İstanbul Beylikdüzü Villa ve Çiftlik Personeli Bakıcı İş İlanları, İş Arıyorum

İstanbul Beylikdüzü Villa ve Çiftlik Personeli İş ilanları ile iş ve bakıcı arayanlar

Yatılı ya da gündüzlü, ailenizden biri gibi güvenilir, güler yüzlü ve uzman bir Villa ve Çiftlik Personeli eleman bulmanıza yardımcı oluyoruz.

Yatılı ya da gündüzlü bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, yaşlı bakıcısı, hasta bakıcı, Ev Yardımcısı, hemşire, refakatçi, bahçıvan, şoförgibi iş ilanlarıile iş arıyorumya da bakıcı arıyorumdiyorsanız, size yardımcı oluyoruz. yılından beri faaliyet gösteren, T.C. Çalışma Bakanlığı Türkiye İş Kurumudenetiminde ve yetki belgesi ile çalışan, deneyimli bir özel istihdam bürosuyuz.

İlanlar

  

İş Ara

  

Eleman Ara

İstanbul Beylikdüzü Villa ve Çiftlik Personeli İş İlanları




Tüm İlanları Gör

Güvenilir ve referanslı villa ve çiftlik personelleri bulmanıza yardımcı oluyoruz.


Villanızın ya da çiftliğinizin temizlik, mutfak, şoförlük, bahçe, alışveriş, havuz, hayvan bakımı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek, yatılı ya da gündüzlü elemanlar ya da karı koca çiftler bulmanıza yardımcı oluyoruz. Villanızı ya da çiftliğinizi emanet edebileceğiniz, güvenilir, saygılı, titiz ve referanslı personeller buluyoruz. Genelde evli çiftler, yatılı olarak tercih edilmektedir. Kadın eleman temizlik, çamaşır, ütü ve mutfak işleri ile ilgilenirken, erkek eleman bahçe bakımı, şoförlük, alışveriş, havuz ve hayvan bakımı gibi işlerle ilgilenmektedir.

Villa ve çiftlik personeli seçerken nasıl bir süreç izliyoruz?

Garanti Bakıcı olarak, öncelikle villanızın / çiftliğinizin konumunu, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı öğreniyoruz. Beklentilerinize uygun bir iş ilanı hazırlıyoruz. Hem iş ilanına başvuran hem de veritabanımıza önceden kaydolan tüm villa çiftlik personellerinin ya da karı koca hizmetli personellerin özgeçmişlerini inceliyoruz.

Villa ve Çiftlik Personeli

Evinizin mahremiyetine saygı gösterebilecek, ağzı sıkı, evinizi emanet edebileceğiniz, güvenilir, saygılı, temizlik ve hijyen konusunda titiz, güler yüzlü, bu tarz bir işte daha önce çalışmış, deneyimli ve referanslı personelleri tercih ediyoruz. Ev temizliği, mutfak, çamaşır, ütü gibi işlerde deneyimli bir kadın eleman ile şoförlük, bahçe işleri, havuz temizliği, hayvan bakımı, alışveriş gibi işlerde deneyimli bir erkek eleman adaylarını belirliyoruz. Uygun gözüken adayları firmamıza davet ederek yüz yüze görüşmeler yapıyoruz. Elemanların geçmiş deneyimlerini, referanslarını, ailevi ve kültürel yapısını, eğitim durumunu ve olumlu / olumsuz kişisel özelliklerini analiz ediyoruz. Araştırmamız sonucunda belirlediğimiz adaylarla sizleri, profesyonel danışmanımız eşliğinde, yüz yüze görüştürüyoruz. Ve en uygun villa çiftlik personellerini birlikte seçiyoruz.

6 ay garanti süresi

Villa çiftlik personelleri işe başladıktan sonra 6 ay garanti süresi veriyoruz. Garanti süresi içinde elemanlar işten ayrılırsa tekrar ücretsiz elemanlar temin ediyoruz. Sizin ve elemanların sorunları ile ilgileniyoruz. Taraflar arasında bir problem çıkması durumunda her iki tarafı dinleyerek problemi çözmeye çalışıyoruz. Çözüm bulamazsak, size yeni villa çiftlik personelleri buluyoruz.

Villa ve çiftlik personelinin görev tanımı nedir?

Villa ya da çiftlik gibi büyük alanlardaki gündelik işlerin organize edilmesi için personellerin yapması gereken temel görevler şunlardır:
  • Temizlik,
  • Çamaşır,
  • Ütü,
  • Mutfak,
  • Alışveriş,
  • Şoförlük,
  • Bahçe bakımı,
  • Havuz bakımı,
  • Konuklarınızın karşılanması,
  • Hayvan bakımı.

  • Villa ve çiftlik personeli seçerken nelere dikkat ediyoruz?

    Yukarıdaki görev tanımını yerine getirecek, beklentilerinize en uygun villa çiftlik personeli adaylarını belirlerken aşağıdaki konulara özellikle dikkat ediyoruz:
  • Ailenizi ve kendinizi emanet edebileceğiniz derecede güvenilir,
  • Ağzı sıkı,
  • Güler yüzlü, saygılı,
  • Fiziken ve ruhen sağlıklı,
  • Temizliğe, giyimine ve dış görünüşüne özen gösteren, titiz,
  • Daha önce saygın ailelere hizmet etmiş,
  • Referanslı ve deneyimli.

Hizmetlerimiz

Güvenilir, güler yüzlü ve uzman bir bakıcı ya da iş arıyorum diyorsanız, size yardımcı oluyoruz.

Sosyal medyada bizi takip edin!

Sosyal medya hesaplarımızda güncel bakıcı iş ilanlarını, bakıcı arıyorsanız bebek / çocuk bakımı ve yaşlı / hasta bakımı ile ilgili önerileri takip edebilirsiniz.

İstanbul, Beylikdüzü Evde bakıcı iş ilanları

Ev hizmetleri Personeli

İstanbul Beylikdüzü Marinada bulunan 4+1 villamıza yaş arası Yardımcı Bayan ev hizmetleri Personeli alınacaktıseafoodplus.info DetayıCinsiyet : BayanÇalışma Şekli: Tam ZamanlıSosyal Olanak: Sigorta, Yemekİlan Başvuru Şartları-Firma Yalnızca Gelen Çağrıları 

İngilizce Bilen Bakıcı

İstanbul Beylikdünün'de ingilizce bilen yatılı çocuk bakıcı aranıyor. 3 yaşında çocuk. Sadece çocukla ingilizce konuşacak. Oyun oynayacak, çocukla ilgilenecek. Anne evde başka herhangi bir iş desteği beklemiyor. Kendisine ait odası olacak. dolar +izin ücreti

Ev hizmetleri Personeli

İstanbul Beylikdüzü Marinada bulunan 4+1 villamıza yaş arası Yardımcı Bayan ev hizmetleri Personeli alınacaktıseafoodplus.info DetayıCinsiyet : BayanÇalışma Şekli: Tam ZamanlıSosyal Olanak: Sigorta, Yemekİlan Başvuru Şartları-Firma Yalnızca Gelen Çağrıları 

acilen yatılı hasta bakıcı

İKKAT ŞİRKET DEĞİLİM ANNEM İÇİN ARIYORUM KOMİSYON ÖDEMEYECEKSİNİZbeylikdüzündeki evimizde yatılı kalacak GERÇEKTEN ÇALIŞMAK İSTEYEN yaş aralığında UZUN BOYLU GÜÇLÜ KUVVETLİ SAĞLIKLI BEL FITIĞI SORUNU OLMAYAN ANNEMİ GEREKTİĞİNDE KUCAKLAYIP KALDIRABİLECEK. ANNEM 

Beylikdüzün'de Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftanın 5 günü sabah 9 akşam 6 ev işlerinden anlayan, hızlı yemek bilen, çocuk bakımından anlayan, titiz yardımcı arıyoruz. 

Beylikdüzü'de Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftanın 6 günü saatleri arası evin genel düzenini sağlayacak, günlük rutin ev işleri ile ilgilenecek, temizlik, ütü, yemek gibi işlerden sorumlu olacak. Evcil hayvanımla yaşayabilecek ev yardımcısı arıyorum .Yatılı düşünen adaylarla da görüşebilirim  

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftada 3 tam gün veya haftada 5 tam gün, günlük rutin ev işlerinden (ütü, yemek, temizlik, genel ev düzeni ve temizliği) sorumlu olabilecek, titiz, dikkatli, hijyene dikkat eden ev yardımcısı arıyoruz.

Beylikdüzü Yakuplu'da Ev Yardımcısı Arıyorum

2 küçük çocuğuma bakımına destek ve ev işlerine yardımcı olacak, sigara kullanmayan birini arıyorum.

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Genel ev temizliği için günde 9 saat çalışacak bayan elemana ihtiyacımız vardır. Sabah 10'da gelecek işi bitirdiğinde gidecek.

İstanbul'da Yatılı Ev Yardımcısı Arıyoruz

86 yaşındaki Beylikdüzü/İstanbul’da oturan annemiz için evde ona destek ve can yoldaşı olacak bir yardımcı arıyoruz. Annemiz walker la yürüyor, bu anlamda ona destek olacak hoş sohbet edecek aileden biri gibi olacak bizim de gözümüzün arkada olmayacağı birini arıyoruz 

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın iki günü günlük ev temizliği yapabilecek, sabah 9 akşam 5 arası çalışacak yardımcı arıyoruz. 

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Ev temizliği ve yemek işlerini yapabilecek ,türk uyruklu, sigara kullanmayan. yaş arası yardımcı bayan arıyorum.

Beylikdüzü'nde Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum

Ev temizliği ve yemek çamaşır, bulaşık, ütü, ister yatılı ister saatlik bayan arıyoruz 

Beylikdüzü'nde Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum.

Ev işleri, yemek, ütü, yapabilen deneyimli, seyahat engeli olmayan yardımcı arıyorum

Bahçeşehir'de Deneyimli Ev Yardımcısı

İstanbul-Bahçeşehir Bahçekatı 4+1 ev için yatılı ev yardımcısı aranıyor. Haftada 2 gün detaylı temizliğe elen var. Anne evde. Yemeği anne yapıyor. Günlük temizlik ve ütü desteği beklerniy.r 8,5 aylık bebek var. Gün içerisinde evin işinden arta kalan sürede bebekle ilgilenme 

Beylikdüzü Gürpınar'da Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın 5 günü , tam yada yarı zamanlı , ayda 20 gün kesintisiz gelecek , yemek , temizlik, genel düzen , ütü , çamaşır yapacak , sigara kullanmayan , düzenli ve planlı yardımcı arıyoruz

Beylikdüzü'nde Yatılı Ev Yardımcısı Arıyoruz

Annem ve Babamın yanına yardımcı arıyorum. Anne babam 78 yaşında ayaktalar. yemeklerini, ev temizliğini yapıp ilaçları ve ihtiyaçları konusunda destek olacak bir yardımcı aramaktayız. Haftada 1 gün izinli olacak. yatılı yada yatılı olmayan şeklinde değerlendirebiliriz 

Beylikdüzü'nde Yarı Zamanlı Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftanın 3 günü saatleri arası evin genel düzenini sağlayacak, günlük rutin ev işleri ile ilgilenecek,temizlik,ütü, yemek gibi işlerden sorumlu olacak Ev Yardımcısı arıyoruz.

Huzur Evine Hemşire

İstanbul Ataşehir'de bulunan huzur evine hemşireler aranıyor. Sosyal olanaklar mevcuttur. İş ilanımızla ilgilenen adayların iletişim numaralarımızdan bizi arayarak iş görüşmesi yapmaları, iş ilanımıza başvuru yapmaları rica olunur.

İstanbul'da Yatılı Ev Yardımcısı Aranıyor.

Yatılı olarak kalabilecek, ev işlerini yapabilen (temizlik, çamaşır, bulaşık, yemek, ütü vs.), evdeki çocuklarla (4, 8 ve 12 yaş) gerektiğinde ilgilenip onlara ödev yaptırabilecek, onlara oyun ablalığı yapabilecek, tecrübeli, güvenilir, referanslı birini arıyoruz 

İstanbul, Beylikdüzü 'nde bebek bakıcısı arıyoruz iş ilanları

Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyoruz

Haftada 6 gün ile saatleri arasında çalışacak pazar günü tatil olarak kullanacak 2 kız bebeklere anne ile birlikte yardımcı olacak bayan yardımcı personel alınacaktır.

İstanbul Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyorum.

TL

23 Aylık kız bebeğimize bakıcı abla arıyoruz. Beyikdüzü'nde ikamet eden, Kesinlikle sigara içmeyen, Haftanın 5 günü saat ile saatleri arasında çalışabilecek (cumartesi pazar tatil), Kızımızla gün içerisinde aktivite yapabilecek,

İstanbul Beylikdüzü'nde Hasta Bakıcısı Arıyorum.

Duzugun birin arıyorum maasş duzugun seklide verilecek kesinlik gecime ve aksam olmaz

Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyorum

10 aylık kız bebeğime hafta içi saat ile arası bakabilmeli, ingilizce konuşmalı, bebek şarkıları söyleyebilmeli ve bebek için yemek yapabilecek bakıcı arıyorum.

Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyoruz

Bir buçuk yaşındaki kızım ve 8 yaşındaki kızım için kızım ile ilgilenebilecek yatılı ya da gündüzlü sabah 7 akşam 6 saatleri arasında çocuklarla ilgilenebilecek. Yemek yapabilecek ve hafif temizlik yapabilecek. Yatılı olursa haftada iki gün izin olacak ama bizim belirlediğimiz

İstanbul Beylikdüzü'nde Yaşlı Bakıcısı Arıyorum

Temmuz ayının ilk 2 haftası() tarihleri arasında hafta içi gelebilecek sonrasında sürekli hafta sonu gelebilecek yaşlı bakıcısı arıyorum yaşındaki anneme yardımcı olacak,ilaçlarını takip edebilecek yemeğini ve günlük rutin ev temizliğini yapabilecek birini arıyorum 

Beylikdüzü'nde Yatılı Yaşlı Bakıcısı Arıyorum

Sabah, öğle, akşam yemeğini yapabilen, ilaçlarını hazırlayabilen, ev temizliği, ütü, market alışverişlerini yapabilen hastaya banyo yaptırabilen birini arıyoruz. Alzheimer desteği sunabilen bir bakıcı arıyoruz, bunun dışındaki genel fiziksel şeyleri kendi yapabiliyor.

İstanbul Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyorum

10 aylık erkek bebeğimize ve 6 yaşındaki oğlumuza bakıcı arıyoruz. Bebeğimizin, tüm yeme içme ve eşyalarının temizliği, Yüzeysel temizlik ve 2 kap yemek beklentimiz vardır.

Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı/Yardımcı Arıyoruz

4 yaşında kızım var sabah 8 de okula gidiyor 4 de geliyor. Birde 1 yaşında kızım var .Evde çocuklarla ilgilenecek, genel ev toplama, günlük ev süpürme, ufak tefek işleri yapabilecek, tatil zamanlarında bizimle tatile vs gelebilecek, çocukları seven bir arkadaş arıyoruz

Beylikdüzü'nde Hasta Bakıcısı Arıyoruz

Beylikdüzü'nde 58 yaşında yatalak hastaya gündüzlü gelip bakabilecek bakıcı arıyoruz.

İstanbul Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyorum.

TL

Adakent bölgesi, Barış mahallesinde oturuyorum. Sabah servise bindiğim için te bakıcının evde olması gerekiyor. Çocuğumun uyanmasına eşlik edecek ve onun karnını doyuracak 4 yaşındaki çocuğuma güvenilir bakıcı yardımcı arıyorum. da kreşe gidiyor. Evde

İstanbul Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcısı Arıyorum

Haftaiçi arası beylikdüzünde 8 aylık oğlumuz için bakıcı arıyoruz.

İstanbul'da 3 Aylık Çocuğum İçin Bebek - Çocuk Bakıcısı Arıyoruz

İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyoruz. 3 Aylık çocuğumla ilgilenebilecek, güler yüzlü, sabırlı, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, Bebek Bakıcısı arıyoruz. Lütfen kriterlerimize dikkat ederek başvuru yapın.

Yatılı Bebek Bakıcısı Arıyoruz

Yatılı Bebek Bakıcısı Arıyoruz Danışmanlığını yaptığımız ailemizin Hadımköy'deki evinde 2 aylık bebek bakımına bebek bakıcısı arıyoruz. - Bebek bakimi, günlük toparlama ve yemek yapacak - Haftanın 6 günü yatılı çalışacak - Maaş: TL 

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Genel ev temizliği için günde 9 saat çalışacak bayan elemana ihtiyacımız vardır. Sabah 10'da gelecek işi bitirdiğinde gidecek.

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Haftada 3 tam gün veya haftada 5 tam gün, günlük rutin ev işlerinden (ütü, yemek, temizlik, genel ev düzeni ve temizliği) sorumlu olabilecek, titiz, dikkatli, hijyene dikkat eden ev yardımcısı arıyoruz.

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyoruz

Merhaba, Beylikdüzünde oturuyoruz. 3 kişilik bir aileyiz. Genel ev işlerinde ( Evde yapılacak her şey - bebek bakımı hariç - yemek - temizlik - düzen , ütü bebek yemeği vs ) çalışabilecek yardımcıya ihtiyacımız var. Haftada 5 gün

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyoruz

Haftanın iki günü günlük ev temizliği yapabilecek, sabah 9 akşam 5 arası çalışacak yardımcı arıyoruz. 

Beylikdüzü'nde Yatılı Ev Yardımcısı Arıyoruz

Annem ve Babamın yanına yardımcı arıyorum. Anne babam 78 yaşında ayaktalar. yemeklerini, ev temizliğini yapıp ilaçları ve ihtiyaçları konusunda destek olacak bir yardımcı aramaktayız. Haftada 1 gün izinli olacak. yatılı yada yatılı olmayan şeklinde değerlendirebiliriz

Beylikdüzü'nde Ev Yardımcısı Arıyorum

Ev temizliği ve yemek işlerini yapabilecek ,türk uyruklu, sigara kullanmayan. yaş arası yardımcı bayan arıyorum.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir