melih altınok evlendi / Melih Altınok Kimdir? - Melih Altınok Hayatı ve Biyografisi

Melih Altınok Evlendi

melih altınok evlendi

\n

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geç evlenenlere yönelik “Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar. Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da evde kalıyor. Böyle bir şey olabilir mi ya!” sözlerinin ardından başlayan tartışmada, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve köşe komşusu Melih Altınok’un yazdığı yazıları yorumladı. İki ismi ‘müzmin bekarlar’ olarak niteleyen Donat, “Erdoğan da konuşsa,  ferman da yayınlansa,  olay Meclis'e de taşınsa, medyanın bu iki müzmin bekârı konu evliliğe gelince ‘Topu taca atıyorlar’ görüşünü savundu.

\n

TIKLAYIN kaynağı değiştir]

Melih Altınok, 'da Eskişehir'de doğdu. Ankara Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi'nde Gazetecilik bölümünü bitirdi. Makale, uzun metrajlı film senaryosu ve tiyatro oyunu dalında ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. Birikim dergisi ve Radikal gazetesinde makaleleri yayınlanan Melih Altınok, köşe yazarlığına Gündem gazetesinde başladı. yılları arasında BirGün gazetesi, yıllarında ise Taraf gazetesinde görev yaptı. Taraf yöntemine ağır eleştiriler yönelterek bir grup yazar arkadaşıyla birlikte gazeteden istifa eden Altınok, yılında&#; Türkiye gazetesinin kadrosuna katıldı. yılının şubat ayından bu yana Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Ayrıca Daily Sabah gazetesinde yazılarına devam ediyor. Gazetelerin yanı sıra televizyon ekranında da boy gösteren Melih Altınok, TGRT, Kanal A ve TV8’de haber programları yaptı. 24 TV’deki “Günün Manşeti” programının ardından 30 Mart 'te Show TV'de "Güne Merhaba" adlı programla izleyicilerin karşısına çıktı. Altınok halen Atv'de Pazartesi, Çarşamba ve Cuma geceleri yayınlanan "Son Durak" adlı programı hazırlayıp sunuyor.

Kaynakça[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.