ataşehir devlet hastanesi nerede / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Ataşehir Devlet Hastanesi Nerede

ataşehir devlet hastanesi nerede

Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi, Ataşehir, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Metro veya Tren ile nasıl gidilir?

Ataşehir şehrinde Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi konumuna Toplu Taşıma

Ataşehir, Türkiye'deki Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Sokak; Üsküdar Caddesi; Ferhatpaşa İsmek - Kadiköy Yönü; Yeni Çamlica; Yeni Çamlica Merkez Camii - Kadiköy Yönü; Yedpa - Sondurak Yönü; Bilim Sanayi İl Müdürlüğü - Esensehir 19es Yönü.

OtobüsKS19TAMetro:M8Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi için yol tarifi alın.

Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Ataşehir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Fatih Sultan Mehmet Egitim Ve Araştırma Hastanesi için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Metro ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Ataşehir, İstanbul

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ataşehir, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren, Metro veya Vapur ile nasıl gidilir?

Ataşehir şehrinde Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi konumuna Toplu Taşıma

Ataşehir, Türkiye'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Halil Atamavci İlkokulu - Dudullu Yönü; F.S.M. Hastanesi; F.S.M Hastanesi; Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştirma Hastanesi - Bostanci Yönü; Halil Atamavci İlkokulu - Kadiköy Ve Bostanci Yönü; Halil Atamavcı I.O.; Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştirma Hastanesi - Kadiköy Yönü; Bostanci Köprüsü - Kartal Yönü.

OtobüsKS16A16FTren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M8Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi için yol tarifi alın.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Ataşehir konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren, Metro ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adres: Ataşehir Hastahane Sokağı Sokağı

Medicana Ataşehir Hastanesi Hakkında

Yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın da önemli sağlık merkezlerinden biri olacak olan Medicana Ataşehir Hastanesi modern teknolojik altyapısı, üst düzey hastane mimarisi ile tıbbın tüm dallarında hizmet verecek şekilde planlandı.

İstanbul’un en kapsamlı sağlık konseptlerinden biri olarak planlanan Medicana Ataşehir Hastanesi, yepyeni bir sağlık hizmeti anlayışı getiriyor.

Tüm tıp disiplinleri, özellikli tedavileri ve üstün teknoloji ile birleştirdiği cerrahi tedavi olanaklarını, hasta odaklı hizmet anlayışı ile birleştirerek Anadolu yakası başta olmak üzere tüm İstanbul’un hizmetine sunuyoruz.

Medicana Ataşehir, hasta ve hasta yakınları için yüksek konfor sunacak şekilde düzenlenen iç alanları, deneyimli, çağdaş, yenilikleri takip eden uzman kadrosu, yüksek teknolojisiyle özellikli tedavileri modern teknoloji ile birleştiren bir hastane olarak emsallerinden ayrışıyor. Sağlık hizmeti sunumunda “gelecek” Medicana Ataşehir Hastanesi ile başlıyor.

Hasta Odaklı Hizmet Anlayışı

Medicana Ataşehir Hastanesi’nin tasarımında hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her ayrıntı düşünüldü. Lobi alanından polikliniklere, hasta bekleme noktalarından, doktor ve hasta odalarına kadar her mekân, hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Hasta ve hasta yakınlarının tedavi ve hastanede kalış süreçlerini en konforlu şekilde geçirmeleri için her detay düşünüldü. Renk seçiminden, eşyaların formlarına, ışıklandırmadan seçilen aksesuarlara kadar her şey iyileşmenin bir parçası olabilecek özellikte planlandı. Üstün teknolojik özelliklere sahip görüntüleme üniteleri, özellikli laboratuvarları, üstün teknolojiye sahip ameliyathane ve yoğun bakımları ile çağdaş bir hastane olarak daima yanınızdayız, desteğiz.

Medicana Ataşehir Hastanesi Sanal Tur

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir