sil süpürden gelen interneti kullanamıyorum / Sil Süpür Kampanyası | Türk Telekom

Sil Süpürden Gelen Interneti Kullanamıyorum

sil süpürden gelen interneti kullanamıyorum

Türk Telekom Sil Süpür Hilesi; Türk Telekom abone sayısını arttırmak için hizmete sunduğu paketlerine yenilerini ekledi. Türk Telekom sürpriz hediyelerle dolu kampanyalarına devam ediyor diyebiliriz. Türk Telekom abonelerine diğer operatörlerde olduğu gibi bazı uygulamalar üzerinden hediye internet vererek elinde tutmaya çalışıyor. Bunlardan biride Sil Süpür adlı oyundur. Sil süpür yaparak bedava internet kazanmak isteyenler genelde sil süpür ile 30 gb kadar bedava interneti nasıl kazanacaklarını araştırmaktadırlar.

İster faturalı olsun isterse faturasız herkesin katılabileceği sil süpür uygulamasını Türk Telekom aboneleri telefona indirdikten sonra oynayabilmektedir. Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra üye girişi yaparak Sil Süpür yapabilirsiniz.

Sil süpür hilesi hakkında bilgi vermeden önce sil süpür hilesi gerçekten var mı sorusuna cevap vermek istiyorum. Herkesin bildiğinin aksine sil süpür hilesi yoktur sadece sil süpür taktikleri vardır. Sil süpür taktikleri ile sizde 5 gb, 10 gb ve 30 gb bedava internet kazanabilirsiniz.

İşte Türk Telekom mobil sil süpür hilesi hakkında merak ettikleriniz

Türk Telekom Saat Bazlı 10 GB İnternet Paketi

Sil Süpür Hilesi Nasıl Yapılır

Sil süpür uygulaması haftada 1 defa yapılmaktadır. Her hafta çarşamba günü yenilenen sil süpür ile bedava internet ve GB kazanmak için yapmanız gerekenler ise;

  • Uygulama Çarşamba günü yenilendiğinde çarşamba günü ilk sil süpür yapanlar internet kazanmaktadırlar. Genelde belli bir sayıda internet paketi dağıtan Türk Telekom ilk sil süpür yapanlara internet vermektedir.
  • Sil süpür yapmak için en uygun saatler mesai saatleri dışıdır. Genelde mesai saatleri içerisinde yapıldığında düşük hediyeler çıkmaktadır. Gece yada sabah çok erken saatlerde yapabilirsiniz.
  • Sil Süpür yapmadan önce uygulamayı telefonundan silip sıfırdan kurulum yaptığınızda size internet hediyesi vermektedir.
  • En çok denenen ve deneyenlerin işe yaradığını söylediği yöntemlerden biri ise aynı anda 2 tane telefondan hesabınıza giriş yapıp aynı anda sil süpür yapmaktır. Bu sayede şansını yükseltip bedava internet kazanabilirsiniz.

Sil Süpür Hilesi 2 Defa Nasıl Yapılır

Türk Telekom sil süpür haftada 1 defa yapılmaktadır. Her hafta Çarşamba günü hakkınız yenilenir. Eğer sil süpür yaparsanız 1 hafta beklemek zorundasınız. Genelde sil süpür hilesi 2 defa yapmak için aynı anda çift telefon ile kendi hesabınıza girerek çekiliş yapmak mümkün.

Sil Süpür Hilesi 30 GB Kazanmak

Sil süpür yaparak 30 gb kazanma ihtimaliniz bulunmasın karşın 30 gb hediyesi az dağıtıldığından size çıkma olasılığı çok düşük. Otomatik olarak dağıtılan hediyelerin size çıkma olasılığı bulunmasın karşın Prime abonesi olan ve daha fazla fatura ödeyenlere güzel hediyeler çıkmaktadır. 6 ayda bir bakiye yükleyip 30 gb hediye interneti alanı biraz zor görebilirsiniz.

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri, Kampanyası ve Hilesi

Sil Süpür Hilesi Var Mı

Çok sık sorulan sorulardan biride sil süpür hilesi var mı sorusudur. Sil süpür hilesi yazımızda başında dediğimiz yoktur. Hile yok ama taktik var sizlere verdiğim taktikleri deneyerek sizlere internet kazanabilirsiniz.

Peki ya siz Sil süpür hilesi hakkında neler düşüyorsunuz ayrıca uyguladığınız taktikleri bizimle paylaşabilirsiniz.

Türk Telekom Sil Süpür Hilesi Hangi Günler Yenileniyor?

Türk Telekom sil süpür hilesi her çarşamba günü yenilenmektedir.

Türk Telekom Sil Süpür ü Ne Zaman Yaparsam İnternet Kazanırım?

İlk sil süpür yapanlara hediye internet verildiği için uygulamayı silip yeniden yüklerseniz de hediye internet kazanabileceksiniz.

Türkcell Salla Kazan Hangi Günler Yapılıyor?

Çarşamba günleri yapılmaktadır.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Türk Telekom Sil Süpür kampanyası çıkmıyor, neden yok? Online işlemler ile Türk Telekom Sil Süpür nasıl yapılır?

Türk Telekom, kullanıcılarına özel bir kampanya yaparak her hafta hediye veriyor. Bu kampanyanın adı Sil Süpür olarak biliniyor. Türk Telekom operatörü kullanıcıları bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartları yerine getirmeleri gerek. Merak etmeyin bu şartları uygulamak gayet kolay. Türk Telekom Sil Süpür nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını sizlere adım adım hazırladık. Türk Telekom Sil Süpür çıkmıyor, yardım! Gibi merak edilen konulara da değineceğiz.

SİL SÜPÜR NASIL YAPILIR?

Türk Telekom son zamanlarda çıkardığı en çok dikkat çeken kampanyalardan biri Sil Süpür oldu. Sil Süpür sayesinde kullanıcılar her hafta hediye sahibi oluyorlar. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 'a kadar yenilenmektedir. Sil Süpür kullanmak için ilk önce Türk Telekom abonesi olmanız gereken. Daha sonra Türk Telekom online işlemler uygulamasını indirmelisiniz. İşte Sil Süpür nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı…

  • Telefonunuza Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirin.
  • Uygulamayı indirdikten sonra yükleyin ve açın.
  • Giriş yapılması sonrasında ana ekranda sağ üst köşede bulunan hediye paketine tıklayın.
  • Açılan ekranda "Size özel kampanyalar" a girin.
  • Sil Süpür seçeneğine dokunun.
  • Şimdi ekranda sisli bir bulut şeklinde ekran çıkacak. Burayı parmağınızla silin.
  • Haftalık hediyeniz ekranınızda görünecektir ve hattınıza tanımlanacaktır.

Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS ile bilgilendirme de yapılmaktadır.

SİL SÜPÜR ÇIKMIYOR?

Sil Süpür kampanyası haftada bir kez kullanılabilen hizmettir. Eğer haftada bir kez kullandıysanız diğer haftaya kadar Sil Süpür için beklemeniz gerekecektir. Sil Süpür kampanyasını kullanmadığınız halde ekranınızda hala gözükmüyorsa şu nedenlerden dolayı olabilir:

  • Hattın iptal olması
  • Hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi
  • Diğer operatörlere taşınması
  • Faturalı hattan faturasıza veya faturasız hattan faturalıya geçiş yapılması

Bunlarla alakalı da bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayarak "Sil Süpür yapamıyorum" şeklinde bir talep oluşturabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir