liverpool leipzig özet / Şampiyonlar Ligi

Liverpool Leipzig Özet

liverpool leipzig özet

Leipzig - Liverpool maç sonucu:

UEFA &#;ampiyonlar Ligi son 16 turu maç&#;nda Liverpool, Leipzig'i ma&#;lup etti. Almanya ekibi Leipzig ile &#;ngiltere temsilcisi Liverpool aras&#;ndaki kar&#;&#;la&#;ma, iki ülkenin yeni tip koronavirüs (Kovid) salg&#;n&#; yüzünden ald&#;&#;&#; tedbirler sebebiyle Macaristan'&#;n ba&#;kenti Budape&#;te'deki Puskas Arena'da oynand&#;.

Liverpool, dakikada Muhammed Salah ve dakikada Sadio Mane'nin kaydetti&#;i gollerle 'l&#;k galibiyete ula&#;t&#;.

OZAN KABAK &#;LK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Liverpool'un Almanya ekibi Schalke 04'ten kiralad&#;&#;&#; milli futbolcu Ozan Kabak, Leipzig ile oynanan müsabakada ilk 11'de yer ald&#;.

&#;ampiyonlar Ligi'nde ilk kez Liverpool formas&#; giyen Ozan Kabak, mücadelede 90 dakika görev yapt&#;. Ayr&#;ca milli futbolcu, &#;ampiyonlar Ligi'nde bir &#;ngiltere tak&#;m&#;n&#;n formas&#;n&#; giyen ilk Türk oldu. &#;ki kar&#;&#;la&#;man&#;n da rövan&#;&#;, 10 Mart'ta oynanacak.

KAYNAK: AA
FOTO&#;RAFLAR: REUTERS

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaLiverpool ile RB Leipzig karşı karşıya geldi. Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı Liverpool kazanarak toplamda 'lık skora ulaştı ve çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada ikinci yarıda kilidi açan isimler ilk maçtaki gibi Salah ve Mane oldu.

Red Bull Leipzig gol bulmak için Sörloth, Kluivert ve Hwang Hee-Chan'i oyuna aldı ancak Liverpool'da dakikada Salah sahneye çıktı. Sağ çaprazda Jota'dan topu alan Salah, önündeki rakibini ekarte ederek penaltı noktasının önünde topu kalecinin soluna plaseyle gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Golden 4 dakika sonra ise Mane sahneye çıktı. Origi'nin sağdan ortasına kale sahası içinde dokunan Mane farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Liverpool, ilk maçta olduğu gibi 'lık skorla çeyrek finale yükselmeyi başardı.

OZAN KABAK 90 DAKÄ°KA SAHADA KALDI!

Öte yandan Liverpool'da A Milli yıldızımız Ozan Kabak, 90 dakika sahada mücadele etti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri ise 19 Mart'ta gerçekleştirilecek. Çeyrek final ilk maçları Nisan, rövanşlar ise Nisan'da oynanacak.

Liverpool-Ajax:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçlarında Liverpool sahasında Ajax'ı ağırladı. Karşılaşmayı İngiliz ekibi son dakikalarda attığı golle kazandı.

Liverpool'un golleri Salah ve Matip'ten

Liverpool'a galibiyeti getiren golleri dakikada Muhammed Salah ve dakikada Joel Matip kaydetti. Ajax'ın tek golünü ise dakikada Muhammed Kudüs attı.

Alınan bu sonuçla birlikte Liverpool A Grubu'nda ilk 3 puanını aldı. Ajax ise 3 puanda kaldı. Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçlarında Liverpool sahasında Rangers ile karşılaşacak. Ajax ise evinde Napoli'yi konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri: Liverpool-Ajax Maç Özeti

Leipzig Liverpool MA&#; &#;ZETİ

Almanya ekibi Leipzig ile İngiltere temsilcisi Liverpool arasındaki karşılaşma, iki ülkenin yeni tip koronavirüs (Kovid) salgını yüzünden aldığı tedbirler sebebiyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynandı.

Liverpool, dakikada Muhammed Salah ve dakikada Sadio Mane'nin kaydettiği gollerle 'lık galibiyete ulaştı.

Ozan Kabak ilk 11'de sahaya çıktı

Liverpool'un Almanya ekibi Schalke 04'ten kiraladığı milli futbolcu Ozan Kabak, Leipzig ile oynanan müsabakada ilk 11'de yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez Liverpool forması giyen Ozan Kabak, mücadelede 90 dakika görev yaptı.

Ayrıca milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde bir İngiltere takımının formasını giyen ilk Türk oldu.

İki karşılaşmanın da rövanşı, 10 Mart'ta oynanacak.


PSG-Başakşehir maçının hakemleri yargılanacak

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir