istanbul eskişehir hızlı tren / How to get to istanbul eskisehir hizli tren in Pendik by Train, Bus, Ferry, Cable Car or Metro?

Istanbul Eskişehir Hızlı Tren

istanbul eskişehir hızlı tren

Hızlı Tren Bileti

Sayın yolcular,

TCDD tarafından bilet satış ve kontrollerde kimlik, pasaport sorgulaması yapılmaktadır. Kontrollerde satışta beyan ettiğiniz bilgilerin uyumsuz olması durumunda biletiniz geçersiz sayılacaktır.

Biletlerinizi TCDD taşımacılık web sitesinden, mobil uygulama ve 82 33 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz. Bilet satışlarında TC vatandaşları için ad-soyad, TC Kimlik numarası doğum tarihi, telefon numarası satış esnasından kontrol edilmekte olup uyumsuzluk durumunda bilet satışı yapılmamaktadır.

Göstermiş olduğunuz anlayışa teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.

YHT Durakları

  • ANKARA - GAR YHT
  • ANKARA - Eryaman YHT
  • ANKARA - Polatlı YHT
  • ESKİŞEHİR YHT
  • KONYA YHT
  • KONYA - Selçuklu YHT
  • SİVAS YHT
  • BİLECİK YHT
  • BİLECİK - Bozüyük YHT
  • SAKARYA - Arifiye YHT
  • İZMİT YHT
  • İSTANBUL - Söğütlü Çeşme YHT
  • İSTANBUL - Pendik YHT
  • İSTANBUL - Bostancı YHT
  • İSTANBUL - Gebze YHT

How to get to istanbul eskisehir hizli tren in Pendik by Train, Bus, Ferry, Cable Car or Metro?

Public Transit to istanbul eskisehir hizli tren in Pendik

Wondering how to get to istanbul eskisehir hizli tren in Pendik, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to istanbul eskisehir hizli tren with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to istanbul eskisehir hizli tren in real time.

Looking for the nearest stop or station to istanbul eskisehir hizli tren? Check out this list of stops closest to your destination: Pendik; Pendik Yht İstasyonu; Pendik Yht İstasyonu - Kadiköy Yönü; Pendik Yht İstasyonu - Peron Alani Yönü; Pendik Son Durak; Pendik İdo İskelesi - Bostanci Yönü; Mostar Köprüsü - Pendik Peronlar Yönü.

BusT16A16DKM27Train:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M4Cable Car:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to istanbul eskisehir hizli tren easily from the Moovit App or Website.

We make riding to istanbul eskisehir hizli tren easy, which is why over million users, including users in Pendik, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Train, Bus, Ferry, Cable Car and Metro, costs and ride fares to istanbul eskisehir hizli tren, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Pendik, İstanbul

Tren Biletleri

İstanbul Haydarpaşa Tren Garı ve Eskişehir Tren Garı arasında; YHT’lerin hizmete sokulmasından önce yoğun yolcu taşıyan tren seferlerinden birisi de Eskişehir Ekspresi’ydi. Hat güzergahı üzerinde toplam 10 istasyon bulunmaktaydı ve yolculuk 4 saat civarında bir sürede tamamlanabiliyordu. yılında başlayan Marmaray ve hızlı tren çalışmaları nedeniyle İstanbul’dan kalkan tüm şehirler arası trenler gibi bu seferlere de son verildi.

yılından beri ise iki şehir arasında ulaşım hızlı trenler ile sağlanabiliyor. İlki Ankara ve Eskişehir arasında açılan hızlı tren hattı yılında kullanıma sokulmuştu. Saatte km hız ile seyahat edilebilen seferler ile İstanbul ve Eskişehir arasındaki mesafe 2,5 saatte tamamlanabiliyor. Güvenlik sistemleri ve konforu ile dikkat çeken trenler açıldığından beri yolcular tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Yıllık ortalama 5 milyon yolcunun tercihi olan trenler erken satın almalarda sağladığı bilet avantajı ve farklı indirimler ile de ulaşımda ön plana çıkmaktadır. Kalkış ve varış saatlerinde sorunlar yaşanmayan seyahatlerde özellikle yolculuk sürenizin belli olması daha kolay planlama yapmanıza olanak tanımaktadır. Sinyalizasyon ve ray üzerlerinde bulunan sinyal sistemleri sayesinde trenler; insan kaynaklı hataları en aza indirmek için tasarlanmıştır. Bu sinyaller sayesinde trenlerin hızı yol durumuna göre otomatik olarak ayarlanmaktadır. Örneğin tren bir viraja girerken hız otomatik sistem tarafından düşürülmektedir. Bu yolculuklar boyunca makiniste çok az görev düşmektedir. Sistemlerin hatasız şekilde çalışması için düzenli olarak kontrol ve bakımları ihmal edilmeden yapılmaktadır. Her gün tüm hatlarda ilk seferler başlamadan önce klavuz trenler sistemin işleyişini kontrol etmek boş olarak denetim seferi gerçekleştirmektedir. Bu nedenle demir yolu ulaşımı güvenlik açısından da ön plana çıkmaktadır.

İstanbul’dan Eskişehir’e Ankara veya Konya seferlerinden bilet alarak ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Her iki şehire de İstanbul’dan haftanın her günü sefer düzenlenmektedir. Dolayısıyla Eskişehir’e de her gün seyahat etme imkanınız var. Aynı şekilde Eskişehir’den de İstanbul’a kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul Pendik Tren İStasyonu’ndan dan Ankara’ya hızlı tren saatleri ise şu şekilde belirlenmiştir: – – – – Ankara Tren Garı kalkışları ise – – – – ’dur. Tüm bu seferler için tren bileti satın almak çok kolay. İnternet üzerinden ve çağrı merkezi aracılığı ile biletlerinize en pratik şekilde ulaşabilirsiniz.

İstanbul Konya seferleri günde iki kez karşılıklı olarak gerçekleşmektedir. Bu seferlerde belirlenen saatler ise İstanbul kalkışlarında – ve Konya kalkışlarında – olarak belirlenmiştir. İki şehir arasında 2,5 saatte tamamlanacak seyahatiniz için bilet fiyatları ekonomi sınıfta 45 TL civarındadır. Farklı sınıf tercihlerine ve değişen indirim oranlarına göre bu fiyat farklılık gösterebilir. TCDD internet üzerinden gerçekleşen tüm bilet satın almaları için yüzde 3 indirimi standart olarak sunmaktadır. Bunun yanı sıra işletmenin trenlerinde engelli, yaşlı, çocuk ve genç yolculara farklı indirim seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca tekerli sandalyeleri ile seyahat eden yolcular için tren içlerinde özel alanlar da bulunmaktadır. Yolcular sandalyelerinden ayrılmak zorunda kalmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir. Vatandaşların seyahatlerinde ilk tercihi olabilmek için çalışan TCDD; hızlı tren biletlerinde seyahat tarihinizden daha önce satın aldığınızda da erken rezervasyon indiriminden yararlanabilirsiniz.

Tüm seyahatlerde trende bulunan restoran bölümünden yararlanabilirsiniz. Ancak yemeğinizin oturduğunuz koltuğa servis edilmesini isterseniz de bu hizmetten yararlanmanız da mümkün. Business Plus ve Ekonomi Plus yolcularına sunulan bu hizmete tren bileti fiyatları için ekstra 15 TL ücret ödemeniz gerekiyor. Eğer aylık abonman sahibi iseniz de tüm trenlerin ekonomi sınıfında bir ay boyunca dilediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz. TCDD tarafından belirlenen aylık abonman ücretleri ise 13 – 26 yaş arasındaki gençler için , bu yaştan sonra tüm vatandaşlar için ise TL.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir