prowmes / Anasayfa | SUCool

Prowmes

prowmes

Prowmes, fabrikan&#;zdaki üretim makinalar&#;n&#; ve üretim planlar&#;n&#; anl&#;k olarak izlemenizi kolayla&#;t&#;ran, üretim takip ve yönetim sistemidir. Bulut teknolojisi sayesinde istedi&#;iniz her an ve her yerden, verimlilik için gerekli raporlara anl&#;k ula&#;man&#;z&#; sa&#;lar. Prowmes, temelinde yer alan nesnelerin interneti ve yenilikçi veri toplama, veri i&#;leme yap&#;lar&#; sayesinde, üretim plan&#;ndaki sapmalar&#; minimuma indirebilecek ve süreç geli&#;imi sonras&#;nda esnek üretime geçi&#; yap&#;lmas&#;n&#; sa&#;layabilecektir. Bu sayede kobiler katma de&#;eri yüksek ürünler üretilebilecek veri ve bilgiye an&#;nda sahip olabileceklerdir. Prowmes, OEE (Toplam Ekipman Etkinli&#;i), MTBF (Hatalar Aras&#; Ortalama Süre), üretim plan&#;nda olan de&#;i&#;iklikler, defolu ürün, toplam üretilen ürün, fabrikan&#;n genel durumu raporlar&#;n&#; anl&#;k üretir ve yal&#;n üretim için sizi bir ad&#;m öne geçseafoodplus.infoan&#;z&#;n verimlilik, makina çal&#;&#;mas&#;, üretim durumu, darbo&#;az analizlerini size anl&#;k olarak sunar. Bu raporlar sayesinde kobilerin giri&#;imleri ile birlikte enerji verimlili&#;i konusunda optimizasyonlar&#;n&#; yapmas&#; ve israflar&#;n&#; minimuma indirmesi sa&#;lanabilmektedir.

Üretimde Yüzde 15 Verimlilik Yerli Teknolojiyle Sağlanacak

StartersHub XO programının başarılı girişimlerinden Proente&#;nin yerli dijital dönüşüm çözümleriyle kolaylaşıyor.

StartersHub XO programı girişimlerinden Proente, dijital dönüşüm çözümleriyle üretim hattındaki makineleri anlık olarak takip ederek kayıpları önlüyor, makinelerin daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak verimliliği artırıyor.

Proente&#;nin tümüyle Türkiye&#;de geliştirdiği platform, üretim hattında kullanılan makinelerin performansını yüksek hassasiyetle ölçüyor. Makinelere ilişkin tüm parametreleri anlık olarak takip ederek, kayıpların önüne geçiyor. Böylelikle hem hammaddenin verimliliği artıyor hem de makinelerin kullanım ömrünü uzatılıyor. Kullanıcıların üretime ve makinelere ilişkin parametrelerdeki anlık dalgalanmaları anında tespit edebildiği platform üzerinde yapılan senaryo tanımlamaları, elektronik kontrollü pek çok eylemin otomatik olarak tamamlanmasına olanak tanıyor. Bu sayede insana bağlı hatalar önleniyor, gözden kaçma riski olan anlık sorunlar otomasyonla çözülüyor.

 

Kullanıcı dostu çözümler ile KOBİ&#;lerin rekabet gücü artıyor

Yerli bir çözüm olarak yeni nesil yazılım ve donanım teknolojiyle geliştirilen Prowmes platformunun hızlı kurulum ve kolay konfigürasyon sayesinde tüm üretim tesislerine kolayca uygulanabileceğini kaydeden Proente Kurucu Ortağı Erçin Temel, &#;Tümüyle Türkiye&#;de geliştirdiğimiz platform, makine veya operatörden kaynaklanabilecek sayısız sorunu yüksek hassasiyetle analiz ederek, üretim süreçlerindeki verimsizliğin önüne geçiyor. Anlık oluşan anomalilerin fark edilmesi için kritik göstergeleri üreticiye sağlıyoruz. Bu sayede, sürdürülmesi imkansızlaşan insan odaklı kontrol süreçlerini dijitalleştiriyoruz.&#; dedi.

KOBİ&#;lerin dijital dönüşüm trendine adapte olabilmek için kullanıcı dostu çözümlere ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Temel, &#;Prowmes platformuyla bu ihtiyacı karşılayarak, KOBİ&#;lerimizin rekabette daha rahat hareket edebilmelerini ve üretimlerini daha etkin yönetmelerini sağlıyoruz. Bakım maliyeti başta olmak üzere pek çok gider kaleminde kayda değer azalma sağlıyoruz. Proente ürünlerini kullanan tesislerde birinci yılın sonunda en az %15 verim artışı gözlemliyoruz.&#; diye ekledi.

 

Üretim tesisleri daha verimli işliyor

Proente’nin sunduğu çözümler arasında üretim hattı üzerindeki makinelerin takip edilmesi, operatörlerin verimliliklerinin ölçülmesi, kalite kontrol süreçlerinin verimliliğini artırma ve üretim planlarının canlı takip edilmesi gibi bir çok özellik yer alıyor. Dijital dönüşüm çözümlerinin kullanımıyla birlikte elde edilen raporlar doğrultusunda tesis içerisindeki makine kullanımları daha efektif bir hale geliyor.

Proente, makine parametrelerinin yüksek frekans ile takip edip yeni nesil makine öğrenmesi algoritmalarını kullanarak, firma bazlı özel modellemeler tasarlıyor. Şirkete özgü bu modellemeler ile öngörüye dayalı bakım ve iyileştirici kalite süreçlerini müşterilerine sağlıyor. Böylelikle olası arızalar henüz meydana gelmeden öngörülüyor, anlık olarak ortaya çıkan bakım maliyetleri ve üretimin durmasından kaynaklı kayıplarının önüne geçiliyor.

ProenteStartersHub XO

Endüstri ile verimliliği arttıracak çözümler

BİZE GÜVENMENİZİ İSTİYORUZ 

4. Endüstriyel Devrim’in sonuçlarıyla üretimi destekleyen Proente ekibi olarak iş ortaklarımız için uyum sağlama ve verimi arttırma hedefiyle danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Teknolojik gelişmeleri sektörüne uygun ve işlevsel bir şekilde kullanarak Endüstri devrine ayak uyduran fabrikalar ve firmaların ortaya çıkmasına önayak seafoodplus.infos adını verdiğimiz yazılım ve donanımdan oluşan teknik ürünümüzü kullanarak mümkün olan en verimli üretimi gerçekleştirmek isteyen kobilerin verileri yorumlamasına destek oluyoruz. Prowmes ile üretim yönetimi ekibi arasında ortak bir dil oluşturarak, gerçek zamanlı ve sürekli olarak erişilen verilerin üretimi arttırmak ve daha kaliteli hale getirmek için kullanılmasını sağlıseafoodplus.infoe olarak, partnerlerimiz için sunduğumuz hizmetlerin hayatı kolaylaştıran ve karlılığı arttıran bir sonuç vermesini önemsiyoruz. Bu nedenle, kurulum sonrasında da partnerliğimize devam ederek teknik ya da istihdama dayalı yönlendirmelerimizle

Üretim veriminin artışının yalnızca nicelik olarak değil, nitelik olarak da olumlu yönde bir değişim anlamına geldiğinin farkındayız. Bu bilgiyi sektörel deneyimimizle harmanlayarak, kobiler için ihtiyaca özel çözümler sunuyoruz. Böylece maliyeti arttırmaksızın daha fazla üretim gerçekleştirmeyi ve ürün kalitesi çıtasını yukarıya taşımayı mümkün hale seafoodplus.info gerçekleştirmek için kobilerin Endüstri üretim dönemine ayak uydurması gerektiği bilinciyle onlara tam da bu dönüşüm sırasında danışmanlık hizmeti veriyoruz. Kobilerin cebimizdeki telefonlar gibi akıllı hale gelen endüstriyle tanışması ve ondan faydalanması için gerekli desteği sağlıyoruz. Bu sayede en son Endüstri Devrimi’nin imkanlarından sonuna kadar faydalanan ve işleyişi zaman ve mekan sınırlaması olmadan kontrol altında tutmayı başaran üretim yönetimi ekipleri ortaya çıkıseafoodplus.infoımızın bir parçası haline gelmiş olan dijital dünyayla iletişimi bir adım daha yakınlaştırarak dijitalin direkt fayda sağladığı bir üretim sistemini kuruyoruz. Firmaların en iyi performans için fabrika çalışanlarından makinelerin işleyişine kadar her alanda sürekli iyileşmesini sağlayarak maliyeti düşürmenin yanı sıra karlılığı arttırıseafoodplus.info dönüşüm sırasında en doğru adımları atmak ve sürece uyum sağlamak için desteğe ihtiyaç duyan partnerlerimizle birlikte çalışarak sanal ve gerçek dünya arasında köprü görevi üstleniyoruz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir