ankara beypazarı akropol satılık devremülk / ACİLL!!!SAHİBİNDEN BEYPAZARI AKROPOL TERMALDE TL'YE DEVREMÜLK!!! | monash.pw

Ankara Beypazarı Akropol Satılık Devremülk

ankara beypazarı akropol satılık devremülk

Akropol Termal Beypazarı satılık devremülk

Bin dönüm alan üzerinde inşa edilen Akropol Termal Şehir'de 36 bin adet devremülk yer alacak. Akropol Termal Tesisleri toplam 7 etap halinde yükseliyor.

Akropol Termal Şehir, Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde konumlandırılıyor. Akrapol Termal, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük termal şehir projesi olma özelliğine sahip.

dairesinde yaşamın başladığı Akropol Termal Beypazarı'nda 50 bin metrekarelik sosyal tesisler yer alıyor. Sosyal alanlarının arasında engellilere özel havuz, spor merkezleri, oyun ve eğlence salonları, buz pateni pisti, oyun ve eğlence merkezleri, sinema salonları, Türk Hamamı, Fin Hamamı, sağlık üniteleri, sauna, çamur banyoları gibi imkanlar bulunuyor.

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Ankara Akropol Termal'de satışa sunulan devremülklerin fiyatları 60 bin TL'ye kadar çıkıyor. Akropol Termal ödeme planı çerçevesinde

Akropol Termal Şehir Beypazarı

Akropol Termal Şehir Hakkında:

Akropol termal şehir, Tarihi ve görselliği ile Başkentin gözbebeği Beypazarı’nda m² alan üzerine kurulmuştur. Tesis, 7 etaptan oluşan Termal Şehir, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük termal şehir projesidir. daire konsepti ve m² sosyal tesisi ile siz değerli misafirlerini beklemektedir.

Akropol Termal Şehir’de özel yüzme havuzları, Ayrıca Türk hamamları, saunalar, termal havuzlar, bay ve bayan ayrı ayrı kapalı yüzme havuzları, bay ve bayan karışık açık yüzme havuzu, SPA, oyun ve eğlence salonları ile, Termal Şehir, kusursuz bir şehir olma yolunda her geçen gün büyümektedir.

Business dünyasına da ev sahipliği yapmak için tasarlanan Termal Şehir, kişilik kongre merkezine sahiptir. Ayrıca son teknoloji ile donatılmış VIP toplantı salonları ile iş dünyasının önde gelen simalarına A plus kalitede hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Termal Şehir, Ankara İl Özel İdaresinden, Beypazarı ve çevre bölgelerini kapsayan toplam m2 alan üzerinde kurulmuştur. Jeotermal Kaynak Su Arama Ruhsatını da alarak sağlık ve turizm alanındaki yatırımlarını rekor seviyeye ulaştırmıştır.

Tesiste bay bayan ayrı, karma açık havuz olmak üzere toplam 2 adet kapalı Havuz bulunmaktadır. Ayrıca 1 adet açık havuz&#;da mevcuttur.

Oda tipleri: 1+1 daire : 70 m2 2+1 daire : m2 3+1 daire : m2

Otel özellikleri: Kapalı havuz, Kapalı restaurant, Konferans, Vip aile havuzları, Fitness, Kreş Bulunmaktadır. Ayrıca Yarı olimpik yüzme havuzu, Açık Havuz bulunmaktadır.

Akropol Termal Tesis lokasyon bilgileri

Ankara, Beypazarı’nda hizmet veren Termal Şehir, Beypazarı Merkez’e 3 km mesafededir. Ankara Şehir Merkezi’ne ise km dir. Ayrıca en yakın havaalanı olan Esenboğa Havaalanı’na km. uzaklıktadır.
Bilgiler Tesis ve Otelz tarafından Sağlanmıştır.
Otelz

Adres: Ayvaşık Mah. Karapınar Mevkii Küme Evleri No /A BEYPAZARI/ANKARA

[email protected]
Web Sitesi: monash.pw

Adres: Boztepe Mevkii, Beypazarı/Ankara

Tesise Giriş ve Çıkış Saatleri
Tesisi giriş (C/in) saati :
Tesisi çıkış (C/out) saati :

BENZER OTELLERE BAK

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır