oğuz yılmaz kim / Oğuz Yılmaz - Vikipedi

Oğuz Yılmaz Kim

oğuz yılmaz kim

Oğuz Yılmaz &#;ld&#; m&#;? Şarkıcı Oğuz Yılmaz kimdir, ka&#; yaşında?

Ankara oyun havası müziklerinin usta ismi Oğuz Yılmaz geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Oğuz Yılmaz kimdir? 

Oğuz Yılmaz, 25 Ekim , Ankara doğumlu Türk şarkıcı, besteci ve söz yazarı. yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Müziği küçük yıllardan beri merak sarmıştır. Küçük yaşlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği müzik yarışmalarına girerek müziğe başlamıştır. yılında “Duydun mu? – Bi Denem” adında, ilk albümünü yayınlamıştır ve yaptığı bu şarkı satış rekorları kırmıştır.

yılında Ankara'da doğan Oğuz Yılmaz, yılında çıkardığı 'Usta' albümünde yer alan 'Bas Bas Paraları Leyla'ya' adlı şarkıyla geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz, yılında 'Gördün mü?' albümünde yer alan aynı adlı şarkı ve 'Çekirge' ile adından söz ettirdi.

Çekirge parçasıyla çocukların büyük beğenisini kazanan Oğuz Yılmaz, yılında kendi müzik şirketi 'Yılmazlar Plak'ı kurdu.

Oğuz Yılmaz ayrıca kızı Sude'yle 'Uğur Böceğim' şarkısında düet yaptı.

Oğuz Yılmaz'ın kaç çocuğu var, kızı Sude kimdir?

Oğuz Yılmaz'ın iki çocuğu vardır. Oğuz Yılmaz kızıyla bir düet yapmıştır. 

Oğuz Yılmaz Kimdir?

Oğuz Yılmaz

yılında Sincan, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Kangal, Sivaslıdır. Müziği küçük yıllardan beri merak sarmıştır. Küçük yaşlarda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği müzik yarışmalarına girerek müziğe başlamıştır.

İlk albümlerini 'li yıllarda Sincanlı Küçük Oğuz olarak çıkardı. yılında "Duydun mu? - Bi Denem" adında albümünü yayımlamıştır ve yaptığı bu şarkı satış rekorları kırmıştır.[kaynak belirtilmeli] yılında yaptığı anlaşmayla Kazan Plak'la anlaşma yaparak 10’a yakın albüme imza attı. 'te "Çarşı Çakalı", 'te "Vurgunum Sana", yılında "Zilli Dilek", yılında "Nazlı'mı Beklerim", yılında "Keriman" gibi albümlere imza attı. yılında "Usta" albümünü yayımladı.

Bu albümünde yer alan parça "Bas Bas Paraları Leyla"ya, Türkiye’de ve Avrupa'da büyük ilgi gördü. yılında "Gördün mü?" albümü ile tekrar müzik marketlerdeki yerini aldı. "Çekirge ve Gördün mü?" gibi hit şarkılara imza attı, "Çekirge" parçasıyla çocukların büyük beğenisini kazandı.

yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz Yılmazlar Plak Şirketini kurdu. Oğuz Yılmaz ayrıca kızı Sude'yle "Uğur Böceğim" şarkısında düet yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz, 19 Mayıs 'de geçirdiği kalp krizi sonucu 52 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır