mardin seyahat izmir otogar / monash.pw - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Mardin Seyahat Izmir Otogar

mardin seyahat izmir otogar

Mardin - İzmir Otobüs Bileti Ara

Bornova ilçesine bağlı bir Karacaoğlan Mahallesi’nde Kemalpaşa Caddesi üzerinde yer alan ve yılında hizmete başlayan İzmir Otogarı (İZOTAŞ), ’den fazla peronuyla Türkiye’nin en büyük otobüs terminallerinden biri. İçerisinde onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasının ofisinin bulunduğu otogardan hem şehir içine de hem de İzmir’in ilçe ve köylerine yolcuların rahatça ulaşması için ESHOT belediye otobüsleri, minibüsler, ücretsiz yolcu servisleri ve taksiler hizmet sunuyor.

Belediye Otobüsleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT otobüsleriyle İzmir Otogarı’ndan şehrin her noktasına ulaşmak mümkün. İzmirim Kart alarak şehir içinde hizmet veren bütün toplu taşıma araçlarından faydalanabilirsiniz. Bu ulaşım kartıyla 90 dakikalık aktarma süresinde ücretsiz olarak toplu taşıma aracınızı değiştirebilirsiniz. Rotalarına göre sabaha saat ile arası hizmet veren otobüslerin güzergâhları ise şu şekilde:

54 numaralı hat: İzmir Otogarı-Kemer Aktarma

numaralı hat: İzmir Otogarı-Tınaztepe/Yeni Mezarlık

numaralı hat: İzmir Otogarı-Konak

numaralı hat: İzmir Otogarı-Halkapınar Metro

numaralı hat: İzmir Otogarı-Menemen Aktarma

numaralı hat: İzmir Otogarı-Kavaklıdere

numaralı hat: İzmir Otogarı-Yurtoğlu/Sümbül

numaralı hat: İzmir Otogarı-Bornova Metro-Havalimanı Dış Hatlar Gidiş

numaralı hat: İzmir Otogarı-Ayakkabıcılar Sitesi

numaralı hat: İzmir Otogarı-Pınarbaşı

numaralı hat: İzmir Otogarı-Çamkule

Minibüsler

Şehir içi ulaşımda mavi renkli, ilçeler arası ulaşımda ise beyaz renkli minibüslerin hizmet verdiği İzmir’de belediye otobüsleri gibi geniş güzergâhları olan minibüslerle de otogardan kolayca istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. İzmir Otogarı çıkış kapısı önünde, Kemalpaşa Caddesi’nde ve otogar yanındaki Kamil Tunca Caddesi’nde duraklarını görebileceğiniz minibüslerle şehrin her semtine, büyük caddesine ve mahallesine kolayca gidebilirsiniz.

Otogar içerisinde ayrı peronları bulunan ilçeler arası ulaşım sağlayan minibüslerle ise her yarım saate bir İzmir'in 30 ilçesine ve merkezi köylerine rahat bir yolculukla gidebilirsiniz. Çeşme, Urla, Seferihisar ve Selçuk gibi turistik beldelere yaz aylarında minibüs sefer sayıları arttırılıyor.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Otobüs firmalarının kendi yolcularına sağladığı ücretsiz yolcu servisleri ile de İzmir Otogarı’ndan hızlı bir yolculukla şehrin ana caddelerine ve merkezi noktasına gidebilirsiniz. Otogar varış peronu karşısında bulabileceğiniz yolcu servislerinin güzergâhları ise genel olarak Basmane, Karşıyaka, Hatay-Narlıdere, Buca-Gaziemir ve Bornova şeklinde. Son otobüs saatine kadar otogarda bulabileceğiniz yolcu servislerinin çalışma saatlerinden sonra taksilerden faydalanabilirsiniz.

Taksi

İzmir'de taksiler yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları arasında. Otogar içerisinde durağı bulunan Otogar Taksi, modern araçlarıyla 7 gün 24 saat yolcular hizmet veriyor. 06 96 numara ile ulaşabileceğiniz taksi durağından ekonomik fiyatlarla hem İzmir içinde istediğiniz noktaya hem de İzmir'in turistik ilçelerine rahatlıkla gidebilirsiniz. Otogara yakın bir konumda, Kemalpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Garaj Taksi’ye ise 06 69 numaralı telefondan ulaşabilir ve taksi hizmeti alabilirsiniz.

İletişim

Her hakkı saklıdır. Türkiye Otobüs Firmaları © -

Türkiye Otobüs Firmaları Facebook Sayfası Türkiye Otobüs Firmaları Twitter Sayfası turkiyeotobusfirmalari instagram

Bu sitenin içeriği telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz.

Mardin Seyahat İzmir Otobüs Seferleri

Mardin Seyahat İzmir Şubeleri
Mardin Seyahat yaygın ulaşım ağı ile İzmir ilinde bulunan şubelerinde de hizmet vermeye devam ediyor. İzmir ilinde yer alan Mardin Seyahat şubelerin iletişim bilgisi ve telefon numaralarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Mardin Seyahat Otobüs bileti, sefer saatleri ve bilet fiyatları için yukarıda bulunan arama motorumuzu kullanarak, gideceğiniz güzergahta otobüs seferlerini listeleyerek sizin için en uygun otobüs biletini online satın alabilirsiniz.
Mardin Seyahat İzmir Otobüs Bileti
monash.pw sayesinde 'den fazla otobüs firmasına ve firmaların  şubelerine kolay ve hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Mardin Seyahat firmasına ait otobüs bileti, otobüs seferleri, otobüs saatleri ve en ucuz otobüs bilet fiyatları hakkında bilgi almak için sayfanın en üstündeki otobüs bileti arama motorunu kullanabilir, güvenli ve hızlı şekilde online otobüs bileti alabilirsiniz. Herhangi bir aksilik durumunda dakikalar içerisinde iptal edebilir ve ücretinizi kesintisiz geri alabilirsiniz.
monash.pw ile Türkiye’nin her noktasına otobüs bileti alma imkanına sahipsiniz. Mardin Seyahat dahil ’den fazla yerel ve ulusal otobüs firmasını karşılaştırarak biletinizi online satın alabilirsiniz. 
İzmir Otobüs Seferleri ve Fiyatları
Otobüs bileti fiyatları güzergah, durak ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. En güncel fiyat ve sefer bilgisi için lütfen yukarıdaki arama motorumuzdan arama yapın.
Olası bir aksilik olması durumunda otobüs biletinizi kesintisiz iptal yapma şansına da sahipsiniz! Otobüs biletinizi tek tık ile iptal edebilir, ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.
İzmir Mardin Seyahat Şubeleri için İletişim Bilgilerini Yukarıda Bulabilirsiniz.

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır