sketchup recovery file / CDR Open File Tool - İndir

Sketchup Recovery File

sketchup recovery file

Softonic incelemesi

Bozuk CDR Belgelerini Kaydet

CDR Open File Tool, Open File Tools tarafından sağlanan bir Multimedya yazılımıdır. Yazılım, öngörülemeyen koşullar nedeniyle bozulurlarsa CorelDRAW çizimlerini veya CDR dosyalarını onarabilir. Bir virüs saldırısı olursa, dosya deposu bozulursa veya CorelDraw aniden kapanırsa CDR dosyaları bozulabilir. Yazılım, CorelDraw'ın çoğu sürümünü destekler. Kullanıcılar bozuk CDR dosyalarının durumunu kontrol edebilir, böylece dosyalarının onarılabilir olup olmadığını öğrenebilirler. CorelDraw dosyalarında bilinen sorunları gidermek için kendi veri kurtarma motorunu kullanır. CDR dosyalarındaki tüm hataları otomatik olarak onardığı için bu yazılımı herkes kullanabilir.

AVANTAJLAR

  • Hasarlı CDR belgelerini onarır
  • CDR belgelerini daha temiz sürüme dönüştürür
  • CDR dosyalarını tekrar okunabilir hale getirin
  • Yerel bir kitaplıktan güvenli CDR dosyaları

DEZAVANTAJLAR

  • Tüm CDR dosyaları geri yüklenemiyor
  • Yalnızca CDR dosyalarını geri yükler
  • Ücretli sürümde daha fazla özellik mevcut
  • CDR dosyaları doğrudan düzenlenemez

Student file-->FAILED TO OPEN DOCUMENT

jrspina1

Hi there,

I have a very frustrated student. Two days in a row we can not open his file.
“Failed to open”
There isn’t backup .skb file to try and recover.
I’ve tried importing it into a new file and also uploaded to 3D warehouse.
No luck.
If anyone can work their recovery magic he’d greatly appreciate it.
File–> wont seafoodplus.info - Google Drive
Screenshot

colin2

I couldn’t recover anything from the file. I’ve asked a developer to take a look.

jrspina3

Thanks Colin.
I feel terrible for the student.
Seems there’s always one problem out of 40 of them.

colin4

The developer was able to fix the file. One thing to point out to the student is that the model will perform a lot better with Edge Style/Profiles. That has nothing to do with why the file had problems.

Here is the fixed file:

seafoodplus.info

jrspina5

Thank you so much Colin for getting this repaired…my student will be ecstatic!

seafoodplus.infour

aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl düzeltilecek proje teslimime çok az kaldı yardımcı olabilir misiniz

seafoodplus.infour

aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl düzeltilecek proje teslimime çok az kaldı yardımcı olabilir misiniz

ateliernab9

seafoodplus.infour

aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl düzeltilecek proje teslimime çok az kaldı yardımcı olabilir misiniz

like everyone else, you need to share your file if you want colin to check it.

Klasörde dosya var ama gözükmüyor, boş görünüyor Windows 10/8/7

Genel Bakış
klasör dolu ama boş görünüyor

“Ne kadar garip! Klasör boş görünüyor ama dosyalar duruyor. Geçtiğimiz gün tüm fotoğraflarımı Canon dijital fotoğraf makinemden PC’ye aktardım ve onları D sürücüsünde bir klasörde tuttum. Bugün o klasöre tıkladığımda hiçbir şey olmadığını gördüm. TÜM dosyaların başarılı bir şekilde aktarıldığından eminim ancak bilinmeyen nedenlerden dolayı dosyaları kaybettim. Kötüsü, depolama aygıtımda bir kopyasını tutmamıştım. Boş görünen klasörden dosyaları nasıl kurtarabilirim?"

İçinde dosya olması gereken boş bir klasör mü görüyorsunuz? Klasör resimdeki gibi boş görünüyor.

folder show empty
Ancak klasörün dolu olduğunu biliyorsunuz.

folder shows empty
Şimdi hayal edin. İndirilen uygulamalar, fotoğraflar, belgeler, video dosyaları gibi bazı belirli dosyaları saklamak için bir klasör oluşturuyorsunuz ancak bir gün içeriğini görüntülemek üzere klasörü açmaya çalıştığınızda ne dosya olduğunu görüyorsunuz ne de başka bir depolama aygıtına taşımanıza izin veriliyor. Fare imlecini klasörün üzerinde gezdirdiğinizde daha kötüsüyle karşılaşıyorsunuz; klasörün boş olduğunu gösteriyor! Ne büyük bir stres!

Neden
dosyaları tutmasına rağmen klasör neden boş gösteriyor

Halen var olmasına rağmen dosyaların/klasörlerin gözükmemesi durumu çoğunlukla gizleme özelliğini akla getirir. Örneğin; bu öğeleri gizlersiniz, dosyaları göremezsiniz. Sonuç olarak, klasör boş görünür ancak boyutu vardır. Yukarıdaki resimlerde gösterildiği gibi, F sürücüsünde 2GB dosya var ancak boş bir klasör görüyorsunuz.
Belki de doğru görüntülemeyi engelleyen dosya bozulmasıdır. Böyle kötü sonuçlara genellikle virüs veya harici hard diskin, USB flash belleğin veya hafıza kartının yanlış çıkarılması neden olur. Harici aygıtlarınız bozulur veya erişimi reddedilirse, lütfen önce bozuk USB, SD kart veya harici diskinizi düzeltin, ardından verileri zamanında kurtarmak için aşağıdaki üç çözümü takip edin.

Çözümler
klasör boş sorununu çözme ve kaybolan dosyaları kurtarma

Klasörde dosyaların olduğundan eminsiniz ancak boş gösteriyorsa Windows 10, 8 ve 7’de bu sorunu çözmek için üç seçeneğiniz var. Windows Gezgininden gizli dosyaları gösterme, komut istemi satırı ve üçüncü parti veri kurtarma programı.

1 . Boş klasördeki gizli/kayıp dosyaları Dosya Gezgininde gösterme

Microsoft, Windows 10, ve 7 dahil tüm Windows sürümlerinde gizli dosyaların nasıl gösterileceğine yardımcı olmak için detaylı bir rehber sunar. Bu işlem her sürümde ufak farklılıklar göstermesine rağmen, son yol temel olarak aynıdır; Dosya Gezgini içinde klasör seçeneğini bulmak. Örneğin; Windows 10’da gizli dosyaları göstermek için bu iki adımı uygularsınız.

Görev çubuğunda arama kutusuna klasör yazın ve ardından arama sonuçlarından Gizli dosyaları ve klasörleri gösteri seçin.

Gelişmiş ayarlar altında Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri gösteri seçin ve ardından TAMAM’a tıklayın.

2 . Boş klasördeki kayıp dosyaları komut isteminden gösterme

Gizli dosyaları görmenin yüksek düzey aynı zamanda da en etkili yolu. Sorun giderme adımları her Windows sürümü için aynıdır. Nasıl başladığımıza dikkat edelim.

Windows + R tuşlarına birlikte basarak ve arama kutusuna cmd yazarak komut istemini yönetici olarak açın.

Klasörün hangi sürücüde boş göründüğünden emin olun, örneğin, G sürücüyse, attrib -h -r -s /s /d g:\*.* yazıp Enter’a basın.

folders changed to shortcut
3 . Boş klasördeki gizli dosyaları veri kurtarma programı ile kurtarma

Kaybolan/kayıp dosyaları görüntülemenin ve göstermenin son ancak en etkili yolu üçüncü parti veri kurtarma programı iledir. Örneğin; EaseUS dosya kurtarma yazılımı ücretsizdir ancak silinmiş, gizli veya sebepsizce silinmiş her türlü veri dosyasını kurtarmada profesyoneldir. Bilgisayar bilgisi gerektirmez, dahası, kurtarma işlemi zahmetsizdir. Sadece aşağıdaki adımları izleyin ve kaybolan dosyaları bulun.

Pobierz dla PCPobierz dla Mac

1. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazını PC'nize indirin ve kurun.

select data loss location

2. Kaybolan verileri aramak ve kurtarmak, geri getirmek için veri kurtarma aracını kullanın. Bir depolama birimi veya verilerinizin kaybolduğu belirli bir klasörü seçin ve ardından Tara butonuna tıklayın.

scan the drive for lost data

3. Tarama tamamlandığında, tarama sonucu listesinden kurtarılabilir dosya ve klasörleri bulun. Dosyaları seçin ve ardından Kurtar butonuna tıklayın. Kurtarılan verileri kaydetmek için bir konum seçerken ilk sürücüyü kullanmamalısınız.

preview and recover the data

Sonuç olarak, dosyaları içermesi gereken bir klasör boş göründüğünde kolayca pes etmeyin. Yukarıdaki hızlı düzeltme yöntemlerini uygulayarak kaybolan tüm klasör içeriklerini kesinlikle geri getirebilirsiniz.

AUTOCAD DOSYA KURTARMA

AutoCAD Dosya Kurtarma

En çok kullanılan bilgisayar destekli tasarım programlarının başında gelen AutoCAD programı ile çizimler; bazen saatlerce, bazense günlerce süren çalışmalarla hazırlanabiliyor. Elektrik kesilmesi, bilgisayarın kendi kendine kapanması veya programın kilitlenmesi gibi durumlarda çalışmaların kaydedilmeyip kaybedilmesi, geçmişte çoğu kez kullanıcıların çalışmalarını kaybetmelerine sebep oluyordu. AutoCAD’in güncel sürümlerinde bulunan otomatik kaydetme ve yedekleme gibi özellikleri sayesinde kaydedilmeyen veya kaybedilen dosyalar yeniden erişilebilir.

AutoCAD Çizim Kurtarma Yöneticisi

AutoCAD programının yeni sürümlerinde bulunan Drawing Recovery Manager adındaki bu özellik sayesinde dosyalar otomatik olarak kurtarılabiliyor. Yarım kalan bir çizim kaldığında “ Önceki oturumunuzda program beklenmedik bir şekilde kapatıldı. Kaydedilmemiş dosyanızı Çizim Kurtarma Yöneticisi ile kurtarabilirsiniz.” yazılı bir uyarı çıkıyor. Böylece yarım kalan çizime devam edilebiliyor. Bu durumun yetersiz kaldığı durumlarda ise kurtarma için çeşitli yollar bulunmakta.

Kurtarma dosyaları, manüel olarak her “.dwg” uzantılı dosya kaydedildiğinde otomatik olarak oluşur. Uzantı olarak “.dwg” uzantılı asıl dosyanın kaydedildiği klasöre “.bak” uzantısıyla kaydedilen kurtarma dosyası ile kolaylıkla çizim kurtarılabilir. Çizimin kaydedildiği klasörde bulunan “.bak” uzantılı dosyayı kurtarmak için Windows kullanıcıları üzerine sağ tıklayarak Yeniden Adlandır komutunu seçtikten sonra uzantısını “.dwg” olarak değiştirebilirler.

AutoCAD Dosya Kurtarma

Başlangıç düzeyindeki kullanıcılar bu aşamada problemle karşılaşabilirler, çünkü Windows’ta dosya uzantıları varsayılan olarak gizlidir. Gizli olan dosya uzantılarını göstermek için dosyanın kayıtlı olduğu klasörde klavyeden Alt tuşuna basılarak üstte çıkan menüden Araçlar/Klasör Seçenekleri adımları takip edilir. Açılan pencereden Görünüm sekmesinde bulunan “ Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” seçeneğinin yanındaki işaret kaldırılarak onay verilir. Böylece gizli olan dosya uzantıları gösterilmiş olur. Bu işlemin ardından .bakuzantılı dosyalar rahatlıkla .dwg olarak değiştirilerek kullanılabilir.

Bak uzantılı kurtarma dosyalarının asıl amacı bir yanlışlık yaparak kullanıcı tarafından bozulan dosyanın eski haline getirilmesini sağlamaktır. Bu yüzden bak dosyalarında her zaman kaydedilen dosyanın bir önce kaydedilmiş versiyonunun kopyası bulunur. AutoCAD tarafından bak dosyalarının otomatik olarak oluşturulabilmesi için sistem değişkenlerindeki ISAVEBACK değişkeninin “1” olarak ayarlanmış olması gerekir.

AutoCAD Kaydedilmemiş Dosya Kurtarma

Çalışmaya başladıktan sonra eğer hiç kayıt yapılmamışsa program tarafından otomatik olarak .bak uzantılı dosyalar oluşturulmaz. Çalışma sırasında henüz kaydedilme işlemi gerçekleştirmeden oluşan elektrik kesintileri, program kitlenmesi gibi durumlar için de AutoCAD programında başka çözümler bulunmaktadır.

AutoCAD Dosya Kurtarma

Autosave olarak adlandırılan otomatik kayıt dosyaları, çalışılan dosyanın otomatik olarak kaydını tutar. Kullanıcı tarafından belirlenen zaman aralıklarında dosyayı otomatik olarak kaydeden bu özellik varsayılan olarak 10 dakikada bir kayıt işlemini gerçekleştirir. Bu kayıtlar, “ .sv$” uzantılı dosyalarda tutulur. AutoCAD programının üstünde bulunan Tools menüsünden Options seçeneği seçildiğinde ekrana gelen pencerede Open and Save sekmesi seçilerek kaç dakikada bir autosave oluşturulacağı seçilebilir.

Otomatik kayıt nereye yapılıyor?

AutoCAD programında henüz hiç kayıt yapılmadan program tarafından olası kayıplara önlem olarak tutulan otomatik kayıtlar, Temporary Folder adı verilen geçici klasörlerde tutulur. Bu klasör, her bilgisayar için farklı olduğundan aşağıda gösterilen yol ile bulunabilir ve düzenlenebilir.

AutoCAD Dosya Kurtarma

Geçici dosyaların tutulduğu klasörün tam adresini bulmak için programın üstünde bulunan Tools menüsünden Options seçeneği seçilir. Ardından pencerede bulunan Files sekmesinde bulunan Automatic Save File Location bölümünde bulunan adres kullanıcıların sıklıkla sorduğu “temp dosyası nerede?” sorusunun cevabı olan otomatik dosyanın kaydının tutulduğu adrestir. Bu klasörde bulunan .sv$ uzantılı dosya, .bak uzantılı dosyada olduğu gibi yeniden adlandırılarak .dwg uzantısıyla yeniden kaydedilerek kurtarılabilir.

AutoCAD’ın zaman zaman hayat kurtarıcı olabilen autosave özelliği silinen dosyaları kurtarma konusunda kullanıcıların saatlerce harcadıkları emeğin boşa gitmemesi için kullanılan güzel ve kullanışlı bir özelliktir.

AutoCAD Komutları Kurtarmak

AutoCAD ile çalışırken elektrik kesildiğinde veya bir şekilde işlem yarıda kaldığında yukarıda anlatılan yöntemlerle dosyanın son çalışılan halini kurtarmak mümkündür. Ancak bu durumlarda dosya üzerinde çalışılırken dosyanın işlendiği komutlar tutulmaz. Yani kurtarılan dosyalarda çizimi bir adım geri alma gibi işlemler yapılamaz. Kaybolan dosyada bulunan son komutları kurtarmak için .sv$ dosyalarının yanında bulunan .ac$ dosyaları sonlanan oturumda kullanılan komutların tutulduğu dosyadır. Bu dosya ile kaybolan komutların da aynı şekilde kurtarılması mümkün olur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir