alkış emoji klavye / İfadeler için klavye kısayolları - Microsoft Desteği

Alkış Emoji Klavye

alkış emoji klavye

Outlook'ta Emojiyi Kullanma: Desteklenen Sürümler &#; Nasıl Eklenir

Habercilerin artan popülaritesi ile, emojiler artık mesaj alışverişinde duygusal renk katmak için yaygın olarak kullanılıyor. E-posta iletişiminde bile yerlerini buldular, hem iş hem de kişisel.

Bu kadar yaygın kullanılan bir e-posta istemcisine şaşmamalı, Microsoft Outlook, renkli emojileri tamamen desteklemek için güncellendi. Yazılı gülen yüzleri kullanmaya alışkın kişiler, otomatik olarak Outlook ifadelerine dönüştürüldüklerini zaten fark etmişlerdir.. Outlook'a nasıl emoji ekleyeceğinizi merak ediyorsanız, bir parça iyi haber var.

Windows yazılımı güncellemeleriyle otomatik olarak Outlook'a eklenirler. bu nedenle, yazılımınızın Windows'un en son sürümüne güncellenip güncellenmediğini kontrol edin ve Outlook'ta emojiyi kullanmaya başlayın.

Outlook için Hangi İfadeler Desteklenir

tek kod binden fazla renkli emoji içeren bir dizi standart karakterdir. Windows'un son sürümleri 10 neredeyse hepsini destekleyin. bu nedenle, En son Windows sürümlerinden birini kullanıyorsanız Microsoft Outlook ifadeleri olağandışı olacaktır (, , ve ), yanı sıra MS Outlook , , veya Office'in bir parçası olarak Outlook paket. Ayrıca, pencereler renkli emojiyi kısmen destekler.

Windows'un veya MS Outlook'un önceki sürümlerinin kullanıcısıysanız, yine de ifadeleri kullanabilirsin. Ancak, yazılımları daha güncelse ekranınızda siyah beyaz ve alıcının ekranında renkli olurlar. Yani, Outlook için emoji e-posta istemcisinin sonraki sürümlerinden farklıdır.

Outlook'ta emoji için de önemli bir istisna vardır İçin Toplu Lisans kurulumları Outlook sürümü renkli ifadeleri desteklemiyor. Yani, Outlook'unuz varsa MSI tabanlı kurulum, ekranınız siyah beyaz benzerlerini gösterecek.

Outlook E-postalarına Emoji Nasıl Eklenir

Outlook e-postalarına emoji eklemenin ilk ve en basit yolu, karakter sürümlerini yazmaktır.. Aynı zamanda, MS Outlook bunları otomatik olarak renkli veya siyah beyaz muadillerine dönüştürecektir. Ancak, normal bir kullanıcı neredeyse hiç karakter versiyonları. İşte bu yüzden olası iki yöntem.

1. Windows Kullanıcıları için Yöntem 10

Outlook'ta emoji eklemek için, Windows kullanıcıları 10 / 11 Outlook emoji kısayollarından birinin yardımıyla Emoji Panelini açmalısınız:

  • Windows logo tuşu + ;
    veya
  • Windows logo tuşu + . (dönem)

Bu kombinasyonlardan biri paneli emojilerle açacak. İstediğini bulmak için, karakter sürümünü yazmaya devam edebilir veya Windows'ta mevcut MS Outlook ifadelerinde gezinebilirsiniz. 10 panel.

Bazı kullanıcılar, EmoPad adlı küçük ve ücretsiz yardımcı programı kullanmayı daha uygun buluyor. Metin yazarken Emoji eklemeye izin verir. Sadece Emoji Panelini açın ve kullanmak istediğiniz emojiye tıklayın., sonra onları seçip Windows panosuna kopyalayın (Ctrl+C). Bundan sonra emoji setinizi kullandığınız bir e-postaya veya metin düzenleyiciye yapıştırabilirsiniz..

 

ücretsiz indirİçin pencere eşiği 32/64 bit

2. Outlook Yöntemi Kullanıcılar

  1. Yeni mesaj oluşturmaya başlayın;
  2. seçmek Ekle menü ve seç Simgeler madde;
  3. ' I tıklatın Yüzler gruplayın ve bir veya birkaç emoji seçin;
  4. Ekle düğmesine tıkladığınızda emojiler e-postaya eklenecektir.

3. Windows'un Tüm Sürümleri İçin Yöntem

Outlook e-postalarına ifade eklemenin başka bir yolu da Sembol komutunu kullanmaktır.:

  • E-postanızı oluşturmaya başlayın (veya yanıtlama / yönlendirme) ve tıklayın Ekle çıkıntı;
  • Sağda, var Sembol düğme, tıklayın ➨ üzerine basın Daha fazla sembol&#;;
  • Görünecek pencerede, Yazı tipini Segoe UI Emoji olarak ayarlayın ve e-postaya eklenecek emojileri bulmak için aşağı kaydırın.

Segoe UI Emoji yazı tipinin tüm sembolleri emoji olmadığından, İfadelere daha hızlı ulaşmak için ilgili alt kümeyi ayarlamak mümkündür. En ilginç olanlar alt kümelere dahil edilmiştir Çeşitli Teknik, Çeşitli Semboller, Dingbatlar, Genişletilmiş Karakterler - Düzlem 1. Sonuncusu, mevcut en geniş emoji koleksiyonuna sahip alt kümedir..

Son olarak, emojiyi seçin ve düğmeye basın Ekle. Bitirdikten sonra, tıklamak İptal sembol ekleme iletişim penceresini kapatmak için.

İletişim penceresinde, emojileri siyah beyaz göreceksiniz. Ancak, Windows ve Outlook sürümleriniz renkli ifadeleri destekliyorsa, bir e-postaya eklendiklerinde bu şekilde görüntülenecekler.

Emoji Eklemenin Hızlı Yolu

Outlook'u iş iletişimi için kullanıyor olmanız oldukça olasıdır. bu nedenle, kullandığınız emoji sayısı oldukça sınırlıdır. Kullanılabilir emojilerin uzun listelerinde gezinmek için zamanınız olmadığında, Otomatik Düzelt işlevini kullanabilirsiniz:

  • Yukarıdaki adımları uygulayın ve bir başparmak yukarıya emoji Outlook ekleyin (veya emojiler) mevcut olanlardan;
  • Bunlardan birini seçin ve tıklayın Otomatik Düzelt iletişim penceresinin sol alt köşesinde bulunan;
  • Kontrol Yazarken metni değiştirin ve seçilen bir emoji ile otomatik olarak değiştirilmesi gereken metni yazın.

Bu yöntemin rahatlığı yadsınamaz, Her kullanıcı e-postalara emoji eklemek için özelleştirilmiş bir kısayol listesi oluşturabilir.

Son söz

Emojiler mesajlaşmayı daha anlamlı ve renkli hale getirdi. Artık iş iletişimi bile emojilerin kullanımına izin veriyor. Yani, Yukarıdaki yöntemlerden birini kullanın ve yazışmalarınızın parlak ve renkli olmasına izin verin.

👏 Alkış, El çırpma

İki el alkış emojisi, birden fazla kez kullanıldığında şiddetli alkış olarak kullanılabilir. Seyirciler genellikle 🎵 müzikal bir konser, 🗣️ konuşma veya 🏟️ oyun gibi bir performans sonrasında keyif ve onay işareti olarak alkışlarlar.

👏 Alkış, El çırpma Emoji Anlamı

El Çırpma emojisi alkışlayan iki eli temsil eder. Birçok kişi bunu doğrudan alkış anlamında kullanır, yani birinin başarısını, yeteneğini veya becerisini örneğin bir 🎉 tebrik mesajıyla takdir ederken. Bununla birlikte, alaycı bir anlamda da kullanılır (yani, birinin eylem veya davranışının gerçek alkışı hak edenlerin tam tersi olduğunun bir işareti olarak).

Ayrıca, Alkışlayan Eller emojisi ünlü bir Alman DJ ve müzisyen olan Zedd'in doğrulanmış Snapchat hesabının resmi sembolüdür.

Ayrıca Denilen

  • 👏Aferin
  • 👏Şiddetli alkış
  • 👏Alkış Emojisi

Elma Adı

Emoji Apple İphone, Android ve diğer platformlarda nasıl görünüyor

Kategori🤦‍♀️ İnsanlar ve Vücut
Alt grupEller
Codepoints1F44F
Kısa kod:clap:

Etiketler ve Anahtar Kelimeler:

Alkış, El çırpma 👏 devs için emoji kodları:

HTML hex👏
HTML dec&#;
URL escape code%F0%9F%91%8F
Punycodexnp8h
Bytes (UTF-8)F0 9F 91 8F
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC4F
C, C++, Python\Uf44f
CSS\01F44F
PHP, Ruby\u{1F44F}
Perl\x{1F44F}

Emoji içerme ve çeşitlilik:

Emoji Anlamları WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En &#;ok Kullanılan Y&#;z, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları

Haberin Devamı

😜

Gözünü kırpan ve dili dışarda emoji. Genellikle bir eğlence, heyecan, kaçıklık, soytarılık veya şaka duygusu taşır.

🤪

Deli gibi bir surat yapan emoji. Genellikle aptalca davranmak, eğlenmek ve parti yapmak gibi aktivitelerin yanı sıra deli gibi argo terimlerin çeşitli anlamlarını genellikle olumlu bir şekilde temsil eder. Daha genel olarak bir tuhaflık ruhu taşıyabilir.

😝

Gözleri içeri bakan dili dışarda emoji. Genellikle eğlence, heyecan, oyunculuk, neşe ve mutluluk duygusu taşır.

🤑

Gözleri ve dili para olan emoji. Para kazanmak, zenginliği sevmek, zengin olmak veya zengin hissetmek ve başarı ve mükemmellik kavramları dahil olmak üzere parayla ilgili çok çeşitli anlamlara gelir.

🤗

Sarılan yüz emojisi. Teşekkür ve destek sunmak, sevgi ve ilgi göstermek veya daha genel olarak sıcak, olumlu duyguları ifade etmek için kullanılabilir. El hareketi nedeniyle, genellikle caz ellerini temsil etmek için kullanılır ve heyecan, coşku veya gelişme veya başarı duygusu gibi duyguları belirtir.

🤭

Eliyle ağzını kapatan emoji. Ciddi bir sürpriz, şok, endişe veya özür nedeniyle nefes nefese kaldığını düşündüren emoji. Utangaç kahkahaları veya utanmayı çağrıştırır.

🤫

Sessiz ol emojisi. Sessizlik, gizlilik ve ihtiyatlılık anlamına gelmektedir.

🤔

Düşünen yüz emojisi. Düşünen veya derin düşüncelere dalmış bir kişiyi göstermek için tasarlanmıştır. Genellikle bir şeyi veya birini sorgular veya "bunu bilmiyorum" anlamında kullanılır. Ciddi, şüpheci ve alaycı anlamlarına da gelebilir.

🤐

Ağızı fermuarlı emoji. Bir sırrı saklamak anlamına veya bir konu konusunda konuşmaması gerektiğini ifade eder.

🤨

Kaşı yukarı kalkık emoji. Düz, nötr ağızlı ve çatık kaşlı sarı bir yüz. Şüphe, şüphecilik, endişe, düşünme, inanmama ve onaylamama dahil olmak üzere çok çeşitli duygular taşır.

😑

Tarafsız bir duyguyu betimlemeyi amaçlar. Ancak endişeyi ya da aşırıya kaçan bir mizah anlayışı iletmek için de kullanılır.

😶

Ağızı olmayan emoji. Anlam büyük ölçüde değişir, ancak genellikle suskunluğu, alçakgönüllülüğü ve sessizliği ifade eder. Ayrıca hayal kırıklığı ve üzüntü gibi olumsuz duygu mesajları da içerebilir. 

😏

Ukalaca gülen emoji. Kurnaz, kendini beğenmiş veya yaramaz yüz ifadesidir. Flört anlamı da taşımaktadır. 

😒

Memnun olmayan yüz ifadesi. Hoşnutsuzluk, huysuzluk ve şüphecilik gibi çeşitli olumsuz duyguları yan gözle bakıyormuş gibi ileten anlamına gelmektedir.

🙄

Gözlerini deviren yüz. Göz devirme hareketinde olduğu gibi, genellikle küçümseme, onaylamama, hayal kırıklığı veya can sıkıntısı ifade eder. Şakacı, küstah, kırgın, alaycı, her neyse der gibi anlamlara da gelir.

😬

Dişlerini gösteren yüz. Bir dizi olumsuz veya gergin duyguyu, özellikle sinirlilik, utanma veya beceriksizliği temsil edebilir. 

🤥

Pinokyo veya yalan emojisi. Yalan söylemeyi, yalancıyı, sahtekârlık kavramlarını temsil edebilir. Bazen inanmadığını (örneğin, Şaka yapıyor olmalısın) veya utandığını (örneğin, yalan söylerken yakalanmış gibi) ifade etmek için kullanılır.

😌

Rahatlamış yüz. Memnuniyet, sakinlik, huzur ve rahatlama gibi çeşitli hoş duygular taşır. Ayrıca daha genel olarak mutluluk veya iyi huylu mizah duygularını da iletebilir.

😔

Dalgın, pişman bir yüz. Hüzünlü, kapalı gözleri, çatılmış kaşları ve hafif, düz bir ağzı olan sarı bir yüz olarak tasvir edilmiştir. Hayal kırıklığına uğramış, incinmiş veya yalnız hissetmek gibi çeşitli üzücü duyguları iletebilir.

😪

Uykucu yüz. Gözleri kapalı, ağzı hafifçe açık ve burnundan baloncuk çıkıyor. Bu kabarcıklar, bir karakterin yorgun olduğunu veya uyuduğunu gösterir. Bazen üzüntü, memnuniyetsizlik veya hastalık ifade etmek için de kullanılır.

🤤

Salya akıtan emoji. Genellikle bir kişiye (seksi, çekici) veya nesneye (örneğin lezzetli yemek) duyulan arzuyu göstermek için kullanılır. Ayrıca birinin yorgun veya uyuduğunu da temsil edebilir.

😴

Uyuyan surat emojisi. Birinin aşırı derecede yorgun olduğunu, uykuya dalmanın eşiğinde olduğunu veya hatta bir şeyin o kadar sıkıcı olduğunu ve uyuyakaldığını göstermek için kullanılır.

😷

Maskeli yüz. Bir salgın sırasında hastanelerdeki sağlık çalışanlarının yanı sıra genel halk tarafından kullanılan beyaz cerrahi maske takan sarı bir yüz. Hastalığı önlemek veya havadan bulaşan hastalıkları önlemek için giyilebilir.

🤒

Ağzında termometre olan yüz. Genellikle kırmızı yanaklar ateşi olduğunu tasvir eder. Bir hasta, soğuk algınlığı veya grip olan bir kişiyi temsil etmek için kullanılabilir.

🤕

Bandajlı emoji. Fiziksel yaralanmayı veya acıyı temsil edebilir, aynı zamanda bazen ironik bir etki için duygusal incinmeyi de ifade eder.

🤢

Endişeli gözleri ve şişmiş, genellikle kırmızı yanakları olan, sanki kusmuğu geri tutuyormuş gibi, hastalıklı yeşil bir yüz. Fiziksel hastalığı veya genel iğrenmeyi temsil edebilir.

🤮

Kusan emoji. Genellikle kusmayı ifade etmek için kullanılır. Fiziksel hastalığı veya iğrenmeyi de temsil edebilir.

🥵

Kızarmış yüz. Kaşları çatılmış, dili dışarı fırlamış ve yüksek sıcaklıklardan aşırı ısınmış gibi ter damlacıkları olan kırmızımsı-turuncu bir yüz. Fiziksel çekiciliği de temsil edebilir. 

🥶

Donan yüz. Aşırı soğuktan donmuş gibi, genellikle yanaklarına veya çenesine yapışan buz sarkıtlarıyla tasvir edilen, dişleri gıcırdayan buz mavisi bir yüz. Ayrıca düşmanlığı veya mükemmelliği temsil edebilir.

🤯

Kafası patlayan emoji. Akıllara durgunluk veren ifadenin görsel bir biçimi, şok, huşu, şaşkınlık ve inançsızlık gibi duyguları temsil edebilir.

🥳 

Parti yüz. Neşeli günleri kutlamak ve daha genel olarak güzel zamanların tadını çıkarmak için kullanılır.

😎

Güneş gözlüklü surat. kendinden emin, cool, kaygısız bir tutum veya bir şeyin mükemmel olduğunu ifade edebilir. 

🧐

Tek gözlük takan emoji. Genellikle, sanki dikkatli bir incelemedeymiş gibi kaşı çatık ve baş hafifçe yukarı kalkık olan emojidir. Bazen şüpheci veya ironik bir gözlem duygusuyla veya bazı içeriğe daha yakından bakmayı teşvik ederek birinin bir şey üzerinde kafa yorduğunu, değerlendirdiğini veya sorguladığını gösterebilir.

😕

Şaşıran yüz emojisi. Açık gözleri ve çarpık kaşları, sanki yanaklarını buruşturuyor veya dudaklarını çiğniyormuş gibi. Kendinden emin olmayan bir bakış. Kafa karışıklığını ifade etse de, genellikle üzüntü ve hayal kırıklığı için kullanılır.

😮

Ağzı açık emoji. Olay karşısında yaşanılan şaşkınlık duygusunu iletmek için kullanılır. 

😲

Açık gözleri, kalkık kaşları ve açık ağzı olan sarı bir yüz. Sanki şoktan ya da şaşkınlıktan nefes nefese kalıyor. Genellikle üst dişlerini göstererek tasvir edilmiştir. Huşu, şaşkınlık, hayranlık, inanmama, heyecan veya endişe gibi çok çeşitli duyguları iletebilir.

😳

Utanan emoji. Utanç gibi duyguları tasvir etmek amaçlanmıştır, ancak anlamı çok geniş bir yelpazede değişir. Diğer duyular arasında şaşırma, inanmama, hayranlık, sevgi ve heyecan sayılabilir.

🥺

Yalvaran emoji. Yalvarır gibi bakışla kaşları çatılmış bir yüz. Sevgi dolu bir jest tarafından hayranlığı veya duyguyu temsil edebilir.

😰

Soğuk ter döken emoji. Genellikle üzüntü, hayal kırıklığı, korku ve endişe gibi duyguları taşır.

😥

Üzgün ama rahatlayan emoji. Küçük, açık gözleri, hafif çatık kaşları ve endişeden sanki tek bir ter damlası damlayan yüz. Hayal kırıklığına uğramış ama rahatlamış yüz olarak da bilinir, gülen suratın üzgün olduğunu, ancak işlerin daha da kötüye gitmediği için minnettar olduğunu gösterir. Genellikle hafif derecelerde hayal kırıklığı ve üzüntü ifade eder.

😭

Ağlayan emoji. Bir olaya oldukça fazla üzüldüğünü belirtir. Teselli edilemez kederi ve acının yanı sıra gülmekten ağlıyorum anlamında da kullanılır. 

Kalp Emoji Anlamları

🤍

Beyaz kalp, iyi duyguları anlatır, saflığa işaret eder. 

🖤

Siyah kalp kederi veya bir tür kara mizahı ifade etmek için kullanılabilir. Üzüntü ve keder ifade etmek için kullanılır.

💙

Mavi kalp emojisi sevgi sadakat ve dostluğu temsil eder. 

🤎

Kahve ve çikolata rengi olarak bilinen bu emoji dostluğu ve sevgiyi de ifade eder.

🧡

Turuncu kalp tutku, sevgi ve romantizm duygusu taşır. Bununla birlikte çok yakın arkadaşlık ve derin hisleri tanımlamak için de rol oynar.

💚

Arkadaşça sevgiye işaret eder. Bazen kıskançlığı ima etmek için de kullanılabilir. Doğa ve çevreyle ilgili cümlelerde anlamı güçlendirir.

💜

Mor kalp şefkat sevgi, anlayış, beğenme gibi anlamları taşımaktadır. Moda, cazibe, zenginlik ve gösteriş ifadesi olarak da kullanılır.

❤️

Kırmızı kalp emojisi aşkı ve sevgiyi temsil etmektedir. Birbirine karşı büyük tutku, sevgi ve romantizm duygusu taşıyan insanlar arasında kullanılır.

El Emojileri Anlamları

✋ Yükseltilmiş El: Selamlama, karşılama veya “dur” anlamlarına gelir. Aynı zamanda da beşlik çakmak veya sınıfta el kaldırmak anlamlarına da gelmektedir.

👐 Açık Eller: Açık eller, sevgiyi, hoşgörüyü anlatır. Aynı zamanda da özlediğine ve sevdiğin birine uzanmak istediğinde de kullanılabilir.

✌ Zafer İşareti: Zafer anlamına gelmektedir.

🤲 İki Avuç Açık: Dua etmek ve şükretmek anlamlarında kullanılır. Birisine “Teşekkür ederim” anlamlarında da kullanılır.

🤝 Tokalaşma Emojisi: Tokalaşmayı, tebrik etmeyi ifade eder. Bir diğer anlam olarak vedalaşmayı ifade edebilir.

👏 Alkış Emojisi: Bir başarıyı kutlama, tebrik etmek için kullanılmaktadır.

👍 Beğenme Emojisi: Onaylamak ve doğrulamak anlamına gelir. 

👎 Beğenmeme Emojisi: Beğenme emojisinin tam tersidir. Onaylamama, bir fikre veya düşünceye katılmama, beğenmeme gibi anlamlarını taşır.

👊 Yumruk Emojisi: Birini yumruklamak veya başka bir kişiye yumruk atma anlamlarına gelir. Anlaşma veya selamlama için de kullanılır

✊ Yükseltilmiş Yumruk: Herhangi bir parmak kaldırılmadığından, sıfır öğeleri temsil etmek için de kullanılabilir. Bazen direniş veya meydan okuma anlamlarına da gelmektedir.

🤘 Boynuz Parmaklar: Metal rock sevenlerin sıklıkla kullandığı emojilerdendir. Kötü şans ve talihsiz olayları simgelemek amacıyla da kullanılmaktadır.

🤙 Ara Beni: Ara beni”, “haberleşelim” anlamları taşır.

En Çok Kullanılan Emojiler Nelerdir?

Gülen Yüzler ve İnsanlar 

Hayvanlar ve Doğa 

🐶 🐱 🐭 🐹 🐰 🐻 🧸 🐼 🐻‍❄️ 🐨 🐯 🦁 🐮 🐷 🐽 🐸 🐵 🙈 🙉 🙊 🐒 🦍 🦧 🐔 🐧 🐦 🐤 🐣 🐥 🐺 🦊 🦝 🐗 🐴 🦓 🦒 🦌 🦘 🦥 🦦 🦄 🐝 🐛 🦋 🐌 🐞 🐜 🦗 🕷 🕸 🦂 🦟  🦠 🐢 🐍 🦎 🐙 🦑 🦞 🦀 🦐 🦪 🐠 🐟 🐡 🐬 🦈 🐳 🐋 🐊 🐆 🐅 🐃 🐂 🐄 🐪 🐫 🦙 🐘 🦏 🦛 🐐 🐏 🐑 🐎 🐖 🦇 🐓 🦃 🕊 🦅 🦆 🦢 🦉 🦩 🦚 🦜 🐕 🦮 🐕‍🦺 🐩 🐈 🐈‍⬛ 🐇 🐀 🐁 🐿 🦨 🦡 🦔 🐾 🐉 🐲 🦕 🦖 🌵 🎄 🌲 🌳 🌴 🌱 🌿 ☘ 🍀 🎍 🎋 🍃 🍂 🍁 🌾  🌺 🌻 🌹 🥀 🌷 🌼 🌸  💐 🍄 🐚  🌎 🌍 🌏 🌕 🌖 🌗 🌘 🌑 🌒 🌓 🌔 🌙 🌚 🌝 🌛 🌜 ⭐ 🌟 💫 ✨ ☄ 🪐 🌞 ☀ 🌤 ⛅ 🌥 🌦 ☁ 🌧 ⛈ 🌩 ⚡ 🔥 💥 ❄ 🌨 ☃ ⛄ 🌬 💨 🌪 🌫 🌈 ☔ 💧 💦 🌊 

Yiyecek ve İçecek 

🍏 🍎 🍐 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇 🍓 🍈 🍒  🍑 🥭 🍍 🥥 🥝 🍅 🥑 🍆 🌶 🥒 🥬 🥦 🧄 🧅 🌽 🥕 🥗 🥔 🍠 🌰 🥜  🍯 🍞 🥐 🥖  🥨 🥯 🥞 🧇 🧀 🍗 🍖 🥩 🍤 🥚 🍳 🥓 🍔 🍟 🌭 🍕 🍝 🥪 🌮 🌯  🥙 🧆 🍜 🥘 🍲  🥫  🧂 🧈 🍥 🍣 🍱 🍛 🍙 🍚 🍘 🥟 🍢 🍡 🍧 🍨 🍦 🍰 🎂 🧁 🥧 🍮 🍭 🍬 🍫 🍿 🍩 🍪 🥠 🥮 ☕ 🍵  🥣 🍼 🥤  🧃 🧉 🥛  🍺 🍻 🍷 🥂 🥃 🍸 🍹 🍾 🍶 🧊 🥄 🍴 🍽 🥢 🥡 

Aktiviteler 

Seyahat ve Yerler 

🚗 🚙 🚕 🛺 🚌 🚎 🏎 🚓 🚑 🚒 🚐  🚚 🚛 🚜 🏍 🛵 🚲 🦼 🦽 🛴 🛹  🚨 🚔 🚍 🚘 🚖 🚡 🚠 🚟 🚃 🚋 🚝 🚄 🚅 🚈 🚞 🚂 🚆 🚇 🚊 🚉 🚁 🛩 ✈ 🛫 🛬 🪂 💺 🛰 🚀 🛸 🛶 ⛵ 🛥 🚤 ⛴ 🛳 🚢 ⚓ ⛽ 🚧 🚏 🚦 🚥 🛑 🎡 🎢 🎠 🏗 🌁 🗼 🏭 ⛲ 🎑 ⛰ 🏔 🗻 🌋 🗾 🏕 ⛺ 🏞 🛣 🛤 🌅 🌄 🏜 🏖 🏝 🌇 🌆 🏙 🌃 🌉 🌌 🌠 🎇 🎆  🏘 🏰 🏯 🏟 🗽 🏠 🏡 🏚 🏢 🏬 🏣 🏤 🏥 🏦 🏨 🏪 🏫 🏩 💒 🏛 ⛪ 🕌 🛕 🕍 🕋 ⛩ 

Objeler 

⌚ 📱 📲 💻 ⌨ 🖥 🖨 🖱 🖲 🕹 🗜 💽 💾 💿 📀 📼 📷 📸 📹 🎥 📽 🎞 📞 ☎ 📟 📠 📺 📻 🎙 🎚 🎛 ⏱ ⏲ ⏰ 🕰 ⏳ ⌛ 🧮 📡 🔋 🔌 💡 🔦 🕯 🧯 🗑 🛢 🛒 💸 💵 💴 💶 💷 💰  💳  🧾 💎 ⚖ 🦯 🧰 🔧  🔨 ⚒ 🛠 ⛏ 🪓  🔩 ⚙ ⛓  🧱  🔫 🧨 💣 🔪 🗡 ⚔ 🛡 🚬 ⚰  ⚱ 🏺 🔮  📿 🧿  💈 🧲 ⚗ 🧪 🧫 🧬 🔭 🔬 🕳  💊 💉 🩸 🩹 🩺 🌡  🏷 🔖 🚽  🚿 🛁 🛀  🪒 🧴 🧻 🧼  🧽 🧹 🧺  🔑 🗝  🛋 🪑 🛌 🛏 🚪   🧳 🛎 🖼 🧭 🗺 ⛱ 🗿 🛍 🎈 🎏 🎀 🧧 🎁 🎊 🎉  🎎 🎐 🏮 🪔 ✉ 📩 📨 📧 💌 📮 📪 📫 📬 📭 📦 📯 📥 📤 📜 📃 📑 📊 📈 📉 📄 📅 📆 🗓 📇 🗃 🗳 🗄 📋 🗒 📁 📂 🗂 🗞 📰  📓 📕 📗 📘 📙 📔 📒 📚 📖 🔗 📎 🖇 ✂ 📐 📏 📌 📍 🧷  🧵 🧶  🔐 🔒 🔓 🔏 🖊 🖋 ✒ 📝 ✏ 🖍 🖌 🔍 🔎 👚 👕 🥼 🦺 🧥 👖 👔 👗 👘 🥻 🩱 👙 🩲 🩳 💄 💋 👣 🧦  👠 👡 👢 🥿 👞 👟 🩰 🥾 🧢 👒 🎩 🎓 👑 ⛑ 🪖 🎒 👝 👛 👜 💼 👓 🕶 🥽 🧣 🧤 💍 🌂 ☂ 

Simgeler 

☮ ✝ ☪ 🕉 ☸ ✡ 🔯 🕎 ☯ ☦ 🛐 ⛎ ♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ 🆔 ⚛ ⚕ ☢ ☣ 📴 📳 🈶 🈚 🈸 🈺 🈷 ✴ 🆚 🉑 💮 🉐 ㊙ ㊗ 🈴 🈵 🈹 🈲 🅰 🅱 🆎 🆑 🅾 🆘 ⛔ 📛 🚫 ❌ ⭕ 💢 ♨ 🚷 🚯 🚳 🚱 🔞 📵 🚭 ❗ ❕ ❓ ❔ ‼ ⁉ 💯 🔅 🔆 🔱 ⚜ 〽 ⚠ 🚸 🔰 ♻ 🈯 💹 ❇ ✳ ❎ ✅ 💠 🌀 ➿ 🌐 ♾ Ⓜ 🏧 🚾 ♿ 🅿 🈳 🈂 🛂 🛃 🛄 🛅 🚰 🚹 ♂ 🚺 ♀ ⚧ 🚼 🚻 🚮 🎦 📶 🈁 🆖 🆗 🆙 🆒 🆕 🆓  🔢 ▶ ⏸ ⏯ ⏹ ⏺ ⏏ ⏭ ⏮ ⏩ ⏪ 🔀 🔁 🔂 ◀ 🔼 🔽 ⏫ ⏬ ➡ ⬅ ⬆ ⬇ ↗ ↘ ↙ ↖ ↕ ↔ 🔄 ↪ ↩ 🔃 ⤴ ⤵  🔤 🔡 🔠 🔣 🎵 🎶 〰 ➰ ✔ ➕ ➖ ➗ ✖  💲 💱 © ® ™ 🔚 🔙 🔛 🔝 🔜 ☑ 🔘 🔴 🟠 🟡 🟢 🔵 🟣 🟤 ⚫ ⚪ 🟥 🟧 🟨 🟩 🟦 🟪 🟫 ⬛ ⬜ ◼ ◻ ◾ ◽ ▪ ▫ 🔸 🔹 🔶 🔷 🔺 🔻 🔲 🔳 🔈 🔉 🔊 🔇 📣 📢 🔔 🔕 🃏 🀄 ♠ ♣ ♥ ♦ 🎴 👁‍🗨 🗨 💭 🗯 💬 🕐 🕑 🕒 🕓 🕔 🕕 🕖 🕗 🕘 🕙 🕚 🕛 🕜 🕝 🕞 🕟 🕠 🕡 🕢 🕣 🕤 🕥 🕦 🕧 

Noktalama İşaretleri ile Emojiler

:-) veya :)

:-D veya :d

:-O veya :o

:-P veya :p

;-) veya ;)

:-( veya :(

:-S veya :s

:-l veya :l

:'(

:-$ veya :$

(H) veya (h)

:-@ veya :@

:-#

8ol

8-l

^o)

:-*

+o(

:^)

*-)

<:o)

8-)

l-)

(c) veya (C)

(Y) veya (y)

(N) veya (n)

(B) veya (b)

(D) veya (d)

(X) veya (x)

(Z) veya (z)

({)

(})

:-[ veya :[

(^)

(L) veya (l)

(U) veya (u)

(K) veya (k)

(G) veya (g)

(F) veya (f)

(W) veya (w)

(P) veya (p)

(~)

(@)

(&)

(T) veya (t)

(I) veya (i)

(8)

(S)

(*)

(E) veya (e)

(O) veya (o)

(M) veya (m)

(sn)

(bah)

(pl)

(ll)

(pi)

(so)

(au)

(ap)

(um)

(ip)

(co)

(mp)

(st)

(li)

(mo)

(tu)

(#)

(h5)

(yn)

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır