silinmiş fotoğrafları geri getirme uygulaması / Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Telefondan Silinen Resimleri Programsız Geri Getirme

Silinmiş Fotoğrafları Geri Getirme Uygulaması

silinmiş fotoğrafları geri getirme uygulaması

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
DiskDigger icon

Yanlışlıkla silinen fotoğraflarınızı geri getirin

Önceki sürümler
DiskDigger kaybolduğunu sandığınız Android üzerindeki fotoğraflarınızı geri getiren bir uygulamadır. Yanlışlıkla bir fotoğrafı sildiyseniz, ya da bir programı kurarken kaybettiyseniz, onları tekrar geri getirebilir ve cihazınızın hafızasına kaydedebilirsiniz.

DiskDigger uygulamasını kullanmak çok basit: kurtarmak istediğiniz Android üzerindeki bölümü seçip &#;tara&#; tuşuna basmanız gerekiyor. Bu işlem bir kaç dakikanızı alabilir, bu işlem kurtarmak istediğiniz dosyanın boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Çalışırken, uygulamanın bulduğu fotoğrafları görebilirsiniz.

Bu ücretsiz DiskDigger versiyonunun sadece JPG ve PNG formatlarını desteklediğini unutmayın. Pro versiyonu şu formatları geri kazanmanıza yardım eder: MP4, MP4A, 3GP, MOV, GİF, MP3, AMR, WAV, TİF, CR2, NEF, DCR, PEF, DNG, ÖRF, DOÇ, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PDF, XPS, ODT, ODS, ÖDP, ÖDG, ZIP, APK, ve EPUB.

DiskDigger çok basit çalışan muhteşem bir dosya geri kazanma programıdır. Benzer uygulamaların aksine, sorun olmadan kaybolan resimleri geri kazanmanıza yardımcı olur.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Notlar

DiskDigger&#;i kullanmak icin rootlu bir telefon kullanmanız gerekir.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Sıkça sorulan sorular

Android telefonumda DiskDigger ile silinen videoları nasıl kurtarabilirim?

Android telefonunuzda DiskDigger ile silinen videoları kurtarmak için, silinen öğeleri izlemeye nereden başlayacağınızı belirtmeli ve işlemin bitmesini beklemelisiniz. Ardından, kurtarmak istediğiniz öğeleri seçmelisiniz.

Android cihazımda DiskDigger ile silinen kısa mesajları kurtarabilir miyim?

Hayır, Android cihazınızda DiskDigger ile silinen metin mesajlarını kurtaramazsınız. DiskDigger, öncelikle fotoğraflar ve videolar gibi multimedya dosyalarını kurtarmak için tasarlanmış bir uygulamadır, dolayısıyla diğer uygulamalardan veri kurtaramaz.

DiskDigger ile ne tür dosyaları kurtarabilirim?

DiskDigger ile çeşitli dosya türlerini kurtarabilirsiniz. Fotoğraflar: JPEG, PNG, BMP, GIF, WebP. Videolar: MP4, 3GP, AVI, MOV. Ücretli sürüm, belgeleri (DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, XPS, ODT/ODS/ODP/ODG, ZIP, APK, EPUB) kurtarma olanağı sunar.

DiskDigger ücretsiz mi?

Evet, DiskDigger ücretsiz bir uygulamadır. Ancak, birçok gelişmiş özelliğin kilidini açan ücretli bir moda sahiptir. Bu premium sürümü satın almak için araç ayarlarını açmalı ve satın alma seçeneğini bulmalısınız.

Paket Adıseafoodplus.infogger
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid
apkAndroid + Oca
apkAndroid + Eyl
apkAndroid + , Haz
apkAndroid + , Nis
apkAndroid + , Oca
apkAndroid + , Oca
Diğer platformlar için mevcut

Bu uygulamayı oyla

Uygulamaya göz atın

yorumlar

Daha fazlası

Ücretsiz Fotoğraf Kurtarma Programı ile Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Günümüzde, dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonlarının popüler olmasıyla, insanlar düğün, balayı, tatil, çocuklarının doğum günü vb. özel anları fotoğraf çekerek kaydetmeyi seviyor. Beklenmeyen fotoğraf kayıpları da sıklıkla yaşanıyor. Bu sayfada, silinen fotoğrafları geri getirmede etkili bir program olan EaseUS ücretsiz veri kurtarma yazılımını sizlere tanıtmak istiyoruz. Bilgisayar, hafıza kartı, SD kart, USB bellek, dijital fotoğraf makinesi ve diğer aygıtlardan silinen değerli resimlerinizi üç basit adımda kurtarmak için programı indirebilirsiniz.

Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Çözümleri

Yanlışlıkla önemli resimleri veya görüntüleri silen kullanıcılar, internette “Silinen fotoğrafları geri getirmek mümkün müdür, Silinen fotoğrafları nasıl geri alabilirim” gibi sorular sorar. Böyle bir durumla karşılaştığınızda lütfen endişelenmeyin!

Silinen dosyaların kurtarılabilmesi bir sır değildir, silinen dosyaları kurtarmanın birkaç yolu vardır: profesyonel bir veri kurtarma servisine başvurmak veya ücretsiz silinen fotoğrafları kurtarma programı ile kendi başınıza denemek. Birincisi karşılanmayacak kadar pahalı olduğundan, silinen resimleri geri getirmek için en iyi çözüm olarak ikincisini öneriyoruz.

Kaybolan fotoğrafları geri getirmek için en iyi ücretsiz veri kurtarma programını indirin

EaseUS Data Recovery Wizard Free, silinen görüntüleri geri getirmede başarılı, etkili ve güvenli bir kurtarma yazılımıdır. Hard disk, hafıza kartı, USB bellek, dijital fotoğraf makinesi, SD kart, flaş disk, flash bellek ve diğer depolama aygıtlarından yedekleme dosyası olmadan görüntü kurtarmanıza imkan verir. Ve tüm kurtarma işlemi çok basittir, sadece 3 adımdan oluşur. Silinen fotoğrafları ücretsiz geri getirmenin yolunu öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

EaseUS ücretsiz veri kurtarma yazılımı ile silinen fotoğrafları kurtarmayı gösteren öğretici video:

Silinenleri geri getirme dışında yazılım ayrıca biçimlendirme, hard disk çökmesi, disk bölüm kaybı veya hasarı, depolama ortamı bozulması, virüs saldırısı dahil birçok veri kaybı vakası için de kullanılabilir. Diğer veri kaybı durumlarında fotoğraf kurtarma için aşağıdaki makalelere bakabilirsiniz:

Biçimlendirilen Hard Diskteki Fotoğrafları Kurtarma Rehberi

Biçimlendirilen Hafıza Kartı, Flash Bellekteki Dosyaları Kurtarma

Adım adım EaseUS yazılımı ile silinen fotoğrafları geri getirme

Şimdi EaseUS fotoğraf kurtarma yazılımını indirebilir ve resim kurtarma işlemi için aşağıdaki rehberi takip edebilirsiniz. Oldukça kolaydır ve herhangi bir teknik bilgi gerektirmez.

İlk olarak, silinen resimleri geri getirirken kullanabileceğiniz faydalı özellikleri bilin:

Filtrele: İstediğiniz dosyaları hızlıca bulmanızı sağlar. İstediğiniz resimleri bulmak için Filtre listesinde “Grafikler”i seçin.

Ara: tam dosya adı veya dosya türü arayın. Örneğin, belirli resim türlerini aramak için arama kutusuna .png, .jpg, .jpeg, .tif vb. yazın.

İkinci olarak, silinen resimleri geri getirmek için aşağıdaki detaylı rehberi takip edin.

1. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazını PC'nize indirin ve kurun.

select data loss location

2. Kaybolan verileri aramak ve kurtarmak, geri getirmek için veri kurtarma aracını kullanın. Bir depolama birimi veya verilerinizin kaybolduğu belirli bir klasörü seçin ve ardından Tara butonuna tıklayın.

scan the drive for lost data

3. Tarama tamamlandığında, tarama sonucu listesinden kurtarılabilir dosya ve klasörleri bulun. Dosyaları seçin ve ardından Kurtar butonuna tıklayın. Kurtarılan verileri kaydetmek için bir konum seçerken ilk sürücüyü kullanmamalısınız.

preview and recover the data

Pobierz dla PCPobierz dla Mac

Android Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Uygulaması [Çözüldü]

Sizin için kıymetli bir fotoğrafı telefonunuzdan yanlışlıkla sildiniz. Yoksa daha da kötüsü telefonunuz kırıldı veya sıfırlandı. Bilmenizi isterim ki silinen fotoğrafları geri getirme uygulaması işlemi kolay değildir.

Bazı videoları ve makaleler görüyorum. İnanın bunlar oldukça basit ve çoğu zaman işe yaramayan yöntemler. Eğer tek bir uygulama veya program ile bu işlem yapılabiliyor olsaydı sizce ücretsiz olur muydu? Bence hayır.

Neyse, silinen fotoğrafları geri getirmek için biraz araştırma yaptım. Ancak inanın en iyi yöntemler bile bazen işe yaramadı. Çünkü bu işin % olarak geri dönüşü yok.

Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Uygulaması Android

android silinen fotoğrafları geri getirme

Şimdi sizlere sırası ile hangi yöntemleri deneyerek silinen fotoğrafları geri getirebilirsiniz göstereceğim.

Bu arada daha detaylı olarak seafoodplus.info bakabilirsiniz.

1- Silinen Fotoğrafları Bulut Depolama Uygulamalarından Geri Getirme

Çoğu bulut uygulaması ayarlarında size otomatik olarak arka planda yüklediğiniz resimleri yedeklemeyi önerir. Eğer siz bu özelliği açtıysanız, çok rahat bir şekilde fotoğrafları geri getirebilirsiniz.

Yani telefonunuzun galerisinden sildiğiniz resimler bu tarz bulut uygulamalarından silinmez ve yedeklenir.

2- Google Fotoğraflardan Sildiğiniz Resimleri Kurtarma

Çoğu Android telefona yüklü olarak gelen Google Fotoğraflar uygulamasını açın. Bazen sadece Fotoğraflar olarak da ismi geçer.

Açtıktan sonra, Kitaplık sekmesinden>Çöp kutusuna tıklayın. Eğer yedeklemeyi daha önce aktif etmişseniz sildiğiniz resimleri burada görebilirsiniz.

telefondan silinen fotoğrafları geri getirme

3- Microsoft OneDrive Silinen Dosyaları Kurtarma

Microsoft OneDrive uygulaması cihazında yüklü olan ve kullananlar içinde resimlerini kurtarma yöntemi mevcut.

Bunun için Geri dönüşüm kutusunu açın ve Geri Yükle simgesine dokunun. OneDrive son 30 güne kadar silinmiş dosyaları saklar. Bu şekilde resimlerinizi geri getirebilirsiniz.

4- SD Kart Kullanıyorsanız SD Kartınızdan Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Eğer herhangi bir bulut uygulaması kullanmıyorsanız muhtemelen sildiğiniz fotoğraflar yedeklenmedi. Peki bu duruma nasıl bir çözüm bulabiliriz. Silinen fotoğrafları umuyorum ki telefonunuzun SD kartına kaydetmişsinizdir.

Eğer fotoğrafları sildiğiniz telefonda SD kart bulunuyorsa masaüstü bir bilgisayara kartı bağlayabilir ve bir program yardımı ile fotoğrafları kurtarabilirsiniz. Ancak bunun garantisi yoktur. Baştada belirttim. Bu tarz işlemlerin % geri dönüşümü söz konusu değildir.

Çünkü olay bazı faktörlere bağlı. Mesela silinen dosyalar bellek kartında yeni veriler kaydedene kadar orada kalır. Yani siz oraya yeni birşeyler kayıt ettiğinizde eski verilerin üzerine yazmış olacaksınız ve eski veriler silinecektir.

5- EaseUS Programı ile Veri Kurtarma

EaseUS Programi ile Veri Kurtarma

Bunun için bir program öner derseniz, EaseUS Veri Kurtarma programını söyleyebilirim. Hem Windows hem de Macbook için kullanılabilir sürümleri mevcuttur. İndirip kurabilirsiniz.

  • İlk olarak SD kartınızı dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızın kart yuvasına takın.
  • Programı indirin ve kurulumunu yaptıktan sonra çalıştırın. Program çalıştığında açılan pencerede verileri kurtarabileceğiniz tüm sürücüler orada listelenecektir. Siz o listeden istediğinizi seçip devam edebilirsiniz. Ancak yanlış olan bir sürücüyü seçmeyin, biz bunu SD Kartı için anlatıyoruz.
  • SD Kartı programda seçin ve Tara butonuna basın. Uygulama kurtarabileceği dosyaları taramaya başlayacaktır. Programın ücretsiz sürümünde 2 GB veri yükleyebiliyorsunuz. Daha fazlası için programın ücretli sürümünü satın almanız gerekiyor. Tarama süresi ise kartınızda bulunan verilerin boyutlarına göre değişiyor. Ortalama 10 dakika ile 30 dakika arası diyebiliriz.
  • İşlemler bittikten sonra sol tarafta kurtardığı dosyaları uzantıları ile birlikte gösteriyor. Bizim aradığımız dosya jpg uzantılı resimler olacak. Eğer kurtardığı herhangi bir resim olursa jpg(50) tarzı bir sayı belirtir. Jpg isimli dosyaya girip istediğimiz resimleri seçip Şimdi Kurtar’a tıklayalım. Bu işlemden sonra resimlerinizi kopyalayacağınız dosyayı seçin ve program resimleri oraya yüklesin. Yükleme bittikten sonra tekrar fotoğrafları telefonunuza gönderebilirsiniz.

6- Direkt Olarak Telefondan Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Eğer SD kart veya yedekleme uygulaması kullanmıyorsanız Android telefonunuzdan silinen fotoğrafları kurtarmak daha da zorlaşıyor. Çünkü fotoğrafların yedeklenebileceği veya kurtarılabileceği herhangi bir alan kalmıyor. Telefon root’lu olmadığı sürece orjinal olarak telefonu taramanın herhangi bir yolu yoktur.

Eğer çok önemli bir resim veya dosya ise sizin için telefona root atmanız gerekiyor. Ancak bu telefonu garanti kapsamından çıkarabilir ve telefona zarar verebilir. Bu yöntemi önermiyoruz.

7- DiskDigger İle Silinen Fotoğrafları Geri Getirme İşlemini Yapma

Play Store’dan DiskDigger Photo Recovery uygulamasını telefonunuza yükleyin. Uygulama fotoğraf ve video kurtarmak için ücretsizdir. Farklı bir dosya türü kurtarmak isterseniz uygulamayı satın almanız gerekiyor.

Telefondan silinen fotoğrafları geri getirme

Uygulamayı Play Store’dan indirelim ve açalım. Daha sonra ana ekranda “START BASIC PHOTO SCAN” butonunu göreceksiniz. Buna tıklayın. Eğer telefonunuz rootlu ise aşağıdaki “FULL SCAN” butonuna da tıklayabilirsiniz. Butona tıkladıktan sonra sizden fotoğrafları erişmek için izin isteyecektir. İzinleri verdikten sonra hemen taramaya başlıyor. Uygulama sadece silinenleri değil telefonunuzdaki bütün fotoğrafları tarıyor. O yüzden biraz tarama işlemi uzun sürüyor.

Eğer beklemek istemezseniz, sağ yukarıda ayarlar bölümünden fotoğrafın boyutunu ve fotoğrafın çekildiği tarih aralığını biliyorsanız oraya bilgileri girerek süreyi kısaltabilirsiniz.

Program bütün silinen fotoğrafları bulamıyor ve buldukları bazı fotoğraflarda bozuk oluyor. Eğer tarama yaparken istediğiniz fotoğrafı uygulama bulabilirse o fotoğrafın üzerine tıklayın ve açılan pencerede ortadaki seçeneği seçin. “Save the files” seçeneğini seçtikten sonra kaydetmek istediğiniz klasöre kaydedebilirsiniz. Biz orjinal olan hem de galerinizde görüntüleyebileceğiniz DCIM (Dijital Kamera Resimleri) klasörünü öneririz. İşlem bu kadar.

Telefondan silinen fotoğrafları geri getirme

Telefondan silinen fotoğrafları kurtarma yöntemlerinden bahsettik. Fotoğraflar silindiğinde kurtarmak gerçekten kolay olmuyor. Hatta bazen kurtaramayabilirsiniz. Bu yüzden önemli dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı yedeklemenizi öneririz.

Telefondan silinen fotoğrafları geri getirme

Evet arkadaşlar DiskDigger Photo Recover uygulaması ile silinen fotoğraflarınız artık gelmiş olacaktır. Geçmişin hatıralarına ve özel çekilen fotoğraflarınıza eskisi gibi bakabilirsiniz.

Not: Bir de fotoğrafların kalitesi eskisi gibi olmayabilir, onu ayarlar kısmından ayarlayabilirsiniz. Yada seafoodplus.info buraya tıklayarak resim kalitesini ve çözünürlüğünü çok yükseltebilirsiniz.

Telefondan Silinen Fotograflari Geri Getirme android webhakim

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

Telefondan silinen fotoğrafları geri getirme yöntemleri

Telefondan silinen fotoğrafları geri getirme çözümü burada. Galeriden silinen fotoğraflar nasıl geri getirilir? İşte kalıcı olarak silinen fotoğrafları geri getirme yöntemi

Fotoğrafların silinmesi, telefonda yaşanadahi olsacek en kötü deneyimlerden biri. Telefondan silinen fotoğrafları geri getirmek mümkün mü? diye soracak olursanız, fotoğraflar hangi sebeple silindiyse silinsin, fotoğrafları geri getirmek çok kolay. İşte Android telefonlar ve iPhone için galeriden, çöp kutusundan veya kalıcı olarak silinmiş fotoğrafları geri getirme yöntemleri:

Android telefondan silinen fotoğrafları geri getirme

1. Yöntem: Google Fotoğraflar ile galeriden silinen fotoğrafları geri getirme

  • Telefonunuzda Google Fotoğraflar’ı açın.
  • Kitaplık menüsüne gidin.
  • Sağ üst köşedeki Çöp Kutusu simgesine dokunun.
  • Geri getirmek istediğiniz fotoğraf ve videolara uzun dokunun.
  • Sağ alt köşede Geri Yükle’ye dokunun.

2. Yöntem: Google Drive ile telefon galerisinden silinen fotoğrafları geri getirme

  • Telefonda Google Drive’ı açın.
  • Sol üst köşede üç çizgiye dokunun.
  • Çöp kutusunu seçin.
  • Kurtarmak istediğiniz fotoğraflara uzun dokunun.
  • Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun.
  • Geri Yükle’yi seçin.
  • Silinen fotoğraflarınızın galeriye geri geldiğini göreceksiniz.

3. Yöntem: Program ile çöp kutusundan silinen fotoğrafları geri getirme

  • DroidKit’i indirin ve yükleyin.
  • Programı başlatın ve Data Recovery menüsü altında Quick Recovery from device’ı seçin.
  • Fotoğrafları kurtaracağınız için, Photos’u seçin.
  • Android cihazınızın bilgisayara bağlı olduğundan emin olun ve Start butonuna tıklayın.
  • Programın telefonunuzda silinen fotoğrafları bulmasına izin verin.
  • Fotoğrafları önizleyin.
  • Seçili fotoğrafları Android telefona geri yüklemek için “To Device”a tıklayın.

iPhone’dan silinen fotoğrafları geri getirme

1. Yöntem: Fotoğraflar uygulaması ile galeride silinen fotoğrafları geri getirme

  • Fotoğraflar uygulamasını açın.
  • Albümler menüsü altında Son Silinenler’i açın. ( iOS 16 yüklüyse kilidi açmanız gerekir.)
  • Sağ üstte “Seç” butonuna dokunun.
  • Geri yüklemek istediğiniz fotoğraflara dokunun ve Kurtar’a basın.
  • Fotoğrafı Kurtar’a dokunduğunuzda, galeriden silinen fotoğraf geri gelecektir.

2. Yöntem: iPhone geri yükleme ile silinen fotoğrafları geri getirme

  • Finder’ı açın.
  • iPhone’unuzu bilgisayara bağlayın.
  • Soldaki konumlar bölümünden iPhone’unuzu seçin.
  • Genel sekmesinde “iPhone’u Geri Yükle”yi göreceksiniz.
  • Geri yüklemeden önce iPhone’unuzun yedeklenmesini bekleyin.
  • Yedekten geri yükleme işlemini onaylamak için “Geri Yükle” butonuna tıklayın.

macOS Mojave veya önceki sürümlerde veya Windows PC’de iTunes yedeklemesinden silinen fotoğrafları geri getirebilirsiniz. iTunes, silinen verileri geri getirmeden fazlasını yapabildiğinden, iPhone kullanıcıları genede kurtarma işlemini yapmaya cesaret edemez. Ancak yönergeler epeyce basittir. iTunes yedeğinden fotoğrafları almak için şu adımları takip edin:

  • iTunes programını açın.
  • iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın.
  • Geri Yükle seçeneğini seçin.
  • Yedeğinizi seçin.
  • Geri Yükle butonuna tıklayın ve kurtarma işleminin bitmesini bekleyin.

3. Yöntem: iCloud’dan silinen fotoğrafları geri getirme

  • iCloud sitesine gidin.
  • Apple ID ve parolanızı yazarak giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra, Fotoğraflar’ı seçin.
  • Son Silinenler albümüne tıklayın.
  • 40 gün içinde veya daha erken silinmiş fotoğraflar karşınıza çıkacak.
  • Geri getirmek istediğiniz fotoğrafı seçin ve Kurtar butonuna tıklayın.
  • Fotoğraf, albümlerinize geri dönecektir.
  • Program ile kalıcı olarak silinen fotoğrafları geri getirme

4. Yöntem: Apple yedeklemeden silinen fotoğrafları geri getirme

  • seafoodplus.info programını indirip yükleyin.
  • iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın.
  • seafoodplus.info’u açın ve “Recover iOS Data” seçeneğini seçin.
  • Programın telefonunuzu algılamasını bekleyin ve Start Scan butonuna tıklayın.
  • Program, iPhone’dan silinen dosyaları tarayacaktır.
  • Solda seçenekler listesinden Camera Roll’u seçin.
  • Kurtarma istediğiniz fotoğrafları seçin ve cihaza geri yüklemek için Restore to Device’a tıklayın.

Google Fotoğraflar dahil çoğu galeri uygulaması, silinen fotoğraflarınızı tek dokunuşla kurtarmanız için geri dönüşüm kutusu veya çöp kutusu sunar. Ya istediğiniz fotoğrafları veya videoları çöp kutusunda bulamıyorsanız? Bu rehber yazıda sıkça merak edilen iPhone ve Android telefondan kalıcı olarak silinen fotoğrafları geri getirme nasıl oluyor? sorusunun yanıtını bulacaksınız. 1 yıl önce silinen fotoğrafları geri getirme şansına dahi olsa sahipsiniz.

#SOL, iPhone, Apple, Android, iOS, Windows

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir