pöh başvuru şartları 2019 / Polis alımları ,PMYO alımları ,POMEM ilanları , - Sayfa 3 - Memurlara Haber

Pöh Başvuru Şartları 2019

pöh başvuru şartları 2019

Polis Özel Harekat, Emniyet Genel Müdürlüğünün en etkili ve nitelikli silahlı gücü konumundadır. Özel harekatçıların amacı banka soygunları , bölücü terör örgütlerinin eylemleri , kaçırılma , rehine kurtarma gibi olağan dışı harekat gerektiren olaylara müdahale etmektir. PÖH için hangi olayın nerede olduğunun pek bir önemi yoktur. Çünkü PÖH Timleri her türlü saha ve hava şartlarına göre zorlu ve etkili bir eğitimden geçmektedirler.  Bu yüzdendir ki Polis Özel Harekat için Emniyet Genel Müdürlüğünün en etkili ve nitelikli silah gücü diyoruz. Binlerce kadın erkek gencimizin hayallerini süsleyen Polis Özel Harekat birimi için her yıl düzenli alımlar yapılmaktadır. Peki Polis Özel Harekat (PÖH) nasıl olunur? PÖH başvuru şartları ve detayları nelerdir? Tüm merak edilenlerseafoodplus.info’da

POLİS ÖZEL HAREKAT (PÖH) NASIL OLUNUR? //

Özel Harekat Polisi nasıl olunur sorusu, bu mesleği düşünen her bireyin merak ettiği bir konudur. Önceki yıllarda PÖH olmak için hali hazırda bir polis memuru olmanız veya PMYO da okuyan bir öğrenci olmanız gerekmekteydi. Çünkü PÖH alımı iki şekilde yapılıyordu. Birincisi, polis memurları arasından gönüllülük esasına göre başvuran adayların arasından gerekli sınav ve diğer süreçleri geçerek PÖH olmak. İkincisi ise, henüz PMYO’da eğitim gören öğrencilerin arasından yine aynı şekilde gönüllülük esasına göre başvurarak PÖH olmak.

Ancak günümüzde yukarıda saymış olduğumuz yolların dışında da Özel Harekat Polisi olunabilmektedir. Yani Özel Harekat Polisi olmak için şu anda bir polis memuru veya PMYO da okuyan bir öğrenci olmanız şart değildir. Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz dönemlerde sivil kaynaklı en az lise mezunu PÖH alımı gerçekleştirmiştir. Ve böylece PÖH olmak isteyen binlerce adayın önü açılmış PÖH olma ihtimalleri artmıştır.

PÖH BAŞVURU ŞARTLARI NELER? ()

En son PÖH alımına ilişkin şartlar aşağıda yer almaktadır. Özel Harekat Polisi alımında yaş ve merak edilen birçok şart hakkında kesin bilgiye Özel Harekat Polisi alımı başvuru kılavuzu yayınlandıktan sonra erişseafoodplus.info yüzden PÖH olmak isteyen  adayların sabırla gelecek olan Polis Özel Harekat ilanını beklemeleri gerekmektedir.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- En az lise veya dengi okul olmak üzere, ön lisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık ve sonrasında doğanlar), (Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'da PÖH alımlarında yaş şartının 30 olacağını belirtmişti. Fakat henüz resmi açıklama yapılmadı.)

- Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak.

- Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,

- Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; sabıka ve sicil kaydı temiz olmak,

- Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmadığına dair yazılı beyan sunmak,

- Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak,

- Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak,

- Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, polis eğitim kurumlarından çıkarılmamış olmak,

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak,

POMEM PÖH polis alımı başvuru şartları neler? POMEM PÖH polis alımı son dakika gelişmeleri

 

 

POMEM PÖH polis alımı son dakika gelişmeleri araştırılmaya devam ediyor. Yeni alımların yapılacağı tarih merakla beklenirken aynı zamanda yaş şartının da ortadan kalkılması bekleniyor. yılı yeni POMEM PÖH alımları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Merakla beklenen Dönem POMEM PÖH polis alımlarına ilişkin son durumu bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

PÖH, POMEM ve MSB alımları Vatan aşkı yaşa takılmamalı sosyal medya ile 32 yaşa yükseltilmesi için çaba harcanıyor. Bilindiği üzere Jandarma, MSB bağlı komutanlıklar ve İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Güçlerinin tamamı 30 yaş sınır ile alım yapıldığı üzere mağduriyetler oluşuyor. Milliyetçi hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem polis ve asker olmak isteyen kişilerin yaş şartına takılması konusunda farklı düşüncelerini gündeme getirdi.

POMEM hakkında gelişmeler polis alımı gerçekleştirilmesinin araştıranlar tarafından merakla bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında yılında toplam 35 bin polis alımı yapılacağını açıklamıştı.

POLİS ALIMI DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Alım yapılacak sınıflar: POMEM, PAEM, PMYO. (Polis memuru, özel harekat polisi ve komiser yardımcısı)

Sayı dağılımı ise şu şekilde bekleniyor:

POMEM-PÖH: 30 bin.

PMYO:

PAEM:

 

POMEM BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan polis alımları hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görev almak isteyen gençler merakla ' Dönem POMEM sınavı ne zaman?' sorusuna yanıt arıyor.

Hayallerindeki mesleği icra edebilmek adına polislik başvurusu yapmak isteyen bireylerin merakla beklediği süreç hakkında henüz bir açıklama yok ancak, Dönem POMEM başvurularının Döneme dair sürecin bitmesinin ardından başlayacağı tahmin ediliyor.
polis-alimi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Polis alımı için yalnızca T.C. vatandaşları başvuruda bulunabilecek.

ÖĞRENİM DERECESİ: Adayların öğrenim derecesi ise Ön Lisans ya da Lisans bölümleri olacak.

KPSS PUAN ŞARTI: Lisans mezunları, yıllarında yapılan KPSS sınavlarının P3 puan türlerinden en az 60 puan, Ön Lisans mezunları ise yılında yapılan KPSS sınavının P93 pun türünden en az 70 almış olmaları halinde başvurularını gerçekleştirebilecek.

YAŞ ŞARTI: Adaylarda aranan yaş şartı ise 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak) olacak.

NOT: Yukarıdaki şartlar dönem POMEM başvuruları için geçerlidir. dönem başvuru şartları değişebilir.

35 BİN POLİS ALINACAK

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında yılı içinda 10 bin polis alımının daha yapılacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Bakan Soylu açıklamalarında yılında da toplam 35 bin polis alımı yapılacğaını ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında da PÖH alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında yeni alımlarda kadın PÖH alımı yapılacağını da ifade etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına göre yılında toplam 35 bin polis alımı yapılacak. Alımların yılı için farklı farklı ilanlar şeklinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Polis alımları hakkında bir gelişme meydana geldiğinde adaylarımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

PÖH alımı başvuru tarihi ve şartları belli oldu! Polis Akademisi PÖH alımı detayları…

Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan () kadın öğrencinin alımı yapılacaktır." denildi. İşte PÖH alımı başvuru tarihi ve başvuru şartları

Yayınlanma: - 14 Eylül Güncellenme:

PÖH alımı başvuru tarihi ve şartları belli oldu! Polis Akademisi PÖH alımı detayları…

Uzun süredir beklenen PÖH alımı hakkında EGM’den açıklama geldi. Yetiştirilmek üzer kadın PÖH adayı alınacak. Haberimizden PÖH alımı detaylarına, başvuru şartlarına ve başvuru tarihine erişebilirsiniz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada PÖH alımı başvurularının Eylül tarihleri arasında yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) En az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
c) Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının lise mezunları için KPSS P94 puan türünden en az (65), önlisans mezunları için KPSS P93 puan türünden en az (65), veya yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının lisans mezunları için KPSS P3 puan türünden en az (60) puan almış olmak,
ç) Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocuklarından ise Kamu Personeli Seçme Sınavlarında yukarıda belirlenen puanların en az % 80'ini almış olmak, (lise mezunları için yılı KPSS P94 puan türünden en az (52), önlisans mezunları için yılı KPSS P93 puan türünden en az (52), lisans mezunları için veya yılı KPSS P3 puan türünden en az (48) puan), (Emniyet Teşkilatında çalışan veya Emniyet Teşkilatından emekli olanların eş ve çocukları bu kapsamda yer almamaktadır.)
d) 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınav başvurularının başlangıç tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak, (01 Ocak ve 17 Eylül tarihleri arasında doğmuş olmak),
e) cm'den kısa boylu olmamak, beden kitle indeksi, 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak,
f) Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,
g) Sağlık durumu yönünden, Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirlenen koşulları taşımak,
ğ) 26/9/ tarihli ve sayılı Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, adayın kendisinin ve evli ise eşinin;
1) Kasten işlenen bir suçtan dolayı hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa dahi bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak,
2) Affa uğramış veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlardan dolayı mahkûm olmamak veya bu suçlardan dolayı devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak veya kovuşturması uzlaşma ile neticelenmemiş olmak,
h) Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak, genel ahlak ve edebe aykırı mahiyette her türlü yazılı, sesli ve görüntülü eserleri, kaydedildiği materyale bakılmaksızın üretmek ve satmaktan veya kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, bunlardan dolayı idarî yaptırım uygulanmamak veya bu işler nedeniyle hüküm giymemiş olmak,
ı) Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak,
i) Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak,
j) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, polis eğitim kurumlarından çıkarılmamış olmak,
k) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

dolandırıcılıkEGMemekliEmniyetinternetKadınKPSSokulÖZEL HAREKATPolisPolis AkademisiPOMEMrüşvetSağlıkşehitsınavTürkiyeuyuşturucu

POMEMözel harekat, PAEM komiser yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir? PAEM ve POMEM PÖH başvuruları nasıl yapılır? Polis Akademisi duyurdu!

Giriş Tarihi:

Polis Akademisi 2 bin komiser yardımcısı ve kadın özel harekat alımı yapılacağını duyurmuştu. POMEMPÖH ve PAEM başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Polis olma hayali kuran adaylar heyecanla PÖH şartları ve PAEM şartlarını araştırmaya başladı. Polis Akademisi tarafından yürütülen alımlar hakkında duyurular yayınlanmıştı. Peki, POMEM özel harekat başvuru şartları nelerdir? PAEM başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Özel harekat ve komiser yardımcılığı alımı hakkında detaylar haberimizde…

POMEM özel harekat, PAEM komiser yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir? PAEM ve POMEM PÖH başvuruları nasıl yapılır? Polis Akademisi duyurdu!

POMEM ve PAEM başvuruları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Başvurmak isteyen binlerce aday POMEM, PAEM başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Polis Akademisi tarafından yayınlanan duyurularda adaylar için tüm bilgiler verildi. Haftalar önce yapılan duyuruda 'ü kadın olmak üzere 2 bin komiser yardımcısı ve kadın özel harekat alınacağı bildirildi. Peki, POMEM PÖH ve PAEM başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman sona eriyor? İşte Polis Akademisi tarafından yayınlanan duyurular…

POMEM PÖH VE PAEM BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren kurumlardır. eğitim döneminde yetiştirilmek için alınacak adaylar ile ilgili tüm detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz…

POMEM özel harekat, PAEM komiser yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir? PAEM ve POMEM PÖH başvuruları nasıl yapılır? Polis Akademisi duyurdu!

POMEM PÖH BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Ön başvurular, Eylül tarihleri arasında e devlet üzerinden alınacak. Adaylar aşağıdaki linke tıklayarak e devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

POMEM (PÖH) BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) 5 inci maddede belirtilen eğitim kurumlarından mezun olmak,

c) KPSS'de Bakanlıkça belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak,

ç) Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları için, (c) bendinde belirlenen puanın en az % 80'ini almış olmak,

d) 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle erkek ve kadın adaylar için 30 yaşından gün almamış olmak,

e) Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,

f) Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak,

g) 26/9/ tarihli ve sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, adayın kendisinin ve evli ise eşinin;

1) Kasten işlenen bir suçtan dolayı hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa dahi bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak,

2) Affa uğramış veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlardan dolayı mahkûm olmamak veya bu suçlardan dolayı devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak veya kovuşturması uzlaşma ile neticelenmemiş olmak,

i) Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak,

j) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, polis eğitim kurumlarından çıkarılmamış olmak,

k) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak. Başvuruda istenen belgeler ve başvuruların alınması

POMEM PÖH BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM özel harekat, PAEM komiser yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir? PAEM ve POMEM PÖH başvuruları nasıl yapılır? Polis Akademisi duyurdu!

PAEM KOMİSER YARDIMCILIĞI BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Ön başvurular, Eylül tarihleri arasında e devlet üzerinden alınacak. Adaylar aşağıdaki linke tıklayarak e devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

PAEM KOMİSER YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2) Lisans mezunu veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
3) veya yılı KPSS lisans P3 puan türünden (70,) taban puan veya üzerinde puan almış olmak, Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocukları için en az (63,) taban puanı almış olmak,
4) 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 01 Ocak tarihi itibariyle erkek ve kadın adaylar için otuz yaşından gün almamış olmak, (01/01/ ve sonrası doğanlar)
5) Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,
6) Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak,
7) Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak, genel ahlak ve edebe aykırı mahiyette her türlü yazılı, sesli ve görüntülü eserleri, kaydedildiği materyale bakılmaksızın üretmek ve satmaktan veya kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, bunlardan dolayı idarî yaptırım uygulanmamak veya bu işler nedeniyle hüküm giymemiş olmak,
8) 26/9/ tarihli ve sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, adayın kendisinin ve evli ise eşinin; kasten işlenen bir suçtan dolayı hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa dahi bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak, affa uğramış veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlardan dolayı mahkûm olmamak veya bu suçlardan dolayı devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak veya kovuşturması uzlaşma ile neticelenmemiş olmak,
9) Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak,
10) Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak,
11) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, herhangi bir nedenle polis eğitim kurumlarından çıkarılmış olmamak,
12) Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,
13) Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmamak,
14) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak,
15) Eğitim-Öğretim dönemi başladığında (intibak eğitimi dahil) adayların silah altında bulunmamaları gerekmektedir. Bu nedenle; şahsen başvuru esnasında erkek adaylar sayılı Askerlik Kanunu gereğince askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge ibraz etmek zorundadırlar.

PAEM BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKADAŞINA GÖNDER

POMEM özel harekat, PAEM komiser yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir? PAEM ve POMEM PÖH başvuruları nasıl yapılır? Polis Akademisi duyurdu!

SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir