mudanyadan adalara feribot / Mudanya Büyükada seferleri durduruldu - Emlak Sayfası

Mudanyadan Adalara Feribot

mudanyadan adalara feribot

İDO Adalar İskelesi Tarihçeleri

Marmara’nın incisi olarak anılan İstanbul Adaları’nın, Bizans Dönemi’nden bu yana gelen bir şöhreti bulunuyor. Osmanlı Dönemi’nde ise Adalar, balıkçı köyleri olarak kullanılıyordu. İlerleyen dönemlerde ise, yabancı uyruklu kişiler Adalara yerleşmeye başladı. Böylece de Adalar Bölgesi kısa zaman içerisinde gelişim göstermeyi başardı.

İDO Büyükada İskelesi Tarihçesi

Büyükada ile İstanbul arasındaki bağlantı, 1846 yılında hizmete başlayan ilk yandan çarklı vapura kadar pazar kayıkları ile sağlanırdı. O dönemde pazar kayıkları sabahın erken saatlerinde Büyükada’dan yola çıkar, İstanbul’a gelir ve ardından Ada’ya geri dönerdi. 1846 yılında yandan çarklı vapurun seferlerine başlamasıyla günümüzde Plaj Oteli’nin olduğu yerin yanındaki kayalıklara ilk iskele yapılmıştır.

1867’de ise bugünkü Saat Meydanı’nın önü doldurulmuş ve Joseph Baudouy adlı varlıklı bir Büyükadalı burayı satın alarak bir vapur iskelesine dönüştürmüştür. 1899 yılına kadar kullanılan bu iskele, daha sonrasında ihtiyacı karşılayamadığı için yenilenmiştir fakat yenilenen iskelenin de ihtiyaçlar konusunda eksik kaldığı görülünce, 1914 - 1915 yılları arasında İzmitli mimar Mihran Azaryan’a bugünkü, cephesi çinilerle süslü taş iskele binası inşa ettirilmiştir.

İlerleyen yıllarda ise Büyükada İskelesi farklı amaçlar ile kullanılmıştır. Buna istinaden, 1918-1923 yıllarında iskelenin üst katı gazino olarak hizmet vermiştir. 1928-1950 yılları ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adalar İlçe Merkezi olmuş, 1950-51 kışında ise sinema salonu olmuştur.

Günümüzde ise Büyükada iskele bölgesinde toplantı salonu, Belediye Doktoru ve Belediye Zabıtası’na ait ofisler yer almaktadır ve bir kafe hizmet vermektedir. Hemen yakınındaki İDO Büyükada İskelesi ise 1996 yılından bu yana İstanbul’u Büyükada’ya bağlamaktadır.

İDO Heybeliada İskelesi Tarihçesi

Heybeliada’nın ilk vapur iskelesi ahşap oymalı, bir hayli süslü, son derece zarif ve güzel bir yapıydı. Ancak iskelenin bu yapısı sık sık bakım gerektiriyordu. Bu nedenle 1940’lı yıllarda bu eski ahşap iskele kaldırılmış ve yerine beton bir iskele binası yapılmıştır. Zamanla Heybeliada’ya olan ilginin artmasıyla bu iskele de ihtiyaca cevap verememiştir ve 1993’te betonarme kazık sistemiyle yeni bir beton iskele inşa edilmiştir. İDO Heybeliada İskelesi ise 1997 yılında açılarak Heybeliada’nın kara bağlantısını sağlamıştır.

İDO Burgazada İskelesi Tarihçesi

Burgazada, İstanbul’a en yakın ikinci adadır. Eski demir kazıklar üstündeki beton iskele binası yıllar boyunca hizmet ettikten sonra hem eskidiği hem de yetersiz kalmaya başladığı için 1993’te yenilenerek yerin betonarme olarak yeni bir iskele binası ile vapur yanaşma yeri yapıldı. İDO Burgazada seferleri ise 1988 yılında deniz otobüsü iskelesinin açılmasıyla başlamıştır.

İDO Kınalıada İskelesi Tarihçesi

İstanbul’a en yakın olan ada olarak öne çıkan Kınalıada’nın ilk iskelesi, demir kazıklar üstünde yer alan ahşap bir iskeleydi. Yıllarca hizmet ettikten sonra 1993 yılında yıktırılarak yerine betonarme olarak yenisi inşa edilmiştir. İDO Kınalıada İskelesi’ne yapılan seferler ise iskelenin 1998 yılında açılmasıyla birlikte başlamıştır.

İDO Adalar İskeleleri Haritaları

İDO Büyükada İskelesi Haritası

İDO Heybeliada İskelesi Haritası

İDO Burgazada İskelesi Haritası

İDO Kınalıada İskelesi Haritası

Adalar’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

İstanbul’a yakın bir cennet olarak görülen Adalar, yılın her dönemi insanların ilgisini en fazla çeken yerlerden biri olmaktadır. Hem doğal güzelliği hem de sakin ve sessiz yapısıyla Adalar, en fazla tercih edilen tatil seçenekleri arasında çoğu zaman ilk sıralarda yer almaktadır. Adalar’da vakit geçirmek için birçok farklı alternatife sahipsiniz.

Büyükada’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Adalar arasında en meşhur olan ada olarak kabul edilen Büyükada’da vakit geçirmek için birbirinden farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Büyükada’da ziyaret edebileceğiniz yerlerin başında artık Ada’nın simgesi haline gelmiş olan Aya Yorgi Kilisesi geliyor. 1751 yılında inşa edilen Aya Yorgi Kilisesi, Ada’nın en yüksek noktasına inşa edilmiştir. Siz de Büyükada’ya gittiğinizde yürüyerek ya da bisiklet ile Aya Yorgi Kilisesi’ne çıkabilir ve adaya tepeden bakarak manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Adalar tarihi hakkında daha fazla bilgi almak, kültürüne daha fazla aşina olmak için, yine Büyükada’da yer alan Adalar Müzesi’ni de ziyaret edebilirsiniz. Adalar Müzesi’nde, Prens Adaları hakkında detaylı bilgileri öğrenme şansına sahipsiniz. Bunların dışında, Büyükada’da deniz keyfi yapmak için insanların en fazla tercih ettiği ve İstanbul’un en güzel koylarından biri olarak kabul edilen Prenses Koyu’nu ziyaret edebilir ve sonsuz maviliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Heybeliada’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Büyükada’dan sonra yüzölçümü olarak en büyük ada olan Heybeliada, Prens Adaları arasında sıklıkla ziyaret edilen bir bölge olarak ön plana çıkmaktadır. Yemyeşil doğası ile bilinen Heybeliada, özellikle kafa dinlemek isteyenler için harika bir alternatif sunmaktadır. Heybeliada’da ziyaret edebileceğiniz birçok farklı yer söz konusudur. Bunların başında Ada’ya iner inmez sizi karşılayan Heybeliada Deniz Lisesi yer almaktadır. 1773 yılında beri ihtişamlı yapısıyla Heybeliada’nın simgesi olarak duran Deniz Lisesi, adaya gelen insanların en fazla ziyaret ettiği yerlerden birisidir.

Heybeliada’da ziyaret edebileceğiniz bir diğer yer ise Uçurum Manastırı olarak da bilinen Aya Yorgi Kilisesi’dir. Kilise, Ada’nın güneyinde yer almaktadır. 16. Yüzyılın sonlarında inşa edilen kilise, üç farklı bölümden oluşmaktadır. Bununla birlikte kilise, 18. Yüzyılda İstanbul halkı için önemli bir simgeydi çünkü o dönem yaşanan veba salgınında birçok insan kiliseye sığınarak hayatlarını kurtarmıştır.

Burgazada’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Birbirinden ünlü kiliselerin yer aldığı Burgazada da özellikle turistlerin en fazla ziyaret ettiği adalardan bir tanesidir. Aya Yani Kilisesi ise bu ibadethaneler arasında en popüleri olarak ön planda yer almaktadır. İhtişamlı yapısıyla Ada’nın en ünlü yeri olan Aya Yani Kilisesi 867 yılından bu yana ayakta kalmasıyla tarihin en önemli tanıklarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Aya Yani Kilisesi’nin yanı sıra Hristos Manastırı da yine turistlerin ilgisini çeken bir başka ibadethanedir. Özellikle manzarası ile insanları büyüleyen Hristos Manastırı mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir.

Burgazada’da mutlaka görmeniz gereken bir diğer yer ise Türk Edebiyatının en önemli öykü yazarlarından biri olarak kabul edilen Sait Faik Abasıyanık’ın evidir. Ünlü yazarın hayatına tanık olmak, onu daha yakından tanıyıp özel eşyalarını görmek isteyenler, Sait Faik Abasıyanık Müzesi’ni ziyaret edebilirler.

Kınalıada’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

Kınalıada, özellikle yaz döneminde hem yerli hem de yabancı turistlerin en fazla ziyaret ettiği adalardan biridir. Bilhassa Ayazma Plajı ile ünlü olan Kınalıada, yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçıp denize girerek serinlemek isteyenlerin uğrak noktasıdır. Bunun dışında, Kınalıada’da yer alan birbirinden farklı kiliseleri ziyaret edebilir, Ada’nın tarihi dokusuna yakından tanıklık edebilirsiniz.

İDO Adalar İskeleleri İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 444 44 36 - 0850 222 44 36

İki Kıtayı Birbirine Bağlayan, Tarihi Dokusuyla Büyüleyen Güzellikte ve Kalabalığından Uzak Nefes Kesen Doğasıyla Adalarda En Keyifli Vakitlerinizi Beraber Geçirmek İçin Sizleri Bizimle Gezmeye Davet Ediyoruz.

İSTANBUL ADALAR TURU
HEYBELİADA , BÜYÜKADA

HER CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜBİRLİK BURSA ÇIKIŞLI

ARAÇ KALKIŞ VE HAREKET SAATLERİ

  • 06:30 GÖRÜKLE
  • 06:40 KÜÇÜK SANAYİ
  • 06:40 BEŞEVLER METRO
  • 06:40 FSM METRO
  • 06:40 NİLÜFER METRO
  • 06:45 ACEMLER METRO
  • 06:50 MERİNOS
  • 07:00 KENTMEYDANI

TUR PROGRAMI;

09:20 da Kartal sahilden vapura binerek Büyükada'ya geçiyoruz. dileyen misafirlerimiz faytonla dileyenler yürüyerek lunaparka geçiyoruz ve lunaparktan 1 kilometre yokuş yürüdükten sonra Aya Yorgi kilisesini ziyaret ettikten sonra Rum evleri aralarından yürüyoruz. Büyükada’da vereceğimiz Öğle Yemeği serbest zamanımızdan sonra Heybeliada'ya geçiyoruz. Tarihi 1773’e kadar dayanan Deniz Lisesi’ni (Eski Deniz Harp Okulu) görüp kısa tur programımıza başlıyoruz. Adanın en yüksek noktası olan Değirmen Burnu’na çıkıyoruz. Değirmen Burnu’ndan mükemmel manzarayı fotoğraflıyoruz. Ardından ada merkezine iniyoruz. Yol üzerinde Heybeliada Ruhban Okulu Binası ve İsmet İnönü’nün Evi’ni görüyoruz. Hüseyin Rahmi Gürpınar Anı evini ziyaret edeceğiz. Serbest zamanımızdan sonra Vapur ile Kartal’a geçiyoruz ve dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

BÜYÜKADA HAKKINDA;

Büyükada, Prens Adaları olarak da bilinen İstanbul açıklarındaki adaların en büyüğüdür. Eski Yunanca adı Prinkipos'tur. Prinkipos Yunancada "Prens" anlamına gelmektedir. Tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biridir. Motorlu taşıtların yasak olduğu (resmi araçlar hariç) adada ulaşım bisiklet ve faytonlarla sağlanır. Adanın en yüksek tepesinde Aya Yorgi Kilisesi ve Aya Yorgi Manastırı bulunmaktadır. Buradaki ilk yapı, M.S. 6. yüzyıl'da inşa edilmiştir. Bu mevkide, birçok kilise ve manastırın kalıntıları da vardır. Bunlardan bazıları günümüze kadar ulaşmış, bazıları yıkıntı olarak kalmıştır. İsa Tepesi'nde ise Hristos kilise ve manastırı ile Rum Yetimhanesi bulunmaktadır. Rum Yetimhanesi'nin binası harabe olmasına rağmen halen dünyanın en büyük ahşap monoblok yapılarındandır. Kumsal semtindeki Ayios Dimitrios kilisesi de Büyükada'nın önemli dini yapılarındandır. Adadaki çok küçük Ortodoks cemaat, büyük ayinlerini burada yapar. Büyükada'da bulunan 4 camiden mimari bakımdan en dikkat çekeni II. Abdülhamid tarafından yaptırılan Hamidiye Camii'dir. Mimari açıdan Batı etkisinde inşa edilmiş bulunan mekân, Ada Cami Sokağı'nda bulunmaktadır.

HEYBELİADA HAKKINDA;

Heybeliada, İstanbul Prens Adalarının en yeşil adasıdır. Eski adı Yunanca bakır anlamına gelen Halki'dir. En yükseği 140 metreye yaklaşan dört tepesi vardır. Heybeli yaz-kış nüfusunun en kalabalık, gidiş-gelişin en yoğun olduğu ikinci adadır. İskeleden inilince solda Deniz Lisesi ve ona bağlı binalar uzanır. Bu binaların arasından geçilerek arkada, Çam Limanı tarafında, şu an faaliyeti olmayan Sanatoryum’a gidilir. İskelenin sağında çarşı, meyhane ve kahveler yer alır. Büyük Rum Kilisesi Aya Nikola (Ayios Nikolaos) buradadır. Adalar’da kışın da açık kalan otel Panorama'nın yanından geçerek yürüyünce, çamlık piknik yerlerine gelinir. Piknik alanlarının hemen ilerisinde Değirmen burnu denilen bölgeye ulaşılır. Bölgeye adını veren değirmen kalıntıları hala ayaktadır.

Fazla yapılaşmamış olan diğer tepede, geçmişi Bizans İmparatorluğuna kadar Ayia manastırı (Trias Manastırı) ve Rum Ortodoks Ruhban Okulu vardır. Heybeliada, fetihten bir zaman sonra, Rum nüfusun başlıca dini eğitim merkezi olmuştur (Dünyevi eğitim merkezi Fener’de kaldı). Din adamı adayları Yunanistan’dan ve Rumlar’ın bulunduğu her yerden buraya okumaya gelirdi. 1970’lerde Türk hükümetiyle Rum Ortodoks Patrikhanesi arasındaki bazı anlaşmazlıklardan ötürü buradaki eğitim faaliyetlerine son verilmiştir. Ortodoks Rum dini kurumlarının yanında 1940’larda yapılmış Beth Yaakov sinagoğu bulunur. Kuzey kıyısında da Hidiv ailesinden Sait Halim’in kardeşi Abbas Halim Paşa’nın konağı hala ayaktadır. Bu yapı aynı zamanda Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın da yaşadığı yerdir. Heybeliada aynı zamanda İsmet İnönü'nün evini barındırmaktadır. İnönü ve ailesi 1924 yılında Heybeliada'ya yaz için taşınmış olup, İnönü'nün vefatına kadar kalmışlardır. İsmet İnönü evi bugün bir müzedir


DAHİL OLANLAR:
Gidiş-Dönüş Ulaşım
Rehberlik


HARİÇ OLANLAR:
Ekstra harcamalar
Müze ve ören yeri giriş ücretleri
Vapur geçiş ücretleri

YORUMLAR

Mudanya Büyükada seferleri durduruldu

BUDO Sonbahar döneminin gelmesi nedeniyle Mudanya Büyükada, Mudanya Avşa adası, Marmara Adası, Erdek seferlerinin durdurulduğunu açıkladı. Bursa Deniz Otobüsleri işletmesi BUDO, Bursa Mudanya – Büyükada vapur seferlerine ara verdi.

10 Ekim 2015 Cumartesi 18:02

Mudanya Büyükada seferleri durduruldu
Bursa Deniz Otobüsleri işletmesi BUDO, Bursa Mudanya – Büyükada vapur seferlerine ara verdi.

BUDO sonbahar ve kış aylarında yolcu yoğunluğunun önemli bir şekilde azalması nedeniyle, Avşa, Marmara Adası, Erdek hatlarının yanı sıra Büyükada seferlerini de yaz dönemine kadar iptal etme kararı aldığını bildirdi. Firma Mudanya – Büyükada hattındaki son vapur seferini 26 Eylül 2015 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Kuruluşundan itibaren ilk seferini 1 Haziran 2014’te gerçekleştiren firma yaz aylarında her gün, Eylül ayında ise sadece hafta sonları olmak üzere hizmet veriyor. Yaklaşık 3 saatte Mudanya – Büyükada seferini tamamlayan BUDO, 2015 yılı bilet fiyatı 25 TL olarak belirlenmişti.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çanakkale - Eceabat & Çanakkale - Kilitbahir Sefer Tarifesi

ÇANAKKALE BOĞAZ HATLARI (Çanakkale Kalkış)

ÇANAKKALE BOĞAZ HATLARI (Çanakkale Varış)

Not :Tüm Hatlarda yoğunluk olması durumunda, belirtilen sefer saatlerine uymaksızın, gemiler saatsiz olarak sefer yapmaya devam edecektir.

- Çanakkale - Eceabat hattında ağır vasıta (Kamyon ve Tır) geçişi sadece saat 23.00 ila 07.00 arasında yapılabilmektedir. Diğer saatlerde Boğaz hattını kullanacak olan ağır vasıtaların Lapseki-Gelibolu hattını kullanmaları önemle rica olunur.

- Çanakkale - Kilitbahir Hattı'nda ağır vasıta (Kamyon ve Tır) geçişi yasaktır. Boğaz Hattı'nı kullanacak olan ağır vasıtaların Lapseki-Gelibolu hattını kullanmaları önemle rica olunur.

GESTCARDLI GÖKÇEADA YOLCULARINA BOĞAZ GEÇİŞİ ÜCRETSİZ

- Kabatepe-Gökçeada seferi öncesinde Çanakkale-Kilitbahir, Çanakkale-Eceabat veya Lapseki-Gelibolu hatlarından birini kullanan araçlı veya yaya Gestcard Ada Kart veya Gestcard sahibi yolcular, Boğaz hattı geçişlerine ücret ödemiyor. Gökçeada dönüşlerinde de Boğaz hattını kullanan, Kilitbahir-Çanakkale, Eceabat-Çanakkale veya Gelibolu-Lapseki hatlarından birinden geçiş yapan Gestcard Ada Kart veya Gestcard sahibi yolcular, Boğaz hattı geçişlerini ücretsiz yapıyor.

- Aktarma kuralı, ilk seferin yapıldığı saatten itibaren 6 saat içerisinde geçerlidir. 6 saat içerisinde ikinci seferini gerçekleştirmeyen yolcular, aktarma kampanyasından yararlanamaz. (Kamyon ve tırlarda aktarma kuralı 24 saat içerisinde geçerlidir)

Gelibolu - Lapseki Sefer Tarifesi

LAPSEKİ - GELİBOLU HATTI (Lapseki'den Hareket)

 GELİBOLU - LAPSEKİ HATTI (Gelibolu'dan Hareket)

Not : Tüm hatlarda yoğunluk olması durumunda, belirtilen sefer saatlerine uymaksızın, gemiler saatsiz olarak sefer yapmaya devam edecektir.

GESTCARDLI GÖKÇEADA YOLCULARINA BOĞAZ GEÇİŞİ ÜCRETSİZ

- Kabatepe-Gökçeada seferi öncesinde Çanakkale-Kilitbahir, Çanakkale-Eceabat veya Lapseki-Gelibolu hatlarından birini kullanan araçlı veya yaya Gestcard Ada Kart veya Gestcard sahibi yolcular, Boğaz hattı geçişlerine ücret ödemiyor. Gökçeada dönüşlerinde de Boğaz hattını kullanan, Kilitbahir-Çanakkale, Eceabat-Çanakkale veya Gelibolu-Lapseki hatlarından birinden geçiş yapan Gestcard Ada Kart veya Gestcard sahibi yolcular, Boğaz hattı geçişlerini ücretsiz yapıyor.

- Aktarma kuralı, ilk seferin yapıldığı saatten itibaren 6 saat içerisinde geçerlidir. 6 saat içerisinde ikinci seferini gerçekleştirmeyen yolcular, aktarma kampanyasından yararlanamaz. (Kamyon ve tırlarda aktarma kuralı 24 saat içerisinde geçerlidir.)

BÜYÜK BAŞ HAYVAN TAŞIMACILIĞI HAKKINDA

- Lapseki'den Gelibolu'ya Büyük Baş Hayvan Taşımacılığı yapmak isteyen, belgeleri tam olan yolcuların, geçiş yapabilmeleri için öncelikle Lapseki İlçe Tarım Müdürlüğü'nden onay belgesi alması gerekmektedir. Onaylı belgelerle birlikte saat 23.00 ila 06.00 saatleri arasında Lapseki'den Gelibolu'ya Büyük Baş Hayvan Taşımacılığı gerçekleştirilebilir.

- Gelibolu'dan Lapseki'ye Büyük Baş Hayvan Taşımacılığı yapmak isteyen yolcular, istedikleri tarifeli seferi kullanabilmektedir. 

- Arı yüklü araçlı yolcular, Lapseki-Gelibolu hattında saat 21.00 ila 06.00 saatleri arasında öncelikli geçiş hakkına sahiptir.

- Saatli çalışan tarifeli otobüsler, Boğaz hattı geçişlerinde öncelik hakkına sahiptir.

GESTAŞ FERİBOT ÜCRET TARİFESİ

Çanakkale - Eceabat Feribot Fiyatları

**Low-Bed tipi araçların, geçiş yapacakları iskeledeki gişelerde ölçülerine göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Low-Bed: Ağır iş makineleri ya da özel proje yükleri gibi uluslararası ve yurtiçi karayolu taşıma yönetmeliğine göre standartların dışında, normal kamyonların ve ya tırların taşıyabilecekleri uzunluk, yükseklik, genişlik ve tonajdan farklı olan yüklerin taşınmasını sağlayan yarı römorktur. Fiyatlandırma, genişlik, uzunluk, ağırlık ve yükseklik gibi kriterlere göre yapılmaktadır.

* Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçlara küçük motor, ATV  tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.

* Araç arkası karavan tipi römorklara ve tekne römorklarına araç fiyatına ek olarak karavan fiyat tarifesi de uygulanır. 

Gişelerden kredi kartı geçerli olmayıp, geçişleriniz için sadece nakit ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Çanakkale - Kilitbahir Feribot Fiyatları

Kilitbahir Hattı Kullanan Yaya yolcuların Dikkatine!

Gestcard Bakiye İade uygulaması başlamıştır

Yeni uygulamaya göre, GESTAŞ Çanakkale İskelesi'nden turnikelere Gestcard'ınızı okuttuğunuz anda Eceabat tarifesi uygulanacaktır. Kilitbahir hattını kullanan yolcular, Kilitbahir'e vardıklarında iskelelerde bulunan 'Gestcard İade Noktası'na kartlarını okuttuklarında, Eceabat/Kilitbahir ücret farkı Gestcardlarına geri yüklenecektir.

Detaylı bilgi için: 444 0 752

* Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçlara küçük motor, ATV  tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.

* Araç arkası karavan tipi römorklara ve tekne römorklarına araç fiyatına ek olarak karavan fiyat tarifesi de uygulanır. 

Gişelerden kredi kartı geçerli olmayıp, geçişleriniz için sadece nakit ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Gelibolu - Lapseki Feribot Fiyatları

**Low-Bed tipi araçların, geçiş yapacakları iskeledeki gişelerde ölçülerine göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Low-Bed: Ağır iş makineleri ya da özel proje yükleri gibi uluslararası ve yurtiçi karayolu taşıma yönetmeliğine göre standartların dışında, normal kamyonların ve ya tırların taşıyabilecekleri uzunluk, yükseklik, genişlik ve tonajdan farklı olan yüklerin taşınmasını sağlayan yarı römorktur. Fiyatlandırma, genişlik, uzunluk, ağırlık ve yükseklik gibi kriterlere göre yapılmaktadır.

* Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçlara küçük motor, ATV  tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.

* Araç arkası karavan tipi römorklara ve tekne römorklarına araç fiyatına ek olarak karavan fiyat tarifesi de uygulanır. 

Gişelerden kredi kartı geçerli olmayıp, geçişleriniz için sadece nakit ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Kabatepe - Gökçeada Feribot Fiyatları

*** Kabatepe-Gökçeada Hattında öğrenciler sadece Gestcard ile geçiş sağlayabilirler. Öğrenciler için, gişelerden nakit bilet satışı yapılmaz.

* Low-Bed tipi araçların, geçiş yapacakları iskeledeki gişelerde ölçülerine göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Low-Bed: Ağır iş makineleri ya da özel proje yükleri gibi uluslararası ve yurtiçi karayolu taşıma yönetmeliğine göre standartların dışında, normal kamyonların ve ya tırların taşıyabilecekleri uzunluk, yükseklik, genişlik ve tonajdan farklı olan yüklerin taşınmasını sağlayan yarı römorktur. Fiyatlandırma, genişlik, uzunluk, ağırlık ve yükseklik gibi kriterlere göre yapılmaktadır.

* Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçlara küçük motor, ATV  tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.

* Araç arkası karavan tipi römorklara ve tekne römorklarına araç fiyatına ek olarak karavan fiyat tarifesi de uygulanır. 

** 17.04.2020 tarihi itibariyle tüm ada hatlarında araç içindeki şoför hariç tüm yolcular ücrete tabidir.

Gişelerden kredi kartı geçerli olmayıp, geçişleriniz için sadece nakit ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Geyikli - Bozcaada Feribot Fiyatları

- Geyikli - Bozcaada Hattı'nda tüm biletler gidiş - dönüş olarak kesilmektedir.

* Low-Bed tipi araçların, geçiş yapacakları iskeledeki gişelerde ölçülerine göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Low-Bed: Ağır iş makineleri ya da özel proje yükleri gibi uluslararası ve yurtiçi karayolu taşıma yönetmeliğine göre standartların dışında, normal kamyonların ve ya tırların taşıyabilecekleri uzunluk, yükseklik, genişlik ve tonajdan farklı olan yüklerin taşınmasını sağlayan yarı römorktur. Fiyatlandırma, genişlik, uzunluk, ağırlık ve yükseklik gibi kriterlere göre yapılmaktadır.

* Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçlara küçük motor, ATV  tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.

* Araç arkası karavan tipi römorklara ve tekne römorklarına araç fiyatına ek olarak karavan fiyat tarifesi de uygulanır. 

** 17.04.2020 tarihi itibariyle tüm ada hatlarında araç içindeki şoför hariç tüm yolcular ücrete tabidir.

Gişelerden kredi kartı geçerli olmayıp, geçişleriniz için sadece nakit ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Çanakkale - Bozcaada Deniz Otobüsü Fiyatları

- Bisikleti ile seyahat edecek yolcuların ücretlendirilmesi bisiklet+yolcu şeklinde olacaktır. (Deniz otobüsüne maksimum 4 adet bisiklet alınmaktadır)

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır