sermayesiz kar ortağı arayanlar / KENDİ İŞYERİM OLSUN: ORTAK ARAYANLAR

Sermayesiz Kar Ortağı Arayanlar

sermayesiz kar ortağı arayanlar

İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, ve diğer illerde Sermayesiz Ortak Arayanlar – Ülkemizde ki iş yaşantısı bu aralar biraz karışmış durumda. Özellikle Suriye vatandaşlarının her çalışma ortamına girmesi ve ücret konusunda az ile yetinmesi sonucu, işyerleri tercilerini daha çok para için bu yönde kullanmaya başladılar. Okumuş ve meslek sahibi olmuş kalifiyeli insanlar, zor şartlarda çalışmakta. 3 kişinin yapması gereken işleri tek başına yürüten bir personel nasıl verimli çalışabilir ki? Kaldı ki üniversite bitirmiş, yıllarını okuyarak geçirmiş birisi, sırf patronu diye belki de kendisinden hem yaşça hem de eğitim açısından düşük birisine çay bile götüreceği bir işte çalışmakta. Çoğu çalışan bu gibi durumlardan sıkılmakta ve işi bırakmayı düşünmekte.

İşe Ortak Arayanlar

Peki işi bırakmak kolay mı? Öncelikle bu tür düşüncelerde olanlar kendi işyerini kurmayı amaçlıyor olabilirler. Çok fazla para kazanmaktan ziyade kendi işine sahip olmak elbette insanı mutu eder. Fakat, iş yeri açmak sermayesiz pek mümkün görünmüyor. Birikim sahibi olmayan ve yeterli gücü toplayamayan kişiler mutsuz şekilde çalışmaya devam ederken bir yandan da çözüm arayışı içindeler. Bu durumda ya olduğunuz yerde çalışmaya devam edeceksiniz yada sermayesiz ortak arayanlar ilanlarına bakacaksınız. Prensip sahibi ve etik kurallara önem veren br ortak bulmak ve sonrasında iş yapmak kim istemez ki?

İş Ortağı Arıyorum

Örnek vermek gerekirse, araç mekanik işinden anlıyorsunuz ve bir işyeri açmayı hedefliyorsunuz. Bu yönde de bir iş ortağı arıyorsunuz. Bu aşamada bulacağınız ortağın oto elektrikten anlıyor olması size hem yeni sektör açmış olacak hem de daha fazla kazanç elde etmiş olacaksınız. Giderlere ortak olacağınız için daha az iş yükü üzerinizde olacak. Unutmayın, oto mekanik mi daha çok iş yapar oto mekanik ve elektrik mi? Her şekilde bulacağınızın ortağın sizinle aynı meslek grubunda ve farklı dalda olması avantaj sağlayacaktır.

İş ortağı arıyorum diyen ve aratan çoğu kimse sağlıklı bilgilere ulaşamamakta. Özellikle bir fikri olup sermayesiz ortak arayanlar gerçekten zorlanmakta. Bu yazımızı okuyor iseniz, yorum kısmından “benim bir fikrim var ama param yok, yatırımcı ortak arıyorum” şeklinde bir yazı oluşturup mail adresinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede sizinle aynı aramayı yapıp buraya gelmiş ve ortak arayan kişi size ulaşabilir ve birlikte sayemizde güzel işlere imza atabilirsiniz. Ya da “param var ortak arıyorum, dürüst ve çalışkan olması yeterli” şeklinde bir yorum yazarak size ulaşılmasını sağlayabilirsiniz.

İşyerim Var Ortak Arıyorum

Parkeci dükkanınız var parke ustası bir ortağa ihtiyacınız olabilir. Kebapçı dükkanınız var çok iyi bir pide ustası ortağa ihtiyacınız var. Market sahibisiniz, artık gün içerisinde rahat nefes almak istiyor ve ortak arıyorsunuz. Aşağıda ki yorum kısmından ulaşabilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.

Yatırımcı veya Ortak Arıyorum

Yatırımcı veya ortak arayanlar için hazırlanan bu rehberimiz aracılığıyla, işiniz için yatırımcı veya ortak araması yapabilir; kendi yatırımcı veya ortak ilanınızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Çok güzel bir Türk atasözü vardır,

Bir elin nesi var, iki elin sesi var&#;

diye.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! TL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR! (Ücretsiz VİOP Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Dünyanın büyük kısmında olduğu gibi ülkemizde de girişimcilerin en çok sorun yaşadığı konu sermayedir. Hayalindeki işi hayata geçirmek isteyen girişimcilerin çok büyük bir kısmı, yeterli sermayeye erişememesi nedeniyle; projelerini ertelemek ya da tamamen rafa kaldırmak zorunda kalıyor. Bir girişimci olarak, büyük oranda güvendiğiniz projenizi rafa kaldırmadan önce bir yatırımcı veya ortak arayarak; hayalinizdeki işi yapma şansınız olabilir.

Ülkemizde projenize yönelik yatırımcı bulmak zor olsa da, birçok düşük sermayeli girişimci bulunması nedeniyle ortak bulmak çok daha kolaydır. Yeni İş Fikirleri platformu olarak, yatırımcı veya ortak bulmanızı kolaylaştırmak amacıyla bu rehberi hazırladık.

NASIL İLAN BIRAKIRIM?

Yatırımcı veya ortak arıyorum ilanı bırakmak üzere yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikli olarak, Adınızı ve Mail adresinizi girmeniz gerekir. (Mail adresiniz herkese açık yayınlanmaz) Ardından YORUM kısmına, projeniz ile ilgili detaylar eklemeniz önerilir. Ne kadar çok detay bırakırsanız, insanların size erişme şansı veya projeniz ile ilgilenme şansı o kadar artacaktır. Özellikle projeniz için gerekli olarak yatırım tutarını da mutlaka belirtmenizi öneririz.

Hemen Aşağıdaki Buton Aracılığıyla Kendi Yatırımcı veya Ortak İlanınızı Bırakabilirsiniz:

[[ORTAK &#; YATIRIMCI ARIYORUM]]

İLAN BIRAKIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM?

Yatırımcı veya ortak arıyorsanız; yapmanız gereken en önemli noktalardan biri; verebildiğiniz kadar detay sağlamaktır. Aksi durumda insanlar, sizin projeniz ile ilgilenme noktasında çekincelere sahip olabilir. Bu nedenle, özellikle projenizin özellikle hangi konularda avantaj içerdiğini belirtmenizi öneririz. Örneğin, bir ayakkabı mağazası açacaksanız ve bunun için ortak arıyorsanız; açacağınız ayakkabı mağazasının neden para kazandıracağını anlatmanızı öneririz. Örneğin, rakipler ayakkabı mağazalarına uzak ve çok işlek noktada bir dükkan bulmuş olabilirsiniz.

Yatırımcı veya ortak arıyorsanız bir diğer dikkat etmeniz nokta ise, ne kadar sermayeye ihtiyacınız olduğunu belirtmenizdir. Örneğin, bu proje için bin liraya ihtiyacımız var ancak benim yalnızca bin liram var diye belirtebilirsiniz. Bu durumda, sizinle yüzde ortak olmak isteyen biri olabilir.

İlan bırakırken, mutlak suretle projeyi hayata geçireceğiniz şehri ve ilçeyi de yazmayı unutmayın. Örneğin, İstanbul&#;daki bir yatırımcı; Konya&#;daki bir proje ile ilgilenmek istemeyebilir. Eğer projeniz internet odaklıysa, bunu belirtmeyebilirsiniz.

Son olarak ilan bırakırken, daha önce yaptığınız işleri de yazmanızı öneririz. Bu sayede insanlar, gerçek bir girişimci ile karşı karşıya olduklarını daha iyi anlayabilir.

İLANLARA NASIL BAŞVURURUM

Sizden önce Yeni İş Fikirleri aracılığıyla yatırımcı veya ortak arıyorum şeklinde bırakılan ilanlara göz atmak için ise aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.

[[İLANLARA GÖZ AT]]

İlanlara başvurmak veya soru sormak için ise, ilanın sağ alt kısmında bulunan cevapla butonuna basınız. Ardından YORUM bölümünü doldurarak, ilana başvurabilir veya soru sorabilirsiniz. Bu kısımı doldurarak yaptığınız cevaplar, ilan sahibinin mail adresine ulaştırılmaktadır.

İLANLARA BAŞVURURKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM?

Öncelikli olarak Yeni İş Fikirleri platformuna bırakılan ilanların hiçbiri tarafımızca kontrol edilmemektedir. Bu nedenle bu ilanlarda bırakılan bilgilerin tamamı yanlış olabilir. Ek olarak, ülkemizde sık sık bu yollar ile dolandırıcılık girişimleri bulunmaktadır. Bir ilan sahibi ile görüşme sağlamadan, yüz yüze projeyi incelemeden ve bir sözleşme hazırlamadan asla ama asla KİMSEYE 1 LİRA DAHİ PARA GÖNDERMEYİN.

İlanlar arasında ilginizi çeken projeleri not alın ve kendiniz de bu projeyi imkanlarınız dahilinde inceleyin. Özellikle size yakın lokasyonlardaki ilanları daha fazla gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede, projeyi yerinde inceleme imkanınız artacaktır. Ayrıca bir projeyi incelemeye giderken hiçbir suretle yalnız gitmeyin ve projeye ortak veya yatırımcı olmak için aceleci davranmayın. Projeyi iyice inceleyin.

İYİ ORTAK NASIL BULUNUR

Genellikle bir yatırımcı bulmanın çok spesifik bir sorunu yoktur. Yatırımcı, gerekli finansmanı sağlar ve işinize genellikle bir daha karışmaz. Ay sonunda veya sözleşme sürecinde gerekli kar marjını gönderir ve işleyişe devam edersiniz. Ancak bir ortak ile çalışmak zorludur. Eğer ortağınız tam olarak size uygun biri değilse, kısa sürede anlaşmazlıklarınız olabilir ve işletmeniz büyük ihtimalle istediğiniz yerden gittikçe uzaklaşır.

Bu nedenle, iyi bir ortağı nasıl bulacağınıza yönelik rehberimizin devamını incelemenizi öneririz:

1. İnsanları Değiştiremezsiniz

Öncelikli olarak bir insan size, &#;sinirliyim&#; diyorsa, onu o şekilde kabul etmeniz gerekir. İnsanları değiştirebileceğinize yönelik hayal kurmanızı istemeyiz. İlk izlenimde ettiğiniz gözlemleri büyük ölçüde kabul edin.

2. Biraz Vakit Geçirin

Bir ortak demek, yıllarca kol kola çalışmak demektir. Bu nedenle, biraz vakit geçirmediğiniz bir insan ile hemen ortak olmayın. Ortaklık öncesinde birkaç hafta vakit geçirmek mantıklı olabilir. En azından birkaç kez akşam yemeği yemelisiniz.

3. Çok Yaş Farkı Olmamalı

İyi ortakların büyük bir kısmı genelde birbirine yakın yaştadırlar. Aranızdaki yaş farkının &#;dan fazla olmamasına özen gösterin.

4. İletişim Becerisi Yüksek Olmalı

Tam olarak kendini ifade edemeyen ya da gerçekten sıkıcı konuşan bir insan ile yıllarca aynı ortamda çalışmak zor olabilir. Aynı zamanda müşterileriniz ile de sıklıkla iletişim kuracağınız için; iletişim becerisi yüksek bir ortak bulmaya odaklanmalısınız.

5. İyimser Olmalı

Sürekli kötü enerji yayan biriyle nasıl mutlu olunabilir ki?

6. Deneyim ve Tecrübe

Örneğin bir lokanta kurmak üzere ortak arıyorsanız, daha önce bir lokantada çalışmış veya yönetmiş birini bulmak kesinlikle işinize daha çok yarayacak. Yönettiği lokantayı batırmış olsa bile, deneyim her şeydir.

7. Dürüstlük

Birkaç hafta içerisinde bir insanın dürüst olup olmadığını elbette anlayamazsınız. Ancak söylediklerine kulak vererek, kendi ile çelişmediğine dikkat edebilirsiniz.

8. Vizyon

Aynı hedeflere sahip bir ortak bulmak, özellikle uzun vadeli bir iş hayatını daha keyifli bir hale getirebilir. Örneğin, işinizi büyütmek konusunda hemfikir olmalısınız.

9. Aynı Fikre Sahip Olmadığınızda Nasıl Karar Vereceğinizi Kararlaştırın

Bir işi kurmak ve geliştirmek yıllar alan bir süreçtir ve bu süreçte ortağınız ile her konuda tamamen anlaşamamanız normaldir. Ancak, bu süreci önceden kararlaştırmak önemlidir. İki ortak olarak, bir konuda tamamen zıt fikre sahip olduğunuz zaman karar nasıl verilecek?

  • Batman&#;da tekstil atölyesi için ortak arıyorum. Sermaye ihtiyacım bin lira civarında.

    32

    yorum beğen

    Cevapla

  • İstanbul herhangi bir lokasyonunda şık bir cafe açmak için ortak arıyorum, yeterli sermayem var ama iş konusunda deneyimli bir ortak lazım.

    29

    yorum beğen

    Cevapla

    • Umut bey iyi aksamlar
      Restoran fast food kafe uzerine cok deneyimliyim. Bazi fikirlerim var kendime ortak ariyorum. Uygun oldugunuzda arayabilirmisiniz?

      13

      yorum beğen

      Cevapla

      • Nebi bey merhaba.

        Restoran fast food kafe uzerine cok deneyimliyim. Bazi fikirlerim var kendime ortak ariyorum. Uygun oldugunuzda arayabilirmisiniz?

        Konuyla ilgili müsait olduğunuzda sizinle görüşmek isterim.
        İletişim numaranızı [email protected] adresine yazarsanız sevinirim.

        0

        yorum beğen

        Cevapla

    • Cafe sektöründe baristalık şeflik ve garsonluk tecrübelerim var bilgi birikimi ile sizinle görüşmek isterim

      21

      yorum beğen

      Cevapla

    • Merhaba Umut &#;
      Sizin mesajınıza uygun olacak bir bekleyişte arayışlarım vardır..

      25

      yorum beğen

      Cevapla

  • Sabahattin Koru

    3 sene önce

    Kocaeli de otomatik kepenk sistemi işletmesi için ortak arıyorum. Deneyimim ve tecrübem var. Her şey hazır ancak sermayem yetersiz.

    27

    yorum beğen

    Cevapla

  • İzmir&#;de turistik bir işletme için ortak arıyorum. Sermayem bin lira. Bu civarda sermayesi olan ortak arıyorum.

    25

    yorum beğen

    Cevapla

    • Dünya mutfakları profesyonel aşçıyım vizyon mutfak düşüncem var

      13

      yorum beğen

      Cevapla

  • Diyarbakır&#;da büyük bir restoran açmak istiyorum standart kebab falan tarzında değil. Sermayem var ama deneyimli ortağa ihtiyacım var.

    24

    yorum beğen

    Cevapla

    • Dünya mutfakları profesyonel aşçıyım vizyon mutfak düşüncem var

      10

      yorum beğen

      Cevapla

      • Merhaba dünya mutfakları profesyonel aşçıyım vizyon mutfak düşüncem var

        13

        yorum beğen

        Cevapla

  • Bir kadın olarak İstanbul da bujiteri mağazası açmak istiyorum. İş bilen ortağa ihtiyacım var

    28

    yorum beğen

    Cevapla

  • Bir ekip olarak harika bir proje çıkardık ve bunun için bizim de yatırıma ihtiyacımız var. Projenin konusu gezi ile ilgili

    24

    yorum beğen

    Cevapla

  • Günümüzde tek başına işe girmek çok zor. Her ne kadar bi ortakla çalışınca gelirlerin bölüneceği fikri moral bozsa da yazıda belirttiğiniz gibi &#;Bir elin nesi var iki elin sesi var&#;

    36

    yorum beğen

    Cevapla

  • Paran varsa ortak bulmak kolay. Paran varsa para kazanman daha kolay. Şu zamanda 10 kişiden 3ü net ortak ve/ya yatırımcı aradığına eminim. İnce detaylar için sağolun.

    23

    yorum beğen

    Cevapla

  • Yıllarca farklı insanlarla ortaklık yaparak farklı projeler yürüttüm. Eski ortaklarımın çoğu maddi çıkarlar arttığında değişti. Yazıdaki tüm maddelerden farklı bir özellikte çıkar arttığında değişenler. Ne olursa olsun ortağınıza karşı dürüst olun ve güvenilecek bir ortak bulmaya çalışın. Yatırımcı ile ilişkiniz çıkar odaklı olduğu için bu şekilde sorunla karşılaşma ihtimaliniz daha düşük

    22

    yorum beğen

    Cevapla

  • Sadece kendi çıkarlarınızı düşünmeden, aradığınız kişinin çıkarlarını koruyarak ve onun da kendi çıkarlarını korumak istediğini bilerek bu yola çıkın.

    23

    yorum beğen

    Cevapla

  • Yatırımcı veya ortak bulmak bir işte paran yoksa gerçekten çok önemli ancak bununda bazı zorlukları var. Yatırımcıda bulsanız ortak da bulsanız işe girişirken çok dikkatli olun. İşe başladıktan sonra sorunlar çıkması işi baştan bitirmenize yol açabilir.

    31

    yorum beğen

    Cevapla

  • Ne olursa olsun ortak girince işin içine herşey bozulabiliyor

    20

    yorum beğen

    Cevapla

  • Evde ek ise çok ihtiyacım var ise ve PARAYa çok ihtiyacım 2

    21

    yorum beğen

    Cevapla

    • merhaba mine hanim
      ek is arayisiniz halen devam ediyorsa gorusmek isterim
      iyi gunler

      14

      yorum beğen

      Cevapla

    • Evde ek ise ihtiyacım var cok ise ve paraya çok ihtiyacım var

      22

      yorum beğen

      Cevapla

  • İzmir Menemen de oturyorum evde ek ise çok ihtiyacım var ise ve paraya

    20

    yorum beğen

    Cevapla

  • Istanbul balik halinde isimesermayesi olan ortak ariyorum

    22

    yorum beğen

    Cevapla

  • İstanbul Avrupa yakası merkezli aktif çalışan Türkiye ve dünyada tanınmış kurumsal AŞ şirketimiz e /50ortak arıyorum faaliyet alanı inşaat sektörü firmamız Avrupa ve Uzak doğu bayilik ağı olan kendi sektöründe çok iyi tanınmış kurumsal bir firmadır
    İhtiyaç duyulan sermaye bedeli bin dolar

    22

    yorum beğen

    Cevapla

    • merhaba osman bey
      yatiriminizla ilgii detayli bilgi rica ediyorum
      iyi calismalar

      13

      yorum beğen

      Cevapla

  • 5 yıldan biraz daha uzun süredir projelendirmesini yaptığım bir tasarım. Planıma göre oğullarım büyüdüklerinde birlikte yapma hayalim olduğu için hem geliştirmeye devam ettim hem hazırlıkları tamamladım. Geçen sene zamanı geldi dedim ve tam başladık ki bu virüs belasından dolayı sekteye uğradı. Bu virüs zamanlarında bu projem için hazır tuttuğum birikimimi şirket çalışanlarımın bu zor zamanlarında harcamayı daha doğru buldum. Lakin süreç uzamaya başladı ve kriz dönemlerini fırsata çevirme mantığına uyan bir durum beni beklemek yerine bir ortak ile devam etmenin en doğrusu olduğu konusunda netleştirdi. İçerisinde bulunduğumuz yıllarda insanlar, hem deprem konusunda dışarıya çıkmaya hem de virüs belası ile içeriye girmek arasında kaldılar. Bu süreçte hem karavan alımları hemde Teknede yaşam için tekne alımları tavan yaptı. Benim projem ise karavan benzeri bir tekne yani YÜZEN EV&#; olarak tam da bunları karşılamakta.

    Ancak Böyle Yüzen ev, Tekne, Karavan filan yazmak benim projemin karşılığı olamaz. Tasarladığım şey ASLINDA Bam başka bir yaşam biçimi, bir hayalde, düşte yaşamak gibi. Tüm yaş gurupları için, dede den torunlara her aile bireyi için farklı heyecanlara imkan vermekte. Buna ihtiyaç duyacak kişi ÇOK Sosyal veya Asosyal olsa da bu konsept ona göre olacak. Hani bir şekilde sahip olan kişi için ileride ki zamanlarda maddi veya bedenen düşme halinde dahi sürdürülebilir olacak bir tasarım ve konsept planladım.

    Şu aşamada buradan tüm detay, çizim, resim ve video paylaşmak doğru olmaz! ancak ilgilenen olursa detaylı olarak anlatıp ikna ve motive edebilecek kadar güven duyduğum bir proje.

    Kısaca: Hem yelkenli, Hem tekne, hem yüzen ev. Yazın yazlık, kışın kışlık ev. Minimal yaşam için kalabalık ve çok farklı zevkleri olan aileler için dahi yaşanılabilir bir mekan. 

    Yıllar içinde muhatap olabileceği tüm sorunlar için çözümler üretilip nasıl uygulana bilir konularında alternatifler üretildi.

    Üretimi için devasa fabrika veya iş yerlerine ihtiyaç olmayacak şekilde imalatının nasıl yapılabileceği tasarlandı, denendi. Bir veya iki işçi ile dahi imal edilip bir konteynerden tüm dünyaya gönderilebilir. İkea eşyaları gibi iki kişi ile bile yap boz misali kurulup sökülebilir montaj kolaylığı var. Devamı&#;

    Muammer ALTUN

    StarCephe Restorasyon

    Tasarımcı &#; Yönetici &#; Ortak

    19

    yorum beğen

    Cevapla

    • Lütfen bilgi ve bütçe paylaşır mısınız?

      13

      yorum beğen

      Cevapla

    • Merhaba saygıdeğer dostum
      Sizinle bahsi geçen iş ile görüşebiliriz
      Adres
      İş kolunuz
      Iletişim
      Verilerini verirseniz görüşelim

      13

      yorum beğen

      Cevapla

  • Ahmet KOCABIYIK

    3 sene önce

    Emekli olmuş yerli ve yabancı insanlara dönük orjinal bir proje geliştirdik proje fikri &#;ÖMRÜN SON BAHARINDA ÜRETEREK YAŞAMAK&#;proje ismi SEBHEV kısaca sevgi ve barış huzur evleri ve günümüz dünyasındaki huzur evlerine alternatif ve bir insanlık projesi ve uygulama alanı Antalya ilimiz kumluca ,kaş ve finike ilçelerimizde ilk pilot uygulama projesi olarak başlatacağımonash.pw bu projeye daha çok Zengin Avrupa ülkelerindeki emekli ve yaşlı insanlara dönük ve yerinde sağlık hizmetleri sunulacak ve yaşlı bakım hizmetlerininde olacağı, doğal köy ortamında bize ait kültür ve güzelliklerin yaşanacağı doğal yaşam alanlarındaki köylerimizde ve yaylalarımızda insanların üreterek istediği işi yapacağı bu projeyi faaliyete geçireceğmonash.pw ilk etapta yalnızca binlira lazım

    17

    yorum beğen

    Cevapla

  • ortak olacagınız kişi ile çıkar yada para ilişkisi ve beklentisinden öte olaylara aynı bakış açısıyla bakabilen ortaklıklara yönelilmesi daha mantıklı &#; karşılıklı güvene dayanır &#;o ortada yoksa zorlamanın bir anlamı yoktur&#;.kesinlikle dikkatli davranılmalı&#;..

    15

    yorum beğen

    Cevapla

  • Ek iş sermaisiz iş evde yapabileceğim iş ve yatırımcı arıyorum bay ve bayan

    14

    yorum beğen

    Cevapla

  • Merhaba
    Serbest liman firma kuruluşu için yatırımcı aramaktayım. Tüm dünyaya sevkiyat ve yasal olarak vergisiz kazanç sağlanabilir.
    Detaylı bilgiyi görüşme yapılınca anlatabilirim.

    16

    yorum beğen

    Cevapla

  • Kar marjı yüksek?Türkiye genelinde merkezi ankarada olmak şartıyla Market reyonlarında satılabilecek geleneksel bir lezet en az bin yatırım yapabilecek iş ortağı aranıyor sistemin oturma süresi en fazla üç ay yatırım geri dönüşümü % maksimum 6 ay sermayenin % 50 sine borçlanırim kurulacsk firmanın hise payı % 50 olacaktır sektörünün ne oldunu yüz yüze görüşülecektir iletişim salih bey

    18

    yorum beğen

    Cevapla

  • Menü , hesap sümeni,karşılama tepsisi,masa sumenleri restaurant ve otellerde kullanılan ürünler malumunuz ortak kullanımı olan ürünlerdir..

    Ülkemizde ve dünyadaki restaurant ,otel ve cafelerin hesabını yapmak ne kadar mümkündür takdirini size bırakıyorum&#;

    Artık sunum odaklı çalışan işletmeler için

    Hijyen ve temizlik tescili fark yaratmak adına olmazsa olmaz olacaktir&#;

    Bahse konu ürünlerin antibakteriyel olanlarını geliştiriyorum&#;

    İnanın bana sektörde henüz imalatı bile yapılmamış ar-ge ye müsait o kadar çok ürün var ki buraya yazmakla sığdıramam&#;

    Antibakteriyel menüler,hesap sumenleri,pecetelikler,masa numaraları, rezervler v.s.

    Şu an bahse konu ürünlerin benzerleri bile monash.pw ederim sizde bir antibakteriyel menü v.b. olarak sorgulama yapınız&#; muadili ni bile bulamayacaksınız&#;

    17

    yorum beğen

    Cevapla

  • Antibakteriyel restaurant ve otel ekipmanlarının imalatı, satışı konusunda ortak arıyorum&#;

    17

    yorum beğen

    Cevapla

  • Menü , hesap sümeni,karşılama tepsisi,masa sumenleri restaurant ve otellerde kullanılan ürünler malumunuz ortak kullanımı olan ürünlerdir..

    Ülkemizde ve dünyadaki restaurant ,otel ve cafelerin hesabını yapmak ne kadar mümkündür takdirini size bırakıyorum&#;

    Artık sunum odaklı çalışan işletmeler için

    Hijyen ve temizlik tescili fark yaratmak adına olmazsa olmaz olacaktir&#;

    Bahse konu ürünlerin antibakteriyel olanlarını geliştiriyorum&#;

    İnanın bana sektörde henüz imalatı bile yapılmamış ar-ge ye müsait o kadar çok ürün var ki buraya yazmakla sığdıramam&#;

    Antibakteriyel menüler,hesap sumenleri,pecetelikler,masa numaraları, rezervler v.s.

    Şu an bahse konu ürünlerin benzerleri bile monash.pw ederim sizde bir antibakteriyel menü v.b. olarak sorgulama yapınız&#; muadili ni bile bulamayacaksınız&#;
    Konusunda ülkemizde ve dünyada ilk kez üretilecek olan bu ürünlerin imalatı ,satışı ve her konuda destek olabilecek ortağa ihtiyacim var&#;

    14

    yorum beğen

    Cevapla

  • 5 yıllık organik kuru temizleme (10 şubeden fazla 1 tanesi kendimize ait) ve jetonlu camasirhane bayilik sisteminide ilerletebilecegimiz (şu an 1 adet) yatırımcı ortak aramaktayım. EUR şahsıma , EUR da şirkete yatırılarak %50 ortak olunacaktımonash.pwler franchise ve diğer detaylar yüz yüze görüşmede paylaşılacaktır

    15

    yorum beğen

    Cevapla

  • Merhabalar ben pilastik kimya veriyim pilastik geridonusum firmasi açan kar kesinlikle 99 hata bazı mallar de sermayesi olan bana ulaşsın yer İstanbul ama ortaklık yapacam kişi her hangibi şehirde de olur evi oraya taşırım numaram

    16

    yorum beğen

    Cevapla

  • Merhabalar ben Akif pilastik uzmaniyiz bir pilastik geridonusum firmasi açmayı düşünüyoruz müşterimiz hazır tane müşterimiz pilastik teknik işi yapcaz kar çok yüksek örneğin 1 liraya aldığımız pilastigi 34 hataga 5 liraya bile satıyoruz yer İstanbul ama ortağım basaka şehir şeyse oraya tasinirim dediğim gibi kar de 99 hAttaga de numaram

    12

    yorum beğen

    Cevapla

  • Merhaba istanbuldan enes ben 24 yaşındayım 6 yıllık bir giyim mağazacılık deneyimim var ve bu deneyimi kendı işimi yaparak kullanmak istiyorum iş tanimi kendı tasarımını yapacağımız erkek kadın kıyafetlerini z kuşağı olarak adlandırdığımız kesime hitap edicek şekilde satışını yapmak tamamen e ticaret üzerinden bunun için ciddi bir sermaye lazım ilgilenenler için 90 96 ulaşabilirsiniz

    12

    yorum beğen

    Cevapla

  • Kendimize ait 12 donum araziye sera kurulumu yapmak istiyorum yatırım yapacak ortak arıyorum yatırımcının aktif çalışmasına gerek yok yer Samsun&#;da bilginize&#;

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • monash.pwe ortak arıyorum&#;finansa sıkıştım&#;benimle iletişime geçip ayrıntıları anlayacam&#;kar oranı monash.pwma 50 nbn ıle arasında finas yeterlı aylık net kar ile

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • ismail işlekli

    2 sene önce

    sn murat aktaş hangi şehirde imalat yapıyorsunuz

    14

    yorum beğen

    Cevapla

  • Yatırımcı arıyorum Kocaeli bay ve bayan

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • bay ve bayan yatrımcı arıyorum

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Merhaba
    Kadın cinayetlerini önleyici (koruma kararı alınan) bir yazılım ve donanım tasarladım.
    Projeme dürüst vizyon sahibi akıllı bir sermayedar ortak arıyorum Yatırım maliyeti USD prototip dahil.
    Kazanç yarı yarıya
    Ciddi arkadaşlar önce telefon detaylar için yüzyüze görüşme.

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Selamun aleyküm canlar. Ben projeme sadece 1 ortak arıyorum toplam ortak 3 olacak hali hazırda iki kişiyiz bin TL ile yeni ortağımızı bulduğumuzda artık yola koyulacağız. Brezilyanın são Paulo eyaletinde Proje nargile kömürü üretimi hali hazırda piyasada bilinen bir marka ile makinaları ve hammaddeyi alarak işe başlayacağız. Satış elemanım var ve tecrübeli bu işi 10 yıl yaptı. Ürün pazarlamamız kolay olacak kar marjı çok yüksek kilo fiyatını 25 realden yani 40 TL den satacağız bu işte para peşin dönüyor kömürü ver parayı al herşey oturduğunda en geç 6 ayda aylık üretimimiz 10 ton olacak ve bu 10 ton ile sadece 30 tabacco besleriz yani çok açık var aylık ciro real yani bin tldir bunun yarısı giderdir. Geri kalan bin TL 3 ortağa bölünecek aday ortağın bekar olması tercih sebebidir brezilya uzak ülke kafa estiğinde git gel yapılacak bir yer değil 3 ortak bir yerde yaşayacağız Portekizce bilen ben varımonash.pw seve seve eliniz ayağınız olacağım .eğer bir olabilirsek uzun süre birlikte kardeşçe çalışmonash.pw günler dilerim. İyi düşünün ve kararınızı verin.

    11

    yorum beğen

    Cevapla

    • Merhaba Fatih bey 🙏 Benimle iletisime gecebillirmisiniz &#; Numara:+
      Imstagram @afrodit_afrodita

      0

      yorum beğen

      Cevapla

  • Kocaeli&#;de çok ciddi kazanç sağlayacak iş için güçlü bir yatırımcıya ihtiyacım var, Tezgahın kurulduğu günden itibaren kazanç sağlaması garantidir, detaylar için iletişim ricamdır, referanslarım sağlamdır, zaten böyle bir yatırım gerçekleşmeden gerekli belgeler ile kazancın garantisi kanıtlanacaktır, detaylar için iletişime geçmeniz ricamdır, gerekli sermaye ( TL İLE TL arası, kazanç aylık tl ile TL başlangıç olarak, kar oranı ise %10 ila %25 arasıdır)

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • kocaelinde bay ve bayan yatrımcı arıyorum

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • Boğaçhan Ercan

    2 sene önce

    İTÜ inşaat müh öğrencisiyim bir fintech girişim projemiz var İstanbuk da yaşayan yatırımcı DEĞİL ortak arıyoruz yazılım bilen ya da e-ticaret avukatı olan birirni arıyoruz zaten girişim olunca yatırım alacağız o yüzden yatırımcı aramıyoruz detaylı bilgi için [email protected]

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Kocaeli geneli iş arıyorum. bay ve bayan yatırımcı arıyorum

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • kocaeli geneli bay ve bayan yatrımcı arıyorum

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • Selim topşeker

    2 sene önce

    Merhaba hirudo su ürünleri adında bir firmam var tıbbi sülük üretimi yapıyorum. Ruhsat aşamasındayım çiftliğimiz için projemiz hazır. Almanya ve rusya gibi ülkekerde sağlık sektörü içersinde endüstriyel bir ürün olan sülüğün üretimi için yeterli bilgiye sahibiz. İhtiyacımız olan donanımlar için yatırıma ihtiyacım var. Sizin içinde uygunsa daha detaylı bir sunum yapabilirim.

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • kocaelinde bay ve bayan yatırımcı arıyorum

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Kocaelinde yatırımcı arıyorum bay ve bayan

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • Istanbulda fast food restoran ve disari servisli bufe tarzinda isletme acmayi dusunuyorum. Sermayesi olan ve girisimde bulunmak isteyen durust, dayanisma halinde calisabilecegim bir ortak ariyorum. Işe isletmesinden teknigine, ustaligindan personel yonetimine, urun yaraticiligindan sistemine kadar hakimim. Bu konuda kendime guveniyorum ve 20 yillik deneyime sahibim. Maddi anlamda katkida bulunup yeni bir ise girismek isteyen arkadaslar bana ulasabilir.

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Istanbulda fast food tarzinda restoran, disari servisli bufe acmayi dusunuyorum. Sermayesi olan ve yeni bir girisimde bulunmak isteyen is ortagi ariyorum. 20 yildir bu sektorun icerisindeyim. Ustaligindan teknigine, Otomasyon sistemi kullanimindan personel yonetimine,urun yaraticiligindan tum sistemine kadar konuya hakimim. Ortak olmak isteyen arkadaslarin benimle iletisime gecmesini rica ederim.

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • 11

    yorum beğen

    Cevapla

  • 10

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    2 sene önce

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • 12

    yorum beğen

    Cevapla

  • Yatırımcı ve ortak arıyorum

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    2 sene önce

    12

    yorum beğen

    Cevapla

  • Abdullah Aksoy

    1 sene önce

    Tavuk ve et döner üzerine iş yerim var ,yeni bir yer açmak istiyorum 2 yer olarak şehir Ordu getirisi gayet güzel açmayı düşündüğüm yerin yanında siteler resmi kurumlar var başka hiç bir yeme içme yeti bulunmamaktadır bin TL ortaklık düşünülürse numarsm geleceği çok güzel bir yerde

    16

    yorum beğen

    Cevapla

  • 11

    yorum beğen

    Cevapla

  • 10

    yorum beğen

    Cevapla

  • 10

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    1 sene önce

    10

    yorum beğen

    Cevapla

  • 9

    yorum beğen

    Cevapla

  • &#;yatırımcı arıyorum

    12

    yorum beğen

    Cevapla

  • herkese merhabalar

    türkiyede ilk ve tek olarak kurduğum tüm fikri ve diğer altyapılarını bitirdiğim ve işletmeye başladığım yeni bir kafe konsepti için büyüme trendine başlamış bulunmaktayım. büyüme stratelerim için gücümüze güç katacak maddi imkanı olan bir ortağa ihtiyacım var . kafemiz finans sektörü ile ilgilidir. ayrıntılar için iletişim halinde bilgi vereceğim. kesinlikle geleceğin işlerinden birini kurduğuma eminim. saygılarımla

    11

    yorum beğen

    Cevapla

  • aydın efelere bağlı cincin mevkiinde 16 dönüm yerim var düz arazi 16 dönüm buraya kavkatlı mangal düğün salonu yapmayı düşünüyorum yerim yol kenarında 1 km yakınında üniversite var şehit içi ve belediye otobüsleri burdan geçiyor ciddi kişiler bana ulaşa bilir

    9

    yorum beğen

    Cevapla

    • Merhaba effendim &#; Ben size yardimci ollabillirim isterseniz yatirimcida yafa ortakta ollabillirim isterdeniz 🙏🙏 Numara + &#;instagram:@afrodit_afrodita

      1

      yorum beğen

      Cevapla

  • Yatırımcı arıyorum

    0

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    10 ay önce

    Yatırımcı arıyorum

    0

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    10 ay önce

    Yatırımcı ve ortak arıyorum

    0

    yorum beğen

    Cevapla

  • Halil

    7 ay önce

    Yatırımcı arıyorum kocaeli bay ve bayan

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • Ortak Arıyorum – Yatırımcı Arıyorum

    tl lutfen niyeti ciddi olan lar yazsın

    Not. üretilecek olan ürünler günlük döviz kuru üzerinden satışı yapılacaktır risk seviyesi düşük bir iştir

    Tel

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • Ortak Arıyorum – Yatırımcı Arıyorum

    tl lutfen niyeti ciddi olan lar yazsın

    Not. üretilecek olan ürünler günlük döviz kuru üzerinden satışı yapılacaktır risk seviyesi düşük bir iştir

    Tel
    [email protected]

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • Yeni kuracağım inşaat ve otomotiv kimyasalları üretim tesisine ortak ariyorum

    Ortak Arıyorum – Yatırımcı Arıyorum

    tl lutfen niyeti ciddi olan lar yazsın 

    Not. üretilecek olan ürünler günlük döviz kuru üzerinden satışı yapılacaktır
    monash.pwcak işin risk seviyesi düşüktür

    Tel
    [email protected]

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • AB direktiflerine istinaden Karayolları Trafik Yönetmeliği ve son Trafik Kanun Teklifinde yer alan; 3,5 tonun üzerindeki tüm araçlarda bulundurulması ve kullanılması zorunlu olan ithal bir cihaz ile (Hız Sınırlayıcı Cihaz) ilgili olarak Türkiye Distribütörü olacak firma aranmaktadır. Karayolları Trafik Kanun Teklifinin 13 maddesinin de içerisinde bulunduğu torba kanun teklifi, TBMM’de görüşülerek yasalaşmıştır. Kalan 8 maddelik Karayolları Kanun Teklifine İçişleri Bakanlığı’nda son şekli verilmiş olup; yakında TBMM’ye gönderilecektir.
    Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim, Ulaştırma ve İçişleri Bakanlarının da katıldığı Karayolu ve Yol Güvenliği Çalıştayı’nda konuşan İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu da kamyon, otobüs ve çekicilere Hız Sınırlayıcı Cihazların en kısa sürede takılacağını belirtmişlerdir. Toplam adet araç.
    Projenin toplam tutarı, ,00 (beş yüz milyon) Amerikan Doları’dır. Bu projeye konulacak sermaye ,00 (beş yüz bin) Amerikan Doları’dır. Bu rakamın ,00 (üç yüz otuz bin) Amerikan Doları ilk parti cihaz bedelidir. Cihaz bedeli teklif kanunlaştıktan sonra, sipariş verildiğinde üretici firmaya ödenecektir.
    Kar marjı, tahminen % 50’dir. Tüm altyapı hazırdır.
    M. Hasan Süslü
    Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
    Yüksek Trafik Güvenliği Kurumu Derneği
    Ciddi yatırımcıların aşağıdaki telefondan araması rica olunur:
    () 57 57
    – saatleri arasında arayabilirsiniz. (Pazar hariç)
    Hız Sınırlayıcı Cihaz:
    Karayolları Trafik Kanununda belirtilen değerlere göre araç işleyişinin herhangi bir yönünü etkilemeden araçların hız limitini elektronik olarak kontrol eden bir cihazdır. yılından beri AB’ye üye ve aday ülkelerde mecburi standart olarak uygulanmaktadır. AB ülkeleri haricinde çeşitli ülkelerde zorunlu olarak uygulanmaktadır.
    Yararları:
    Ölümlü trafik kazalarında % 15 azalma.
    % 20’den fazla yakıt tasarrufu sağlar.
    Araç bakım masraflarını azaltır.
    Karbon salınımını azaltır.

    Not: Bu projeye ek olarak yılından beri A.B.D’de uygulanmakta olan Kara Kutu projesinin de birlikte yürütülmesi düşünülmektedir. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, ilk aşamada adet araca kara kutu mecburiyeti getirileceğini beyan etmiştir.
    Not: Yukarıdaki projelerden bağımsız olarak Oto Cam Onarım Sistemleri projesinin de birlikte yürütülmesi düşünülmektedir.
    Önemli Not: Yetkili kişiler dışında lütfen aramayınız.

    HIZ SINIRLAYICI CİHAZ PROJESİNDEKİ ANA BAŞLIKLAR
    Hız Sınırlayıcı Cihaz takılacak araç: adet
    Projenin toplam tutarı: ,00 USD (beş yüz milyon Amerikan Doları)
    Sermaye: ,00 USD (,00 USD ilk parti cihaz bedelidir)
    Toplam bayi adedi (Türkiye geneli): 90 adet
    İlk yıl tahmini satış: adet
    Tahmini kar marjı: % 50
    Sermaye, tahminen 3 ayda amorti edilecektir.
    İlk 3 aylık tahmini satış adet x ,00 USD birim cihaz karı = ,00 USD
    Yukarıda belirtilen başlıklar ile ilgili resmi ve özel açıklayıcı belge ve bilgiler bu projeye yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ile yapılacak yüz yüze görüşmede kendilerine sunulacaktır.
    Önemli Not:
    Proje yetkilisi M. Hasan Süslü, Hız Sınırlayıcı Cihazlar ile ilgili maddenin de içerisinde olduğu Karayolları Trafik Kanun Tasarısını ilgili bakanlıklarda takip etmiş olup; İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun talimatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki toplantılara bizzat katılarak; kanun tasarısının son şeklini almasına katkı sunmuştur.
    Kanun tasarısı yasalaştıktan sonra da Hız Sınırlayıcı Cihazlar ile ilgili resmi kurumlardaki çalışmaları da bizzat takip ederek; katkıda bulunacak ve süreci hızlandıracaktır.

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • Ortak Arıyorum – Yatırımcı Arıyorum

    Not. üretilecek olan ürünler günlük döviz kuru üzerinden satışı yapılacaktır risk seviyesi düşük bir iştir iş yatırım maliyeti TL aynı ürün ital de edilebilir ital edilirse yatırım maliyet düşüyor tamamen ortak olacak kişinin tercihine kalmış birsey

    Tel

    1

    yorum beğen

    Cevapla

  • yatırımcı arıyorum 41 01

    0

    yorum beğen

    Cevapla

İş Ortağı Arayanlar

İş ortaklığı, iki veya daha fazla kişi veya şirketin ortak bir amaca ulaşmak için bir araya gelerek iş yapmasıdır. Bu amaca ulaşmak için taraflar arasında belirli bir iş planı, strateji ve sorumluluk paylaşımı belirlenir.

İş ortaklığı kurmak, işletmelerin veya iş projelerinin büyümesi ve başarıya ulaşması için önemli bir adımdır. İş ortağı olmak isteyenler, farklı sektörlerden gelen ortaklarla bir araya gelerek yeni fırsatlar yaratabilir veya mevcut işlerini genişletebilirler.

İş Ortaklığı Nedir?

İş ortaklığı, iki veya daha fazla işletme arasında belirli bir hedefe ulaşmak için yapılan iş birliği anlaşmasıdır. Bu anlaşmalar, ortak bir projeyi yürütmek, bir ürün veya hizmet geliştirmek, yeni bir pazar veya müşteri kitlesine erişmek, maliyetleri azaltmak veya teknoloji ve bilgi paylaşımı yapmak gibi amaçlarla yapılabilir.

İş ortaklıkları, işletmelerin veya kişilerin karşılıklı yarar sağlamak için kaynaklarını ve uzmanlıklarını birleştirerek daha büyük ve daha başarılı projeler gerçekleştirmesine olanak tanır. İş ortaklıkları, ortaklık sözleşmesi ile düzenlenir ve taraflar arasında hak ve sorumluluklar belirtilir.

Ortak Nasıl Olunur?

Ortaklık, iki veya daha fazla kişinin bir araya gelerek belirli bir amacı gerçekleştirmek için birlikte çalıştığı bir iş ilişkisidir. Ortaklık, kar amacı güden işletmelerde yaygın olarak kullanılan bir iş modelidir ve işletme sahiplerinin risklerini ve maliyetlerini paylaşmalarını sağlar.

Ortak olmak isteyen kişiler, genellikle benzer iş hedefleri veya ilgi alanlarına sahip olan kişilerdir. Ortak olmak için öncelikle var olan bir işi geliştirmek veya belirli bir iş fikrine sahip olmak ve bir ortaklık anlaşması hazırlamak gerekir. Bu anlaşma, ortakların rollerini, sorumluluklarını, haklarını ve işletmeden aldıkları payı belirler.

Ortaklık kurmak için, potansiyel ortakların birbirlerini tanımaları ve iş fikirlerini tartışmaları önemlidir. Ayrıca, finansal ve yasal konuların yanı sıra ortakların kişisel değerlerini ve işletme kültürünü de tartışmaları gerekir. Ortaklık kurmak için belirli bir sermaye veya kaynak sağlama gereksinimleri de olabilir.

Ortaklık Nasıl Kurulur?

Yeni bir şirket kurarken ortak olmak veya var olan bir şirkete ortak olmak, mali müşavirler tarafından alınacak olan yetki ve vekalet işlemleri ile birkaç gün içinde tamamlanabilir. Eğer halihazırda bir şirket varsa, şirketin bağlı olduğu esnaf / ticaret odasına yapılacak olan başvuru işlemleri sayesinde yeni ortak bu şirkette yetkili ve söz hakkı sahibi olarak tayin edilebilir.

Ortaklık kurmak için önemli olan bir diğer noktada, şirket sermayesidir. Adi, limited, anonim vb. şirket türlerinde şirket sahibinin veya ortakların belirli bir sermaye belirtmesi gereklidir. Ortaklı şirketlerde, ortakların hisse payları da belirlenerek gerekli yasal işlemler yapılabilir.

Örneğin: bir şirkette 3 eşit payda ortaklık ile yönetiliyor olsa da, 1 kişinin yönetim kurulu başkanı olması gereklidir. Veya 2 ortaklı bir şirkette bir veya iki kişinin de tüm konularda yetkili olması yine de yapılabilir. İş ortaklığı modeli, sadece bir işletme yönetimi ile ilgili olmayıp aynı zamanda hukuksal olarak tüm ortakların korunmasına yardımcı olmaktadır.

Bu nedenle, ortaklık kurma sürecinizde mali müşavir / şirket muhasebecisi ile gerekli olan tüm konular ayrıntılı bir şekilde ele alındıktan sonra resmi süreçleri tamamlamanızda fayda olacaktır.

Ortaklık Türleri Nelerdir?

Ortaklık türleri, işletmeler arasındaki iş birliğinin çeşitli biçimlerini ifade eder. Genellikle işletmeler, belirli bir proje veya hedef için ortaklık kurarlar. Bu ortaklıklar, işletmelerin birbirlerinin deneyimlerinden ve kaynaklarından yararlanmalarını sağlar.

Ortaklık türleri: amaç, süre, risk, kar paylaşımı, yönetim ve sorumluluk gibi çeşitli faktörlere göre farklılık gösterebilir.

İş ortaklığı çeşitleri: birleşme, satın alma, stratejik ortaklık ve franchising gibi farklı seçenekler yer alır.

Şirket ortaklığı türleri: komandit, limited, anonim, ortak girişim ve adi ortaklık sözleşmesine dayalı olarak kurulan ortaklıklardır.

Her ortaklık türü farklı yasal ve mali yapılar içerir ve belirli avantaj ve dezavantajlara sahiptir. Bu nedenle, ortaklık seçimi yaparken, amaçları, beklentileri ve ihtiyaçları dikkate almak önemlidir.

Ortaklık İlanları

İşine, şirketine, projesine, iş fikrine, firmasına ortak arayanlara ulaşın. Yalnızlıktan, maddi yetersizlikten, işleri daha fazla büyütme gibi vb. nedenlerden dolayı sermaye veya kar ortağı arayanları Kobi Vadisi’nde bulun. Türkiye genelinde bulunan ortaklık arama ilanlarını inceleyin, kriterlerinize göre arama yapıp, ilan sahipleri ile iletişim kurun.

Kimi işini büyütmek istiyor kimi ise projesini hayata geçirmek için kaynak arıyor. Bir iş kurmak ya da işini güçlü bir ortaklık vasıtasıyla büyütmek isteyenler ortak aradıklarına dair ilanlar veriyor.

Hizmet, tarım, hayvancılık, internet, yazılım, gıda sektörü gibi vb. popüler sektörlerde ortak arayanların bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük yatırım ağı olan; Kobi Vadisi ortak arayanlar sayfasında sizde var olan bir iş modeline ortak olabilirsiniz.

Ortaklık Arayışında Olanlar İçin Öneriler

Ortaklık arayışında olanlar için bazı öneriler şunlardır:

  1. Kendinizi tanıyın: Öncelikle kendi yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı ve hedeflerinizi belirleyin. Bu, hangi alanda ortaklık aradığınızı belirlemenize yardımcı olacaktır.
  2. Araştırma yapın: İlgilendiğiniz sektördeki firmaları, işletmeleri ve girişimleri araştırın. Hangileriyle ortaklık kurabileceğinizi, sizinle aynı hedeflere sahip olanları belirleyin.
  3. İletişim kurun: İlgilendiğiniz ortaklık ilanları ile iletişime geçin. Kobi Vadisi ilan sitesinde yer alan ilan sahipleri ile telefonla görüşerek veya mesaj göndererek bağlantı kurun ve ortaklık teklifinizi iletmeye hazır olduğunuzu belirtin.
  4. İş planı hazırlayın: Ortaklık teklifi yaparken, hazırlıklı olun ve iyi bir iş planı sunun. Planınızda, ortaklığın amacını, hedeflerini, nasıl işleyeceğini ve size ve ortağınıza sağlayacağı faydaları detaylı bir şekilde anlatın.
  5. Ortaklığı belgeleyin: Ortaklık anlaşması hazırlayın ve tüm detayları yazılı olarak belgeleyin. Bu, her iki tarafın da haklarını ve sorumluluklarını koruyacak ve ortaklık sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.
  6. Esnek olun: Ortaklık süreci zaman alabilir ve beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, esnek olun ve her türlü senaryoya hazırlıklı olun. İletişimi açık tutun ve iş birliğinin her aşamasında ortakla birlikte hareket edin.

Ortak Olurken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eşitlik: İş ortaklığı söz konusu olduğunda, ortaklar arasında eşitlik olması önemlidir. Bu, karar alma süreçlerinde, sorumlulukların paylaşımında ve karların dağıtımında eşit bir şekilde paylaşılması anlamına gelir.

İş Planı: İş ortaklığına başlamadan önce, iş ortaklarının belirli bir iş planı hazırlaması gerekir. Bu plan, işin hedefleri, yapılacak işler, sorumluluklar ve karar alma süreçleri hakkında bilgi içermelidir.

Sözleşme: İş ortaklığı kurulurken, bir sözleşmenin hazırlanması ve imzalanması gerekir. Bu sözleşme, ortakların hak ve sorumluluklarını, kar paylaşımını, karar alma süreçlerini ve ortaklığın sona erdirilmesi durumunu belirlemelidir.

Yetenekler: İş ortaklığı kurulurken, ortakların yetenekleri, deneyimleri ve becerileri göz önünde bulundurulmalıdır. Bu, işin başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir faktördür.

İletişim: İş ortaklığı kurarken, iyi bir iletişim kurmak önemlidir. Ortaklar arasında düzenli bir iletişim kurulması, işin başarısı için kritik bir öneme sahiptir.

Ortaklık Anlaşması Nasıl Hazırlanır?

Ortaklık anlaşması, iki veya daha fazla kişi veya şirket arasında kurulacak ortaklığın koşullarını ve detaylarını belirleyen bir sözleşmedir. Bu sözleşme, ortaklıkta yaşanabilecek ihtilafların çözümü için bir referans oluşturur ve ortakların haklarını ve sorumluluklarını korur.

Ortaklık anlaşması hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı önemli konular vardır:

  • Anlaşmanın detaylı olması: Anlaşmada ortaklık yapısı, ortakların hak ve sorumlulukları, ortaklıkta hangi kararlarda oy birliği alınacağı gibi konuların detaylı şekilde ele alınması önemlidir.
  • Hukuki danışmanlık alınması: Ortaklık anlaşması hazırlanırken, bir avukat veya hukuk danışmanından destek alınması önerilir. Bu sayede anlaşmanın hukuki açıdan doğru ve koruyucu olduğundan emin olunabilir.
  • Ortaklığın amaçlarının net belirlenmesi: Ortaklık anlaşmasında ortaklığın amaçları ve hedefleri net bir şekilde belirtilmeli ve bu amaçlar doğrultusunda ortakların rolleri ve sorumlulukları tanımlanmalıdır.
  • Ortakların hakları ve sorumlulukları: Ortaklık anlaşmasında, ortakların hakları ve sorumlulukları detaylı bir şekilde belirtilmelidir. Bu şekilde, ortakların ne yapabilecekleri ve ne yapamayacakları konusunda bir rehber oluşur.
  • Finansal konuların ele alınması: Ortaklık anlaşmasında finansal konuların detaylı bir şekilde ele alınması önemlidir. Bu konular arasında, ortakların yatırım yapacakları miktarlar, kar paylaşımı oranları ve vergi yükümlülükleri gibi konular yer alabilir.
  • Anlaşmanın güncellenmesi: Ortaklık anlaşması, ortaklık yapısında zaman içinde değişiklikler olduğunda güncellenmelidir. Bu sayede, anlaşma her zaman ortakların ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun olarak kalır.

Ortaklıkta Yaşanabilecek Sorunlar ve Çözüm Yolları

Ortaklıkta yaşanabilecek sorunlar çeşitlilik gösterebilir ancak bazı ortak sorunlar ve çözüm yolları şunlardır:

İletişim eksikliği: İletişim problemleri ortaklıklarda sıkça yaşanan bir sorundur. Ortaklar arasında açık ve sürekli bir iletişim kurulması, sorunların önlenmesinde ve çözümünde önemlidir. İletişim eksikliği sorununu çözmek için, düzenli toplantılar yapılmalı ve karşılıklı görüşler paylaşılmalıdır.

Görevlerin paylaşımı: Görevlerin eşit şekilde paylaşılmaması ortaklıkta sıkça karşılaşılan bir problemdir. Görevlerin adil bir şekilde dağıtılması ve her ortağın sorumluluklarına uygun hareket etmesi, ortaklığın başarılı olması için önemlidir.

Finansal sorunlar: Finansal sorunlar, ortaklığın başarısını etkileyebilecek en önemli sorunlardan biridir. Ortakların gelir ve giderlerin kontrol edilmesi, bütçenin takip edilmesi ve finansal planların belirlenmesi, finansal sorunların çözümü için önemlidir.

Fikri mülkiyet hakları: Fikri mülkiyet hakları, ortaklıkta sıkça karşılaşılan bir sorundur. Ortaklıkta kullanılan fikri mülkiyet haklarının kimin olduğunun belirlenmesi, ortaklık anlaşmasının hazırlanması sırasında netleştirilmelidir.

Ortak hedeflerin farklılığı: Ortakların hedefleri farklı olabilir ve bu da sorunlara neden olabilir. Ortak hedeflerin belirlenmesi ve bu hedeflere uygun hareket edilmesi, ortaklığın başarılı olması için önemlidir.

Bu sorunların ortaklık anlaşması hazırlanırken önceden belirlenmesi ve anlaşmanın bu sorunlara çözüm yolları içermesi, ortaklığın başarılı olması için önemlidir.

Ortaklıkta Başarılı Olmanın Yolları Nelerdir?

Ortaklıkta başarılı olmak için öncelikle iyi bir iletişim ve uyum sağlamak önemlidir. Karşılıklı olarak güvenin ve saygının oluşması, karar alma süreçlerinin açık ve net bir şekilde belirlenmesi de başarılı bir ortaklık için önemlidir.

Ayrıca ortaklar arasında belirli görev ve sorumlulukların net bir şekilde tanımlanması, iş planlarının belirlenmesi ve hedeflere ulaşmak için stratejilerin belirlenmesi de başarılı bir ortaklık için gereklidir. Bununla birlikte, ortaklıkta başarılı olmak için sürekli olarak işin gelişimine açık olmak, yenilikçi fikirler üretmek ve değişen piyasa koşullarına uyum sağlamak da önemlidir.

İş Ortaklığının Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

İş ortaklığı, işletme sahipleri için birçok avantaj ve dezavantaj sunar. Avantajları arasında, işletmelerin kaynaklarını paylaşarak daha büyük projelere girişebilmesi, işlerin bölüşülmesi sayesinde iş yükünün azalması ve farklı yeteneklerin bir araya gelerek daha başarılı sonuçlar üretmesi bulunur.

Bununla birlikte, iş ortaklıklarında karar almak için her iki tarafın da mutabık olması gerektiğinden, farklı fikirler veya yönetim tarzları nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca, bir ortağın yanlış adımları tüm işletmeyi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, iş ortakları arasındaki iletişim, güven ve dürüstlük çok önemlidir.

Avantajları:

  • Risklerin paylaşılması: İş ortakları, işin finansmanından sorumlu olduğu gibi karar verme süreçlerini de birlikte yönetir. Bu da riskleri paylaştıkları anlamına gelir.
  • İş birliği ve ortak güç: İş ortaklığı, tarafların kendi güçlerini birleştirmelerini sağlar. Bu, daha büyük işleri gerçekleştirmek için bir fırsat sunar.
  • Daha fazla kaynak: İş ortaklığı, işin daha fazla kaynağa sahip olmasını sağlar. Bu, özellikle finansal kaynaklar, uzmanlık ve tecrübe açısından faydalı olabilir.
  • İş bölümü: İş ortakları, farklı alanlarda uzmanlaşabilirler ve böylece işin farklı yönlerine odaklanabilirler.
  • Esneklik: İş ortakları, birbirlerine yardım edebilirler ve işin gelişmesine adapte olabilirler. Bu da daha esnek bir iş yapısına olanak tanır.

Dezavantajları:

  • Karar alma süreci: İş ortaklığı, karar alma sürecini yavaşlatabilir. Bu, tarafların farklı görüşlere sahip olabileceği anlamına gelir.
  • Farklı hedefler: İş ortakları, farklı hedeflere sahip olabilirler. Bu, taraflar arasındaki anlaşmazlıklara neden olabilir.
  • Sorumluluk paylaşımı: İş ortakları, işin finansmanından, sorumluluklarına kadar her şeyi paylaşırlar. Bu, her ortağın diğer ortakların eylemlerinden sorumlu olduğu anlamına gelir.
  • Güven sorunu: İş ortaklığı, güven ve uyum gerektirir. Taraflar arasındaki güvensizlik ve uyumsuzluk, işin yürütülmesinde sorunlara neden olabilir.
  • İş birliği yürütmesi: İş ortakları, işin birlikte yürütülmesi konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Bu da işin gelişmesini olumsuz etkileyebilir.

Ortak Arayanlar ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ortak Arayanlar nedir?

Cevap: Ortak Arayanlar, iş ortağı arayışında olan kişiler veya şirketlerdir. Genellikle belirli bir sektörde faaliyet gösteren ve büyümek isteyen işletmelerdir.

Soru: Ortak arayanların genel profili nasıldır?

Cevap: Ortak arayanlar herhangi bir sektörde iş yapmayı planlayan ve ortaklarıyla birlikte büyümek isteyen girişimciler olabilirler.

Soru: İş ortaklığı yapmak için bir minimum yatırım tutarı var mıdır?

Cevap: Minimum yatırım tutarı, işin sektörüne ve büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir. İş ortağı arayanlar genellikle ortaklarının da yatırım yapmasını beklerler.

Soru: Hangi sektörlerde iş ortaklığı yapmak mümkündür?

Cevap: İş ortaklığı yapmak mümkün olan sektörler oldukça geniştir. Gıda, teknoloji, inşaat, turizm, e-ticaret, otomotiv, sağlık vb. sektörler bunlardan sadece birkaçıdır.

Soru: Ortak arayışı içinde olanlar kimler olabilir?

Cevap: Ortak arayışı içinde olanlar, genellikle yeni bir iş kurmak isteyen girişimciler, mevcut işini büyütmek isteyen işletme sahipleri, yalnızlık durumunda olanlar veya bir proje için ortak arayanlar olabilir.

Soru: Ortaklık için ne tür özelliklere sahip olmak gerekir?

Cevap: Ortaklık için öncelikle güvenilirlik, iş ahlakı, ticari zekâ, finansal yetenekler ve işletme konusunda bilgi ve deneyim gibi özelliklere sahip olmak önemlidir.

Soru: Ortaklık için ne kadar sermaye gerekiyor?

Cevap: Ortaklık için gereken sermaye, proje veya işletmenin türüne ve büyüklüğüne göre değişebilir. Genellikle ortaklar arasında sermaye paylaşımı yapılır ve her ortak kendi payına düşen sermaye miktarını karşılar.

Soru: Ortaklıkta kar paylaşımı nasıl yapılır?

Cevap: Kar paylaşımı, ortaklık anlaşmasında belirtilen oranlara göre yapılır. Örneğin, %50 &#; %50 paylaşım şeklinde veya farklı oranlarla yapılabilir. Kar paylaşımı, her yılın sonunda veya belirli bir dönem sonunda yapılır.


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır