salt galata ücretlimi / İstanbul'da Hiçbir Ücret Ödemeden Gezip Sanata Doyabileceğiniz 13 Harika Müze | seafoodplus.info

Salt Galata Ücretlimi

salt galata ücretlimi

Beyoğlu'nda gezilecek yerler

1-Taksim Meydanı

Taksim Meydanı

Taksim Meydanı İstanbul’un en işlek ve son dönemde yapılan çevre düzenlemesiyle araç trafiğine kapatılarak yayalar için ferah yürüme alanları sunan en büyük meydanlarından biri oldu. Taksim Camii, Taksim Cumhuriyet Anıtı, Atatürk Kültür Merkezi, Gezi Parkı da burada yer alır.

Taksim Camii yapımına ’de başlanıp ’de ibadete açılmış. Taksim Cumhuriyeti Anıtı Milli Mücadele ve Cumhuriyeti sembolize eden yapıt İtalyan heykeltıraş Pietro Canonica ve iki Türk genç Hadi Bara ve Sabiha Bengütaş yardımlarıyla ’de yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi, ilk olarak yılları arasında opera binası olarak planladı ancak zamanla savaşlar, ekonomik yetersizlikler nedeniyle proje sekteye uğradı ve 12 Nisan ’da “İstanbul Kültür Sarayı” adıyla hizmete açıldı. yılında sergilenen bir oyun sırasında çıkan yangın nedeniyle bina harap oldu.

yılında Atatürk Kültür Merkezi olarak yeniden açıldı. ’li yıllara kadar kültür merkezi olarak hizmet veren bina bakım ihtiyaçları nedeniyle yeniden güçlendirilmeye çalışıldı. yılında yeniden bir proje ile gündeme gelen bina yılında büyük bir dönüşümle hayata döndü. Gezi Parkı Taksim meydanında bulunan büyük bir şehir parkıdır. Şehrin ortasında yeşil ağaçların gölgesinde serinlemek isterseniz Gezi Parkı sizleri bekliyor.

Konum Linki

2- İstiklal Caddesi

İstiklal Caddesi

İstiklal Caddesi, Taksim’in kalbi. 24 saat hareketli bir caddedir. Cadde boyunca sağlı sollu konumlanan birçok dükkan, tarihi bina, kafe, sinema, pasaj, kilise, sanat galerisi bulunuyor. Tarihi Nostaljik Taksim Tramvayı da Taksim Meydanı’ndan Şişhane’ye kadar uzanan bu caddede seferlerini yapıyor. İstiklal Caddesi’nde boydan boya seyir keyfi için siz de Nostaljik Taksim Tramvayına mutlaka binin.

Konum Linki

3- Saint Antoine Kilisesi

Saint Antoine Kilisesi

İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Saint Antoine Kilisesi İstanbul’daki en büyük ve en geniş Hristiyan cemaatine sahip olan Katolik kilisesi. yılında İstanbul’daki İtalyan topluluğu tarafından inşa edilen asıl St. Anthony of Padua Kilisesi yıkılmış ancak yerine St. Antoine Kilisesi ve binaları ’de yeniden inşa edilmiş. Mimari yapısıyla da çok ilgi çekici olan kilise İtalyan Mimar Giulio Mongeri tarafından Neogotik bir tarzda tasarlanmış.

Açık olduğu saatler: Hafta içi ve cumartesi günleri saatleri arasında; pazar günleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

3- Avrupa Pasajı (Aynalı Pasaj)

yılında Ohing tarafından Mimar Pulgher’e yaptırılan Avrupa Pasajı iç kısmında yer alan aynalardan dolayı Aynalı Pasaj olarak da bilinir. İstiklal Caddesi üzerindeki en eski pasajlardan biri olan Avrupa Pasajı’nın tarihi dokusunda bulunan hediyelik eşya dükkanlarından, antikacılardan, takıcılardan kendinize veya sevdiklerine küçük hediyeler alabilirsiniz.

Açık olduğu saatler: Hafta içi ve pazar günleri saatleri arasında; cumartesi günleri arası açık.

Konum Linki

4- Çiçek Pasajı

Çiçek Pasajı

Adını daha önce burada çiçekçi dükkanları bulunduğu için ‘Çiçek Pasajı’ denmiş ancak şu an sadece isminde ‘çiçek’ bulunuyor. Tarihi bir pasaj olan Çiçek Pasajı birçok restoran ve kafeye ev sahipliği yapıyor. Tarihi bir atmosferde keyifle yemek yiyebileceğiniz bir yer arıyorsanız Çiçek Pasajı’nda bulunan yemek mekanları iyi bir tercih olacaktır.

Açık olduğu saatler: Haftanın her günü 24 saat açık.

Konum Linki

5- Beyoğlu Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi

Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi

Aya Triada Kilisesi yılında inşa edilmiş. İstanbul'un fethinden sonra yapılan ilk kilise ve Pera bölgesindeki en büyük kilise. Rum cemaati tarafından inşa edilen bu kilisenin güzel büyük bir bahçesi bulunuyor. Ayrıca kiliselere kubbe yapılma izni de ilk defa Aya Triada Kilisesi’ne verilmiş.

Açık olduğu saatler: Pazar günler arasında, diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

6- Suriye Pasajı

yılları arasında bağımsız üç apartman olarak inşa edilmiş ancak daha sonra birbirine köprülerle bağlanmış Beyoğlu’nun en eski ve en büyük pasajlarıseafoodplus.info Pasajı farklı kültürlere (Suriye, Mısır ve Türkiye) mensup şahsiyetlerin ortak mülkiyeti olduğu için yılında Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından 1. derecede tarihi eser olarak tescil edildi. Günümüzde pasajda dericiler, kahvehaneler, restoranlar var. Dizi ve filmlerde kullanılan ikinci el kostümcülerin de bulunduğu geniş bir pasaj.

Açık olduğu saatler: Genel olarak her gün saatleri arasında açık.

Konum Linki

7- Botter Apartmanı (Casa Botter Sanat ve Tasarım Merkezi)

Botter Apartmanı

Son zamanlarda en çok sözü edilen restore edilmiş yapılardan biri olan Botter Apartmanı, Beyoğlu’nda yeni bir kültür ve sanat mekanı olarak açıldı. 15 Mayıs yılında “Casa Botter Sanat ve Tasarım Merkezi” olarak ziyaretçilerine kapılarını açan Botter Apartmanı’nın hikayesi ise ’lü yıllara dayanıyor.

Bu yapı Modacı Jean Botter için yaptırılmış. Modacı Jean Botter aynı zamanda II. Abdülhamit’in terzisiydi. Jean Botter bu yapıyı hem moda evi hem de kendi ailesiyle yaşadığı bir ev olarak kullanmıştır. Botter Apartmanı Türkiye’deki ilk moda evi olma özelliğine sahiptir.

Botter Apartmanı giriş ücreti: Ücretsiz.

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

8- Atlas Pasajı

Atlas Plajı

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi pasajlardan bir diğeri de Atlas Pasajı’dır. yılında kışlık bir konak olarak yapıldı ve sonrasında arkasındaki üç katlı blok ile birleştirilerek bugünkü halini aldı. İstanbul’un kültür ve eğlence yaşam alanlarından biri olan yapı ’lardan bu yana Mulen Ruj Gazinosu, Atlas Sineması, Küçük Sahne, Kulis Bar mekanlarına ev sahipliği yapmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yılları arasında yenilendi ve İstanbul Sinema Müzesi de yapıya kazandırılan ayrı bir bölüm oldu.

Açık olduğu saatler: Genel olarak her gün saatleri arasında açık.

Konum Linki

9- Narmanlı Han

Narmanlı Han

Narmanlı Han yılından kalan bir tarih, şimdi Beyoğlu’nun yıllık AVM’si olarak hizmet veriyor. yılına kadar Rusya Elçilik binası olarak kullanılmış, sonrasında 34 yıl boyunca Rus hapishanesi olarak değerlendirilmiş. Narmanlı ailesinin mülküne geçen bina Narmanlı Yurdu’na dönüştürülmüş. Aliye Berger, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi birçok yazar burada hem yaşamış hem de çalışmış.

Daha sonraları kullanılmayan bina yıllarca bakımsız kalmış. yılında başlatılan restorasyonla yapı bugünkü halini almıştır. Orijinaline çok da sadık kalınamadan ortaya çıkan yeni hali eleştiriler alsa da günümüzde Beyoğlu’nun hareketli dünyasına renk kattığını söyleyebiliriz. Kapısından girdiğiniz anda sizi ortasında havuz bulunan bir avlu ve avlunun etrafında restoran ve kafeler bizleri karşılıyor.

Açık olduğu saatler: Haftanın her günü saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

İstanbul İllüzyon Müzesi

İstanbul İllüzyon Müzesi

Narmanlı Han’ın içinde bulunan İllüzyon Müzesi ziyaretçilerin eğlenceli zaman geçirdiği bir müseafoodplus.info çocuklarınızla hem arkadaşlarınızla sizin de dahil olduğunuz heyecan dolu illüzyonlara şahit olacağınız mekansal olarak gözlerinize inanamayacağınız deneyimler yaşayacaksınız.

Dümdüz bir zeminde duruyorken kendinizi dönen bir silindirin içindeymiş gibi bulacaksınız. Her şeyin tepetaklak olduğu bir odada yer çekimine meydan okurcasına siz ayakta duracaksınız. Daha bir sürü eğlence dolu illüzyon numarası bu müzede sizleri bekliyor.

İstanbul İllüzyon Müzesi giriş ücreti:

  • Yetişkin bileti ( yaş): TL
  • Çocuk bileti ( yaş): TL
  • Aile 4 kişi (2 yetişkin ve 2 çocuk veya 1 yetişkin ve 3 çocuk) (Çocuk: yaş arası): TL
  • Öğrenci bileti (Öğrenci Kimliği ibrazı zorunludur. Öğrenci bileti 25 yaş ve altı için geçerlidir): TL
  • Öğretmen bileti (Öğretmen Kimliği ibrazı zorunludur): TL
  • 0 ile 4 Yaş çocuk bileti: Ücretsiz
  • 65 yaş üstü: TL

Açık olduğu saatler: Haftanın her günü saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

“İstanbul İllüzyon Müzesi ziyareti için okul gezileri, grup veya kurumsal etkinlik talepleri en az on dört (14) gün önceden rezervasyon yaptırması gerekli. Okul grubunda öğretmenlere ücretsiz giriş hakkı bulunuyor.”

Asmalımescit Sokakları

Eskiden eğlence denince ilk akla gelen yerlerden biri Asmalımescit’ti. Son zamanlarda eskisi kadar parlayan bir yıldız olmasa da hala sabaha kadar açık eğlence mekanları ve lezzetli restoranlarıyla hala Beyoğlu’nun gözbebeği. Dar sokaklarındaki sağlı sollu mekanlarıyla cıvıl cıvıl olan Asmalımescit keyifli akşamlar için ideal bir yer.

Konum linki

Nevizade Sokak

İstanbul’un en ünlü meyhane sokağı olan Nevizade lezzetli meze ve rakı deneyimi yaşamak için mükemmel bir yer. Onlarca alternatif restoran olan sokakta sabaha kadar süren eğlenceli sofralarda sevdiklerinizle buluşabilirsiniz.

Konum Linki

Madame Tussauds İstanbul

Madame Tussauds

yılında İstiklal Caddesinde açılan Madame Tussauds İstanbul Müzesi sanat, müzik, spor, siyaset, alanlarından 60 ünlünün balmumu heykelinin sergilendiği bir müze. Merkezi Londra’da olan Madame Tussaunds  Fransız Marie Tussauds tarafından kurulmuş.  Marie Tussauds ilk müzesinde Fransız İhtilali sırasında ölen bazı kişilerin kesilen başlarının balmumundan yaptığı heykelleri sergilemiş.

Dünyanın 24 şehrinde şubeleri bulunuyor. Madame Tussauds’un şubesi olan bazı şehirler ise şunlardır: Berlin, Tokyo, Amsterdam, New York, İstanbul, Hong Kong ve Sidney.

Bu müzeyi ziyaret ederek neredeyse gerçeği ile birebir olan heykellerle fotoğraf çekilebilir, onlara dokunabilir hatta sarılabilirsiniz.

Madame Tussauds İstanbul giriş ücreti: Müze Kart geçerli değil fakat Müze Kart sahiplerine %15 indirim yapılıyor.

  • Yetişkin (12+ yaş): ,50 TL
  • Çocuk ( yaş): ,25 TL
  • Öğrenci (6+ yaş): ,25 TL

Açık olduğu saatler: Her gün saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Fransız Sokağı (Cezayir Sokağı)

Galatasaray Lisesi’nin arkasında bulunan Fransız Sokağı diğer adı Cezayir Sokağı kültür-sanat etkinlikleri ve lezzetli yemekleri olan lokantalarıyla hareketli bir Beyoğlu sokağı. Tarihi binaları boyanan ve kaldırım taşları yenilenen sokak canlı bir atmosfere sahip. Yürümekten keyif alacağınız bu sokakta bolca fotoğraf çekmeyi de unutmayın.

Konum linki

Galata Mevlevihanesi

Mevlevilik geleneği hakkında bilgi edinebileceğiniz ve sema gösterileri izleyebileceğiniz bir yer olan Galata Mevlevihanesi İstanbul’un en eski Mevlevihanesi. yılında İskender Paşa’nın isteğiyle yaptırılmış.

Galata Mevlevihanesi giriş ücreti:

  • Müze Kart geçerli.
  • Giriş ücreti TL

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Galata Kulesi

Galata Kulesi

Galata Kulesi İstanbul’un simgelerinin başında gelir. İstanbul’un panoramik manzarasını sunar. Galata Kulesi özellikle denizcilerin İstanbul’u görmeleri ve gemileri izlemeleri için gözlem noktası olarak kullanılmış. Tarih boyunca Galata Kulesi, yangınlar, depremler ve savaşlar gibi çeşitli olaylar nedeniyle hasar görmüş ve onarımlar geçirmiş.

yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu tarafından ele geçirildikten sonra kule bir süre hapishane olarak da kullanıldı. Daha sonra savunma amaçlı önemini yitirmiş ve farklı zamanlarda örnek astronomi gözlemleri, yangın gözetleme ve deniz değerleri gibi amaçlar için kullanılmıştır. Evliya Çelebi’nin Seyahatname ’sinde yazdığına göre Hezarfen Ahmed Çelebi yılında kuş kanadına benzeyen bir uçuş takımıyla kendini Galata Kulesi’nden boşluğa bırakıp İstanbul Boğazı’nı geçip Üsküdar’da Doğancılar’a inerek kıtalar arası ilk uçuşu gerçekleştirmiş.

Galata Kulesi giriş ücreti:

  • Müze Kart geçerli.
  • Giriş ücreti TL

Açık olduğu saatler: Her gün arası ziyarete açık.

Konum Linki

Serdar-ı Ekrem Sokağı

Serdar-ı Ekrem Sokağı

Beyoğlu’nun Galata bölgesinde bulunan Serdar-ı Ekrem Sokağı adını Milli Mücadele komutanı olan Serdar-ı Ekrem’den alıyor. Canlı atmosferi, kıvrılarak sıralanan eski binaları, birbirinden güzel kapıları, kafeleri, butik dükkanları, sanat galerileriyle hem yerel hem de yabancı turistlerin severek turladığı ve fotoğrafladığı tarihi bir sokak.

Konum Linki

Kırım Kilisesi- Anglikan Kilisesi

Kırım Kilisesi

Beyoğlu Serdar-ı Ekrem Sokağı’nda bulunan İngilizler tarafından yılında Kırım Savaşı’nda hayatını kaybeden İngiliz askerleri anısına yapılmış. Neo-gotik tarzda yapılan kilisenin yapımında malta taşı kullanılmış. Mimarı George Edmund Street.

’lerde cemaati azaldığı için kapanmış ancak yılında Sri Lankalı Anglikan mültecilerin İngiliz Konsolosluğu'na müracaat etmesi üzerine restore edilerek yeniden açılmış.

Açık olduğu saatler: Her gün saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Kamondo Merdivenleri

Kamondo Merdivenleri

yüzyıldan kalma Kamondo Merdivenleri özgün ve estetik yapısıyla Karaköy’ün simgesel noktalarından. Galata Kulesi’nin hemen yanında yer alan merdivenler Galata meydanını Bankalar Caddesi’ne bağlar. Kamondo Merdivenleri bu bölgede yaşayan en banker ailelerden biri olan Kamondo Ailesi adına yaptırılmış.

Abraham Salomon Kamondo tarafından Avusturya Lisesi’nde okuyan torunları yokuşlu yoldan daha rahat yürüyebilsinler diye yaptırıldığı söyleniyor. Günümüzde Beyoğlu bölgesinin en popüler turistik noktalarından biri olan Kamondo Merdivenleri hem fotoğraf çekimleri hem de dizi/film sahnelerinde çokça kullanılıyor.

Konum Linki

Bankalar Caddesi

Bankalar Caddesi

Osmanlı döneminde finans merkezi olan Bankalar Caddesi tarihi binalar ve bankalarla dolu yürümesi keyifli, binalara hayran hayran bakılası bir caddedir. Son zamanlarda bu caddede açılan kafelerde de vakit geçirebilirsiniz.

Konum Linki

Salt Galata

Salt Galata

Osmanlı Bankası’nın eski genel merkezi olan Salt Galata tarihi binasında artık sergiler, konferanslar ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca içinde bulunan büyük ve kapsamlı kütüphanesi ve restoranı bulunuyor. Salt Galata binasının hem dışından hem de içinden güzel fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. Binanın pencerelerinden Galata Köprüsü gibi güzel İstanbul manzaralarını izleyebilirsiniz.

Salt Galata giriş ücreti: Ücretsiz.

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri kapalı. Haftanın diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

“Salt Galata’nın içindeki kütüphanede çalışmak isterseniz öncesinde rezervasyon yapmanız gerekiyor.”

Galata Köprüsü

Galata Köprüsü

Karaköy’ü Eminönü’ne bağlayan boğazda bulunan tarihi Galata Köprüsü, Beyoğlu rotanızda balıkçılara selam verip keyifli yürüyebileceğiniz köprü. Galata Köprüsü’nde çekeceğiniz fotoğraflarda Galata Kulesi gibi harika yapıları da kadrajınıza almayı unutmayın.

Konum Linki

Tarihi Pera Palace Hotel

Tarihi Pera Palace Hotel

yüzyılın sonunda inşa edilen Pera Palace Hotel hem tarihte hem de günümüzde birçok ünlüyü ağırlamış. Geçmişle günümüzün buluştuğu tarihi bir mekan olan otel İstanbul’un hafızasına tanıklık eder ve kendisi de bu tarihin parçası. Atatürk’ün de sık sık kaldığı bir otel olan Pera Palace Hotel’i eski dönemlerde balolarıyla da meşhurdu.

İlk olarak Paris- İstanbul arasında sefer yapan tarihi Orient Express’in üst tabaka yolcularını ağırlanabileceği lüks otel ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılmış. Tarihi Pera Palace Hotel’i Osmanlı saraylarından sonra elektriğin verildiği ilk bina olmasının yanı sıra elektrikli asansörün yapıldığı ve sıcak suyun verildiği ilk yapı olma özelliğini de taşır. İçlerinde Pera Palace Hotel'in de yer aldığı Beyoğlu otelleri arasından dilediğinizi tercih ederek şehrin kalbinde farklı bir tatil deneyimleyebilirsiniz.

Konum Linki

“Pera Palace Hote hem tarihin izlerini görmek hem de bir kahve molası vermek için ideal bir durak. Otelde konaklamasanız bile şık ve tarihi bir ambiyansta otel restoranında rezervasyonla güzel bir yemek yiyebilirsiniz.”

Otel

Pera Müzesi

Pera Müzesi

Türk sanatının önemli eserlerinin sergilendiği sanat müzesi olan Pera Müzesi kapılarını yılında açmış. Suna ve İnanç Vakfı’nın geniş kapsamlı bir kültür girişimidir. Pera Müzesi dönemsel sergileriyle dünya sanatının önemli isimlerine ev sahipliği yapıyor.

Pera Müzesi’nde, ‘Pera Öğrenme’ programı ile müzeyi sosyal hayatın bir parçası haline getirmek amacıyla çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik sanat atölyeleri düzenleniyor. Bu programda eser ve ziyaretçi arasında iletişim kurduran yorum ve yaratıcılığı destekleyerek sanatın ulaşılabilirliğini göstermeyi hedefliyor.

Pera Müzesi giriş ücreti:

  • Genç Çarşamba’ günleri öğrenciler için Pera Müze ziyareti ve Pera Film gösterimleri ücretsiz.
  • ‘Uzun Cuma’ günleri arası Pera Müze ziyareti ücretsiz.
  • Tam bilet: 80 TL
  • İndirimli bilet 40 TL
  • Grup bileti: 60 TL (toplu 10 bilet ve üstü)

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri kapalı. Salı-Cumartesi arası ; pazar günleri saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Cihangir Sokakları- Çukurcuma Antikacıları

Cihangir Sokakları

Cihangir ziyaretçilerine bohem bir atmosferde tarihi bir dokunun yanı sıra modern yaşamdan da izler sunar. İstanbul’un çeşitliliği ve dinamizmi Cihangir sokaklarında bizleri karşılıyor. Cihangir sanat galerileri, parkları, tarihi yapıları, müzeleri, restoranlarıyla ünlü.

Cihangir Parkı’nda yürüyüş yapabilir, boğaz manzarası ve huzurlu atmosferinde sessizce kitabınızı okuyabilirsiniz. Cihangir Camii yine Cihangir Parkı’nın yanında yer alıyor ve muhteşem bir boğaz manzarasına sahip. Firuzağa Camii de Cihangir’in tarihi yapılarından.

Cihangir sınırları içinde bulunan tarihi bir hamam olan Ağa Hamamı hala aktif olarak kullanılıyor. Burada dilerseniz bir hamam sefası yapabilirsiniz. Cihangir brunch ve kahvaltı mekanlarıyla da bilinir. Bölgede popülerleşen Van Kahvaltı Evi, Kahve6, Cumagibi mekanlarda leziz bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Konum Linki

Orhan Pamuk Müze Evi (Masumiyet Müzesi)

Masumiyet Müzesi

Orhan Pamuk’un Müze Evi Cihangir’dedir. Orhan Pamuk’un ‘Masumiyet Müzesi’ isimli romanındaki hikayeyi ve karakterleri temsil ediyor. Bu romanı okuduysanız bir de yaşamak için mutlaka Masumiyet Müzesi’ni ziyaret etmenizi de öneririz.

yılları arası İstanbul hayatını anlatan bu romanda geçen nesneler ve karakterlere ait eşyalar sizi eski zamanlara ışınlayacak.

Orhan Pamuk Müze Evi (Masumiyet Müzesi) giriş ücreti:

  • Tam bilet: TL
  • Öğrenci ve 65 yaş üstü bileti: 50 TL
  • Sesli Rehber/Rehberli Tur: 10 TL

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri, Yılbaşı ve dini bayramların ilk günleri kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Orhan Kemal Müzesi

Orhan Kemal Müzesi

Cihangir’de bulunan Orhan Kemal Müzesi büyük üstadın anısını yaşatmak amacıyla kurulmuş. Müzede Orhan Kemal’e ait fotoğraflar, kitaplarının ilk baskıları, özel eşyaları ve mektupları sergileniyor. Orhan Kemal’in ailesi binayı yılında satın almış, müze yılında açılmış. Müzede bulunan fotoğrafların çoğunu Ara Güler’in çektiği fotoğraflar. Küçük bir müze olan Orhan Kemal müzesi barındırdığı eserler bakımından çok değerli.

Orhan Kemal Müzesi giriş ücreti:

Açık olduğu saatler: Pazar günler kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Galataport

Galataport

İstanbul Boğaz’ında yükselen dünyanın ilk yer altı kruvaziyer limanı olan Galataport aynı zamanda AVM hizmetiyle yerli ve yabancı turistlerin gözde lokasyonlarından biri oldu. Dev kruvaziyer gemilerinin yanaştığı Galataport Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranlarıyla adeta bir gastronomi mahallesi gibi. Ayrıca sanata da yer açan alanlarıyla Beyoğlu’nun kültürel yapısının sergilenmesine de katkıda bulunuyor.

Konum Linki

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi

Çağdaş ve modern sanat eserlerini sergileyen bir müze olan İstanbul Modern Sanatlar Müzesi, Türkiye’nin kültürel kimliğini dünya sanatlarıyla buluşturan modern müzecilik anlayışının güzel bir örneği.

yılında kurulan müze süreli ve sürekli sergi salonlarına ev sahipliği yapıyor. İstanbul Modern Müzesi içinde ayrıca kütüphane, sinema ve kafe de bulunuyor. Müze takvimini takip ederek hem yerel hem uluslararası sanatçıların sergilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi giriş ücreti:

  • Tam bilet: TL
  • Öğrenci, Öğretmen, 65 yaş üstü bilet: 80 TL
  • Gruplar (10 kişi ve üzeri toplu): 80 TL

Açık olduğu saatler: Pazartesi günler kapalı. Salı, çarşamba, perşembe, cumartesi günleri ; cuma günleri   saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Fındıklı Parkı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi merkez kampüsünün hemen yanında Kabataş ve Beşiktaş arasında kalan Fındıklı Parkı, deniz kenarında yürüyüş yapmak ve dinlenmek için şehrin en güzel bir parklarından. Manzarası çok güzel olan bu parkın bazı yerlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerinin heykel çalışmaları da sergileniyor. Burada küçük bir çay bahçesi de bulunuyor.

Konum Linki

Aynalıkavak Kasrı

Aynalıkavak Kasrı

Yaklaşık üç yüz yıldır Haliç kıyılarını güzelleştiren Aynalıkavak Kasrı, Osmanlı döneminde İstanbul’da yapılan dördüncü büyük saray olan Tersane Sarayı, diğer adı Aynalıkavak Sahil Sarayı’ndan bu günümüze ulaşabilen tek parçası.

Beyoğlu’nun Hasköy semtinde bulunan Aynalıkavak Kasrı günümüzde küçük bir müzik aletleri müzesine ev sahipliği yapıyor. Aynalıkavak Kasrı’nda kahvaltı hizmeti bulunuyor. Bir hafta sonu burada kahvaltı edip kasrı gezebilirsiniz.

Aynalıkavak Kasrı giriş ücreti:

  • Müze Kart geçerli.
  • Yerli ziyaretçiler bilet: 25 TL
  • İndirimli bilet: 10 TL

Açık olduğu saatler: Pazartesi günler kapalı. Diğer günler   saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Rahmi M. Koç Müzesi

Rahmi M. Koç Müzesi

Yine Hasköy’de bulunan Rahmi Koç Müzesi endüstri tarihi hakkında bilgi edinmek isteyenler için mükemmel bir müze. yılında önde gelen Türk iş adamlarından Rahmi Koç tarafından kurulmuş. Müzede feribot, denizaltı, lokomotif, uçak, araba, tramvay gibi araçlar gerçek boyutlarıyla sergileniyor.

Rahmi Koç Müzesi giriş ücreti:

  • Müze Kart sahiplerine %10 indirim uygulanıyor.
  • Tam bilet: TL
  • İndirimli bilet: 60 TL.

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri, dini Bayramların arife ve birinci günü ile her yıl 31 Aralık ve 1 Ocak günleri kapalı. Salı-cuma arasında ; hafta sonları saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Neve Şalom Sinagogu

Neve Şalom Sinagogu

Türkiye'nin en büyük sinagoglarından biri olan Neve Şalom Sinagogu Türk Yahudilerin en çok ziyaret ettiği dini yapılardan. yılında ibadete açılmış. Karaköy’de bulunan sinagog, Beyoğlu’nun kültürel çeşitliliğinin simgelerinden.

Açık olduğu saatler: Cumartesi günleri kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi

Tophane-i Amire Kültür Merkezi

Beyoğlu Tophane semtinde bulunan bu tarihi bina Osmanlı döneminde bir top dökümhanesi olup şimdi modern sanat eserlerine ev sahipliği yapıyor. Bölge ismini de bu binadan almış.

yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesine geçirilmiş.

Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi giriş ücreti: Ücretsiz.

Açık olduğu saatler: Pazartesi günleri kapalı. Diğer günler saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

Surp Pırgiç Ermeni Katolik Kilisesi

Surp Pırgiç Ermeni Kilisesi, İstanbul’da inşa edilen ilk Katolik kilisesi. II. Mahmud 6 Nisan tarihinde çıkardığı fermanla yapımına izin vermiş. 12 Mayıs yılında inşasına başlanıp İsa’nın sünnet gününde 13 Ocak yılında ibadete açılmış.

Konum Linki

Karaköy Meydanı ve Sokakları

Karaköy Meydanı, Eminönü ve Galata’nın kesişim noktasıdır. Karaköy’de hem tarihi yapıları görebilir hem de kafeleri ve restoranlarında lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Butik dükkanlar, yeni nesil cıvıl cıvıl kafeler, yer yer takı dükkanlarıyla dikkat çeken Karaköy sokaklarını adım adım gezmek çok keyifli.

Konum Linki

Fransız Geçidi

Yapımı yıllarına dayanan Karaköy’de bulunan Fransız Geçidi’nin karaya çıkan Fransızların şehre giriş için kullandıkları bir geçit olduğu düşünülüyor.

Neoklasik tarzda inşa edilen İstanbul yapılarından biridir. Dış yapı işlemelerine hayran bırakan Fransız Geçidi günümüzde giriş bölümünde bulunan kafe ve restoranlarla ilgi çekiyor.

Konum Linki

Santa Maria Draperis Kilisesi (Meryem Ana Draperis Latin Katolik Kilisesi)

Meryem Ana Kilisesi

İstiklal Caddesi’nde Tünel tarafına yakın olan bu kilisinin kapısından girdiğiniz anda bambaşka bir atmosfere geçiş yapıyorsunuz. Zaten cadde üzerindeki giriş kapısı da sanki gizli bir cennete açılıyormuş hissiyatı veriyor.  inşa edilen bu kilise İstanbul’da faaliyette olan en eski kiliselerden biridir. yıllık bir Katolik mabedi.

Santa Maria Draperis Kilisesi’nde hergün İtalyanca, pazar günleri ise İspanyolca olmak üzere ayinler devam etmektedir.

Açık olduğu saatler: Her gün ve saatleri arasında ziyarete açık.

Konum Linki

BONUS! TL'ye Beyoğlu'nda nasıl gezilir? Emirhan Başalan ile Beyoğlu'nda unutulmaz bir gün geçirdik. Şimdi Emirhan Başalan'ın gözünden Beyoğlu'ndaki maceralarına tanık olma zamanı! Unutulmaz anılar, lezzetli yemekler ve tarihi mekanlarla dolu bu videoyu izlerken çok keyif alacaksınız.

İstanbul, sanatseverler için gerçek bir hazine. Ama bu hazineyi değerlendiremeyen arkadaşlarımızdan sıkça duyduğumuz bir şey var; &#;İstanbul&#;da sadece parası olan gezebiliyor.&#; Ve biz de bu söyleme kesinlikle katılıyoruz.

Yine de bu güzelim kentin nimetlerinden yararlanmak istedikten sonra, para harcamadan yapabilecekleriniz çok da kısıtlı değil. Mesela, cebinize yalnızca akbilinizi koyup her bir karışı kültür kokan bu kentte tüm gün sanatsal bir gezi yapabilirsiniz.

Parasız gezdiğiniz günleri en keyifli şekilde değerlendirebilmeniz için size 13 seçenekli bir ücretsiz müze rehberi hazırladık.

1. Salt Galata, Salt Beyoğlu

salt-galata
Salt, yılından beri kar amacı gütmeyen bir sergi mekanı olması için kuruldu. Önce Beyoğlu, ardından da Galata&#;yı faaliyete sokan Salt&#;a ne zaman uğrarsanız uğrayın (aradaki boşluklara rastlamadığınız sürece) size muhteşem etkileyicilikte bir sergi sunar. İstanbul&#;un kalbi Karaköy&#;de bulunan Salt Galata&#;nın müthiş mimarisinden büyülenirken, diğer yandan mevcut sergileri görebilir, eskiden Beyoğlu&#;nda yaptığınız gibi Robinson Crusoe &#;u yeni mekanında gezebilir, alt katındaki Osmanlı Bankası Müzesi&#;ni dolaşabilirsiniz.

Salt Beyoğlu ise şu anda mimari düzenlemeler nedeniyle bir süreliğine kapalı olsa da, merakla geri dönüşünü bekliyoruz.

2. Sait Faik Abasıyanık Müzesi, Burgazada

sait-faik-muze
Burgazada&#;nın Sait Faik&#;e yazdırdığı o naif sözcüklerin kaynağını merak ederseniz buradaki müzeye dönüştürülmüş muhteşem evini ziyaret edebilirsiniz. Yazarın giysileri, notları, ve anılarına dair pek çok detaya tanıklık edebileceğiniz müzeye keyifli bir vapur yolculuğu ile ulaşacak olmanız da işin ekstra güzelliklerinden.

3. Türkiye İş Bankası Müzesi, Eminönü

isbankasi_muze
Türkiye İş Bankası Müzesi, Pazartesileri, bayramlarının ilk günleri ve 1 Ocak günü dışında her gün saatleri arasında ziyarete açık. &#;den beri hizmet veren müze, İş Bankası&#;nın kuruluşu, geliştirdikleri ve tarihine dair pek çok eser barındırıyor.

4. Sirkeci Garı Müzesi, Sirkeci, Fatih

sirkeci-muze
İstanbul Demiryolu Müzesi olarak da geçen müze, yılında Srikeci Garı&#;nda açıldı. Müzede TCDD&#;nin geçmişte kullandığı demiryolu aletleri ve haberleşme araçları, fotoğraflar ve daha birçok eşya sergileniyor. Pazar, Pazartesi ve resmi tatiller dışında her gün ve saatleri arasında mzüeyi gezebiliyorsunuz.

5. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müzesi, Bakırköy

bakirkoy-muze
Listedeki belki en ilginç müzelerden biri Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bünyesindeki bu müze. yılından beri hizmet veren Müze, tarih boyunca hastane içinde kullanılan tıbbi veya kişisel malzemeler, teşhis ve tedavi aletleri gibi pek çok ilgi çekici eser bulunduruyor.

6. Cumhuriyet Eğitim Müzesi, Sultanahmet, Fatih

cumhuriyet-egitim-muzesi
Cumartesi ve Pazar günleri hariç her gün açık olan Cumhuriyet Eğitim Müzesi yılında açıldı. Cumhuriyet dönemi Türk Eğitim tarihine ışık tutan müzenin girişi de ücretsiz ve kesinlikle görmeye değer.

7. İstanbul Modern Sanat Müzesi, Karaköy

istanbul-modern
Sadece perşembe günlerinde olmak üzere İstanbul Modern’de sergilenen tüm sürekli eserleri ve güncel sergileri ücretsiz gezebiliyorsunuz. Ayrıca perşembe günleri saat ’de yine ücretsiz yapılan Türkçe rehberli turlara da rezervasyon yaptırma şartıyla katılabiliyorsunuz.

8 Sakıp Sabancı Müzesi, Emirgan

sabanci-muzesi
Belirli bir günü ücretsiz yapan özel müzelerden biri de Sakıp Sabancı Müzesi. Bu güzel Atlı Köşk&#;e çarşamba günleri giriş ücretsiz. Emirgan&#;da mükemmel bir konuma sahip olan müzeye ulaşana kadar boğazın kenarında yürüyüş yaparak İstanbul&#;un keyfini de çıkarabilirsiniz.

9. Pera Müzesi, Tepebaşı, Beyoğlu

pera-muzesi
Pera Müzesi yalnızca cuma günleri saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebiliyor. İş yeriniz çok uzakta değilse çıkışta yapılabilecek en iyi aktivitelerden biri olabilir. Diğer günlerde normal şartlarda 20 TL ücreti olan Pera Müzesine, çarşamba günleri öğrenciler, engelliler, her engellinin bir refakatçisi ve 12 yaş altındaki çocuklar ücretsiz girebiliyor.

Klasik Otomobil Müzesi, İkitelli, Başakşehir

klasik-otomobil-muzesi
İkitelli&#;de müze olduğunu duymak şaşırtıcı gelebilir. Genelde fabrikalarına alışkın olduğumuz İkitelli&#;de muhteşem bir Klasik Otomobil Müzesi var ve girişi tamamen ücretsiz olan bu müze, Türkiye&#;nin ilk otomobil müzesi aynı zamanda. yılları arası döneme ait 50 adet otomobil sergilenen müze yalnızca cumartesi ve pazar günleri saatleri arasında açık.

Galatasaray Müzesi, Galata, Beyoğlu

galatasaray-muzesi
Özellikle de futbolla yakından ilgilenen herkes Galatasaray Müzesini görmeli. Ali Sami Yen tarafından ilk olarak yılında Kalamış&#;a kurulmuş olan müze, &#;li yıllarda Galatasaray Lisesi&#;nin içine taşındı. Müzede tam tane kupa görebilirsiniz. Pazartesileri hariç her gün saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Orhan Kemal Müzesi, Cihangir, Beyoğlu

orhan-kemal-muze
Cihangir&#;e kadar gidip de Orhan Kemal&#;i ziyaret etmeden olmaz, olmamalı. Yazarın hayatına ve kalemine dair pek çok ipucu ve eşya barındıran müzeye de giriş ücretsiz. Müze hafta içleri saatleri arasında açık.

İstanbul Deniz Müzesi, Beşiktaş / Öğrenciler için

deniz-muzesi
Yetişkinler için 6,5 TL giriş ücreti alınan Beşiktaş&#;ın kalbindeki İstanbul Deniz Müzesine öğrencilerin girişi ücretsiz. Hala öğrenciyseniz hemen gidip görmenizi öneriyoruz. Ama öğrenci değilseniz ve yanınızda birkaç lira varsa yine ziyaret edebilirsiniz. Müze pazartesi günleri, yılbaşı ve dini bayramların ilk günü hariç her gün açık.

Bonus: Okumak istemeyenler için video içeriğimiz:

SALT Galata’ya Giriş Ücreti

SALT Galata’ya Giriş Ücreti

SALT Galata’nın girişinde herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

SALT Galata, Fransız asıllı Levanten Mimar Alexandre Vallaury tarafından Bank-ı Osman-i Şahane için tasarlanmıştır. Peki SALT Galata Nerededir? SALT Galata’nın Tarihçesi Nasıldır? SALT Galata Kaç Yılında İnşa Edilmiştir? SALT Galata Bölümleri Nelerdir? SALT Galata’ya Nasıl Gidilir? SALT Galata’ya Giriş Ücreti. İşte SALT Galata hakkındaki tüm detaylar…

SALT Galata Nerededir?

SALT Galata, isminden de anlaşılacağı üzere İstanbul’un Karaköy Galata mevkisinde yer almaktadır.

SALT Galata Tarihçesi Nasıldır?

Bina, anıtsal ölçeğinin yanı sıra ön ve arka cephelerde kullanılan neoklasik ve oryantalist mimari üsluplardaki şaşırtıcı farklılık dolayısıyla İstanbul'da benzersiz bir yapı. Zaten sokağa girince tüm ihtişamıyla ben buradayım diyor. Bina bugünkü haline gelmesi, Ağa Han ödüllü mimar Han Tümertekin yönetiminde Mimarlar Tasarım tarafından yürütülmüş.

Tamamlandığı günden itibaren çeşitli nedenlerle yapısal müdahalelere maruz kalan binanın yeniden işlevlendirme çalışmaları, Ağa Han ödüllü Mimar Han Tümertekin yönetiminde, Mimarlar Tasarım tarafından yürütüldü. SALT Galata, mimari çalışmalar kapsamında, binanın özgün karakterini ortaya koyacak biçimde eklerinden arındırıldı ve mekânsal kurgusu, çok katmanlı programın gereksinimlerine göre düzenlendi. SALT Galata, kütüphanesi ve arşivi ile basılı ve dijital kaynakları erişime açan SALT Araştırma, kişi kapasiteli Oditoryum, yeniden tasarlanan Osmanlı Bankası Müzesi, çok sayıda katılımcıyla çalışmaya elverişli Atölyeler, arşiv malzemelerini gün ışığına çıkaran Açık Arşiv, Kafe ve Restoran, Dükkân ve sergi alanlarını içeriyor.

SALT Galata Kaç Yılında İnşa Edilmiştir?

SALT Galata, yılında inşa edilmiştir.

SALT Galata Bölümleri Nelerdir?

•SALT ARAŞTIRMA

•AÇIK ARŞİV

•OSMANLI BANKASI MÜZESİ

•SERGİ MEKÂNI

•ODİTORYUM

•DÜKKÂN

•KAFE VE RESTORAN

•ATÖLYELER

•4. KAT ÖZEL ETKİNLİKLER MEKÂNI

•OFİSLER 

•KULLANICI HİZMET ÜNİTELERİ

•YÖNLENDİRME TASARIMI

SALT Galata’ya Nasıl Gidilir?

SALT Galata’ya gitmek için Yenikapı-Hacıosman metro hattında Haliç durağında Karaköy mevkiisine inip yürüyebilirsiniz. Deniz yoluyla geçmek isteyenler ise Eminönü iskelelerinde indikten sonra Galata Köprüsünü geçip SALT Galata’ya ulaşabilirler.

SALT Galata’ya Giriş Ücreti

SALT Galata’nın girişinde herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Salt Galata, Karaköy, Beyoğlu, nerede, Otobüs, Metro, Vapur, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

Uygulamada yol tarifi al

Karaköy, Beyoğlu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Salt Galata adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Aşağıdaki toplu taşıma hatları Salt Galata - yakınından geçiyor

Otobüs ile Salt Galata konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Otobüs güzergahına tıklayın.

Tren ile Salt Galata konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Tren güzergahına tıklayın.

Metro ile Salt Galata konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Metro güzergahına tıklayın.

Durak adıMesafe
Karaköy2 dk yürüme
Durak adıMesafe
Karaköy3 dk yürüme
Durak adıMesafe
Karaköy4 dk yürüme
Durak adıMesafe
Karaköy (Turyol)5 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kemeralti - Eminönü Yönü5 dk yürüme
Eminönü Misir Çarşisi - Peron (Bn1-Bn) Yönü5 dk yürüme
Eminönü - Ekspres Yönü6 dk yürüme
Azapkapi-Haliç Metro - Karaköy Yönü7 dk yürüme
Şişhane 6 - Kasimpasa Yönü8 dk yürüme
  • Salt Galata konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

    Salt Galata konumuna en yakın duraklar:

    • Karaköy metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.
    • Karaköy (Turyol) metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Kemeralti - Eminönü Yönü metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Eminönü Misir Çarşisi - Peron (Bn1-Bn) Yönü metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Eminönü - Ekspres Yönü metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde.
    • Azapkapi-Haliç Metro - Karaköy Yönü metre uzaklıkta, 7 dk yürüme mesafesinde.
    • Şişhane 6 - Kasimpasa Yönü metre uzaklıkta, 8 dk yürüme mesafesinde.
  • Hangi Otobüs hatları Salt Galata yakınından geçiyor?

    Bu Otobüs hatları Salt Galata yakınından geçiyor, 28T, 30D, 54E

  • Hangi Tren hatları Salt Galata yakınından geçiyor?

    Bu Tren hatları Salt Galata yakınından geçiyor:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)

  • Hangi Metro hatları Salt Galata yakınından geçiyor?

    Bu Metro hatları Salt Galata yakınından geçiyor:M2

  • Hangi Minibüs / Dolmuş hatları Salt Galata yakınından geçiyor?

    Bu Minibüs / Dolmuş hatları Salt Galata yakınından geçiyor:DOLMUŞ: D46

  • Hangi Vapur hatları Salt Galata yakınından geçiyor?

    Bu Vapur hatları Salt Galata yakınından geçiyor:KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ, KADIKÖY (ÇAYIRBAŞI) - KARAKÖY - EMINÖNÜ, ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata, tramvay durak ne kadar uzaklıktadır?

    Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın tramvay durak 4 dk yürüme mesafesindedir.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın tramvay durak hangisidir?

    Karaköy durak, Karaköy, Beyoğlu içindeki Salt Galata konumuna en yakındır.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata, otobüs durak ne kadar uzaklıktadır?

    Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın otobüs durak 5 dk yürüme mesafesindedir.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın otobüs durak hangisidir?

    Kemeralti - Eminönü Yönü ve Eminönü Misir Çarşisi - Peron (Bn1-Bn) Yönü, Karaköy, Beyoğlu içindeki Salt Galata alanına en yakın otobüs duraklar.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata, vapur durak ne kadar uzaklıktadır?

    Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın vapur durak 5 dk yürüme mesafesindedir.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın vapur durak hangisidir?

    Karaköy (Turyol) durak, Karaköy, Beyoğlu içindeki Salt Galata konumuna en yakındır.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata, minibüs / dolmuş durak ne kadar uzaklıktadır?

    Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak 2 dk yürüme mesafesindedir.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak hangisidir?

    Karaköy durak, Karaköy, Beyoğlu içindeki Salt Galata konumuna en yakındır.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata, metrobus durak ne kadar uzaklıktadır?

    Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın metrobus durak 3 dk yürüme mesafesindedir.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna en yakın metrobus durak hangisidir?

    Karaköy durak, Karaköy, Beyoğlu içindeki Salt Galata konumuna en yakındır.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan ilk Tramvay saat kaçta geçer?

    T1, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır. civarında geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna son Tramvay saat kaçta gider?

    T1, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna giden son Tramvay aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan ilk Otobüs saat kaçta geçer?

    54HT, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. civarında geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna son Otobüs saat kaçta gider?

    BN1, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna giden son Otobüs aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer?

    ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. civarında geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna son Vapur saat kaçta gider?

    KADIKÖY (ÇAYIRBAŞI) - KARAKÖY - EMINÖNÜ, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna giden son Vapur aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan ilk Minibüs / Dolmuş saat kaçta geçer?

    DOLMUŞ: D46, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan geçen ilk Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna son Minibüs / Dolmuş saat kaçta gider?

    DOLMUŞ: D46, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan ilk Metrobus saat kaçta geçer?

    F2, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumundan geçen ilk Metrobus aracıdır. civarında geçer.

  • Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna son Metrobus saat kaçta gider?

    F2, Karaköy, Beyoğlu bölgesinde bulunan Salt Galata konumuna giden son Metrobus aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Salt Galata için Metroücreti ne kadar?

    Salt Galata için Metro ücreti yaklaşık ₺ tutar.

  • Salt Galata için Minibüs / Dolmuşücreti ne kadar?

    Salt Galata için Minibüs / Dolmuş ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Salt Galata için Vapurücreti ne kadar?

    Salt Galata için Vapur ücreti yaklaşık ₺ tutar.

  • Salt Galata için Otobüsücreti ne kadar?

    Salt Galata için Otobüs ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

Uygulamada yol tarifi al

Karaköy, Beyoğlu şehrinde Salt Galata konumuna Toplu Taşıma

Karaköy, Beyoğlu, Türkiye'deki Salt Galata adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Salt Galata adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Salt Galata adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Salt Galata için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Karaköy; Karaköy (Turyol); Kemeralti - Eminönü Yönü; Eminönü Misir Çarşisi - Peron (Bn1-Bn) Yönü; Eminönü - Ekspres Yönü; Azapkapi-Haliç Metro - Karaköy Yönü; Şişhane 6 - Kasimpasa Yönü.

OtobüsT30D54ETren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)Metro:M2Minibüs / Dolmuş:DOLMUŞ: D46Vapur:KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜKADIKÖY (ÇAYIRBAŞI) - KARAKÖY - EMINÖNÜÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Salt Galata için yol tarifi alın.

Salt Galata adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Karaköy, Beyoğlu konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Salt Galata için Otobüs, Metro, Vapur, Minibüs / Dolmuş ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Salt Galata adres: Karaköy, Beyoğlu Bereketzade Medresesi Sokağı Sokağı

Salt Galata, Karaköy, Beyoğlu

Salt Galata, çevresindeki popüler yerler

En popüler yerlere toplu taşıma ile nasıl gidilir - Karaköy, Beyoğlu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir