açık öğretim 2018 kayıt yenileme / AÖL MAÖL kayıt yenileme ne zaman? 2018 2019 Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme tarihi belli mi?

Açık Öğretim 2018 Kayıt Yenileme

açık öğretim 2018 kayıt yenileme

2018-2019 Öğretim Yılı 2. Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri

2. Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Açık Öğretim Lisesi – AÖL öğrencileri, yılda 3 kez yapılan sınavlar için girecekleri dersleri seçmek amacıyla Kayıt Yenileme işlemi yaparlar.
İçinde bulunulan dönem itibariyle Açık Öğretim Lisesinde öğrencilik durumu Aktif, Donuk ve Silik  durumdaki bütün öğrenciler kayıt yenileyebilirler.
Açık Öğretim Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem kayıt yenileme işlemleri 09 Ocak – 11 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.  Açık Lise 2. dönem Kayıt Yenileme işlemi için aşağıda adımları uygulayınız.

Kayıt Yenileme Ücretinin Ödenmesi

Açık Öğretim Lisesine Kayıt Yenileme yaptıracak öğrenciler her yıl AÖL Müdürlüğünce belirlenen Kayıt Yenileme ücretini ödemek zorundadır. 2019 yılının 2. dönemi için Kayıt Yenileme katılım ücreti 35 TL.’dir. Bu ücretin;

  • Halk Bankası, Vakıflar Bankası yada Ziraat Bankasının herhangi bir şubesinden veya ATM’lerinden ya da internet bankacılığı ile T.C. Kimlik numaranızı beyan ederek MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına 30 TL.’sini ödeyip banka dekontunu alarak muhafaza ediniz.
  • Kayıt yenileme işlemleri Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi Tarafından otomatik olarak yapılan öğrencilerin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne kitap, resmi yazı vb. nedenlerle müracaat ettiklerinde kendilerinden 5 TL kayıt yenileme sınav bedeli alınacaktır. Öğrencilerin ikinci bir defa sınav bedeli ödememesi için bulunulan dönem adına ödenmiş olan 5 TL sınav bedeli makbuzunu mutlaka saklamaları ve yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kayıt Yenileme işlemin Otomatik yapılması

Öğrencilik durumu “Aktif, Donuk veya Silik” olan öğrencilerin kayıt yenileme sınav bedelini anlaşmalı bankalara yatırmış olanların, kayıt yenileme işlemleri sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Bu öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerini tamamlatmak için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur.
Otomatik kayıt yenileme işlemi için ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında her gün mesai bitiminden sonra Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi çalıştırılacaktır. Sistemin çalıştırıldığı saate kadar kayıt yenileme ücretini anlaşmalı bankalara yatıran öğrencilerin öğrencilik durumları sistem üzerinden “Aktif” yapılarak kayıt yenileme işlemi tamamlanacaktır.

Sınavına Gireceğiniz Derslerin seçilmesi

Sizin için yeni bir dönem açıldıktan ve bu dönem için öğrencilik durumunuz Aktif hale getirildikten sonra,  02-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında, öğrenci numarası ve şifrenizle sisteme girip derslerinizi seçiniz. Sistemde ders seçimi işlemini nasıl yapacağınız konusundaki açıklamalar için buraya tıklayınız.

Kayıt Yenileme Ücreti Ödemeyecek Olanlar;

a) Terörle mücadele görevini yaparken yaralanan gazilerimiz ile şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,
b) 1974 Kıbrıs Barış Harekâtında yaralanan gazilerimiz ile bu mücadelede  şehit düşenlerin eş ve çocuklarından,
c) Mahkeme kararıyla eğitim tedbiri verilmiş olanlar,
c) İstiklal madalyası verilmiş, Vatani hizmet tertibinden şeref aylığı bağlanmış olanlar;

Yukarıdaki  şartlardan birini taşıyan öğrenciler durumlarını belgelendirmek  şartıyla diploma harcı dışında, yeni kayıt, kayıt yenileme ve eğitim giderleri alınmayacaktır.

Not:

  • Ders seçme işlemleri 14 Şubat 2019 günü mesai bitimine (saat 18:00) kadar yapılacaktır. Ders seçme işlemi sistemde ,“Ders Seçme ve Kayıt Yenileme İşlemleri” menüsü altında yer alan “Ders Seçme İşlemi“ seçeneğinden yapılır.
  • Süresi içerisinde ders seçme işlemini yapmayan/yapamayan öğrencilerin ders seçme işlemleri sistem tarafından yapılır. Öğrenciler seçilen derslerden sınava girmek zorundadır.
  • Sınav giriş yerini değiştirme veya adres bilgilerinde güncelleme işlemleri en geç 14 Şubat 2019 mesai bitimine (saat 18:00)kadar yapılacaktır.

2018 AÖF kayıt yenileme tarihleri: Nasıl yapılır? Kayıt ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi’nin 2018 öğretim yılı bahar döneminin kayıtlarına dair açıklamalarda bulundu. Resmi web sayfasında önemli açıklamalarda bulunan üniversite, sistemin değiştiğini açıkladı. Üniversitenin sistem değişikliğine dair resmi açıklaması: Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyeceklerdir. Soru ve cevaplarla kayıtlara dair merak edilenler…

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri, 12 Şubat 2018 tarihinde mesai saatiyle başlıyor, 23 Şubat 2018 tarihinde mesai saatiyle sona eriyor. 23 Şubat’ta saat 17:00’den sonra kayıtlara dair herhangi bir işlem yapılmayacak.

ÖĞRENCİ KAÇ KREDİ SEÇEBİLECEK?

Üniversitenin resmi açıklamasına göre; Açık Öğretim Fakültesi tarafından otomatik olarak ders ataması gerçekleşmeyecek, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeksizin ders seçiminde bulunabilir.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR? (ÖNEMİ UYARI)

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, sorusunun cevabını üniversite açıkladı. Buna göre; üniversitesinin Açık Öğretim Fakültesi sayfasına öğrenci, kayıt otomasyonu bağlantısı üzerinden kayıt yenileme linkine tıklayarak yenileme yağabilecek. Üniversiteden önemli uyarı geldi: İlk önce ders seçimi, sonra ücretler… Ücret ödendiği taktirde ders ekleme veya silme gerçekleşemiyor. SİSTEME GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2018 AÖF kayıt yenileme tarihleri: Nasıl yapılır Kayıt ücreti ne kadar

ÜCRETLER NEREYE YATIRILACAK?

Ücretler Ziraat Bankası ATM’lerine yatırılabilecek. ATM veya mobil üzerinden 23 Şubat 2018 tarihinde kadar ücretler yatırılırken, son gün kredi kartıyla ödeme yapılmayacaktır.

23 ŞUBAT’TAN SONRA YENİLEME UZAYACAK MI?

Üniversitenin açıklamasına göre; işlemler 23 Şubat’a kadar yapılacak. 23 Şubat’tan sonra mazeret ne olursa olsun, yenileme yapılmayacaktır.

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ 2017-2018

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi kayıt ücretleri 2017-2018 tarihinde ne kadar? Üniversiteden resmi açıklama gelmeksizin geçen senenin ücretleri üniversite tarafından paylaşıldı. Bölüm bölüm ödenmesi gereken ücretleri aşağıda yer almaktadır…

İşletme Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;

1-İşletme Lisans Programı – 205 tl.
2-Konaklama İşletmeciliği Lisans Programı - 205 tl.

İktisat Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;

1-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İliş. – 205 tl.
2-İktisat Lisans Programı - 205 tl.
3-Kamu Yönetimi Lisans Programı - 205 tl.
4-Maliye Lisans Programı - 205 tl.
5-Uluslararası İlişkiler Lisans Programı - 205 tl.

Açık Öğretim Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;

1-Felsefe Lisans Programı– 205 tl.
2-Sosyoloji Lisans Programı – 205 tl.
3-Tarih Lisans Programı – 205 tl.
4-Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı – 205 tl.

Açık Öğretim Fakültesi Önlisans Programları Harç Ücretleri;

1-Adalet Önlisans Programı – 205 tl.
2-Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programı – 205 tl.
3-Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Programı -225 tl.
4-Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı – 205 tl.
5-Dış Ticaret Önlisans Programı – 205 tl.
6-Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağ. Önlisans Programı – 365 tl.
7-Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programı – 205 tl.
8-Ev İdaresi Önlisans Programı – 205 tl.
9-Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı – 205 tl.
10-Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programı – 205 tl.
11-İlahiyat Önlisans Programı – 205 tl.
12-İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans Programı – 205
13-İşletme Yönetimi Önlisans Programı – 205 tl.
14-Kültürel Miras ve Turizm Önlisans Programı – 205 tl.
15-Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı -225 tl.
16-Lojistik Önlisans Programı – 205 tl.
17-Marka İletişimi Önlisans Programı – 205 tl.
18-Medya ve İletişim Önlisans Programı – 205 tl.
19-Menkul Kıymetler ve Sermaye Piy. Önlisans Programı – 205 tl.
20-Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans Programı – 205 tl.
21-Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Programı – 205 tl.
22-Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Önlisans Programı – 205 tl.
23-Radyo ve Televizyon Programcılığı Önlisans Programı – 205 tl.
24-Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans Programı – 205 tl.
25-Sosyal Bilimler Önlisans Programı – 205 tl.
26-Sosyal Hizmetler Önlisans Programı -225 tl.
27-Spor Yönetimi Önlisans Programı – 205 tl.
28-Tarım Önlisans Programı – 205 tl.
29-Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı -225 tl.
30-Turizm ve Seyahat Hizmetleri Önlisans Programı -225 tl.
31-Yerel Yönetimler Önlisans Programı – 205 tl.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır