kırşehir ahi evran hastanesi cildiye doktorları / Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bölümleri ve Doktorları

Kırşehir Ahi Evran Hastanesi Cildiye Doktorları

kırşehir ahi evran hastanesi cildiye doktorları

Kırşehir’in il yöneticileri ve siyasileri seyrediyor, hastane yöneticileri çözüm bulamıyor!..

EMARDA BÜYÜK YOĞUNLUK!

YAŞARSAN 45 GÜN SONRA EMAR ÇEKTİREBİLİRSİN!..

          Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne son aylarda yaşanan sorunlar hastaları adeta perişan ediyor. Pek çok hasta tedavi olabilmek için çevre illere gitmek zorunda kalıyor.

          Hastaneye muayene olmak için giden pek çok hastaya doktorların emar istemeleri yoğunluğa neden olduğu için çekim için hastalara 1 ile 1,5 ay sonraya randevu veriliyor. Bu kadar uzun bir süreye randevu verilen pek çok acil hastalar bu duruma tepki göstererek, hastane yönetimini göreve davet ediyorlar.

          Emardan 1 ile 1,5 sonraya randevu alan hastalar gazetemize gelerek bu duruma tepki gösterdiler. Geçmiş yıllarda birkaç gün içinde emar çektirirken, son aylarda 1 ile 1,5 ay sonraya gün verildiğini belirten hastalar, tepkilerini dile getirirken şu ifadeleri kullandılar:

          “Maalesef son 1 yıldır Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı branşlarda muayene olup, tedavi olmak mümkün olmuyor. Ya doktor yok, ya da randevu verilmiyor. Bu nedenle hastalar poliklinikler önünde uzun kuyruklar oluşturuyor ve zaman zaman da doktor ve hastalar arasında istenmeyen tartışmalar yaşanıyor. Şu an en önemli sorun bizlere emar için bir ay, hatta 1,5 ay sonraya gün veriliyor. Hatta içlerinde beyin kanaması geçiren hastalarda bulunmasına rağmen, hiçbir çözüm üretilmiyor. Bu konuyu hastane yönetimine dile getirmemize rağmen ne yazık ki hiçbir çözüm üretmiyorlar, hatta hiç ilgilenmiyorlar. Biz ne yapalım çevre illere, ya da özel hastaneleri mi gidelim? Böyle şey olur mu? Eskide emar taleplerimiz günlük çekilirken, şimdi ne oldu da bu kadar geç süreye gün veriliyor? Acaba hastane yetkilileri bu konuyu neden çözmek için bir çaba harcamıyor? İlimiz yöneticilerini, hatta AK Parti’nin milletvekilini ve il başkanını bu konuda göreve davet ediyoruz.”

          Bu arada Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde diğer tetkikler için de günler sonraya randevu verilirken, özellikle cildiye bölümünde de neredeyse muayene olmak mümkün olmuyor.

Cildiye polikliniğinde zaman zaman nahoş olayların yaşandığını belirten hastalar, doktorların hasta yoğunluğundan, hastaların da muayene olmamaktan ve randevu alamamaktan şikâyet ettiği, hastane yönetiminin bu poliklinikte yaşananlara da seyirci kaldığı bildiriliyor. (HABER: BEYHAN BALLI)

Kırşehir'e 6 Uzman Doktor Atandı

Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Devlet Hastanesi'nde yaşanan doktor ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan girişimler sonucu 6 doktor atandı.

Sağlık Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği Dönem Mecburi Hizmet Kurası'yla, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Devlet Hastanesi'ne 6 doktor ataması yapıldığını belirten Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hacı Kaymaz, Kulak-Burun-Boğaz alanında siyasi nedenlerle bir dönemdir sıkıntı yaşadıklarını, ancak atamalar ve yeniden göreve başlayanlarla bu sıkıntının giderildiğini söyledi.

Ahi Evran Üniversitesi Devlet Hastanesi'ne atanan 2 Kulak-Burun-Boğaz, 1 Cildiye uzmanı, 1 Anestezi uzmanı, 1 Kardiyolog ve 1 de Fizik Tedavi uzmanının göreve başladığı bildirilirken, Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hacı Kaymaz, atamalardan mutlu olduklarını belirtti.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

YerelHaberler

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Nöroloji , Gastroenteroloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Dermatoloji , Üroloji , Nefroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Neonatoloji , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Göğüs Hastalıkları , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Koroner Yoğun Bakım , Çocuk Hematolojisi , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Çocuk Onkolojisi , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hakkında

Adres:

Kervansaray, Sok. No:1 / Kırşehir

Yol tarifi, adresi nerede?

senesinde 50 yataklı olarak hizmete başlayan hastane, Aralık ayında senesinde yeni binasına taşınarak yataklı devlet hastanesi statüsünde hizmet vermektedir.   Daha sonra senesinde kamu kurum ve kuruluşlarına ait hastanelerin Bakanlığa devri Ahi Devlet Hastanesi olarak faaliyet veren (SSK) hastane ile Eylül ayı tarihinde birleştirilmesi sebebiyle yatak kapasitesinde, Bakanlığın Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 01/03/ sayılı ve sayılı olurlarıyla yataklı kapasitesine çıkarılmıştır. 15 haziran tarihinde Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesini de bünyesine katmıştır.

tarihinde inşaatı tamamlanarak hizmete açılan metrekare oturum ve metrekare  kapalı alanı olan modern binasına taşınmıştır. tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe giren "Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesisleri ve Üniversitelere Ait İlgili Birimlerin Birlikte Kullanımı ve İşbirliği Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik”ten dolayı Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü ve Kırşehir Valiliği arasında tarihinde imzalanması kararlaştırılan protokol gereğince ortak kullanım başlatılmıştır. Bakanlığın tarih ve sayılı yazılarına istinaden Hastanenin ismi "T.C. Sağlık Bakanlığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olarak değiştirilmiştir.

Günlük ortalama hastanın bakıldığı acil serviste hastalar ilk triyaj bölümündeki hemşireler tarafından bakılmaktadır. Hastaların öncelikle vital bulgularına bakılmakta, hastanın hastalığının aciliyetine ve şiddetine göre sarı ya da yeşil alana yönlendirme yapılarak giriş memuruna yönlendirilmektedir. Girişi yapılan hasta eğer 18 yaşından küçük ise çocuk acil kısmında, 18 yaşından büyük ise erişkin acil tarafında tedavi edilmektedir. Erişkin acil yeşil alanında iki adet muayene polikliniği ile bir adet adli muayene polikliniği bulunmaktadır. Çocuk acil yeşil alanda ise iki adet muayene polikliniği bulunmaktadır. Acil serviste her gün nöbette olan 5 pratisyen hekim, 2 uzman hekim ile 11 hemşire görev yapmaktadır.  Sarı alanda ise üçü çocuk yatağı olmak üzere totalde on tedavi sunan muayene kabini bulunmaktadır. Müşahede bölümünde ise dördü çocuk olmak üzere totalde 16 adet yatağı bulunmaktadır.

Dr. Ali İhsan Akar
Op. Dr. Salih Bülbül
Uzm. Dr. Ebru Can Altuntaş
Uzm. Dr. Ebru Can Altuntaş
Uzm. Dr. Nevin Akarsu Ilgaç
Uzm. Dr. Nevin Akarsu Ilgaç
Uzm. Dr. Metin Durandurdu
Uzm. Dr. Metin Durandurdu
Uzm. Dr. Mehmet Çiçek
Dr. Yeşim Doğangün
Uzm. Dr. Zelıha Kaya
Uzm. Dr. Müge Doğan Tunçkol
Uzm. Dr. Müge Doğan Tunçkol
Uzm. Dr. Handan Gamze Yıldırım Baran
Uzm. Dr. Handan Gamze Yıldırım Baran
Uzm. Dr. Şafak Taktak
Doç. Dr. Aydın Güçlü
Dr. Sinan Cemgil Özbek
Uzm. Dr. Sanem Şaş
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,
Op. Dr. Serkan Yazgan
Doç. Dr. Yavuz Ceylan

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir