ataşehir hayvan barınağı nasıl gidilir / Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Nerede Nasıl Gidilir, Yol Tarifi Haritası, Uydu Görünümü

Ataşehir Hayvan Barınağı Nasıl Gidilir

ataşehir hayvan barınağı nasıl gidilir

DasDas Nerede, Nasıl Gidilir

Das das

Metropol İstanbul Ataşehir'de bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy'den 19EK, 14ŞB numaralı otobüslerden birine binerek Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            19EK/14ŞB


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Ataşehir minibüslerine binerek DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            minibus


  • Ümraniye'den 13 numaralı otobüse binerek Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            13


  • Kartal, Maltepe, PendikTuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Yenisahra durağında ininiz. Buradan Kartal yönünündeki otobüs durağından 19EK, 14ŞB numaralı otobüslerden birine aktarma yapınız. Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            metrom4ok19EK/14ŞB

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından 34AS ile Uzunçayır'a geliniz. Kartal yönünden çıkarak 19EK numaralı otobüse bininiz. Bu otobüs ile Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            metrom4ok19EK


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter durağında Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Uzunçayır'a geliniz. Kartal yönünden çıkarak 19EK numaralı otobüse bininiz. Bu otobüs ile Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            m1aokmetrobusok19EK


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu'nda inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Uzunçayır'a geliniz. Kartal yönünden çıkarak 19EK numaralı otobüse bininiz. Bu otobüs ile Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            t1okmetrobusok19EK


  • Taksim'den T numaralı otobüse binerek Yenisahra durağında ininiz. Buradan 14ŞB ya da 19EK numaralı otobüslerden birine binerek  Ataşehir Plazalar durağında indiğinizde DasDas'a ulaşabilirsiniz.

            Tok19EK/14ŞB

Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı Nerede, Nasıl Gidilir

Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı

Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı İstanbul Ataşehir'de bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

  • Kadıköy'den 13 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

            13


  • Üsküdar'dan Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Çarşı durağında ininiz. Buradan Çakmak yönüne doğru olan otobüs durağından 13 ya da 10 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

           metrom5ok13/10


  • Ümraniye'den 13 ya da 10 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

            13/10


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Bostancı durağında ininiz. Bostancı köprüsünün üstündeki duraktan 10 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

           m4ok10

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından metrobüse binerek Altunizade durağında ininiz. Buradan üst geçitten sol taraftan çıkarak Ümraniye yönündeki otobüs durağından 13 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

            metrobusok13


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Merter'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile  Altunizade durağında ininiz. Buradan üst geçitten sol taraftan çıkarak Ümraniye yönündeki otobüs durağından 13 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

           m1aokmetrobusok13


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvayına binerek Zeytinburnu'nda inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile  Altunizade durağında ininiz. Buradan üst geçitten sol taraftan çıkarak Ümraniye yönündeki otobüs durağından 13 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

            t1okmetrobusok13


  • Taksim'den T numaralı otobüse binerek Millet Bahçesi durağında ininiz. Buradan 13 numaralı otobüse binerek Kadıköy Hayvan Barınağı durağında indiğinizde Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı'na ulaşabilirsiniz.

            Tok13

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Nerede Nasıl Gidilir, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Haritası, Yol Tarifi Öğren

Türkiye Haritası » İstanbul » Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Haritası, Konum Yer Bilgisi ve Yol Tarifi Öğrenme

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı

Adres: Turgut Özal Bulvarı, TEM Otoyolu Sonu, Ataşehir

Telefon: +90

Yukarıdaki adres, telefon vb. bilgilerde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Haritası

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Adresine Yol Tarifi Almak ve Ulaşım Bilgisi İçin Buraya Tıklayınız.
Aşağıdaki haritayı kullanarak Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağınerede bulunduğunu, haritadaki yerini, nereye yakın görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı konumuna yakın yerleri görmek için buraya tıklayınız


Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Haritası" sayfasındasınız. Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı İstanbul şehir sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı için Coğrafi Konum Yer Koordinatları; Enlem: 40° 59' 54¨ N Boylam: 29° 7' 36¨ E

Google Maps veya Navigasyon Cihazınız için Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Coğrafi Koordinatları ise ; Enlem: Boylam: şeklindedir.

Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı haritası, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı uydu görüntüleri, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı karayolları haritası, google maps Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı arazi haritası, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı sokak haritası, google earth Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı üç boyutlu görüntüsü, Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı 3d görüntüleri ve Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı yerleşim planı yukarıdaki haritada incelenebilir.

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı haritasına yakın yerler listesi


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Görevleri:

 

Sayılı Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluş ve görevleri hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin ilgili hükümleri gereğince İlçe Müdürlüğümüzün görevleri şöyle sıralanabilir:

a) Kalkınma plan ve programları doğrultusunda, kırsal bölgelerin kalkındırılması, tarım, hayvancılık ve su ürünlerinin geliştirilmesi için politikaların tespitine yardımcı olmak ve bunlardan görev alanına girenleri uygulamak,

b) Kalkınmanın gereklerine ve gelişen taleplere uygun olarak üretim, tüketim ve girdi ihtiyaçları ile toprak, su, bitki, hayvan varlığı ve benzeri tabii kaynakların korunması ve geliştirilmesi için araştırma, inceleme, plan, program ve projeler yapmak ve yaptırmak,

c) Kullandıkları tarımsal kredi ve diğer girdilerin, temin, tedarik ve dağıtımı ile ilgili hizmetlerde ve çiftçinin teşkilatlanmasında yardımcı olmak, tarım ürünlerini destekleme politikaları ile ilgili çalışmalar yapmak, tabii afetlerden zarar gören çiftçilere özel mevzuatında yer alan esaslar çerçevesinde yardım yapmak,

d) Gıda ve diğer tarım ve hayvancılık ürünlerinin kalite ve standartlara uygun olarak üretimi, islenmesi, korunması, pazarlanması ve değerlendirilmesini temin ve düzenlemek için gerekli kontrol sistemini tesis etmek bu konularda çiftçinin teşkilatlanmasında yardımcı olmak,

e) Kırsal yerleşme birimlerinin arazi toplulaştırılmasını yapmak ve bunlarla ilgili araştırma, envanter, plan, proje yapmak ve yapılmasını sağlamak,

f) Halkın gereği gibi beslenmesini sağlamak ve tüketim taleplerini karşılamak için ihtiyaç duyulan çalışmaları yapmak, ihracat imkânlarını geliştirmek üzere bitkisel üretim ve hayvancılıkta verimliliği artırıcı tedbirleri almak ve üretimi çeşitlendirmek,

g) Tarım ve hayvancılık konularında araştırmalar yapmak, bunların gerektirdiği ıslah, deneme, üretme, ürün işleme işlemlerini yapmak, bu amaçlar için tesisleri kurup isletmek isteyen özel sektöre yardımcı olmak, mevzuat çerçevesinde gerekli izni vermek,

h) Verimli ve faydalı tarım bilgilerini çiftçi ailelerine benimsetmek ve ülke düzeyinde yaygınlaştırmak amacıyla, tarımsal yayım ve eğitim sistemi ve programları ile projelerini hazırlamak, uygulamak, örnek çiftçi yetiştirmek üzere eğitim program ve projeleri uygulamak, çiftçi kadınları ve kızlarına ev ekonomisi, çocukları ve gençlerine teknik ve pratik çiftçilik öğretmek üzere tedbirler almak, uygulamalar yapmak, örnek çiftçi yetiştirmek, tarım yayımı ve eğitimi için her türlü eğitim merkezi gibi tesisleri kurmak, kurslar açmak, bu alanlarda çiftçiler yetiştirmek, bu amaçla Milli Eğitim Bakanlığı ve ilgili kuruluşlarla işbirliğinde bulunmak,

j) Gıda konularında, gıda kontrolünü yapmak, gıda ve yem sanayileri ürünlerinin belirlenmiş esaslara uygunluğunu denetlemek, sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile verilen isleri yapmak, yem tescil ve kontrol hizmetlerini yürütmek,

k) Bitkilerde ve ürünlerinde meydana gelen hastalıklar, haşereler ve yabancı otlarla mücadele etmek veya ettirmek, bu konularda araştırmalar yapmak, zirai mücadele ve zirai karantina planlarını, yıllık uygulama programlarını ve projelerini yapmak, hastalık ve zararlıların yayılmalarını önlemek için tedbirler almak, ithal ve ihraç olunan bitkisel ürünleri hastalık ve zararlılar yönünden kontrol etmek, iç ve dış karantina ilkelerini uygulamak, uygulamaları kontrol etmek, zararlılar hakkında çiftçileri eğitmek, onları tehlikelere karsı uyarmak, çiftçi imkânları ile önlenemeyen salgın hastalık ve zararlılara karsı Devlet mücadelelerini programlayıp uygulamak ve denetlemek,

l) Zirai mücadele ilaçlarının, alet ve makinelerinin satış ve kullanılma esaslarını tespit etmek, uygulatmak ve bu ilaçların insan, hayvan ve çevreye zarar vermeyecek şekilde kullanılmasını temininin gerekli denetlemelerini yapmak,

m) Hayvanların sağlığına zarar veren her turlu salgın ve parazitler hastalıklar ile ilgili teşhis, tedavi ve koruma tedbir ve şartlarını tespit etmek, tedavilerini yapmak, iç ve dış karantina şartlarını belirlemek, duyurmak, uygulatmak, hayvan hareketlerini takip etmek, hayvan park, pazar, panayır ve sergilerinde sağlık kontrollerini yürütmek, gerektiğinde diğer met odlarla sınırlayıcı ve yasaklayıcı tedbirleri almak, denetlemelerde bulunmak,

n) Hayvan barınakları ve tesislerini sağlık yönünden kontrol etmek, mezbahalarla hayvan kesimi ve isletme tesislerinde veteriner hizmetlerini denetlemek, serbest veteriner hekimlerin, hayvan hastanelerinin çalışmalarını kontrol etmek,

o) Veterinerlik konularında araştırmalar yapmak, çiftçilere hayvan hastalıkları ve tedavileri hakkında yayım hizmetleri götürmek.

p) Hayvanların verimlerini ve üretimini artırmak amacı ile ıslah, tabii ve suni tohumlama ve embriyo transferi tekniklerini uygulamak ve geliştirme programlarını hazırlamak, uygulamak, uygulatmak, çiftçilerin modern hayvancılık isletmeleri kurmalarını özendirmek, bunlara gerekli desteği sağlamak, finansmanı ile ilgili olduğu projeleri denetlemek, hayvan yetiştiriciliği ve yönetimi konularında araştırma, eğitim ve yayım hizmetleri yapmak, hayvan soy kütüğü sistemini organize etmek,

r) Su ürünleri Kanunu ile verilen görevlerden Bakanlıkla ilgili olanları yapmak ve yaptırmak,

s) Tarım alanlarının gayesine uygun bir şekilde kullanılmasını sağlamak, denetlemek ve ilgili kuruluşlarla işbirliği yapmak.

 

Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad.

No:9/3        Ataşehir / İSTANBUL

 

 

 

 

 

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır