her telefona uyumlu kablosuz şarj / Kablosuz Şarj Aleti Fiyatları ve Çeşitleri - Trendyol

Her Telefona Uyumlu Kablosuz Şarj

her telefona uyumlu kablosuz şarj

Kablosuz Şarj Aleti

Kablosuz Şarj Cihazı

Mobil cihazların kullanımının giderek yaygınlaşması ve günlük hayatta daha çok önem kazanmasıyla birlikte şarj teknolojilerinin gelişmesi de büyük önem arz eder. Mobil cihazların gün içinde yoğun kullanımını gerektiren durumlarda şarj sürelerinin kısalması önemlidir. Özellikle akıllı telefon gibi cihazlar gün içinde her an kullanıma hazır olmalıdır. Bu noktada kablosuz şarj imkanları büyük pratiklik sağlar. Kablosuz şarj cihazı kullanımını gerektiren bu imkan, akıllı telefon ya da tablet gibi cihazlar başta olmak üzere, bataryaya sahip tüm mobil cihazlar için önemlidir. Bu imkan sayesinde cihazın kullanılmadığı tüm durumlarda kablosuz şarj cihazı üzerine bırakılması her an şarj imkanı tanır. Kablosuz şarj için kullanılan ped üzerine bırakılan cihaz, kullanılmadığı anlarda şarj edilebilir ve bu sayede gerekli olan her anda yüksek seviyede şarja sahip olur. Bu durum ayrıca telefon gibi cihazların şarj edilmesi için şarj kablosu taşıma zorunluluğunu da ortadan kaldırır. Ofiste, arabada ya da kafede bulunan sabit kablosuz şarj portları aracılığıyla bu teknolojiyi destekleyen tüm cihazların kolayca şarj edilmesi sağlanır. Bu şekilde kullanılmak üzere Samsung, S-link, Spigen gibi farklı markalar tarafından üretilen ürünleri Akakçe’de bulabilirsiniz.

Kablosuz Şarj Cihazı Ne İşe Yarar?

Kablosuz şarj cihazı, başta akıllı telefonlar ve tabletler olmak üzere bataryaya sahip tüm mobil cihazların şarj edilmesi için kullanılabilir. Laptop gibi cihazlarda bulunan yüksek batarya kapasiteleri henüz kablosuz şarj için istenen performansı sağlamasa da akıllı telefonlar için son derece pratik bir kullanım imkanı mümkündür. Kablosuz şarj pedi olarak da bilinen bu platformlar, dahili bir batarya ya da sabit bir güç kaynağından enerji elde eder. Bu enerji, ped üzerine yerleştirilen kablosuz şarj imkanına sahip cihazların şarj edilmesi için kullanılır. Bataryaya sahip şarj cihazlarının da belirli aralıklarla güç kaynağına bağlanması ve şarj edilmesi gerekir. Bu imkan sayesinde akıllı telefon gibi cihazların şarj edilmesi için kablo kullanımına gerek kalmaz. Kablosuz şarj cihazı araç gibi ortamlarda bile pratik bir şekilde kullanılabilir. Araçta bulunan güç çıkışından enerji sağlayan bu şarj cihazı, kablosuz şekilde yüksek hızlı şarj imkanı sağlar.

Kablosuz Şarj Cihazı Seçenekleri

Kablosuz şarj cihazları farklı parametrelere göre sınıflandırılır. Bu parametrelerden biri şarj hızıdır. Akıllı telefonların önemli bir kısmında bulunan bu özellikle çok kısa sürelerde tam kapasiteye kadar batarya şarjını mümkün kılar. Bu nedenle hızlı şarj imkanı tanıyan 30W kablosuz şarj cihazı gibi ürünler sıklıkla tercih edilir. Bu sayede 30 dakika gibi bir sürede telefon bataryasının yarısından fazlası şarj edilmiş olur. Hızlı şarj seçeneğinin dışında kablosuz şarj cihazlarının sınıflandırılmasında önemli olan noktalardan biri de enerji aktarım elemanı olarak kullanılan kablonun giriş türüdür. Bu giriş türü Micro USB olarak tercih edilebildiği gibi daha çok avantaj sunan yeni nesil Type C kablosuz şarj cihazları da bulunabilir. Type C olarak tercih edilen kablo girişlerinin her iki tarafı da şarj için uygundur. Bu nedenle yanlış bağlantı riski ortadan kalkmış olur. Aynı zamanda daha uzun ömürlü ve daha kullanışlı bir seçenek olarak da kullanıcılar tarafından tercih edilir.

Kablosuz Şarj Cihazı Kullanımı

“Kablosuz şarj aleti nedir?” sorusunu cevaplamak için öncelikle kablosuz şarj aletinin nasıl kullanıldığını bilmek gerekir. Kablosuz şarj aleti kullanımı son derece pratiktir. Genellikle kablosuz şarj için kullanılan portlar belirli bir kaynaktan sabit olarak güç alır. Bu nedenle sabit elektrik temin imkanı bulunan ofis ya da araçlarda kullanımı son derece mantıklıdır. Cihazın enerji ihtiyacını karşılayacak şekilde güç kaynağına bağlanması ve bu kaynağı bağlı olarak tutulması kullanım için yeterlidir. Bu noktadan sonra cihaz, her ihtiyaç durumunda akıllı telefonlarınızı şarj etmek için kullanılabilir. Cihazın güç kaynağından enerji almasını sağlamak için cihaz ile uyumlu bir şarj kablosu kullanmak gerekir. Uyumlu olarak kullanılan şarj kablosu sayesinde cihazın tüm özelliklerinden maksimum verim ile yararlanmak da mümkündür. Güç kaynağına bağlı olarak tutulan cihaz, kullanım sırasında kullanıcı tarafından açılır ve akıllı telefon cihazın üzerine yerleştirilir. Belirli modeller kullanım dışında enerji tasarrufu sağlamak adına kendini kapalı konumda tutar. Bu şekilde sadece gerekli anlarda enerji tüketilmesi sağlanmış olur. Kablosuz şarj aparatı olarak da bilinen bu ürünler son derece basit kullanım talimatları ile akıllı telefonu kablosuz şarjı destekleyen herkes tarafından kullanılabilir.

Kablosuz Şarj Cihazı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kablosuz şarj cihazının kullanılacak akıllı telefon ile uyumlu olması gerekir. Bu uyumluluk özellikle hızlı şarj desteği için önemlidir. Hızlı şarj imkanı bulunan akıllı telefonların bu imkandan yararlanabilmesi için kablosuz şarj portunun da hızlı şarjı desteklemesi gerekir. Bu sayede destekleyen tüm cihazlar için hızlı kablosuz şarj imkânı elde edilebilir. Şarj cihazlarının tüm akıllı telefon ve mobil cihazlar ile uyumlu şekilde kullanılabilmesi için şarj girişi gibi uyumluluk durumları önemlidir. Uyumluluk sorunlarının yaşanmaması için bir şarj cihazı almadan önce hangi faktörlerin önemli olduğu belirlenmeli ve buna göre iyi bir seçim yapılması gerekir. Uyumluluk anlamında en çok öne çıkan noktalar şarj cihazı boyutu, kurulum tipi ve cihaz şeklidir. Bu faktörlerin uyumsuz olması durumunda cihazın kurulumunu yapmak zor olabilir. Aynı zamanda cihazın akıllı telefon gibi mobil elektronikleri verimli şekilde şarj etmesi beklenenden daha zor gerçekleşebilir. Bu cihazları seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları kısaca özetlemek gerekirse şu noktalara vurgu yapılabilir:

  • Kablosuz şarj aletinin kullanıldığı ortam ile uyumlu bir tasarımda olması önemlidir.
  • Su ya da toz ile temas ihtimali bulunan ortamlarda kullanılacak cihazların gerekli dayanıklılık sertifikalarına sahip olması gerekir.
  • Gerçek kullanıcıların yorumları dikkate alınmalı ve kablosuz şarj cihazı tavsiye seçenekleri değerlendirilmelidir.
  • Cihaz boyutlarının ofiste, evde ve arabada kullanıma uygun olması kullanım pratikliği açısından çok önemlidir.
  • Araçlarda kullanım açısından sorun yaşamamak için, araçlarda bulunan kullanım alanları ile uyumlu boyutlara ve şekillere sahip cihazların seçilmesi gerekir.

Kablosuz Şarj Cihazı Fiyat Seçenekleri

“Kablosuz şarj cihazı ne kadar?” sorusu farklı modeller için farklı şekilde cevaplanabilir. Kablosuz şarj cihazı fiyatı, ürün özelliklerine göre farklılık gösterir. Bu farklılık öncelikle yüksek hızlı şarj imkanı taşıyan ürünlerde belirgin şekilde görülebilir. Özellikle 30W gibi yüksek çıkış değerlerine sahip, akıllı telefonu yarım saat gibi kısa sürede şarj edebilen kablosuz şarj aletleri, diğer cihazlara kıyasla daha yüksek fiyat etiketleri ile kullanıcıların karşısına çıkar. Buna ek olarak tasarım detayları da fiyat etiketlerinin çeşitliliğini önemli oranda etkiler. Bulunduğu ortam ile uyum sağlayan, küçük boyutlara sahip cihazlar, daha çok kullanım imkanı sağladığı için diğer ürünlerden daha pahalı olabilir. Bu noktada ihtiyaçlarınıza göre en uygun kablosuz şarj cihazını ve en ucuz powerbank seçeneklerini Akakçe’de bulabilirsiniz. Farklı ürünler arasında isteklerinize uygun şekilde filtrelemeler yapabilir, fiyat/performans oranı en iyi olan inceleyebilirsiniz. Yılın her döneminde düzenlenen birbirinden avantajlı kampanyalar ile en kaliteli ve en uygun kablosuz şarj cihazlarını inceleme ve satın alma fırsatını kaçırmayın!

iPhone ve Android Telefonlar için Kablosuz Şarj Standı Qi Sertifikalı Hızlı Kablosuz Şarj Standı-Siyah

.

.

Market

iPhone ve Android Telefonlar için Kablosuz Şarj Standı Qi Sertifikalı Hızlı Kablosuz Şarj Standı-Siyah

[2 Bobinli Tasarım] - 2 bobinli tasarım, telefonunuzu kör açı olmadan her yönden şarj etmenizi sağlar. [%75 Şarj Verimliliği] - %75'in üzerinde olan yüksek şarj verimliliği size hızlı şarj sağlar ve güç adaptasyon oranını artırır, böylece zaman ve güç tasarrufu sağlar. [Braket] - Kablosuz stand şarj pedi, telefonunuzu düşmeden tutmak için bir braket olarak kullanılabilir. [Çok seviyeli Koruma] - Kullanırken güvenliğinizi sağlamak için aşırı güç koruması, aşırı akım koruması ve aşırı gerilim koruması benimsemek. [Evrensel Uyumluluk ] - Bu kablosuz standlı şarj cihazı, hem i Phone hem de Android telefonlar dahil olmak üzere tüm Qi standart özellikli telefonlar için % monash.pw kablosuz standlı şarj cihazı, telefonunuzu kablo karışıklığı sorunu olmadan hızlı bir şekilde şarj etmekle kalmaz, aynı zamanda telefonunuzu uygun depolama için bir braket olarak monash.pw %75 şarj verimliliği, süper yüksek bir şarj hızı sağmonash.pwıca, 2 bobin tasarımı, kablosuz stand şarj pedinin telefonunuzu dikey veya yatay olarak yerleştirip yerleştirmediğinizi şarj etmesini sağmonash.pw boyut ve kablosuz tasarım, ofis, ev, otel monash.pw yere taşınmasını sağlar.Özellikler : Ürün tipi : Kablosuz şarj standı Güç : 10 W Giriş : DC 5 V/ A, V/ A Çıkış : 5 V/ A, maks. 9 V / A Dönüşüm oranı : %75 Bağlantı noktası : Mikro USB Koruma : Aşırı güç koruması, aşırı akım koruması, aşırı gerilim koruması Paket boyutu : yaklaşık. 12x10x8 cm / x3. 94x3. 15 inç Paket ağırlığı : g Paket Listesi : 1 x Kablosuz şarj standı 1 x USB şarj kablosu 1 x Kullanım Kılavuzu.

Alıcılar da

Belkin Kablosuz Şarj Cihazı 10W-Boost Up Kablosuz Şarj Pedi, Kablosuz iphone şarj cihazı 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XS Max,
Ürün Alışveriş listenize eklendi
Your shopping cart now has 0 items of the same model, and you will enjoy a quantity discount calculated by 0 +.
SeçimResimAçıklamaAdet
  • Baseus +
  • +
  • Acefast +
  • Hoco +
  • Ally +
  • Ally Mobile +
  • EZERE +
  • Duzzona +
  • DUX DUCIS +
  • Plextone +
  • KUULAA +
  • PULUZ +
  • Jakemy +
  • USLİON +
  • Best +
  • NORTH BAYOU +
  • Jiafa +
  • Mijobs +
  • MEMO +
  • Gor +
  • USAMS +
  • Floveme +
  • QKZ +
  • Haweel +
  • HXSJ +
  • DJI +
  • GUB +
  • ORICO +
  • HUION +
  • Linktech +
  • ZELOTES +
  • Veikk +
  • iRobot +
  • Sm +
    • Sm Modelleri Kulaklık Serisi+
    • Sm Modelleri Galaxy Serisi+
      • Samsung Galaxy A54 5G
      • Samsung Galaxy A14 5G (SM-A)
      • Samsung Galaxy A34 5G (SM-AE)
      • Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-SB)
      • Samsung Galaxy S23+ (SM-SB)
      • Samsung Galaxy S23 (SM-SB)
      • Samsung Galaxy M53
      • Samsung Galaxy M33 5G (SM-MB)
      • Samsung Galaxy M23 5G (SM-MB)
      • Samsung Galaxy A73 5G (SM-AB)
      • Samsung Galaxy A53 5G (SM-AE)
      • Samsung Galaxy A33 5G (SM-AE)
      • Samsung Galaxy A23 5G
      • Samsung Galaxy A22 5G
      • Samsung Galaxy A22 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A13 5G
      • Samsung Galaxy A13 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A03s
      • Samsung Galaxy XCover 5
      • Samsung Galaxy A32 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy S21 FE
      • Samsung Galaxy S30 (SM-GB)
      • SM Galaxy M12 (SM-MF)
      • Samsung Galaxy S21 Ultra (SM-GB)
      • Samsung Galaxy A52 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy F62 (SM-EF)
      • Samsung Galaxy M62 (SM-MF)
      • Samsung Galaxy A72
      • Samsung Galaxy A12 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy S21 Plus (SM-GB)
      • Samsung Galaxy S21 (SM-GB)
      • Samsung Galaxy M
      • Samsung Galaxy M01s (SM-MF/DS)
      • Samsung Galaxy A42 (SM-AB)
      • Samsung Galaxy M21 (SM-MF/DSN)
      • Samsung Galaxy M31s (SM-MF/DSN)
      • Samsung Galaxy Z Fold2 (SM-FB)
      • Samsung Galaxy S20 FE (SM-GF/DS)
      • Samsung Galaxy M51 (SM-MF/DSN)
      • Samsung Galaxy M11 (SM-MF)
      • Samsung Galaxy A21s (SM-AF/DSN)
      • Samsung Galaxy Z Flip (SM-FF)
      • Samsung Galaxy A11 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy Note 20 Ultra (SM-NF)
      • Samsung Galaxy Note 20 (SM-NF)
      • Samsung Galaxy M10s (SM-MF/DS)
      • Samsung Galaxy M31 (SM-MF)
      • Samsung Galaxy A41 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A31 (SM-AF/DS)
      • Samsung Galaxy A21
      • Samsung Galaxy A01 (SM-AF/DS)
      • Samsung Galaxy S10 Lite (SM-GF)
      • Samsung Galaxy Note 10 Lite (SM-NF/DS)
      • Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-GB/DS)
      • Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-GF)
      • Samsung Galaxy S20 (SM-GF)
      • Samsung Galaxy A91
      • Samsung Galaxy A40s
      • Samsung Galaxy A71
      • Samsung Galaxy A51 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy M40 (SM-MF/DS)
      • Samsung Galaxy A50s (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A70s (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A10s (SM-AF/DS)
      • Samsung Galaxy M30s (SM-MFN/DS)
      • Samsung Galaxy A30s (SM-AFN/DS)
      • Samsung Galaxy A20s (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A10e
      • Samsung Galaxy Note 10+ (Plus) (SM-NF)
      • Samsung Galaxy Note 10 (SM-NF)
      • Samsung Galaxy A2 Core (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A20e
      • Samsung Galaxy A90
      • Samsung Galaxy A60 (SM-A)
      • Samsung Galaxy A80 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A40 (SM-AF/DS)
      • Samsung Galaxy M30 (SM-MF/DS)
      • Samsung Galaxy A20 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A70 (SM-AFN)
      • Samsung Galaxy A8s (SM-G)
      • Samsung Galaxy A10 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A50 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy A30 (SM-AF)
      • Samsung Galaxy S10e (SM-GF)
      • Samsung Galaxy M20
      • Samsung Galaxy M10
      • Samsung Galaxy S10+ Plus (SM-GF)
      • Samsung Galaxy S10 (SM-GF)
      • Samsung Galaxy A9 (),Galaxy A9 Star Pro,Galaxy A9s
      • Samsung Galaxy J2 Core (SM-JF)
      • Samsung Galaxy J7
      • Samsung Galaxy J4+ Plus J4 Prime (SM-JF)
      • Samsung Galaxy J6+ Plus, J6 Prime (SM-JF)
      • Samsung Galaxy A7 ()
      • Samsung Galaxy A8 Star (A9 Star)
      • SM Galaxy Note 9
      • Samsung Galaxy A6
      • Samsung Galaxy J7 Prime 2,()
      • Samsung Galaxy J8 (SM-J)
      • Samsung Galaxy J3 ()
      • Samsung Galaxy J4 J
      • Samsung Galaxy J6 J
      • Samsung Galaxy J7 Duo (SM-JF)
      • SM GALAXY A6+ PLUS
      • Samsung Galaxy A8 () SM-AF
      • SM Galaxy S9+ (Plus) G
      • SM Galaxy S9 G
      • Galaxy A8+ Plus () A
      • SM Galaxy S Captivate SGH İ
      • Samsung Galaxy A5 A ()
      • Samsung Galaxy A8 ()
      • SM Galaxy Note Fan Edition
      • SM Galaxy J7 Pro
      • Galaxy J5 Pro
      • SM Galaxy J7+ Plus (SM-CF
      • SM Galaxy J7 Core
      • SM Galaxy C8
      • SM Galaxy J7 G Max
      • SM Galaxy Note8
      • SM Galaxy C5 C Pro
      • SM Galaxy J5 J ()
      • SM Galaxy J7 J ()
      • SM Galaxy S8+ Plus G
      • Samsung Galaxy J2 Pro, J2 J
      • SM Galaxy S8 G
      • SM Galaxy C7 Pro
      • SM Galaxy A3 () A
      • SM Galaxy Grand Prime G Plus
      • SM Galaxy A7 A (
      • SM Galaxy A5 A ()
      • SM Galaxy On7 ()
      • SM Galaxy J3 ()
      • SM Galaxy C9 Pro
      • SM Galaxy J3 ()
      • SM Galaxy J3 Pro J3
      • SM Galaxy J2 Prime
      • SM Galaxy J5 Prime G
      • SM Galaxy J7 Prime G
      • SM Galaxy C7
      • SM Galaxy C5
      • SM Galaxy J7 () J
      • SM Galaxy J1 Nxt Mini
      • SM Galaxy J5 () J
      • SM Galaxy S7 GF
      • SM Galaxy A9 Pro ()
      • SM Galaxy Note7 N
      • SM Galaxy J1 J
      • SM Galaxy J1 Ace J
      • SM Galaxy J7 SM-JF
      • SM Galaxy J5 SM-JF
      • SM Galaxy S7 EDGE G
      • SM Galaxy J1 J
      • SM Galaxy S6 Edge SM-G
      • SM Galaxy S6 SM-G
      • SM Galaxy E7 SM-E
      • SM Galaxy E5 SM-E
      • SM Core Prime SM-G
      • SM Galaxy A7 SM-AF
      • SM Galaxy Music Duos S
      • SM Galaxy Core II GH
      • SM Galaxy Grand Prime SM-G
      • SM Galaxy A9 ()
      • Galaxy Note Edge N
      • SM Galaxy A7 A ()
      • SM Galaxy A5 SM-AF
      • SM Galaxy A5 A ()
      • SM Galaxy A3 SM-AF
      • SM Galaxy A3 A ()
      • SM Galaxy Fame Lite S,S
      • SM Galaxy On7
      • SM Galaxy Mega 2 SM-G
      • SM Galaxy On5
      • SM Galaxy Note 4 NFQ
      • SM Galaxy J3
      • SM Galaxy Alpha GF
      • SM Galaxy Grand Max G
      • SM Galaxy Ace 4 GH
      • SM Galaxy J2 J
      • SM Galaxy S6 edge+ G
      • SM Galaxy Core Plus G
      • SM Galaxy S6 active G
      • SM Galaxy Young 2 G
      • SM Galaxy Note 5 N
      • SM Galaxy Ace Style G
      • SM Galaxy A8 AF
      • SM Galaxy Star 2 Plus GE
      • SM Galaxy S5 Active G
      • SM Galaxy Grand 3 SM-G
      • SM Galaxy Trend S
      • SM Galaxy Core Advance i
      • SM Galaxy Win Pro G
      • SM Galaxy Note 3 Neo N,N
      • SM Galaxy Note 3
      • SM Galaxy S5 mini G
      • SM Galaxy S5 i G
      • SM Galaxy Grand 2 G,G,G
      • SM SS Galaxy Pocket Neo
      • SM Galaxy S4 ZOOM C
      • SM Galaxy S4 Active GT İ
      • SM S4 Mini GT İii
      • SM Galaxy S4 GT İ,i
      • SM Galaxy Grand Neo i
      • SM Galaxy Mega i
      • Sm Galaxy Mega i, i
      • SM Galaxy Grand Duos i,i
      • SM Galaxy Trend Duos S,
      • SM Galaxy Trend Plus S,Galaxy S Duos 2 S
      • SM Galaxy Star Pro S, S Çift Sim
      • SM Galaxy Star S/S
      • SM Galaxy Fame S,S
      • SM Galaxy Express GT İ
      • SM Galaxy Win GT i,İ
      • SM Galaxy S3 Mini İ,i
      • SM Galaxy S Duos GT SSSi
      • SM Galaxy Note 2 N
      • SM Galaxy S3 SGH T
      • SM Galaxy S3 GT i,i
      • SM Galaxy Young S
      • SM Galaxy Ace 3 S/S
      • SM Galaxy Core i i
      • SM Galaxy Premier GT i
      • SM Galaxy Mini 2 GT-S
      • SM Galaxy Xcover 2 S
      • SM Galaxy Note N,i
      • SM Galaxy Beam GT i
      • SM Galaxy Ace II GT-i
      • SM Galaxy Ace Duos GT-S
      • SM Galaxy Y Duos S
      • SM Galaxy Y Pro B
      • SM Omnia HD İ
      • SM Galaxy İ
      • SM Galaxy İ
      • SM Galaxy pocket S,S
      • SM Galaxy R İ
      • SM Galaxy Xcover GT S
      • SM Galaxy Gio GT S
      • SM Galaxy Pro GT B
      • SM Galaxy S Advance I
      • SM Galaxy Ace Plus S
      • SM Galaxy W GT İ
      • SM Galaxy S2 İ
      • SM Galaxy Nexus GT-i
      • SM Galaxy Europa GT i
      • SM Galaxy Y GT S
      • SM Galaxy Ace S,Si
      • SM Galaxy S GT İ,i
      • SM Galaxy SL İ
      • SM Galaxy Fit GT S
      • SM Galaxy Mini S
      • SM Galaxy GT İL
      • SM Galaxy S5 zoom
      • Samsung Galaxy A6s (SM-G)
      • Samsung Galaxy S22 (SM-SE)
      • Samsung Galaxy S22+ Plus (SM-S)
      • Samsung Galaxy Z Flip3 5G (SM-FB)
      • Samsung Galaxy S22 Ultra (SM-S)
      • SM Galaxy Apollo i
    • Sm Modelleri Tablet Serisi+
      • Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE SM-T
      • Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T
      • Samsung Galaxy Tab A7 LTE SM-T
      • Samsung Galaxy Tab A7 " () (SM-TNZAATUR)
      • Samsung Galaxy Tab A 8" (SM-T)
      • Samsung Galaxy Tab S7+
      • Samsung Galaxy Tab S7
      • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
      • Samsung Galaxy Tab A 8" () Tablet (SM-TNZSATUR, SM-TNZKATUR)
      • Samsung Galaxy Tab S6 T
      • Samsung Galaxy Tab S6 T
      • Samsung Galaxy Tab A ()
      • Samsung Galaxy Tab A 8 ()
      • Samsung Galaxy Tab S5e T20,T
      • Samsung Galaxy Tab S4 , T, T
      • Samsung Galaxy Tab A SM-T, SM-T
      • Samsung Galaxy Tab A ()
      • SM Galaxy Tab S3 T, T
      • SM Galaxy Tab A () T T P P
      • SM Galaxy TabPro S W
      • SM Galaxy Tab A () T,T
      • SM Galaxy Tab E T T
      • SM Galaxy Tab S2 T T
      • SM Galaxy Tab S2 T T
      • SM Galaxy Tab E T, T
      • SM Galaxy Tab 3 V T
      • SM Galaxy Tab A SM-T
      • SM Galaxy Tab A SM-T
      • SM Galaxy Tab S LTE TT
      • SM Galaxy Tab S LTE T T
      • SM Galaxy Tab 4 T T
      • SM Galaxy Tab 4 T
      • SM Galaxy Tab 4 T
      • SM Galaxy Tab Pro T
      • SM Galaxy Tab Pro T
      • SM Galaxy Note Pro P
      • SM Galaxy Note ( Edition) P
      • SM Galaxy Tab 3 Lite , TTT
      • SM Galaxy Tab 3 (8,0) TT
      • SM Galaxy Tab 3 GT P P
      • SM Galaxy Tab 3 P TT
      • SM Galaxy Note GT N
      • SM Galaxy Tab 2 GT PP
      • SM ATIV Smart PC T
      • SM Galaxy Note N N N
      • SM Galaxy Tab 2 PP
      • SM Galaxy Tab GT P P
      • SM Galaxy Tab P
      • SM Galaxy Tab GT P
      • SM Galaxy Tab GT P
      • SM Galaxy Tab S8 (XX)
      • SM Galaxy Tab S8 Plus (XX)
      • SM Galaxy Tab A8 (X/X)
      • SM Galaxy Tab S8 Ultra (X/X)
    • Sm Modelleri Nexus S Serisi+
    • Sm Modelleri Gear/ Watch/Saat+
    • Sm Modelleri Windows Serisi+
    • Sm Modelleri S Serisi+
    • Sm Modelleri C Serisi+
    • Sm Modelleri Diğer Seriler+
    • Samsung Galaxy Tab A7 LTE SM-T+
    • Samsung Galaxy M23 5G (SM-MB)+
    • Tümünü Görüntüle
  • Bose +
  • Infinix +
  • Anker +
  • Xiaomi +
  • XMOWİ +
  • Sony +
  • Wekome +
  • HTC +
  • LG +
    • LG Watch+
    • LG Android+
    • LG Optimus+
    • LG G TABLET+
    • LG Diğer Modeller+
    • Tümünü Görüntüle
  • Nokia +

Geçtiğimiz dönemlere göre oldukça değişiklik gösteren teknolojilerden birisi de şarj teknolojisidir. Teknolojik aletlerin gelişmesi ve değişmesi bu alanda da farklılıkların olmasını sağladı. Gelişen teknoloji ile birlikte kablosuz şarj özelliği olan telefonlar bile gündeme geldi.

Bu cihazların gün geçtikçe daha da popüler hale gelmesiyle kullanıcılar kablosuz şarj özelliği olan telefonlar hangileri sorusunu sormaya başladı. Biz de bu yazımızda kablosuz şarj özelliği bulunan telefonları sizler için listelemeye karar verdik.

Listemizde markaların ürettiği güçlü telefonların yanı sıra kablosuz şarj özelliği bulunan diğer modellerine de yer vereceğiz. Bu listeyi oluştururken telefonların gücünü de göz önünde bulundurduk. Öncelikle kablosuz şarj teknolojisine yakından bakalım.

Kablosuz Şarj Nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi kablosuz şarj özelliği herhangi bir kabloya doğrudan bağlı olmadan şarj olabilme yetisine sahip olmayı gösterir. Kablosuz şarj sürecinde telefonun güç aldığı bir kaynak bulunmaktadır.

Bu kaynak kimi zaman bir adaptör ve kablo aracılığıyla güç alır. Fakat bu durum her zaman bir kabloya ihtiyaç duyarak gerçekleşmez. Bunun en büyük örneklerinden birisi araç içi kablosuz şarj destekleyen arabalardır. Bu modeller, aracın kendisinden güç alır ve herhangi ek bir kabloya ihtiyaç duymazlar.

Bu panelin ya da kablosuz şarj cihazının bir noktası veya tümü ile cihazınız şarj etmek mümkün olabilir. Ayrıca, kimi powerbank modellerinde de kablosuz şarj desteği bulunmaktadır. Bu nedenle, eğer kablosuz şarj desteği olan bir telefonunuz varsa bu powerbank modelleri işinizi çok kolay hale getirecektir.

Kablosuz Şarj Desteği Olan Telefonlar

Kablosuz Şarj Desteği Olan Apple Telefonlar

Apple, kablosuz şarj konusunda en çok dikkat çeken markalar arasında yer alıyor. Sadece telefonlarıyla değil, aynı zamanda Apple Watch ve AirPods gibi ürünleriyle de kablosuz şarj dünyasında kendini gösteriyor.

Üstelik Apple, oldukça uzun bir zamandır kablosuz şarj teknolojisinden faydalanıyor. Şirketin kablosuz şarj desteği sunan oldukça fazla farklı iPhone modeli bulunuyor. En eski model iPhone 8 iken en güncel model ise iPhone 14 serisi oluyor.

Apple&#;ın bu teknolojiden oldukça uzun süredir faydalanması şirketi kablosuz şarj konusunda öncü modelleri üreten üreticiler arasına koyuyor. Bir başka deyişle, iPhone modellerinde yer alan kablosuz şarj desteğinin en az hata ile çalıştığını söylemek pek yanlış olmayacaktır.

iPhone 14 Serisi

Apple&#;ın en güncel telefon serisi olan iPhone 14, dört farklı cihaza sahip bir seri olarak bizleri karşılıyor. Seri kapsamında sunulan tüm cihazların kablosuz şarj desteklediğini belirtelim. Kablosuz hızlı şarj desteği ise 15W olarak ifade ediliyor. MagSafe haricindeki cihazlarda ise W olarak belirtilmektedir.

Apple&#;ın en güncel telefonuna bu konuda yatırım yapması gelecek için de sinyaller veriyor. iPhone 15 ve devamında gelecek iPhone modellerinde de kablosuz şarj desteği olacağını tahmin etmek pek gerçek dışı olmayacaktır.

iPhone 13 Serisi

Apple&#;ın en güncel telefon serilerinden olan iPhone 13 dört farklı cihaz ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bir adet iPhone mini modeline ek olarak iPhone Pro, iPhone Pro Max ve standart iPhone modelleri bu seride yer alıyor. Ayrıca tüm modellerde kablosuz şarj desteği mevcut.

Apple iPhone 13 kablosuz şarj desteğine bir W sınırı da getiriyor. MagSafe ile 15W&#;a kadar yükselen kablosuz şarj desteği diğer cihazlarda W&#;a düşüyor. Cihazların kablolu şarj ile 20W&#;a kadar destek sağladığını da belirtmek gerek.

iPhone 12 Serisi

Daha önce belirttiğimiz gibi kablosuz şarj desteğine sahip en güncel iPhone modelleri iPhone 12 serisinde yer alıyordu. Ancak iPhone 13&#;ün ortaya çıkmasıyla bu durum değişti. Bu serideki tüm cihazlar; iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max kablosuz şarj desteğine sahip.

Üstelik iPhone 12 serisinin kablosuz şarj desteğine ek olarak Apple tarafından üretilen bir aksesuar ile de şarj olma şansı var: MagSafe Battery Pack. Apple tarafından üretilen MagSafe aksesuarlarının en yenilerinden MagSafe Battery Pack, şimdilik yalnızca iPhone 12 modelleri ile çalışıyor.

Şirketin iPhone 13&#;te olduğu gibi iPhone 12 için de sunduğu kablosuz şarj desteğinin bir sınırı bulunuyor. Apple, iPhone 12 modellerinin MagSafe ile 15W&#;a kadar daha hızlı kablosuz şarja ulaşacağını belirtiyor. Diğer Qi kablosuz şarj cihazlarında ise bu değer 7,5W&#;a düşüyor.

iPhone 11 Serisi

Şirketin kablosuz şarj desteği sunduğu bir diğer seri ise iPhone 11 oluyor. Bir önceki nesil olan iPhone 11&#;de yer alan cihazlar da kablosuz şarj desteğinden mahrum kalmıyor.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinde kablosuz şarj desteği yer alıyor. Ancak iPhone 12&#;den farklı olarak bu cihazlarda MagSafe desteği bulunmuyor. Bu nedenle MagSafe Battery Pack kullanmak maalesef bu seride mümkün değil.

Bu cihazın şarj değerleri de iPhone 12 ile aynı oluyor. Apple iPhone 11 ailesine ait modellerin şarj desteğinin de 7,5W olduğunu ifade ediyor.

Diğer Modeller

Apple tarafından üretilen diğer kablosuz şarj desteği olan telefonlar ise iPhone 8 modeline kadar uzanıyor. Şirket tarafından üretilen fiyat performans ürünü iPhone SE&#;nin ikinci nesli de kablosuz şarj desteği ile satışa sunuluyor.

Bunun haricinde şirket tarafından çıkartılan iPhone X, XS, XS Max ve XR modelleri de kablosuz şarj desteğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Daha önceki seri ise iPhone 8 oluyor. iPhone 8 ve 8 Plus modelleri de kablosuz şarj desteğine sahip. Ancak Apple&#;ın daha önceki telefonlarında maalesef kablosuz şarj desteği yer almıyor.

Kablosuz Şarj Desteği Olan Samsung Telefonlar

Teknoloji dünyasının en gözde isimlerinden Samsung da uzun süredir kablosuz şarj dünyasında yer edinmiş şirketlerden birisi. Öyle ki Apple&#;dan çok daha fazla Samsung modelinin kablosuz şarj desteğine sahip olduğunu söylemek mümkün.

Hatta Samsung&#;un kablosuz şarj destekli ürünleri Galaxy S4 zamanlarına kadar gidiyor. Hal böyle olunca yeni modellerde de kablosuz şarj desteği görmek pek anormal durmuyor.

Galaxy S22 Serisi

Samsung&#;un en yeni serilerinden olan Galaxy S22 modellerinin tamamı kablosuz şarj desteğine sahip. Bu serideki cihazlar arasında Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra modelleri yer alıyor. Her üç modelde de kablosuz şarj desteğinin bulunduğu bir kez daha hatırlatalım.

Samsung geçtiğimiz senelerde çıkan S serilerinden farklı bir hamle yapmamayı tercih etmiş gibi gözüküyor. Üç cihazın da kablosuz şarj konusunda 15W&#;a kadar destek verdiğini görmek mümkün. Bu durum önümüzdeki dönemde de bu özelliği göreceğimizin habercisi olarak düşünülüyor.

Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip

Şirketin ürettiği son telefonlardan olan Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold modelleri, kablosuz şarj desteğine sahip telefonlar arasında yer alıyor. Üstelik sadece Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 değil, daha önceki nesiller de kablosuz şarj desteği ile donatılıyor.

Bunların arasında Galaxy Fold ve Galaxy Flip bulunuyor. Ek olarak Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G de kablosuz şarj desteği ile sunulan modeller arasında yer alıyor. Tabii ki Samsung, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 modellerinin kablosuz şarj desteğinin değerini 10W olarak açıklıyor.

Galaxy S21 Serisi

Şirketin son model telefonları arasında yer alan Galaxy S21 ailesinin üyeleri de listede yer alıyor. Bu modellerin de kablosuz şarj desteğinden mahrum kalması düşünülemezdi. Üstelik Samsung bu seride kablosuz şarj konusunda daha da verimli.

Galaxy S21 serisinde yer alan Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus modellerinin kablosuz şarj desteği 15W&#;a kadar olarak ifade ediliyor. Üstelik bu durum Galaxy S21 FE modelinde de farklılık göstermiyor. Bu modelin de kablosuz şarj desteği 15W olarak belirtiliyor. Ancak aynı şekilde S21 Ultra modeli de 15W desteği ile sunuluyor.

Galaxy S20 Serisi

Samsung&#;un uzun süredir kablosuz şarj desteği verdiğini belirtmiştik. Ancak, Galaxy S20 serisi bile kablosuz şarj desteği sunduğu en yeni cihazlar arasında yer alıyor. Özellikle biraz sonra sayacağımız modellere şaşıracağınıza eminiz.

Samsung Galaxy S20 serisi modellerinin de sunduğu destek tüm seride aynı gibi gözüküyor. Samsung 15W desteğin üstüne çıkmak konusunda henüz bir adım atmıyor.

Bu serinin üyeleri arasında ise Samsung Galaxy S20 FE, S20, S20 Plus ve S20 Ultra yer alıyor. Tüm bu modeller kablosuz şarj desteği olan telefonlar arasında bulunuyor.

Galaxy Note20 Serisi

Samsung&#;un modellerini inceledikçe bitmeyen bir kablosuz şarj desteği serisi ile karşılaşıyoruz. Bu seriden Galaxy Note20 serisi de payını almış gibi gözüküyor. Samsung Galaxy Note20 serisinde de kablosuz şarj desteğini geri çekmiyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Samsung, Galaxy Note20 serisinde de 15W kablosuz şarj desteği bulunduruyor. Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra modelleri de 15W kablosuz şarj desteği ile sunuluyor.

Diğer Modeller

Samsung&#;un bu kadar çok modelinde kablosuz şarj desteği olması kullanıcılar için oldukça sevindirici bir haber. Aynı zamanda gelecek dönemde çıkacak telefonlarında da kablosuz şarj desteği kullanacağının bir belirtisi demek mümkün.

Peki Samsung&#;un bu modeller haricinde kablosuz şarj desteği olan telefonları hangileri? Geçmişten günümüze bakacak olursak karşımıza çıkan en eski telefonlar Galaxy S4, Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 modelleri oluyor.

Bunları takip eden modeller ise Galaxy S6 ailesi, Galaxy S7 ailesi, Galaxy S8 serisi, Galaxy S9 serisi ve Galaxy S10 serisi oluyor. Note tarafında ise; Galaxy Note 5, Galaxy Note 7, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Note FE ve Galaxy Note 10 serileri kablosuz şarj desteği ile karşımıza çıkıyor.

Özellikle eski modellerin bazılarında kablosuz şarj desteği için özel aksesuarlara ihtiyaç duyuluyor. Örneğin, Samsung Galaxy S4 modellerinin kablosuz şarj desteğinden faydalanmak için özel bir arka kapağa ihtiyaç duyuluyor.

Kablosuz Şarj Desteği Olan Huawei Telefonlar

Huawei de kablosuz şarj dünyasında ayak izleri olan teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Apple ve Samsung&#;a kıyasla biraz daha yeni olsa da hatırı sayılır miktarda telefonunda kablosuz şarj desteği bulunduğunu söylemek gerekiyor.

Mate Serisi

Huawei, Mate serisinin günümüze yakın bazı üyelerinde kablosuz şarj desteği kullanmaya başlamıştır. En güncel model ise Huawei Mate 50 ve Mate 50 Pro oluyor. Bu cihazda ise 66W hızlı şarj desteği mevcut. Ayrıca cihazların arasında Mate RS, Mate 20 RS, Mate 30 RS ve Mate 40 RS yer almaktadır. Mate RS ve Mate 20 RS&#;te 15W olan bu değer Mate 30 RS&#;de 27W, Mate 40 RS&#;de ise 50W olarak ifade edilmektedir.

Bu modellerin haricinde Mate 20 Pro, Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+ ve Mate 40E modelleri de kablosuz şarj desteğine sahiptir. Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro+ modellerinde bu değer 50W olarak belirtilmektedir. Buna ek olarak Mate 40E modelinde 40W olan destek Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerinde ise 27W olarak ifade edilmektedir. Mate 20 Pro&#;da ise 15W kablosuz şarj desteği bulunmaktadır.

P Serisi

Huawei, P serisinde yer alan modellerinde de kablosuz şarj desteğinden faydalanmaktadır. Bu modellerin arasında P30 Pro, P40 Pro, P40 Pro+ ve P50 Pro modelleri yer almaktadır. P30 Pro modelinde desteklenen kablosuz şarj desteği 15W olarak belirtiliyor.

P40 Pro ve P40 Pro+ modellerinde ise bu değerin 27W ve 40W&#;a çıktığını görüyoruz. Huawei&#;nin en yeni modeli P50 Pro&#;da ise 50W kablosuz şarj desteği ye alıyor.

Kablosuz Şarj Desteği Olan Xiaomi Telefonlar

Xiaomi markası da kablosuz şarj konusunda faaliyet gösteren telefon üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Mi Mix 2S modelinden beri amiral gemisi modellerine kablosuz şarj desteği sunan Xiaomi de bizi birçok seçenek ile karşılıyor.

Xiaomi&#;nin kablosuz şarj desteği sunan en güncel telefonu Mi Mix 4 oluyor. Bu cihazda 50W kablosuz şarj desteği yer alıyor. Bunun haricinde Mi Mix 3 ve Mi Mix 2S modellerinde de kablosuz şarj desteği bulunuyor. Bu modellerde ise destek 10W olarak ifade ediliyor.

Redmi K60 Pro ve Redmi K60 modellerinde de kablosuz şarj desteği yer alıyor. Bu cihazlarda şarj desteğinin 30W olduğunu belirtelim. Ayrıca Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modelleri de 50W kablosuz hızlı şarj destekliyor. Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro ve Xiaomi 12S Ultra modelleri de 50W kablosuz şarj desteğiyle sunuluyor. Xiaomi 12 Pro Dimensity modeli de aynı desteğe sahip.

Ayrıca Xiaomi&#;nin kablosuz şarj desteği sunan birkaç modeli daha mevcut. Bunlar Xiaomi Mi 9 serisi, Xiaomi Mi 10 serisi ve Xiaomi Mi 11 serisi oluyor. Üstelik bu değerler de oldukça etkileyici.

Xiaomi Resmi Olarak Kara Listeden Çıkıyor

Mi 9 serisine baktığımız zaman bizi iki farklı değer karşılıyor. Xiaomi Mi 9 20W kablosuz şarj desteğine sahip. Ancak Mi 9 Pro modeline baktığımızda bu değer 30W&#;a yükseliyor.

Mi 10 serisinde de benzer bir durum söz konusu. Xiaomi Mi 10, Mi 10S ve Mi 10 Pro modellerinde 30W kablosuz şarj desteği mevcut. Ancak, Mi 10 Ultra modelinde bu değer 50W&#;a yükseliyor. Üstelik Xiaomi, bu modelde 40 dakikada kablosuz tam dolum vadediyor.

Son olarak Mi 11 serisinde ise Xiaomi, bir seviye daha üste çıkıyor. Standart Mi 11 sürümünde 50W kablosuz şarj desteği mevcut. Fakat, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modellerinde bu değer 67W&#;a yükseliyor. Bu nedenle Xiaomi kullanıcılarının hızlı kablosuz şarj konusunda avantajlı olduklarını söylemekte fayda var. Ancak, batarya ömürleri konusunda aynısını söylemek pek mümkün değil.

Diğer Markalar

Kablosuz şarj özelliği olan telefonlar tabii ki de bu markalarla sınırlı değil. Ancak tüm telefonlar yerine daha gözde modelleri sıralayacağımızı yazının başında belirtmiştik. Çünkü, tüm modelleri sıralamak pek mümkün değil gibi gözüküyor.

Kablosuz şarj özelliği olan telefonlar arasında yer alan markalardan birisi de Sony oluyor. En yeni modeller arasında Xperia 5 IV ve Xperia 1 IV yer alıyor. Sony&#;nin güncel telefonlarından Xperia 1 III ve Xperia 1 II modellerinde kablosuz şarj desteği mevcut. Bunun haricinde Xperia XZ3, Xperia XZ2 ve Xperia Z2 modelleri de kablosuz şarj desteği ile kullanıcılara sunuluyor.

Kablosuz şarj özelliği olan telefonlara sahip markalardan bir diğer ise Oppo oluyor. Ancak, diğer şirketlere kıyasla çok kısıtlı model aralığında sunduğunu belirtmekte fayda var. Öyle ki; Find N2, Find X3 Pro, Find X3 ve Ace 2 modelleri haricinde bir telefonunda kablosuz şarj özelliği yer almıyor.

Değinmemiz gereken önemli telefon üreticilerinden birisi de LG oluyor. Ancak LG telefon üretimini noktaladığı için en gözde modellerinden bahsetmek yeterli olacaktır. Şirketin ürettiği LG Wing ve LG Velvet modelleri kablosuz şarj desteğine sahip.

Bunun haricinde LG Nexus 4&#;e kadar uzanan bir listede kablosuz şarj özelliği olan LG modelleri yer alıyor. Gözden kaçmaması gereken modeller arasında LG G3 de yer alıyor. Ayrıca Omix&#;in X modeli de kablosuz şarj özelliğine sahip olan telefonlar arasında.

Vivo markasında ise X Fold, X Fold+, X90 Pro ve X90 Pro+ modelleri de kablosuz şarj destekliyor. Bunlara ek olarak kablosuz şarj özelliği olan telefonlar arasında HTC Desire 22, Nothing Phone (1), ve birçok Google Pixel modeli de yer alıyor.

Mert monash.pwya

Teknolojiye yoğun bir ilgi duyan Mert, 10 yılı aşkın süredir teknolojik gelişmeleri ve haberleri yakından takip etmektedir. Özellikle oyunlara ve teknolojik cihazlara oldukça meraklıdır.


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır