mykonos çılgın partiler / Mykonos Gezi Rehberi, Mykonos Gezilecek Yerler, Mykonos'a Nasil Gidilir - Nasil Gezdim?

Mykonos Çılgın Partiler

mykonos çılgın partiler

mikonos

  • tur ile 1 hafta gidip kaldığım beyaz badanalı boyalı evleri olan, tek pelikanı olan (hep aynı restoranda aynı saatlerde gördüm kendsini ) ve eğlence kavramını bambaşka boyuta taşıyan bir yunan adası.
    tatilin özeti şudur: good boys go to heaven, bad boys go to mykonos.
    ya da good girls stay at home, bad girls go to mykonos.

  • kyklades'in ve hatta butun yunanistan'in bence en berbat, her anlamda en kuru, en orjinallikten uzak, en ucuzca bir sekilde turizme kurban verillmis adasidir.

  • santorini'den sonra yunanistan'ın en ünlü adası. fakat santorini yunanistan'ın kesinlikle en güzel adası. gerçek egeyi yaşamak isteyenlere. santorini ve daha birçok ülke ve şehir hakkında fotoğrafları ile birlikte harika bir türkçe blog için
    seafoodplus.info?p=

  • yiğidin harman olduğu yer.
    (bkz: mecaz)

  • yunanistan'ın en çılgın adasıdır. paradise beach'in plaj partileri ünlüdür. hafif kırık italyan erkeklerinin yunanistan'ın zengin elemanlarıyla "hangimizinki daha iyi patlarsa kızları o götürsün" diyerek karşılıklı şampanya patlattıkları yerdir. evleri genelde tek tip beyaz boyalıdır. bir tane pelikan dolanır adanın içerisinde lakin birkaç yıl evvel pelikanın başına gelenleri okuduğumda dehşete kapılmıştım. muhtemelen o pelikanı emekli edip yerine yeni yetmesini koymuşlardır. en nihayetinde pelikan pelikandır. 2 yazarı bugün itibariyle adaya uğurlamış bulunuyoruz, eminim döndüklerinde daha güncel bilgiler vereceklerdir.

  • yunan ada turlarıyla eğer bu adaya giderseniz, sakın ha rehberle gezmeye kalkmayın. yürüme mesafesinde ki yarım saatlik gezi için verdiğiniz paraya mı aptallığınıza mı yanacağınıza karar veremeyebilirsiniz. ada çok küçük olduğu için her yeri kolayca yürüyerek gezebilirsiniz. yeldeğirmenlerine kadar yürüyerek gidip, buradan paradise beach'e otobüsle seafoodplus.infoıca balık ve meze fiyatları boğazdaki restaurantların birçoğuna göre gayet uygun.

  • kesinlikle bir ibiza değil. diğer yunan adalarına göre daha çok aksiyon ve eğlencenin olduğu doğru fakat adanın genelinde ortalama bir turistik tatil köyü havası var. ibiza'daki gibi her köşebaşında müzik çalmıyor, insanlar dans etmiyor. o yüzden dünyanın en eğlenceli yeri beklentileriyle gitmemek lazım bu adaya. biraz denize gireyim, biraz dans edeyim, yunan müziklerini yemeklerini tadayım diye gidebilirsiniz. rodos'ta da bunların hepsi var bu arada, tek fark mykonos'ta gaylere özel iki üç tane plaj olması gibi geldi bana.

  • avrupa'da ibiza'dan sonra en güzel ve çılgın partilerin yapıldığı ikinci mekandır. iş stresinizden uzaklaşmak istiyorsanız, sevgilinizden yeni ayrıldıysanız, kafanızı biraz boşaltmak amacındaysanız doğru yerdesiniz. (tabi sevgilinizden yeni ayrıldıysanız derken, erkekler için ayrı bir parantez açmak isterim, eğer kendi cinsinize hafif bir eğiminiz varsa orda feleğiniz şaşabilir ve kendinizi yeni denizlere yelken açarken bulabilirsiniz)
    adayı anlatmaya geçersek; mykanos'un merkezi hora olarak geçmekte ama canlılık ve eğlence arıyorsanız adanın kuzey batısına doğru gitmelisiniz. öğlen vaktinde yemekten önce bir plaja gireyim, serinliyim, keyfime bakayım diyorsanız en güzel plaj elia beach'dir. adadaki diğer güzel plajlar, gialos, platis ve stefanos'dur. bembeyaz evlerin kapladığı sokaklarda alışveriş yapıp, gezmek ve güzel bir restoranda da yemek istiyorum derseniz ise önereceğim yer ise little venice olacak. burada sahilde gezerken bir sürü gay, lezbiyen insan görmeniz olasıdır ama kimse gelip sizi rahatsız etmez. (en azından gece partilerde sarhoş olan birkaç kişi dışında) mykanos'u gezerken kesinlikle turlara para ödemeyin, şehiri sahilden yürüyerek bile gezebilirsiniz, zira biz karaoli dimitriou limanından yürüyerek dk'da little venice'e varmıştık. şehir içine doğru yolculuk yapmak istiyorsanız yel değirmenlerini geçtikten sonra fambrikas caddesine girdiğinizde otobüs durağını göreceksiniz. sahil şeridi demişken burada yemek yiyebileceğiniz, oturup uzo'nuzu yudumlayabileceğiniz bir sürü bar görmeniz olası (hatta türkiye babylon'la logosu çok örtüşen babylon mekani beni hayretlere düşürmüştü). bu arada sahil kesimi ağustos ayında gay ve lezbiyenlerin simgesi olan gökkuşağı bayraklarıyla donatılmış durumdaydı.
    yemeğinizi yediniz, karnınız doydu, biraz eğlenceyi hakettim diyorsanız istikamet sadece ve sadece paradise beach olmalı. paradase beach'e fambrikas'dan kalkan otobüsler 1,6 euroya, dk da sizi bırakıyor. biletinizi ise durağın karşısındaki marketten almanız gerekmekte. otobüslerin saat 24'den sonra çalışmadığını da unutmayın. paradise beach'e gittiğim ilk gün bob sinclar konserine denk gelmiştim (hayatımın en güzel konserlerinden biriydi). tabi mykonos'da konser afişi ise istanbul'da gördüklerimizden biraz farklı oluyor. konser veye katılacağınız aktivite başlamadan önce sahildeki partilere katılmalıyım derseniz, görebileceğiniz en güzel kızların, en adonis kaslı erkeklerin olduğu kumsal kısmına bir göz atmalısınız. gittiğinizde, erkekseniz güzel üçgen bir vücudunuz yoksa ve kadınsanız, türkiye standartlarına göre güzellik kraliçesine de yakın değilseniz komplekse girersiniz söyleyeyim. partiler genelde "haydi oturmaya gelmedik" tadında geçtiğinden herkez masaların üstünde dans ediyor, oturan kişi görmeniz çok az bir olasalık. (ahanda sizin için çektiğim video) biz oradayken genelde gelen kişiler napoli'den mykonos'a bir kaç günlüğüne gelen italyan turistlerdi, ama her memleketten insanı da orada görmeniz normal karşılanmalı. ertesi günün gecesi için eğlenceye doymadım diyorsanız little venice'deki barlar size göre olacaktır. burada ben sadece scandinavian bar'a uğradım. girerken parayı ödediğinizde bileğinize bir damga vuruyorlar ve bu damgayla fişi gösterdiğinizde bardan içeceğinizi teslim alıyorsunuz. bu arada ben ve arkadaşım italyan gay'lerin acaip şekilde cilve ve kurlarına karşı bütün iffetimizle karşı koyduk scandinavian'da (ahah, burada da bir video koymak isterdim ama yok tabi). ortamı sorarsanız genelde kızlar barın üstünde dans ediyor (şekilde görüldüğü gibi), içki gırla gidiyor ve güzel bir şekilde eğlenebiliyorsunuz.
    sonuç olarak fikrimi sorarsanız mykonos ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biri, eğer siz de yaşamayı ve eğlenmeyi seviyorsanız.

  • adada yer alan super paradise beach e giderken yaniniza ve üzerinize yalnizca havlu almanizin yeterli olacagi kafa dagitma cennetidir. çok fazla dağıtmayayım ben, gerek yok derseniz paradise beach le de yetinebilirsiniz.

  • bitki ortusuz, ciplak bir yunan adasi. escinsellerin yaz tatillerini gecirmek icin tercih ettikleri bir mekan oldugu soylenir ki sokaklarinda gordugunuz el ele dolasan erkek sayisindan bu iddianin dogru oldugu anlasilabilir.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

Mikonos'ta Çılgın Parti!

Önceki gün bir vakıf yararına düzenlenen etkinliğe katılmak için İstanbul'a gelen güzel Tuba Ünsal, işi biter bitmez soluğu çılgın partileriyle ünlü adada aldı.

Ayağının tozuyla Jackie O'Beach'te düzenlenen partiye katılan Ünsal, kendini müziğin ritmine bıraktı. Ünsal, arkadaşlarıyla geç saatlere kadar samimi bir şekilde dans edip eğlendi.

Ünsal, partide bir arkadaşıyla çevredekilere aldırış etmeden samimi şekilde dans etti.

TATİL POZU

Güzel oyuncu, Mikonos'taki partiye katılmadan önce, adada çektirdiği bir pozu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Fotoğraf 3 binin üzerinde beğeni aldı.

seafoodplus.info - Magazin

Tuba ÜnsalHabertürkİstanbulMagazinHaberler

 Son Güncelleme:

Vizesiz kruvaziyer turlarının gözdelerinden Mykonos, Ege’deki Kiklad (Çember) Adalar topluluğu içinde. Dar sokakları, küp şeklindeki evleri, balkonlardan yollara taşan çiçekleriyle bu kayalık ada bir Ege klasiği. Kruvaziyer turuyla Mykonos’a giden ve izlenimlerini yazan okurumuz Avukat Pekcan Türkeş, “Yunan adaları arasında mitolojisiyle, tarihiyle, uygarlığıyla, plajlarıyla, masmavi deniziyle bambaşka bir dünya” diyor.

Klasik Yunan kültürünün yaşandığı ancak modern dünyaya da ayak uydurmayı başarabilmiş Mykonos göz kamaştıran yel değirmenleri, eşsiz plajları ve gece kulüpleriyle ünlü. “Günah adası” diye de anılıyor. Eskiden sokaklarında pelikanlara rastlardım. Yemek yerken sahipleri tarafından dilendirilen bu pelikanlar ilginç ve komik görüntüler sergilerdi. Müziğin yankılandığı sokaklarda yürürken kendinizi bir an Avşa, Alaçatı ve Bodrum’da hissedebilirsiniz.
Mykonos’ta fazla taksi görmedim. Ulaşım motosikletlerle yapıldığı için çoğunlukla yürümek zorunda kaldım. Tabii bu arada adanın diğer doyumsuz güzelliklerine de tanık oldum. Kasabada hareketlilik var ama yerel esnafla konuştuğumda bu yıl işlerin kesat gittiğini söylediler.

UÇUK, KAÇIK YARIŞMALAR

Plajlar adanın güneyinde yoğunlaşmış. Bölgenin en sıradışı özelliği Çıplaklar Kampı. Ben adanın en güzel plajı Süper Paradise’ı tercih ettim, bol bol denize girdim.
Ada merkezindeki kalabalıklardan uzaklaşmak, daha sakin bir ortamda bulunmak isterseniz doğudaki Ano Mera cazip gelebilir. Yunan kültüründen esintiler bulabileceğiniz bu köyde rıhtım boyunca uzanan değirmenler görmeniz gereken güzelliklerden.
Mykonos’ta gece eğlence çok geç saatte başlıyor. Genel olarak aradığınız her tür eğlenceyi bulmanız mümkün. Uçuk, kaçık partilere, yarışmalara da rastlayabilirsiniz. Örneğin “Mr. Gay Güzellik Yarışması“ Zaten ada çılgın eğlence hayatıyla ünlü. Sabah saatlerine kadar hiç durmadan hareket var. Barlar, gece kulüpleri, tavernalar dolup boşalıyor.
Mykonos’ta gezip görülmesi gereken yerleri sıraladığımda ilk başta Küçük Venedik geliyor. Şehir merkezinde, deniz kıyısında açık hava kafe ve restoranlarının sıralandığı kıyı Venedik’i andırdığı için bu isim verilmiş. Sanat galerileri ve barlar da burada. Gün batımında bir kafede oturup, romantik atmosferi seyretmek size keyif verecektir.

EĞLENCE YERLERİNDE KORUMA TERÖRÜ YOK

Adanın merkezindeki labirenti andıran sokaklardan birinde, küçük avluya açılan İskandinav bardaki eğlencelere katıldım. Barların, diskoteklerin kapısında koruma yoktu. “Damsız girilmez” tabelası da görmedim. Oysa bizde korumasız diskotek olmaz, şöhretler bile korumalardan dayak yiyebilir. “Dam” uyarısı ise kimseyi şaşırtmaz.
Mykonos yeni evlilerin adası. Pek çok tesis balayı çiftlerine indirimli hizmet sunuyor.
Adada Küçük Venedik’in dışındaki gezilecek yerlere gelince Matovianni Sokağı, Panormos Plajları, Platis Gialos Plajı, SüperParadise Plajı, 15’inci yüzyılda inşa edilen beş kilisenin birleştirilmesinden oluşan Paraportiano, model teknelerin sergilendiği Ege Deniz Müzesi ve yel değirmenleri ilk aklıma gelenler
Adadaki değirmenleri seyrederken bir an için kendimi Hollanda’da sandım. Daha sonra Cervantes’in ünlü kahramanı Don Kişot’u hatırladım. Rosinta adlı atıyla hayali değirmenlere saldırdığını hayal ederken çevremizde Don Kişot’ların hâlâ var olduğunu düşündüm.
Gezilecek yerlerin sonuncusu da Armenistis Feneri. İngiliz buharlı gemi Volta’nın ’de adanın kuzeyinde kayalara çarpıp batması ve 11 denizcinin ölümü üzerine bu fener yapılmış. Fenerin bulunduğu yer, adanın müzik sesinden uzak köşelerinden biri. Sadece rüzgarın sesini duyarak gizemli bir manzarayı seyredebilirsiniz.
Mykonos sokaklarında dolaşırken karşılaştığım Yunanlar bana Türk sıcaklığını hissettirdi. Bir çok ortak noktamız olduğunu bir kez daha anladım. Gurbette bir Yunanlıyla tanıştığımda aklıma hep Bülent Ecevit’in BBC‘de, ‘de redaktör spiker olarak çalıştığı yıllarda yazdığı şiir gelmiştir
“Sıla derdine düşünce anlarsın / Yunanlıyla kardeş olduğunu / Bir Rum şarkısı duyunca / Gör gurbet elde İstanbul çocuğunu / Bu sudan bu tattandır / İkimizde de günah / Bütün içkiler gibi zararı kadar leziz / Bir iklimin meyvesinden / Sızdırılmış bir içkidir kötülüklerimiz / Aramızda bir mavi büyü bir sıcak deniz / Kıyılarında birbirinden güzel iki milletiz / Bizimle dirilecek bir gün / Ege’nin altın çağı yanıp / Yarının ateşinden eskinin ocağı / Önce bir kahkaha çalınır kulağına / Sonra Rum şiveli Türkçeler / O Boğaz’dan söz eder sen rakıyı hatırlarsın / Yunanlıyla kardeş olduğunu sıla derdine düşünce anlarsın”

KONFORLU DÖNÜŞ YOLCULUĞU

Adaya bu kez konforlu bir kruvaziyerle gitmiştim. Vizesiz tur yapan gemide her türlü konfor vardı. Casino bile Las Vegas’ın ihtişamıyla, canlı oyun masaları, poker masaları büyük ödüllü Jack Pot sistemiyle oyun tutkunlarının başını dönüyordu. Gemide Eurovision yarışmasına katılan Yunan şarkıcı Kaiti Garbi’yi de dinledim.
İzmir’e vardığımızda tur boyunca gezdiğimiz arkeolojik yerleri hatırladıkça bizim Efes ve Bergama aklıma geldi. Modern, laik ve güzel bir ülkeye sahip olduğumuzu iyi anlatmamız gerektiğine inandım. Ve Özbeklerde nasıl bir “At Bakanlığı” mevcutsa bizde de bir Deniz Bakanlığı kurulması gerektiğine emin oldum.

BİZİM ADANA KEBABI ADADA “ATİNA KEBABI”

Diğer adalarda olduğu gibi Mykonos’daki “taverna” adı verilen lokantalarda yemek isimleri bizdekilerin tıpa tıp aynı: Musakkinos (musakka), cacikis (cacık), pita (pide), imam bayildi, kadaifi, fasulakia (fasulye yemeği), dolmadas (yaprak dolması), trahanas (tarhana), bureki (börek), kokoreçi (kokoreç) En çok şaşırdığım konu ise bizim asırlık, acılı, eti zırhtan geçirilmiş Adana kebabımızı “Atina kebabı” diye sunmalarıydı Mykonos’a giderseniz limanın sağındaki 24 saat açık En Plo (Güvertede) isimli restorana uğramanızı öneririm. Yemekleri lezzetli, fiyatları makul.

False

Mykonos'ta çılgın parti

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir