kedi aşı fiyatları / Kedi Aşı Takvimi - Güncel Aşı Fiyatları - Miyavliyo

Kedi Aşı Fiyatları

kedi aşı fiyatları

Kedi aşısı yaptırırken nelere dikkat etmeli, aşı takvimi nasıl takip edilmeli ve güncel aşı fiyatları gibi tüm detayları yazımızdan bulabilirsiniz.

Kedilerde aşılamanın elbette çok önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Kedilerimize aşı vurularak onları yakalanması potansiyel hastalıklardan korumayı amaçlarız. Aşı sayesinde kedimizin minik bedeni antikorlar üretir ve bu sayede hastalığa karşı korunmuş olurlar. Aşı işlemi genel olarak tedavisi olmayan hastalıklara kedimizin yakalanmaması için yapılır. Normal şartlar dahilinde hastalığa yakalanıp hastalığı atlatan kedilerin bedenlerinde doğal antikorlar meydana gelir. Bu doğal şekilde oluşan antikorlar ilk aylarda anneden bebeğe süt vasıtasıyla aktarılır ve yavrunun sağlığı korunur.

Bazı hastalıklar ise ölümcüldür. Bu hastalıklara kedimiz yakalanırsa geri dönüşü olmadığından, önden aşılama tercih edilir.

Kedi Aşı Takvimi

Kedi Aşı Takvimi

Her kedi sağlıklı kalmak için vücudunda yeterli miktarda antikora ihtiyaç duyar. Aşılar kedinizin bazı hastalıkları kapmasını önleyecek ve dönüşü olmayan yollara girmesini engelleyecektir. Eğer yavru bir kediniz var ise bu makalemizden bilgi alabilir ve burayla kalmayıp veterinerinizle bu konuyu istişare edebilirsiniz. Yavru ve yetişkin kedilerde aşılar elbette aynı değildir. Yazının devamında bu konuyu ele alarak bazı bilgiler vermeye çalışacağım. Aşılar, temel ve temel olmayan olarak iki grupta incelenir.

Yavru Kedilerde Aşı Takvimi

Yavru kedilere yapılması gereken temelde üç aşı bulunur. Aşağıda belirteceğimiz maddelerde kedimizin hangi aralıklarda hangi aşıları vurulması gerektiğinden bahsedeceğim.

  • Haftalık Kedilerde genel kontrolün yanı sıra iç ve dış parazit oluşumunu engellemek için uygulama yapılır. Bu uygulama iki ayda bir olacak şekilde sürekli tekrarlanır. Kedinizin iç ve dış parazit aşısını yaptırmanız; onun olduğu kadar sizin de sağlığınız açısından önem taşır. Dışarıda hareketli bir hayatı olan çocuk, aşılanmadığı taktirde zararlı böcekleri evine ve sevdiklerine istemeden de olsa bulaştırabilir.
  • haftaya ulaştığında genel kontrolle birlikte karma aşısı uygulanır.
  • Kedimiz haftalık olduğunda genel kontrolle birlikte Leukemia yani Lösemi Aşısı ve Leukemia Testi yapılır. Bu, çocuğun olası hastalıklarının önüne geçilmesi adına ciddi derecede önemli bir konudur.
  • Kedimiz Haftaya ulaştığında karma aşısı tekrarlanır ve bununla birlikte genel kontrol yapılır.
  • Haftalık Olduğunda ise karma aşısında olduğu gibi lösemi aşısı tekrarlanmaktadır.
  • Haftalık olduğunda genel kontrolle birlikte kuduz aşısı yapılır. Kuduz aşısı üç aydan küçük kedilere yapılmaz çünkü bünyeleri bu antikorları kabul edecek güçte olmalıdır.
  • Kedimize bir yaşına girdikten sonraki her yıl için bazı aşılar tekrarlanır. Bu kedimizin vücudunda yeterli antikorları bulundurması için gereklidir. O aşılar;
    • Karma aşısı senede bir defa,
    • Leukemia (lösemi) aşısı senede bir defa,
    • Kuduz aşısı senede bir defa.
Aşı Takvimi

Yetişkin Kedilerde Aşı Takvimi

Kediniz çocukluktan yetişkinliğe geçtikten sonra yavru iken olduğu bazı aşıların takviye niteliğinde tekrar yapılması gerekir. İlk senesi de böyle geçen kedimiz için artık veteriner kontrolünde bir ila üç sene aralıklarla bu aşıların tekrarı yapılır. Aralık vermemizin sebebi kedilerin türüne ve güncel durumuna göre aşıların sıklığının ve türlerinin değişmesi sebebiyledir. Buna karar vermesi gereken elbette ki veterinerinizdir. Temel olmayan aşılar içinde aynısı geçerlidir ve tekrar süresini veterineriniz size söyleyecek ve kedinize uygun aşı takvimi oluşturacaktır. Aşılardaki tekrarın sebebi korumanın sürekliliğini sağlamaktır. Kedinizin aşı karnesi oldukça önemlidir. Karnedeki kayıtlar sistemde tutulsa da olası bazı durumlarda aşı karnesi önem arz etmektedir. Yapılan aşı ve aşı yapan veteriner hekimin kaşesi mutlaka karneye işlenmelidir. Olası muayene ve aşı için veterinere gittiğinizde kedinizin karnesini de mutlaka yanınızda getirmelisiniz.

1 yaşını aşan kedileri yetişkin sınıfına dahil ederek söyleyebilirim ki mutlaka yılda bir defa karma aşısı yaptırmalısınız.

Güncel Aşı Fiyatları ()

Aşı fiyatları genel itibariyle ortalama bir düzeyde seyreder. Kuduz, Lösemi, Karma, FIV, İç ve Dış Parazit aşı fiyatları ortalama olarak şu şekildedir;

  • Kedi Kuduz Aşısı Fiyatı: 95TL&#;dir.
  • Kedi Lösemi Aşısı Fiyatı: TL&#;dir.
  • Kedi Karma Aşısı Fiyatı: TL&#;dir.
  • Kedi FIV Aşısı Fiyatı: TL&#;dir.
  • Kedi İç Parazit Aşısı Tablet Fiyatı: 75TL&#;dir.
  • Kedi Dış Parazit Aşısı Fiyatı: 70TL&#;dir.

Bu fiyatlandırmayı il bazında değerlendirmelisiniz. Fiyat ayarlamaları, illerin veteriner hekimler odaları tarafından belirli dönemlerde açıklanır. Aşağıda; İstanbul, Ankara ve İzmir için güncel aşı fiyatlarını bulacaksınız.

Aşının AdıİstanbulAnkaraİzmir
Kedi Kuduz Aşısı Fiyatı95TLTLTL
Kedi Lösemi Aşısı FiyatıTLTLTL
Kedi Karma Aşısı FiyatıTLTLTL
Kedi FIV Aşısı FiyatıTLTLTL
Kedi İç Parazit Aşısı Tablet Fiyatı80TL75TL65TL
Kedi Dış Parazit Aşısı Fiyatı65TL70TL70TL

Yine Veteriner Hekimler Odaları, il bazında muayene, diş temizliği, kısırlaştırma ya da bunlara benzer pek çok şeyin fiyatlandırmasını yaparlar. Burada gördüğünüz üç büyük şehrin fiyatları, alt limit olarak karşımıza çıkar. Klinik sahiplerinin bunlardan daha düşük fiyatlarla aşı yapması ya da muayeneye alması görülmeyecektir. Gidilen kliniğin konum ve şartlarına göre fiyatlarda yükselmeler görülebilir.

Kedi Aşısı Nedir?

Kedi aşısı başta açıkladığımız gibi genel bakımdan tedavisi olmayan hastalıklar için uygulanan ve kedimizin vücudunda antikorlar oluşturarak hastalığa yakalanma olanağını ortadan kaldıran uygulamalardır. Yine de tüm aşılar yukarıda bahsettiğimiz kadar olmayabilir. Kedilere normalde uygulanmayan lakin özel durumlarda uygulanabilen aşılar da mevcuttur. Bunları temel olan ve olmayan aşılar olarak iki basamakta inceleyebiliriz. Örneğin kuduz aşısı bu temel aşılardan birisi olarak bilinir ve kediniz Haftasını doldurduktan sonra uygulanır. Kuduz hastalığı yalnızca kedimiz için değil aynı zamanda onunla aynı ortamı paylaşan tüm memeli hayvanlar için tehlike meydana getirir.

Temel Aşılar

Temel Olan aşılara gelince kedilerin en sık karşılaştığı ve geri dönüşü olmayan bazı hastalıklar için kayıtsız şartsız her kedi sahibinin kedisine uygulatması gereken aşılardır. Bunların bir çoğu senede bir tekrarlanan aşılardır ve oldukça önemlidir. İstisna olmadan tüm kediler bu temel aşıları olmak zorundadır.

Temel Olmayan Aşılar

Temel olmayan aşılar ise her kedi için önerilmezler. Bazı hastalıklar ciddi müdahaleleri gerektirebilir. Bu özel aşılar uygulanmadan önce veterineriniz tarafından hastalıklar ve aşı sonrasında oluşacak hasarın göz önünde bulundurularak yalnızca çok özel durumlarda uygulanması gerekir. Bu aşıların kapsadığı bazı hastalıklar ise;

  • Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,
  • Karın zarında oluşan enfeksiyonlar,
  • Bağışıklık sistemini güçlendirici aşılar,
  • Mantar için yapılan aşı

Olarak sıralanabilir.

Güncel Aşı Fiyatları

Aşı Yapıldıktan Sonra Ne Yapmalıyım?

İnsanlar için yapılan tavsiyenin aynısından… Stresten kaçının. Kedinizi bu dönemde oyun oynamaya mecali olmayabilir evde çocuklar varsa bu konuda onları bilgilendirin. Aşı sonrası genel yan etkiler içerisinde hafif ateş, kedimizin iştahının azalması, hareketlilik azalması gibi durumlar gözlemlenebilir. Bunlar normaldir. Bunlar olduğunda panik yapmanıza lüzum yok lakin gözünüzü yine de minik kedimizden ayırmayalım. Bazen aşılar alerjik reaksiyonlara sebebiyet vereceği için bu gözlem oldukça önemlidir. Alerjiler nadiren de olsa tedbirimizi elden bırakmayıp gözlemlemeli ve olağan dışı bir duruma rastladığınız anda asla vakit kaybetmeden veterinerinizle irtibat kurmalısınız.

Kedi dostu olanlar bilir, bu çocukların bakımları oldukça hassastır ama birçok insandan daha fazla bizlere dost olurlar. Kedi aşı takvimi konusunda aklıma gelmeyen bir şey fark ederseniz, kesinlikle diğer ziyaretçilerimizi ve beni bilgilendirmekten çekinmeyiniz. Tıpkı insan hayatı olduğu gibi tatlı patili çocuklarımızın hayatları da karmaşıktır. Birbirimize yardımcı olmazsak onlara verimli olamayız. Yorumlar kısmından hizmet aldığınız bölgedeki aşılama fiyatları hakkında detaylar paylaşarak diğer takipçilerimizi bir yol haritası çıkarmaları konusunda yardımcı olabilirsiniz.

Bu yazımızda kedi aşı fiyatları yılında ne kadar, yavru kedilerde aşı ne zaman yaptırılır ve kedi aşı takvimi nasıldır, kedi aşı veteriner ücreti ne kadar gibi soruların yanıtı verdik. Eğer siz de kedi sahibiyseniz bu yazıyı son cümlesine kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

Kedi Aşı Fiyatları 

Kediler özellikle ilk doğdukları yıllarda bir hayli zayıf olurlar. Bizler onları dışardan her ne kadar sağlıklı ve canlı görsek de onlar birçok sağlık sorununa karşı açıktır, tehlikededir.

Ev ortamında beslenen kediler her ne kadar barınma, beslenme ve sağlık konusunda diğer sokak kedilerinden daha iyi bir konumda olsalar da direnç bakımından daha geri plandadırlar. Bu nedenle evlerde beslediğimiz kedilerin gerekli sağlık taramalarını ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için aşılarını yaptırmalıyız.

Bu yazıda monash.pw olarak yetişkin ve yavru kedi sahipleri için çok önemli bilgilere yer verdik. Eğer siz de 🐈 besliyorsanız ve kedinize aşı yaptırmak istiyorsanız bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz 😀

Kedi Aşıları Ne Zaman Yapılır?

Şaşırtıcı gelebilir ancak kediler de insanlar gibi bir bağışıklık sistemine sahiptir. Bu bağışıklık sistemini güçlendirmek için ve hastalıklara karşı koruma sağlamak için bazı aşıların yaptırılması gerekiyor.

Kedilere aşılar hem ilk doğdukları haftalarda hem de daha sonraki süreçte yıllık ve 3 aylık olacak şekilde yapılır. Yani birçok kişinin bildiğinin aksine kedilerin sağlığı tek bir aşıya bağlı değildir.

Aşağıda kedi aşı takvimi adında bir başlık oluşturduk. Bu başlıkta kedilerin olması gereken aşıları ve ne zaman olmaları gerektiğini belirttik.

Eğer siz de kedi bakımı konusunda tecrübeye sahip değilseniz bu tabloyu bir yere not edebilirsiniz.

Kedi Aşı Takvimi

Kedilere günümüzde uygulanan en güncel aşı takvimi şu şekildedir;

DönemAşı Adı
1 Yaşından Sonra Her Yıl1 Adet Karma Aşı
1 Yaşından Sonra Her Yıl1 Adet Lösemi Aşısı
1 Yaşından Sonra Her Yıl1 Adet Kuduz Aşısı
3 Ayda BirKedilerin İç Parazitleri İçin Aşı (Dış Parazit Uygulaması İçin Veteriner Hekiminize Danışmalısınız)
HaftalıkkenKarma Aşısı
HaftalıkkenLösemi Aşısı
HaftalıkkenKarma Aşının Tekrarı
HaftalıkkenLösemi Aşısı
HaftalıkkenKuduz Aşısı

 

Bu aşılar temel aşılardır. Eğer kedi aşılarına ulaşmada sorun yaşayacağını düşünüyorsanız hiç çekinmenize gerek yok çünkü bu aşılara birçok veteriner hekimde ulaşabilirsiniz.

Kedi Aşı Fiyatları

Kedi aşı fiyatları yılında şu şekildedir;

kedi aşı fiyatları yılında ne kadar

Bu fiyatlar düzenli olarak uygulanmaya başlandığında hele de evdeki kedi sayınız çoksa sizin için çok külfetli olabilir. Ancak yine de kedilerinize düzenli olarak aşılarını yaptırmalısınız.

Aksi takdirde kedileriniz çeşitli kedi hastalığı için hazırlıksız olacak ve bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilecektir. Eğer maddi olarak bu aşı takvimi uygulamasını yerine getiremiyorsanız bazı hayvan toplulukları ile iletişime geçebilirsiniz.

Yavru Kedi Aşıları Fiyatları

Yavru bir kediye sahipseniz ve bu kediye aşı yaptırmak istiyorsanız aşıların ne kadar olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Ancak ayrı bir araştırma yapmanıza gerek yok. Kedi aşı fiyatları olarak verdiğimiz bu aşı fiyatları yavrular için de geçerlidir.

Öyle ki kedi aşı takvimine baktığınızda aşıların çoğunluğunun kedilerin yavruyken yaptırıldığını göreceksiniz. Sizin yapmanız gereken tek şey kedinizi alıp veterinere gitmek.

Bu yazımızda yetişkin ve yavru kedilerin olması gereken aşılarla ilgili bilgiler vermeye, kedi aşı fiyatları yılında ne kadar ve kedi aşıları ne zaman yaptırılır konuşmaya çalıştık. Eğer kedi aşıları ile ilgili merak ettiğiniz bir konu varsa aşağıda yorum alanından bize iletebilirsiniz. Diğer yazılarımızda görüşmek üzere 🙂

Kedi karma aşısı ne kadar?

Güncel fiyatı 80 TL

Kedi aşıları ücretli mi?

Evet, ücretsiz yaptırılan tek aşı kuduz aşısıdır.

Kedilere kaç aşı yapılır?

Temel olarak 3 aşı bulunmaktadır.

İçeriğimizi oylar mısınız?

[Total: 7 Average: ]

İlgili

aşıkedi hastalığıveteriner ücreti

Veteriner Klinikleri Ücret Tarifesi

Ev-süs hayvanları ücret tarifesi her yılın başında belli olan ve veteriner klinikleri ile hayvan sağlığı konusunda faaliyet gösteren diğer kurumların uygulaması gereken asgari fiyatlardır. ‘Veteriner Hekimler Odası’ o sene içerisinde uygulanacak asgari fiyatları belirler. Evcil hayvan yakını olan herkes aşı, muayene, iç, dış parazit uygulaması, tedavi ve ameliyat fiyatlarını merak edebilmektedir. Bu fiyatların bölgeden bölgeye değişiklik gösterebileceği unutulmamalıdır.

İçindekiler

Veteriner hekimi muayene ücretleri

Hayvan dostlarımızın sağlık durumları ve düzenli veteriner hekimi kontrolleri oldukça önem taşıyan bir konudur. Sizinle birlikte uzun yıllar boyunca, sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam edebilmeleri için düzenli bir şekilde muayene olmaları gerekmektedir. Belirli ücretler karşılığında hizmet gören minik dostlarımızın yılı muayene fiyatları ise aşağıdaki gibidir:

  • Kedi Genel Muayene: TL
  • Köpek Genel Muayene: TL
  • Kedi Kontrol Muayenesi: TL
  • Köpek Kontrol Muayenesi: TL
  • Kedi Acil Durum Muayenesi: TL
  • Köpek Acil Durum Muayenesi: TL
  • Muayene (Çalışma Saatleri Dışı) : TL
  • Dr. Veteriner Hekimi Muayenesi : TL
  • Kafes Kuşları Muayene: TL
  • Kafes Kuşları Kontrol Muayenesi : 85 TL
  • Sürüngen Muayene: TL
  • Sürüngen Kontrol Muayenesi : TL
  • Kemirgen Muayene: TL
  • Kemirgen Kontrol Muayenesi : TL

Veteriner aşı ücretleri

Kuduz, sokak ve ev hayvanları açısından ciddi sonuçlar doğurabilecek tehlikeli bir hastalıktır. Önlem alınmadığı takdirde ölüme sebebiyet veren kuduz, alanında uzman bir veteriner eşliğinde ile tamamen ortadan kaldırılabilmektedir. Önerilen aşıların düzenli aralıklarla yaptırılması hem hayvan dostlarımız hem de insanlar için hafife alınmaması gereken bir konudur. Kuduz aşısının haricinde, kedi-köpeklerin sağlığı için birçok başka aşı ve iç-dış parazit ilaç uygulamaları da bulunmaktadır. Bu aşı ve ilaç uygulamalarının fiyatları değişkenlik göstermektedir.

  • Kedi Kuduz Aşısı: TL
  • Kedi Karma Aşı: TL
  • Kedi Lösemi Aşısı: TL
  • Kedi FIV Aşısı: TL
  • Kedi İç Parazit İlaç Uygulaması (Oral): TL
  • Kedi İç Parazit İlaç Uygulaması (Enjektabl): TL
  • Kedi Dış Parazit İlaç Uygulaması: TL (İlaç ücreti ekstra olarak eklenecektir)
  • Köpek Kuduz Aşısı TL
  • Köpek Karma Aşı: TL
  • Köpek Corona Aşısı: TL
  • Köpek monash.pwiseptica Aşısı: TL
  • Köpek Lyme Aşısı: TL
  • Köpek İç Parazit İlaç Uygulaması (Oral): TL (kiloya göre artış gösterebilmektedir.)
  • Köpek İç Parazit İlaç Uygulaması (Enjektabl): TL (kiloya göre artış gösterebilmektedir.)
  • Köpek Dış Parazit İlaç Uygulaması: TL (İlaç ücreti ekstra olarak eklenecektir)

Muayene sonrası uygulanacak klinik işlem ücretleri

Hayvan dostlarımız birçok sebeple tedavi edilmek zorunda kalabilir. Bu gibi durumlarda veteriner hekimi kontrolü ve tedavi planı mutlaka gereklidir. Evcil hayvan yakınlarının, hekim bilgisi dışında bilinçsizce uyguladığı tedavi yöntemleri oldukça tehlikeli sonuçlar doğurmaktadır. Bundan dolayı bu gibi tedaviler yalnızca veteriner hekimin,n uygun göreceği şekilde gerçekleşmelidir.

  • Subkutan Enjeksiyon TL
  • İntramuskuler Enjeksiyon: TL
  • İntravenöz Enjeksiyon: TL
  • Subkonjuktival Enjeksiyon: TL
  • İntraartiküler Enjeksiyon: TL
  • Retrobulber Enjeksiyon : TL

Muayene sonrası uygulanacak tedavi ücretleri

Hayvan dostlarımızın sahip olduğu hayat şartları ne kadar iyi olursa olsun, çeşitli nedenlere bağlı olarak hastalanabilirler. Bundan dolayı muayenenin ardından tedavi edilmeleri, dostunuzun sağlığı açısından çok önemlidir. Muayene sonrası belirlenen fiyatlar genel olarak şu şekildedir:

  • Anal Kese Temizliği: TL
  • Anal Kese Temizliği (Lavaj): TL
  • KornealFluoresin Uygulaması: TL
  • Shirmer Gözyaşı Testi: TL
  • Oksijen Tedavisi : TL
  • Abdominosentez ile Örnek Alınması : TL
  • Dişi İdrar Yolu Sondalama : TL
  • Erkek İdrar Yolu Sondalama : TL
  • Sistosentez ile Örnek Alınması : TL
  • Basit Yara Temizleme: TL
  • Komplike Yara Temizleme: TL
  • Pansuman: TL
  • Kulak Temizleme, Yıkama ve İlaç Uygulama : TL
  • Lavman: TL
  • Hospitalizasyon: TL
  • Yoğun Bakım: TL
  • Gastrik Lavaj: TL
  • Mide Sondası Uygulama: TL
  • Besleme Sondası Uygulama: TL
  • Karın İçindeki Sıvı Drenajı: TL
  • Torasik Hava/Sıvı Drenajı TL
  • Mikroçip Uygulaması: TL
  • Bronkoalveolar Lavaj: TL
  • Transtrakeal Yıkama: TL
  • Tırnak Kesme TL
  • Ayaktan Yabancı Cisim Çıkarma (Basit): TL
  • Ayaktan Yabancı Cisim Çıkarma (Komplike): TL
  • Kulaktan Yabancı Cisim Çıkarma: TL
  • Burundan Yabancı Cisim Çıkarma (Basit): TL
  • Burundan Yabancı Cisim Çıkarma (Komplike): TL
  • Kan Transfüzyonu: TL
  • Subkutan Sıvı Tedavisi: TL
  • Parenteral Sıvı Tedavisi: TL
  • Anjiokat Uygulama: TL
  • Anjiokat Yenileme: TL

kediler ve köpekler

Veteriner Laboratuvar İşlem Ücretleri

Laboratuvar çalışmaları, hayvanların hastalıklarının tespit edilmesinde çok büyük rol oynar.  Laboratuvar çalışmaları doğrultusunda, hızlı ve kesin bir şekilde pek çok hastalığın teşhisi konulabilmektedir. Ayrıca laboratuvar sonuçlarına göre tedavi veya operasyon yöntemleri belirlenmektedir. Laboratuvar işlemlerinin genel fiyat prosedürü ise şu şekildedir:

  • Kan Alımı: TL
  • Kan Glukoz Testi: TL
  • Kan Serum Biyokimyasal Analizi: TL (Tek parametre)
  • Kan Serum Biyokimyasal Analizi: TL (Çoklu parametrelerde her parametre başına)
  • Kan Sayımı (Hemogram): TL
  • Eritrosit Sayımı (Thoma lamı yöntemi): TL
  • Lökosit Sayımı (Thoma lamı yöntemi): TL
  • Hematokrit: TL
  • Total Protein: TL
  • Trombosit: TL
  • Formül Lökosit: TL
  • Dışkı Muayenesi: TL
  • Dermotofit Testi: TL
  • Sitolojik Muayene: TL
  • Deri Kazıntısı Testi: TL
  • İdrar Muayenesi (Total): TL
  • Kuduz Kan Titrasyon Testi: TL (Referans laboratuvar ücretlerini kapsamaz)

Görüntüleme İşlemlerinin Ücretleri

Gerekli görüldüğü durumlarda uygulanan radyografi işlemleri, söz konusu hastalığın teşhisi için kilit noktalardan biridir. Radyografi uygulamalarının genel fiyatları şu şekildedir:

  • Dijital Röntgen: TL
  • Dijital Röntgen İkinci Poz Bedeli: TL
  • Gastroenterografi (Pozitif kontrast): TL
  • MR: TL
  • Tomografi: TL
  • Ultrason Kardiak Muayene: TL
  • Ultrason Kardiak Muayene (Doppler cihazı ile): TL
  • Ultrason Abdominal Muayene:  TL
  • Ultarason Jinekolojik Muayene: TL

Cerrahi Uygulamaların Ücretleri

Cerrahi operasyonlar, evde ve sokakta yaşayan hayvan dostlarımız için en önemli hizmetlerden biridir. Zira yapılan operasyonlar ile dostlarımız en ölümcül durumların eşiğinden kurtarılabilmektedir. Bundan dolayı veteriner fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız yararlı olacaktır. Cerrahi operasyon öncesi veya sonrasında oluşabilecek masrafların genel tablosu şu şekildedir:

  • Gaz Anestezi(saatlik): TL
  • Enjektabl Anestezi: TL
  • Lokal Anestezi: TL
  • Sedasyon : TL
  • Erkek Kedi Kısırlaştırma: TL
  • Erkek Köpek Kısırlaştırma: TL
  • Dişi Kedi Kısırlaştırma: TL
  • Dişi Köpek Kısırlaştırma: TL
  • Kedi Sezaryen: TL
  • Köpek Sezaryen: TL

Ameliyat Ücretleri

Hayvan dostlarımızın hastalanma, yaralanma, kaza geçirme vb. riskleri oldukça fazladır. Buna bağlı olarak bu gibi vakalar çeşitli ameliyat gereksinimlerini de beraberinde getirebilmektedir. Fiyatlar, yapılacak operasyonun içeriğine göre değişebilmekle birlikte genel olarak şu şekildedir:

  • ProlapsusVagina Operasyonu: TL
  • Pyometra Operasyonu: TL
  • Meme Tümörü Operasyonu: TL
  • Parmak Amputasyonu Operasyonu: TL
  • EkstremiteAmputasyonu Operasyonu: TL
  • Kuyruk Amputasyonu Operasyonu(medikal zorunluluk durumlarında): TL
  • Kalça Çıkığı Operasyonu: TL
  • Çapraz Bağ Kopuğu Operasyonu: TL
  • EksternalFiksasyon ile Kırık Operasyonu: TL
  • Patella Çıkığı Operasyonu: TL
  • Özofagotomi Operasyonu: TL
  • Gastrotomi Operasyonu: TL
  • Gastropeksi Operasyonu: TL
  • Enterotomi Operasyonu: TL
  • Rektum Prolapsusu Operasyonu: TL
  • Anorektal Tümör Operasyonu: TL
  • Deri Tümörü Operasyonu: TL
  • Diyafram Hernisi Operasyonu: TL
  • İnguinalHerni Operasyonu: TL

Bu yazı İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO) ücret tarifesi göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

Fiyatlar sürekli güncelleniyor güncel fiyat listesi için => monash.pw

Veteriner Klinikleri Ücret Tarifesi Yazılarının Benzerleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır