bankpozitif istanbul şubeleri / BankPozitif Şubeleri, Şube Kodları, Telefonları, Adresleri

Bankpozitif Istanbul Şubeleri

bankpozitif istanbul şubeleri

BankPozitif Banka Bilgileri, BankPozitif İletişim Bilgileri

Banka Resmi Adı: BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.Genel Müdürlük Adresi: Rüzgarlıbahçe Mah. Kumlu Sok. No 3 Kavacık Beykoz İstanbulGenel Müdürlük Telefonu:  25 25Genel Müdürlük Faks:  42 58İnternet Bankacılığı Web Sitesi: seafoodplus.infoMüşteri Hizmetleri
Destek Hattı Telefonu
:  25 25Banka Kodu (EFT Kodu)SWIFT Kodu (BIC Kodu): BPTRTRISTeleks KoduÇalışma Saatleri (Mesai Saatleri):  - & -

Tarihi İtibarıyla Gruplar Bazında,Banka ve Bankaların Şube Sayıları

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 3 Haziran tarih ve sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 1 Haziran tarih ve sayılı kararı ile, Kurulun tarih ve sayılı Kararı ile kuruluş izni verilen Q Yatırım Bankası A.Ş.'ye faaliyet izni verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 12 Nisan tarih ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7 Nisan tarih ve Sayılı Kararı ile Tera Yatırım Bankası A.Ş.'ye faaliyet izni verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun, 16 Aralık tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 15 Aralık tarih ve sayılı Kararı ile "Inveo Yatırım Bankası A.Ş."ye faaliyet izni verilmiştir. Bankanın ticari unvanı 26 Aralık itibarıyla "Misyon Yatırım Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 8 Ocak tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan, 6 Ocak tarih ve sayılı Kurul Kararı ile Destek Yatırım Bankası A.Ş.'ye faaliyet izni verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 20 Kasım tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan, 4 Kasım tarih ve sayılı Kurul Kararı ile "Türk Ticaret Bankası A.Ş."ye faaliyet izni verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 19 Mart tarih ve sayılı kararı ile milyon TL başlangıç sermayeli “D Yatırım Bankası A.Ş.” unvanlı bir kalkınma ve yatırım bankası kurulmasına izin verilmiştir. 22 Haziran tarihinde İstanbul Ticaret Sicili'nde tescil olmuştur. BDDK'nın 21 Mayıs tarih ve sayılı Kurul Kararı ile faaliyet izni verilmiş ve bu izin 26 Mayıs tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak geçerlilik kazanmıştır.

“Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.”nin ticari unvanı 1 Kasım tarihinde "Bank of America Yatırım Bank A.Ş." olarak değiştirilmiştir.

BDDK'nın 29 Mayıs tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 16 Mayıs tarih ve sayılı Kararı ile kurucu ortaklar Emir Kaya, Salih Berberoğlu, Recep Kaba, Ahmet Dağlı ve Mustafa Akın tarafından kalkınma ve yatırım bankası olarak kuruluş izni verilen banka, 15 Ekim tarihinde "Golden Global Yatırım Bankası A.Ş." ticaret unvanı ile kurulmuştur. Yine BDDK'nın, 1 Şubat tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 30 Ocak tarih ve sayılı Kararı ile "Golden Global Yatırım Bankası A.Ş."ye faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir.

Resmi Gazete'nin 24 Ekim tarih ve sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe giren sayılı Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Hakkında Kanun gereğince Bankanın unvanı "Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

Bank of Tokyo - Mitsubishi UFJ Turkey A.Ş.’nin ticari unvanı 26 Mart tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karar gereğince "MUFG Bank Turkey A.Ş." olarak değişmiştir.

Finans Bank A.Ş.’nin ticari unvanı, Bankanın 17 Ocak tarihli Genel Kurul toplantısında alınan karar gereğince "QNB Finansbank A.Ş." olarak değişmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 7 Aralık tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 1 Aralık tarih ve sayılı Kararı ile” Bank of China Turkey A.Ş.” ünvanlı bankaya faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 2 Nisan tarih ve sayılı Kararı ile, Tekstil Bankası A.Ş. hisselerinin %75,50'sine sahip olan GSD Holding A.Ş.’nin tüm payının, Çin Halk Cumhuriyetinde mukim Industrial and Commercial Bank of China(ICBC) Limited’in devralmasına, sayılı Bankacılık Kanununun 18 inci maddesi uyarınca izin verilmiştir. 22 Mayıs tarihinde yapılan banka genel kurulunda hisse devir işlemi onaylanmıştır. Böylelikle banka Türkiye'de kurulmuş yabancı bankalar grubuna geçmiştir. Bankanın ticari ünvanı, 19 Kasım tarih ve sayılı Türkiye Sicil Gazetesinde yayınlanmak suretiyle ICBC Turkey Bank A.Ş. olarak değiştirilmi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 26 Aralık tarih ve sayılı Kararı ile Taib Yatırım Bankası A.Ş.'ye ait % hissesinin, Azeri Pasha Bank OJSC'nin devralmasına sayılı Bankacılık Kanununun 18 inci maddesinin birinci fıkrası uyarınca izin verilmiştir. Banka tekrar yabancı sermayeli kalkınma ve yatırım bankaları grubuna geçmiştir. Bankanın ticari ünvanı, 6 Mart tarih ve sayılı Türkiye Sicil Gazetesinde yayınlanmak suretiyle Pasha Yatırım Bankası A.Ş. olarak değiştirilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 9 Eylül tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 4 Eylül tarih ve sayılı Kararı ile Rabobank A.Ş.’ye faaliyet izni verilmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 4 Haziran tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 29 Mayıs tarih ve sayılı Kararı ile Intesa Sanpaolo S.p.A. İstanbul Merkez Şubesine faaliyet izni verilmiştir. Banka Türkiye'de şube açan yabancı sermayeli bankalar grubunda faaliyetlerine başlamıştır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 15 Ağustos tarih ve sayılı Kararı ile Portigon A.G. Merkezi Düsseldorf İstanbul Merkez Şubesinin faaliyetlerine son vermesine ve iradi tasfiyesine izin verilmiştir. Bankanın tasfiyesine 15 Kasım tarihinde başlanmıştır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 24 Eylül tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan, 19 Eylül tarih ve sayılı Kararı ile Bank Of Tokyo-Mitsubishi UFJ Turkey A.Ş.’ye, sayılı Bankacılık Kanununun 10 uncu maddesi ile Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmeliğin 7 nci maddesi çerçevesinde, faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir. Banka, Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalar grubunda faaliyetine başlamıştır.

Alternatifbank A.Ş.'nin çoğunluk hisseleri BDDK'nın 1 Temmuz tarih ve sayılı izni ve 18 Temmuz tarih ve 18/A sayılı Yönetim Kurulu kararı ile hakim ortak Anadolu Grubu şirketleri tarafından Katar sermayeli Commercial Bank of Qatar'a (CBQ) devredilmiştir. Banka, özel sermayeli bankalar grubundan yabancı sermayeli bankalar grubuna geçmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun, 20 Haziran tarih ve sayılı Kararı ile Taib Yatırım Bank A.Ş.'ye ait hisselerin yüzde 'sının Taib Bank B.S.C.'den Aksoy Holding A.Ş.'ye devredilmesine izin verilmiştir. Hisse devri 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmiş olup banka, yabancı sermayeli kalkınma ve yatırım bankaları grubundan özel sermayeli kalkınma ve yatırım bankaları grubuna geçmiştir.

"İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş." ticari ünvanı 11 Nisan tarihinde "İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

"Eurobank Tekfen A.Ş."nin ticari ünvanı 28 Ocak tarihinde "Burgan Bank A.Ş." olarak değişmiştir.

"The Royal Bank of Scotland N.V." ticari ünvanı 23 Kasım tarihinde "The Royal Bank of Scotland Plc." olarak değişmiştir.

"Credit Agricole Yatırım Bankası Türk A.Ş." ticari ünvanı 22 Kasım tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında "Standard Chartered Yatırım Bankası Türk A.Ş." olarak değişmiştir.

“Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 11 Kasım tarih ve sayılı kararı ile, Fibabanka A.Ş. hisselerinin Fiba Holding A.Ş. tarafından devralınmasına izin verilmiştir. Bu devir ile Fibabanka A.Ş. yabancı bankalar grubundan Özel Sermayeli Mevduat Bankaları grubuna geçmiştir.

Fortis Bank A.Ş., 25 Ocak tarihinde Türk Ekonomi Bankası A.Ş.'ye tüm aktif pasifi ile devredilmiştir.

"Calyon Yatırım Bankası Türk A.Ş."nin ticari ünvanı 2 Mart tarihinde Ticaret Sicilinde tescil ettirilerek "Credit Agricole Yatırım Bankası Türk A.Ş." olarak değişmiştir.

"ABN AMRO Bank N.V."nin ticari ünvanı 19 Mart tarihinde "The Royal Bank of Scotland N.V." olarak değişmiştir.

"Banca di Roma S.p.A."nın ticari ünvanı 26 Mart tarihinde "Unicredit Banca di Roma S.p.A." olarak değişmiştir.

"Tekfenbank A.Ş."nin ticari ünvanı 11 Ocak  tarihi itibarıyla "Eurobank Tekfen A.Ş."" olarak değişmiştir.

"Calyon Bank Türk A.Ş."nin ticari ünvanı 28 Aralık tarihi itibarıyla "Calyon Yatırım Bankası Türk A.Ş."" olarak değişmiştir.

Rekabet Kurulu’nun 6 Eylül tarih / sayılı Kararı ve BDDK'nın 12 Aralık tarih sayılı Kararı ile verilen izinler çerçevesinde; Ordu Yardımlaşma Kurumu uhdesinde bulunan ve sermayesinin %’üne tekabül eden Oyak Bank A.Ş. hisseleri 24 Aralık tarihi itibarıyla ING Bank N.V.’ye devredilmiştir. Banka bu tarih itibarıyla Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Mevduat Bankaları grubuna geçmiştir.

"MNG Bank A.Ş."nin ticari unvanı 3 Nisan tarihinde İstanbul Ticaret Sicil'inde tescil ettirilerek "Turkland Bank A.Ş." olarak değiştirilmiştir.

BDDK'nın 28 Aralık tarih ve kararı ile, MNG Bank A.Ş. hisselerinin %50'sinin Arap Bank plc ve %41'inin BankMed tarafından devralınmasına izin verilmiştir. Fiili hisse devri 29 Ocak tarihinde gerçekleşmiştir. Banka, bu tarih itibarıyla özel sermayeli mevduat bankaları grubundan Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalar grubuna geçmiştir.

BDDK'nın 23 Şubat tarihli kararı ile, Tekfenbank A.Ş. hisselerinin %70'inin Eurobank EFG Holding(Luxemburg) S.A. tarafından devralınmasına izin verilmiştir. Fiili hisse devri 16 Mart tarihinde gerçekleşmiştir. Banka, bu tarih itibarıyla özel sermayeli mevduat bankaları grubundan Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalar grubuna geçmiştir.

"Tat Yatırım Bankası A.Ş."nin ticari ünvanı 31 Ocak tarihinde "Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş." olarak değişmiştir.

BankEuropa Bankası A.Ş.'nin ticari unvanı 29 Kasım tarihinde İstanbul Ticaret Sicil'İnde tescil ettirilerek "Millennium Bank A.Ş." olarak değiştirilmiştir.

BDDK'nın 28 Eylül tarih ve sayılı kararı ile Denizbank A.Ş. hisselerinin % 'u Dexia Participation Belgique S.A.'ya devredilmiştir. Bu tarih itibarıyla banka, "Özel Sermayeli Ticaret Bankaları" grubundan "Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Bankalar" grubuna geçmiştir.

BDDK'nın 28 Temmuz tarih ve sayılı kararı ile Finans Bank A.Ş. hisselerinin % 46'sı National Bank of Greece S.A.'ya devredilmiştir. Bu tarih itibarıyla banka, "Özel Sermayeli Ticaret Bankaları" grubundan "Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Bankalar" grubuna geçmiştir.

1 Ekim tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 28 Eylül tarih ve sayılı BDDK kararı ile Koçbank A.Ş., tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri ile birlikte ve tüzel kişiliği tasfiyesiz sona ermek suretiyle Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'ye devredilmiştir.

C Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. bankasının ticari ünvanı 29 Aralık tarihinde BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. olarak değişmiştir.

Bayındırbank A.Ş. 'nin Ticari Unvanı ; Sayılı Bankacılık Kanununun maddesi hükmü çerçevesinde, Fon Kurulu'nun tarih ve sayılı kararı uyarınca Birleşik Fon Bankası A.Ş. olarak değiştirilmiş ve bu husus T.C. İstanbul Ticaret Sicili'nde tarihinde tescil edilmiştir.

Türk Dış Ticaret Bankası A.Ş.'nin Ticari Unvanı 28 Kasım tarihi itibarıyla "Fortis Bank A.Ş." olarak değişmiştir.

Resmi Gazetenin 13 Eylül tarih ve sayılı nüshasında yayımlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun tarih ve Sayılı Kararı ile Akbank T.A.Ş. ile Ak Uluslararası Bankası A.Ş. Genel Kurullarının devre dair kararlarının tesciline onay verilmesine karar verilmiştir. Ak Uluslararası Bankası A.Ş.; Akbank T.A.Ş. 'ye tüm hak, alacak ve borçları ile devir olmuş, tüzel kişiliği 19 Eylül tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu'na tescil ettirilerek sona ermiştir.

4 Temmuz tarihinde Türk Dış Ticaret Bankası A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin %89,34'ünü Fortis Bank NV-SA'ya devredilmiştir. Bu tarih itibarıyla banka, "Özel Sermayeli Ticaret Bankaları" grubundan "Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Bankalar" grubuna geçmiştir.

Bnp-Ak Dresdner Bank A.Ş. 9 Mart tarihi itibarıyla "Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Bankalar" grubundan "Özel Sermayeli Ticaret Bankaları" grubuna geçmiştir. Bankanın Ticari Ünvanı 30 Mart tarihi itibarıyla "Ak Uluslararası Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun tarih ve Sayılı Kararı ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve Pamukbank T.A.Ş. Genel Kurullarının devre dair kararlarının tesciline onay verilmesine karar verilmiştir. Bu doğrultuda tescil işlemleri 12 Kasım tarihinde yapılmış ve aynı gün akşamı Devir Protokolü uyarınca Pamukbank T.A.Ş.’ın Türkiye Halk Bankası A.Ş.’ye fiili devir işlemleri gerçekleştirilmiş, 17 Kasım tarihinden itibaren birleşik tek Banka olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.

JP Morgan Chase Bank 'ın Ticari Ünvanı 28 Şubat tarihi itibarıyla "JP Morgan Chase Bank N.A." olarak değişmiştir.

Resmi Gazete'nin 15 Ekim tarih ve sayılı nüshasında yayımlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun tarih ve Sayılı Kararı ile "Deutsche Bank A.Ş."ye mevduat kabul etme yetkisi verilmesine karar verilmiştir.

"Credit Agricole Indosuez Türk Bank A.Ş." ticari ünvanı 14 Haziran tarihi itibarıyla "Calyon Bank Türk A.Ş." olarak değişmiştir.

BDDK'nın 10 Mart tarih ve sayılı yazısı ile Citibank A.Ş. mevduat kabul etmek ve bankacılık işlemleri yapmak üzere izin almıştır. 31 Mart tarihinde Citibank N.A.'nın bütün aktifi (mevduat dahil olmak üzere) pasifi, hak ve borçları Citibank A.Ş.'ye devredilmiştir.

Credit Lyonnais S.A. Merkezi Paris İstanbul Türkiye Merkez Şubesi 03 Mart tarihinde tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle ve Ticaret Sicilinden terkin edilmek suretiyle (18 Mart ) Credit Agricole Indosuez Türk Bank A.Ş.’ne devredilmiştir.

Credit Lyonnais S.A. Merkezi Paris İstanbul Türkiye Merkez Şubesi tarihinde tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle ve Ticaret Sicilinden terkin edilmek suretiyle (18 Mart ) Credit Agricole Indosuez Türk Bank A.Ş.’ne devredilmiştir.

Credit Suisse First Boston Türkiye İstanbul Merkez Şubesi, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun tarih ve sayılı Kararı" ile tasfiye sürecine girmiştir. Şubenin tasfiyesinin tesciline ilişkin işlemler 2 Aralık tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu'nda gerçekleştirilmiştir.

tarih ve mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun , tarih ve sayılı kararı ile Türkiye İmar Bankası T.A.Ş.'nin bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme izni sayılı Bankalar Kanunu'nun 14üncü maddesi (3) numaralı fıkrası uyarınca kaldırılmıştır.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun tarih ve sayılı Kararı ile ING Bank N.V.'nin tasfiye işlemlerine başlaması onaylanmıştır. Söz konusu 30 Haziran itibarıyla mevduat kabul etmeyecek ve bankacılık işlemlerinde bulunmamak üzere tasfiyesine başlamıştır.

Sitebank A.Ş.'nin ticaret ünvanı 28 Mart itibarıyla "BankEuropa Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun tarih ve sayılı Kararı ile; Fiba Bank A.Ş. , Finans Bank A.Ş.'ye devredilmiştir. Söz konusu Bankanın devre dair genel kurul kararlarının tescil edilmesiyle ilgili mevzuat uyarınca tüm hak ve borçları ile mevduatı Finans Bank A.Ş.'ye intikal etmiş, tüzel kişiliği tarihinde İstanbul Ticaret Sicilinden sildirilerek sona ermiştir.

Toprak Yatırım Bankası A.Ş.’nin ticaret ünvanı 22 Ocak itibarıyla "C Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş." olarak değişmiştir.

Milli Aydın Bankası T.A.Ş.; Denizbank A.Ş.'ye tüm hak alacak, borç ve yükümlülükleri ile devir olmuş, tüzel kişiliği 27 Aralık tarihinde İzmir Ticaret Sicil Memurluğuna tescil ettirilerek sona ermiştir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun tarih ve sayılı Kararı ile; Milli Aydın Bankası T.A.Ş.’ nin (Tarişbank) hisselerinin % 99,99’ unun Denizbank A.Ş.’ ye devredilmesine izin verilmesi, sayılı Bankalar Kanununun 8 inci maddesinin (2) numaralı fıkrasının (a) bendine istinaden uygun görülmüştür. Söz konusu Bankanın Denizbank A.Ş.’ ye devrine ilişkin “Hisse Devir Sözleşmesi” tarihinde imzalanmış olup, fiili hisse devri ise itibarıyla tamamlanmıştır.

27 Eylül tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 26 Eylül tarih ve sayılı Bankacılık ve Düzenleme Kurulu Kararı ile Toprakbank A.Ş., Bayındırbank A.Ş. bünyesinde 30 Eylül tarihi itibarıyla devren birleştirilmiş ve aynı tarih itibarıyla bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme izni kaldırılmıştır.

Türk Ticaret Bankası A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulu tarihinde toplanmıştır. Söz konusu genel kurulda, adı geçen Bankanın tasfiyesine ve tasfiyenin Türk Ticaret Kanununun infisah ve tasfiyeye ilişkin hükümleri ile sayılı Bankalar Kanununun 18 inci maddesi kapsamında gerçekleştirilmesine karar verilmiş olup, bu karar 14 Ağustos tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Memurluğunda tescil edilmiştir.

Pamukbank T.A.Ş., 19 Haziran tarih ve mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 18 Haziran tarih ve sayılı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı ile banka Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilmiştir.

 * Şube sayıları resmi veriler olmayıp, bankaların yıl içerisinde Birliğimize bildirdiği verilerdir.

BankPozitif İstanbul Şubeleri

BankPozitif Logo

BankPozitif İstanbul Şubeleri ve Şube Kodları

BankPozitif İstanbul şubeleri saat - arası hizmet vermektedir. Çalışma saatleri dışında ve tatil günlerinde 4 numaralı BankPozitif müşteri hizmetlerini arayınız. Daha güncel bilgiler için BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. resmi websitesi olan seafoodplus.info sitesini ziyaret edin.

İstanbul ilinde sistemimizde kayıtlı 1 BankPozitif şubesi bulunmaktadır.

BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.

Çalışma Saatleri (Mesai Saatleri)

Bu sayfada yer alan BankPozitif şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. BankPozitif ile bir bağlantımız yoktur. Bu sayfada kullanılan BankPozitif (BankPozitif Logo) logosunun hakları BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. isimli bankaya aittir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir