samsun kadın doğum hastanesi dahili numaralar / Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği

Samsun Kadın Doğum Hastanesi Dahili Numaralar

samsun kadın doğum hastanesi dahili numaralar

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları

Yardım Konuları

Tahlil sonuçlarımı nasıl öğrenebilirim?

Tahlil sonuçları öğrenmek için aşağıdaki adımlar izlenmelidir

Tahlil Sonuçları Yorumlama

Hemogram: Tam kan sayımı demektir,RBC (RED BLOOD CELLS): Kırmızı kan hücrelerindeki

Biyokimya Tahlil Sonuçları ve Anlamları

Tahlillerde Kullanılan Terimler ve Anlamları Busayfadaki bilgiler size tahlil sonuçlarınızı değerlendirmek için yard

Kan tahlili nedir? Nasıl yapılır?

Kan tahlili nedir ? Kan tahlili niçin yapılır? Hastadan alınan bir miktar kanın laboratuvarda analiz edilmesi işlemi

Sağlık ocağında (aile hekimi) verilen raporlar?

Sağlık ocağı (aile hekimi)  merkezlerinde hangi raporlar verilir? hangi raporlar verilmez? Öncelikle önemli bir husus

Sağlık ocağında (aile hekimliği) tansiyon ölçülür mü?

Sağlık ocağında , aile hekiminde tansiyon ölçümü yapılıyor mu? Ülkemizde sağlık ocakları diğer adıyla aile sağlığı me

MHRS Randevu Alma

MHRS ile Hastane Randevu Nasıl Alınır? Hakkında Makale Alo  hattı üzerinden hastane randevu almak; Ev, iş, ank

Tahlil Bilgileri

Laboratuvar tahlilleri ve sonuç süreleri nelerdir?

Buradaki tahliller ve sonuç süreleri genel olarak verilmiştir  test yaptırdığınız hastane yada sağlık kurumuna

Troponin Testi Nedir Nasıl Yapılır

Troponin testi : Şiddetli veya daha düşük göğüs ağrısı şikayeti olan hastalarda ağrıların kalp krizinden , kal

Tahlil Sonuçları Yorumlama

Tahlil sonuçları yorumlama , okuma ve değerlendirme? Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki tahlil sonuçlarını

Diyabet (Şeker) Tahlilleri Kısaltmaları

Şeker tahlili, test sonuçları kısaltmaları ne anlama gelir? GDM: Gestasyonel Diyabetes Mellitus DM: Diya

Kan Nedir?

Kan nedir? Kanın Yapısı ve Önemi Hakkında Bilgiler.  Kan, vücudun ihtiyacı olan besin, oksijen ve diğer hay

Tüm Konuları Gör »

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Tarihçe

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde yılında, Samsun Tıp Fakültesi olarak eğitim ve akademik yapılanmasına başlayan fakültemizde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, yılından beri Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde hizmet vermektedir. Hacettepe’ de öğrenim gören ilk öğrencileri, 5. ve 6. sınıfa geldiklerinde, yılından itibaren Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinin bir bölümünde hizmet sunmaya başlayan Tıp Fakültesine bağlı Anabilim dalında eğitim görmeye başladı. Tıp Fakültesinin tüm sınıfları yılından sonra Samsun’ da eğitim görmeye başladı ve yılında da Kurupelit yerleşkesindeki yeni binalarına taşındı.

Verilen Hizmetler

Kadın Hastalıkları muayenesi

Gebe muayenesi

Doğum sonrası kontrol muayenesi

Jinekolojik Ultrasonografi incelemesi

Gebelerin ultrasonografik incelemeleri

Gebelikte girişimsel işlemler

Gebelere uygulanan testler

Doğum

Pap test (servikal yayma)

Kolposkopi ve biyopsiler

Endometriyal biyopsi

Laparoskopi

Histeroskopi

Histerosalpingografi (HSG) ve Her türlü jinekolojik ve obstetrik operasyonlar

Kadın Hastalıkları muayenesine gelirken bilinmesi gerekenler;

Muayene öncesinde vajinal duş yapılması, vajinal krem-fitil gibi ilaçların kullanılması ve cinsel ilişkide bulunulması yapılacak muayene, tetkik ve sonuçlarını etkileyebileceği için önerilmemektedir. Muayene esnasında mesanenin (idrar torbası) boş olması daha rahat muayene olmanızı sağlar. Bunun dışında ultrasonografi ve muayene esnasında zorluk çıkarabileceği için, sıkı kıyafetlerin giyilmesini önermemekteyiz. Aynı zamanda, sizde bulunan daha önce yapılmış tüm film ve tetkiklerinizi dosyanızla beraber doktorunuza göstermek için yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Gebe muayenesi:

Gebelik, başından sonuna kadar her döneminde farklı incelemelerin yapıldığı, anne sağlığı yanında bebeğin de sağlığının izlendiği çok önemli bir dönemdir.Tüm kadınların, gebe kalmadan önce en az bir kez kontrole gelmeleri öseafoodplus.info dışında gebe olduğunu anlayan anne adaylarının mümkün olan en kısa zamanda gebelik takiplerine başlamak için polikliniğimize başvurmaları gereklidir. Gebeler, doğum polikliniğimizde ilgili doktor tarafından belirlenen zamanlarda muayene, ayrıntılı ultrasonografi, hafta kombine test, ense saydamlığı ölçümü üçlü test, amniyosentez, Doppler ve NST gibi çeşitli tetkikler için çağrılmaktadır.

Doğum sonrası kontrol muayenesi:

Gerek normal yolla, gerekse sezaryen ile yapılan doğumlardan 6 hafta sonraki kontrol için randevu almanız uygun olur. Bu randevuda doğum sonrasında görülebilen bir takım sorunların tanı ve tedavisi için önem arz etmektedir.

Ultrasonografi:

Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde gerek çeşitli kadın hastalıklarının incelenmesinde, gerekse gebe hastaların takibinde ve kısırlık tedavisi sürecinde normal muayenenin bir parçası olarak ultrasonografik değerlendirmeler yapılmaktadır. Kliniğimizde, hastaların ultrasonografi ile değerlendirilmesi iki farklı yöntemle yapılmaktadır. Transabdominal ultrasonografi görüntülemenin karın cildi üzerinden yapıldığı ultrasonografidir. Transvajinal ultrasonografi ise vajina içerisinden özel prob ile yapılan ultarsonografidir.

Ultrasonografi tetkikine gelirken bilmeniz gerekenler:

Ultrasonografi sıklıkla poliklinik muayenesi ile birlikte yapıldığında muayene için yukarda belirtilen hazırlıklar dışında özel bir hazırlık yapmanız, doktorunuz aksini belirtmediği sürece, gerekli değildir. Adet görüyor olmanız her iki ultrasonografi için bir engel teşkil etmez. Transabdominal ultrasonografi: Vajinal yolla sonografi uygulanamayacak hastalarda inceleme karından yapılacağı için mesanenin dolu olması önemlidir. Bunun için hastaların su içerek idrara sıkışması istenebilir. Tranvajinal ultrasonografi: Bu yöntem ile daha yüksek görüntü kalitesi sayesinde birçok hastalığın teşhisi açısından transabdominal ultrasonografiye göre daha çok tercih edilir. Transabdominal ultrasonografinin aksine mesanenin boş olması gereklidir.

Gebelerin ultrasonografik incelemeleri:

Gebelik süresince hem normal gebeliklerin hem de problemli gebeliklerin takibinde ultrasonografi birçok sorunun erken teşhisine olanak sağlamış en önemli testlerden birisidir. Gebelerde ultrasonografi anne karnındaki bebeğin muayenesi olarak düşünülebilir. Erken gebelik döneminde yapılan ilk ultrasonografi özellikle önemlidir, çünkü bu sayede bebeğin gebelik haftası tam olarak saptanır ve sonraki izlemler buna göre değerlendirilir, ayrıca erken gebeliğin normal yerleşimli bir gebelik mi olduğu, yoksa bir dış gebelik mi olduğu da ultrasonografi ile kolaylıkla anlaşılabilir. Bu inceleme sırasında bebeğin çeşitli vücut ölçümleri yapılmakta, tahmini ağırlığı hesaplanmakta, sıvı miktarı ölçülmekte ve elde edilen bulguların gebelik haftası ile uyumlu olup olmadığı saptanmaktadır. Gerekli olduğu durumlarda deneyimli hekimler tarafından ileri ultrasonografik tekniklerle ayrıntılı inceleme ve takip yapılmaktadır.

Gebelere uygulanan testler:

Gebelerin muayenesi ve ultrasonografik incelemesi yukarda verilmiştir. Bunların dışında normal bir gebelik süresince bir takım ek testler yapılmaktadır.

Down sendromu testleri:

Down sendromu (Mongolizm), toplumda yaklaşık olarak doğumda bir gözlenen, zeka geriliği ve çeşitli anomaliler ile birlikte olabilen önemli bir kromozom hastalığıdır. Bu nedenle tüm gebeler Down sendromu açısından taranmalıdır. Bu tarama iki şekilde yapılmaktadır. gebelik haftaları arasında hafta kombine test ve ultrasonografik fetal ense saydamlığı testi gebelik haftaları arasında üçlü test size uygun olan testleri takibinizi sürdüren doktorunuz bildirecektir hafta kombine test sonucunda yüksek risk saptanırsa daha ileri tetkik olarak koryon villus biyopsisi yapılması önerilirken üçlü testte yüksek risk saptanırsa daha ileri tetkik olarak amniyosentez yapılması önerilir.

Üçlü test için başvuruya gelirken bilinmesi gerekenler:

Üçlü test için sadece kan vermek yeterlidir. Aç olmanız gerekmez.

Şeker yükleme testleri:

gebelik haftaları arasında, gebelik diyabeti(şeker hastalığı) için 50 gram şeker yükleme testi yapılmaktadır. Bu testin zamanını poliklinik izlemi sırasında doktorunuz belirtecektir gram şeker testi anormal olan hastalara gram şeker yükleme testi yapılır.

Şeker yükleme testi için gelirken bilinmesi gerekenler:

Şeker yükleme testlerinde hastadan yoğun şeker içeren bir su içmesi istenir. Bu nedenle bu suyun içilmesini kolaylaştırmak için yanınızda bir adet limon getirmeniz tavsiye edilir.

50 gram şeker yükleme testi

Hastanın aç olması gerekli değildir. Sadece hafif bir kahvaltı yeterlidir. Şekerli su içildikten 1 saat sonra hastadan kan alınır.

gram şeker yükleme testi

Hastanın kahvaltı yapmadan aç gelmesi gereklidir. İlk önce açlık kan şekerine bakılır, şekerli su içildikten sonra birer saatlik aralar ile 3 defa kan alınır.

Amniosentez:

Amniosentez çeşitli kalıtsal hastalıkların erken tanısı ve tarama testleri anormal gelen hastalarda Down sendromunun erken teşhisi için en sık olarak gebelik haftalarında yapılır. Gebelik izleminiz esnasında amniosentezin gerekli olup olmadığı konusunda doktorunuz sizi kotrolleriniz esnasında bilgilendirecektir. İşlem sırasında oldukça ince bir iğne ile gebenin karnından girilerek bebeğe ve plasenta’ya dokunulmadan az miktarda sıvı alınır ve bu sıvıda bebeğin kromozomlarına bakılır. Eşinizin ve kendinizin kan grubunu da bilmelisiniz, doktorunuz size soracaktır.

Amniosentez için başvururken bilinmesi gerekenler:

Amniosentez için gelirken aç olmanız gerekmez, hafif bir kahvaltı yapmanız yeterlidir.

Doğum:

Gebelerin su gelmesi, ağrıların veya kasılmaların başlaması, bebek hareketlerinin azalması, her türlü kanama gibi acil durumlarda zaman gözetmeksizin doğumhane servisine başvurmaları gerekmektedir.

Pap test(servikal yayma):

Pap test, rahim ağzından dökülen hücrelerin özel bir fırça yardımıyla toplandıktan sonra mikroskop altında incelenmesidir. Bu test , toplumumuzdan en sık görülen kadın kanseri olan serviks(rahim ağzı) kanserinin taranması ve erken teşhisini sağseafoodplus.info test ilk olarak, cinsel ilişki başladıktan 3 yıl sonra ve 21 yaşını geçmemek şartıyla yapılmalıdıseafoodplus.info aralıklarla testin tekrarlanması seafoodplus.info şekilde yapıldığında rahim ağzı kanserlerine bağlı ölümlerin önlenmesinde oldukça seafoodplus.info test için özel bir randevu almanıza gerek seafoodplus.infoinik muayenesi sırasında bu test yapılmaktadıseafoodplus.info sonucu anormal çıkanlarda ileri değerlendirme gereklidir.

Pap test için başvuruya gelirken bilinmesi gerekenler:

Pap test vajinl yoldan yapılan bir test olması nedeni ile bu muayene uygun kadınkarda yapıseafoodplus.info test yapılması için saat öncesinde cinsel ilişkide bulunulması, vajinal krem veya temizleyici kullanılmaması önemlidir.

Kolposkopi ve biyopsiler:

Kolposkopi rahim ağzının özel bir mikroskop ile büyütülerek normalde göz ile görülemeyen detayların görülmesini sağlayan bir yöntemdir. Kolposkopi özellikle anormal Pap test sonuçları olan hastalarda yapılır. Eğer kolposkopi esnasında şüpheli alanlar görülürse bu bölgelerden biyopsi (parça alma ) alınması gerekebilir.

Endometriyal biyopsi:

Endometriyal biyopsi rahmin iç tabakasında görülebilecek çeşitli hastalıkların aydınlatılması için uygulanan bir örnek alma yöntemidir. Temel olarak menopoz sonrası kanama varlığında veya menopoz öncesinde anormal kanama şikayetleri olan hastalarda yapılıseafoodplus.infotriyal biyopsi, hastanın isteğine bağlı olarak genel veya lokal anestezi ile yapılabilir.

Laparoskopi:

Laparoskopi işlemi günümüzde endometriyozis, dış gebelik, kısırlık, kronik kasık ağrısı gibi bir çok hastalığın tanı ve tedavisi için yaygın olarak kullanım alanı bulmaktadır.Özel kamera sistemleri ile karın içine göbek bölgesinden ve iç çamaşırı çizgisi altında kalan bölgelerden yarım santimetrelik kesiler yapılarak girilmekte ve bütün cerrahi işlem özel donanımlı bir video sistemi ile yapılmaktadır.

Histeroskopi:

Histeroskopi laparoskopi gibi fakat daha ince kamera sistemleri ile rahim ağzının, uterus (rahim) içinin ve tüp ağızlarının incelenmesi işseafoodplus.infooskopi işlemi adet kanamasının başladığı ilk gün 1.gün kabul edildiğinde 6 ile gün arası yapılması uygundur. Histerosalpingografi(HSG): HSG rahim içi ve tüplerin incelenmesini sağlayan bir testtir. Kadın-doğum hekimi tarafından yapılan muayene ve rahim içine verilen özel radyoopak madde sonrasında birkaç defa film çseafoodplus.info işlemi Cuma günleri öğleden sonra yapılmaktadır.

HSG için gelirken bilinmesi gerekenler:

HSG randevusu aldığınız kadın-doğum polikliniğine size reçete edilen özel sıvı ile başvurmanız ve burada size verilen tıbbi malzeme ile Radyoloji Bölümü’nde HSG odasına gelmeniz gereklidir. HSG esnasında hastanın adetli olmaması gereklidir. Kanamasının başladığı ilk gün 1. gün kabul edildiğinde 6 ile gün arası yapılması uygundur. Test için aç gelmek gerekli değildir.

Müracaat Şekli

Poliklinik muayenesi için randevular

Genel poliklinik muayenesi için randevular telefon ile verilmektedir. Randevular hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde poliklinik sekreterliğinden, en uygun ve en yakın tarih için alınabilir.

Öğretim Üyesi muayenesi için randevular

Öğretim üyelerinden istenen muayene randevuları poliklinik sekreterliği tarafından verilmektedir.

Öğretim Üyeleri

  1. seafoodplus.info KOÇAK
  2. seafoodplus.infoğraci TOSUN(Perinatoloji Bilim Dalı Başkanı)
  3. seafoodplus.info ÇELİK
  4. seafoodplus.info Devran BILDIRCIN
  5. seafoodplus.info GÜVEN(Anabilim Dalı Başkanı)
  6. Doçseafoodplus.infoülkadir BAKAY
  7. Doçseafoodplus.infom YALÇIN(Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bilim Dalı Başkanı)
  8. Doçseafoodplus.infoşe Zehra ÖZDEMİR
  9. Dr.Öğr.Üseafoodplus.info ÖNAL
  10. Dr.Öğr.Üy.Hüseyin EKİNCİ
  11. Öğr.Göseafoodplus.infoş ÇOBAN

İletişim

Poliklinik Sekreteri : -

Anabilim Dalı Sekreteri :

Servis Sekreterliği :

Perinatoloji Polikliniği :

Tüp Bebek Merkezi :

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Tıp Fakültesi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı

Atakum / Samsun

Tel : 0 19 19

Fax: 0 60 41

Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

İlgi Alanları

Adet Ağrıları (Dismenore)Adet DüzensizliğiAdet DüzensizlikleriAdneksitAğrıAğrı TedavisiAğrılı Cinsel İlişki (Disparoni)AIDSAilesel Akdeniz Ateşi (Fmf)Akciğer ApsesiAkdeniz Anemisi (Talasemi)Akrep SokmasıAkupunktur İle ZayıflamaAkut Böbrek İltihabıAkut Eklem Romatizması (Kalp Romatizması)Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL)Alerjik Deri HastalıklarıAlerjik HastalıklarAllerjik Kontakt DermatitAlternatif TıpAmipli DizanteriAnevrizmada StentAnjiografiArı SokmasıAşırı TerlemeAteşAtopik DermatitAuriculotherapyAy Başı DüzensizliğiAy Başı Kanaması AzlığıAy Başı Kanaması YokluğuAy Başı Kanamasının GecikmesiBağırsak EnfeksiyonuBalon Dilatasyon Ve Stent UygulanmasıBartholin Apsesi (Kisti)Baş AğrılarıBaş Ve Boyun HastalıklarıBazı Özel Durumlarda AnesteziBehçet HastalığıBel FıtığıBeslenmeBeslenme DüzenlenmesiBeyin AnevrizmaBeyin Omurilik HastalıklarıBeyin TümörüBiyoelektrik TedavisiBiyopsiBiyopsi (Tiroid)Blefaroplasti (Göz Kapağı Estetiği)Böbrek Çıkım Darlığı (Üreteropelvik Bileşke Darlığı)Böbrek Çıkış Darlığı Ameliyatı (Piyeloplasti)Böbrek HastalıklarıBöbrek TaşıBöbrek YetmezliğiBoğaz AğrısıBölgesel ZayıflamaBorderline Over TümörüBotoksBronşektaziBulaşıcı HastalıklarBüyüme Hormonu Fazlalığı (Büyüme Hastalığı, Akromegali, Jigantizm, Dev Hastalığı)Büyümüş Lenf BezleriÇikolota KistiCilt Bakımı Ve UygulamalarCinsel İşlev BozukluğuCinsel Kimlik BozukluklarıCinsel TerapiCinsel Yolla Bulaşan HastalıklarCinsellikÇocuk Diş Hekimliğinde (Pedodonti) SedasyonDermapenDiabetik RetinopatiDişhekimliğinde Genel Anestezi(NARKOZ)DiyetDiz Ve Bel Kireçlenmesinde RadyofrekansDış Gebelik (Ektopik gebelik)Doğal DoğumDoğum AnestezisiDoğum KontrolDoğum Öncesi Genetik Tanı (Preimplantasyon Genetik Tanı)Doğum SancılarıDoğuştan Makat DarlığıDüşük (abortus)EFTEkstrasistolEmbolizasyonEndometriozisEnerji TıbbıEnfeksiyon HastalıklarıEnjeksiyon ImEnjeksiyon IvEpidural Kan YamasıEpilasyon UygulamalarıErgenlik SorunlarıErken DoğumFerç KaşıntısıFetal EkokardiyografiFibromiyalji AğrıFıtık (İnguinal Herni)Gastrointestinel Sistem PatolojisiGaz SancısıGebe KalamamaGebelikGebelik Dönemi GenelGebelikten Korunma YöntemleriGeç Doğum (Miad Aşımı)Geçici ProteinüriGelişimsel Bozukluklar (problemler)Gençlik AşısıGenel Histoloji Ve EmbriyolojiGenel Kadın Hastalıkları Ve DoğumGenel RadyolojiGenel SağlıkGenel Tıbbi MikrobiyolojiGenel Tıbbi PatolojiGenetik DanışmanlıkGenetik HastalıklarGenetik Tanı (Kalıtsal Hastalıkların Tanısı)Genital EstetikGenital KanserlerGenital Organ BozukluklarıGenital Siğil (hpv)Göbek İltihabıGöğüs Duvarı Şekil BozukluklarıGömük PenisGöz Altı TorbalarıGöz TansiyonuGöz Tembelliği (Ambliyopi)Göz Uyumu (Akomodasyon)Güvercin GöğsüHamilelikHastane EnfeksiyonlarıHavaleHemanjiomHemato&OnkolojiHemolitik-Üremik SendromHenoch-Schönlein HastalığıHidronefroz (Böbrek Şişmesi)HiperplaziHipertiroidi (Zehirli Guatr, Tiroid Hormon Fazlalığı)HipnoterapiHipnozla İnfertilite TedavisiHipogonadizmHisterektomiHistereskopiHızlanmış ErgenlikHomeopatiHormonal Bozukluklarİdrar Deliğinin Penis Ucunda Olmamasıİdrar Kaçırma (üriner inkontinans)İdrar Protein Testiİdrar Torbası İltihabıİdrar Yolu Sarkmasıİdrarda Kristal AtılımıİgA Nefropatisiİleri düzey ultrasonİmmün (Bağışıklık Sistemi) Yetmezliğiİnce Bağırsak Hastalıklarıİnek Sütü Alerjisiİnterstisyel Nefritİnterstisyel Sistitİnterstisyel Sistit (Ağrılı Mesane Sendromu)İşeme Bozukluklarıİşeme DisfonksiyonuİshalJinekolojide Laparoskopik CerrahiJinekolojik HastalıklarJinekolojik KanserlerJinekolojik PatolojiJuvenil Romatoid ArtritKadın Hastalıkları (Jinekoloji)Kadında İşeme BozukluğuKalbin Hızlı AtmasıKalıcı MakyajKalıtsal Hastalıklar (Genetik Hastalıklar)Kalp YetmezliğiKanama BozukluklarıKanlı DışkıKanser Ağrılarında Katater TedavisiKaraciğer Ve Pankreas PatolojisiKardiyak AnesteziKardiyopulmoner ResüsitasyonKarın AğrısıKarotis AnjiyoplastiKarotis StenozuKBYKemik ErimesiKemik İliği Nakli (Kök Hücre Nakli)Kilo ProblemiKinesiotape(Kinezyoteyp)KinesiyolojiKistKistik FibrozisKısırlık / İnfertilite KızamıkKızlık ZarıKolposkopiKorozif Özofajitler (Özafagus (Yemek Borusu) Yanıkları)Küçük Penis (Mikropenis)KuduzKulak AğrısıKulak EnfeksiyonlarıKusmaKuyruk Sokumu AğrılarıLazerLazer UygulamalarıLenfomaLyme Hastalığı (Borreliosis)Mantar HastalıklarıManuelterapiMegaüreter (Üreter Genişlemesi)Mekanik SolunumMeme BiyopsiMeme CaMeme MR (Manyetik Rezonans)Meme PatolojisiMeme Radyolojisi (Tomosentez)MenopozMezoterapiMigrenMol Gebelik (üzüm Gebeliği)Myom (Miyom), fibromyomaNefes DarlığıNefrit (Glomerül İltihabı)NefrojenikNefrolihtiazisNezleNoninvaziv Kardiyoloji (İnvazif Olmayan Kalp Tetkikleri)NöralterapiNörojen MesaneNöropatik AğrıOnkolojiOnkolojik Cerrahi (Çocuk)Orak Hücreli AnemiOrgazm Olamama (Anorgazmi)Osteomalazi (Kemik Yumuşaması)Osteoporoz (Kemik Erimesi)Over CaOver KistParazit HastalıklarıParazitolojiPCOSPdt (Fotodinamik Tedavi)Pedigri AnaliziPeelingPelvik Ağrı (kronik)Pelvik EnfeksiyonPelvik Inflamatuar Hastalık (PID)Peygamber Sünneti (Hipospadias)PFAPAPiterjium (Gözde Et)Pıhtılaşma BozukluklarıPlasenta PreviaPoliarteritis NodosaPolikistik OverPolipPostnatal Tanı (Kan Örneğinden)Prostat PatolojisiPrp (Platelet Rich Plasma)PTARabdomiyomRahim Ağzı KanseriRahim EgzamasıRahim HastalıklarıRahim İltihabıRahim KalınlaşmasıRahim KanamasıRahim KanseriRahim sarkması (vajinal prolapsus)Rahim UrlarıRahimde PolipReaktif ArtritRefraktif CerrahiRespiratuar Sinsityal Virüs EnfeksiyonuRotavirüs İshaliSaç DökülmesiSchüssler TuzlarıSeksüel Gelişim BozukluklarıSepsisSeptik ArtritServikal Yayma (Pap Smear)Serviks KanseriSezaryenSezaryen Sonrası Normal DoğumSezeryanSigarayı BırakmaŞişmanlık (Obezite)SistitSistosel (İdrar torbası sarkması)SklerodermaSLESmear TestiSolunum Yolu EnfeksiyonuSpinal AnesteziSpiralSu ÇiçeğiSuda DoğumSünnetSünnet Derisinde Şişme (Kızarıklık)Sürekli Ayaktan Periton DiyaliziTekrarlayan DüşükTemel PrensiplerTiroid PatolojisiTiroid Ve ParatiroidTıbbi Atıklarla Bulaşan EnfenksiyonlarTıbbi HipnozTonsillitTopuk DikeniTrombofili (Pıhtılaşma Bozukluğu)TüberkülozTüp BebekTüp Bebek (IVF)Üreterovezikal Darlık (Üreter Mesane Bileşke Darlığı)ÜretritÜretrografi (Üretra Filmi)Usui ReikiÜşütmeVajen CaVajina DaraltmaVajinal Akıntı, kaşıntıVajinal EnfeksiyonlarVajinismusVajinitVajinoplastiVarikoselVaris TedavileriVasküler MalformasyonVezikoüreteral Reflü (VUR, Böbrek Reflüsü)Virus HastalıklarıVolvulus (Bağırsak Dönmesi)Y Kromozomu Mikrodelesyon Analizi (Sperm Testi)Yapışık Ve Önde Gelen PlasentaYara TedavisiYeme BozukluklarıYemek Borusu (Özafagus) YanıklarıYoğun bakımYumurtalık KanseriYumurtalık Kisti ve tümörleriYüz GençleştirmeZayıflamaZayıflıkZona Sonrası AğrıDaha fazla ilgi alanı

Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Ağız ve diş sağlığı, Jinekolojik onkoloji cerrahı , Çocuk nefroloji uzmanı , Göz doktoru, Çocuk alerjisi doktoru , Aile hekimi, Çocuk endokrinoloji doktoru daha fazla

24 görüş Samsun, Fevzi Çakmak Mah. Yıl Bulvarı

Profilinizin kontrolünü alın

Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Ağız ve diş sağlığı, Jinekolojik onkoloji cerrahı , Çocuk nefroloji uzmanı , Göz doktoru, Çocuk alerjisi doktoru , Aile hekimi, Çocuk endokrinoloji doktoru daha fazla

24 görüş Samsun, Fevzi Çakmak Mah. Yıl Bulvarı

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 16 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 23 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Samsun ilinde Fevzi Çakmak mahallesi Yıl Bulvarı Gazi adresinde bulunmaktadır. Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (24)

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ersan Şener • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

    Ersan beye tavsiye üzerine gittim ilgisi,, alakası ve bilgisi kendimi güvende hissettirdi miyom amaliyat oldum çok memnun kaldım gerek cerrahisi gerek amaliyat sonrası ilgisinden çok memnun kaldım böyle doktorlarimiza Rabbım hayırlı ömürler versin hersey için çok teşekkür ederim kıymetli hocam

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erol Yazar • Diğer

    Doktor bey'in ilgi alakası çok güzel, keşke her doktor bu kadar ilgili olsa. Çok teşekkür ederim kendisine. Sezeryan ameliyatımdan 2 ay geçti kanamam seafoodplus.info başlayınca kendisine danıştım ultrasonla kontrol etti bir şey göremedi kan tahlili istedi ordada bir şey olmayınca alttan muayneyle kist oluştugunu gördü ve ilaç verdi eğer geçmezse küçük bir işlemle alıncağını söyledi, çok ilgilendi böyle bir doktora ilk defa rastladım teşekkür ediyorum

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Semra Öden • Diğer

    Ben acilden giriş yaptım ve o gün Semra hanım ilgilendi benimle, haftada açıklığım ağrım olduğu için yatış verdi. Daha sonrasında 2 gün yattım nst de sancım çıkmayıp kendimi iyi hissedince cumartesi günü çıkmak istedim ve cumartesi günü çalışmadığı halde 1 saat içinde gelip beni tekrar muayne etti ilgilendi benimle ve öyle taburcu etti. Çok ilgili, güler yüzlü, her şeyi açıklayan bir doktor. Hatta telefon numarasını bile verdi bir şey sormak istersen arayabilirsin dedi. Çok sevdim iyi ki kendisine denk gelmişim o gün, teşekkür ediyorum

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Mustafa Şadi Yılmaz • Diğer

    Regl düzenimin bozulması üstüne doktor beye randevu aldım. Yorumlara güvenerek gitmiştim ve pişman değilim. Bir kadın olarak regl düzeni bozulmuş, aylarca buna canı sıkılmış ve bir türlü randevu alamamış biri olarak doktora gittiğinizde yumuşak ve göz korkutmayan bir doktor görmek istersiniz. Doktor Mustafa Şadi Yılmaz da öyleydi. Hormon testi ve ultrason ile muayene oldum. Bu süreçte panik yapmama neden olacak hiçbir kötü tavrı olmadı. Bir sorunum olmadığını gayet iyi olduğumu ama regl düzenim sağlansın diye ilaç yazacağını söyledi. Ve ilacı yazıp yollamadı, ben anlayana kadar detaylıca ilaç kullanımını anlattı. Hastaneden mutlu ayrıldım. İlgisi için yeniden teşekkür ederim.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erol Yazar • Diğer

    Erol bey cidden çok naif kibar ilgili bir doktor hamileligimde ona gittim ve doğumumu çok şükür ki o yaptırdı.Guleryuzlu tavrıyla ilgisiyle Allah razı olsun dedirtiyor diğer doktorları göz önüne alırsak Çok teşekürler hizmetinden dolayı.

    Z

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erol Yazar • Diğer

    Erol hocami bu sitedeki yorumlara güvenerek gittim iyi ki de gitmişim. Özel hastane gibi hissettiriyor sizi o kadar ilgili o kadar naif ki onun gibi güzel insanların sayısını çoğaltsin Rabbim ve Erol hocamdan binlerce razı olsun. Hamileliğimin en başından sonuna kadar Erol hocama gittim kimi görsem tavsiye ediyorum kardeşim de onun hastası şuan. Gözünüz kapalı guvenebilirsiniz..

    Ö

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erol Yazar • Diğer

    Evliliğim ikinci ayından itibaren 10 günde bir regl olmaya başladım. Erol Bey'e bir tanıdığımin vesilesiyle gitmiştim. Kendisi devlet Hastanesi'nde olmasina rağmen çok çok ilgiliydi. Sanki özel bir hastanede hissi verdi. Rahim ağzı tahriş olduğunu ve enfeksiyon kaptig için mantarda oluştuğunu söyledi. Çok kibar naif ve güler yüzlü olan doktorum sayesinde cekincem gitmişti. Sayesinde bir ay içinde şifa buldum . Kesinlikle tavsiye ederim hiç tereddüt bile etmeyin. Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Muhabbet Şahınkaya • Diğer

    Gayet iyi bir doktor. İsini gercekden yılların tecrubesi ile cok iyi yapıseafoodplus.info yıllardır, sadece ona gitmekteyim tedavimde ve su andaki hamileligimde. Hamileligimde açıklamaları ilgilenmesi açısından Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi bir doktordur.

    R

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Mustafa Şadi Yılmaz

    Gebelikte aşırı bulantı ve kusma nedeniyle acilden giriş yaptım. Doktor bey süreç içerisinde gerçekten çok güzel bir şekilde ilgilendi. Tahlil sonuçlarım normalleşene kadar hastanede tedavim yapıldı. Herşeyi açıklıyor ve ilgileniyor. Hastayla iyi iletişim kurabilen doktorlar gerçekten çok değerli. Doktorumuza teşekkürler.

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Cemalettin Tabak • Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık

    Hocamız bizim aile seafoodplus.info bir hamilelik sonucu beni ve çocuğumu önce allah sonra hocamıza borçluyumverdiği moralle harika hamilelik geçirdim.
    .sonsuz teşekkürler

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir